"Yılın Enleri" anketlerimizde son durağımıza geldik. Son anketimizde gündemi çok iyi takip eden Twitter fenomenleri var. Gündemden haberdar olmak için ilk olarak onların tweetlerini okuduğumuz, fikirlerini kendimiz gibi benimsediğimiz, her tweetine alıntı yapmak istediğimiz 2022 Yılının En İyi Twitter Fenomeni'ni seçiyoruz! 💥
Her tweeti olay olan, gündemi herkesten daha iyi takip eden, Twitter üyeleriyle yorumlaşmaya bayılan, tweetleri yüzlerce like/retweet alan bu fenomenlerden hangisi 2022'nin En İyi Twitter Fenomeni olmalı? 🥳
"Bugün ne paylaştı acaba?" diye merak ettiğimiz, insanların en güven duyduğu isimlerin başında geldiğinden markaların iş birliği yapmak için binbir dil döktükleri, yardıma muhtaç her insana elini uzatmaya çalışan, sosyal olaylarda ilk paylaşımda bulunan, hem ülke hem dünya gündemini çok iyi gözlemleyen ve takipçileriyle paylaşan, Twitter'ın biricik fenomenlerinden hangisi "2022'nin En İyi Twitter Fenomeni’ olmayı hak ediyor? ❤️
Katılmadıysan;
- "Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi?
- "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi?
- Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi?
- Canlandırdığı her karakterde bizi ekran başına kilitleyen, canı yansa içimiz acıyan “2022 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu” sence kim?
- Hangimiz Google'da aratmadık çılgınlar gibi! Sizce 2022'nin En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu hangisi?
- "Kaldı mı böyle destansı aşklar" dedirten 2022'nin En Yakışan Dizi Çifti hangisi?
- Videolarını izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız 2022'nin En İyi TikTok Fenomeni hangisi?
- Instagram'da ilk kimin storylerini izliyorsan ona aitsindir! 2022'nin En İyi Instagram Fenomeni hangisi?
anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Tarkan süperstar severim kendisini
Tabi ki Yıldız Tilbe derim
Yıldız Tilbe bence daha iyi
H, I mean "hiçbiri"... Bu toplumun şu anda geleceğini çok geç olmada kurtarmaya ihtiyacı var. Böyle giderse ya dindar görünüp dinle hiç bir alakası olmayan yobazların veya bizi sömürmek isteyen bir çok yabancı ülkenin kanını emdiği köleler ülkesi olacağız. Uyanın şu kan uykusundan artık... Şu araplaşma sevdasından ve batının sizi olduğunuz gibi kabul edeceği hatasından uyanın... İlber Ortaylı'nın dediği gibi, Türk'ü tarihten çıkarırsan geriye tarih-marih kalmaz, bunu bize yapmalarına izin vermeyin...
Twittere kanım hiç ısınmamıştı haliyle ben teknoloji sevdalısı olarak twitter kullanıcısı değilim haliyle tweet retweet falan benim işim değil... Doğru mu yazdım bilmiyorum ama o kadar haberlerden sonra birazını doğru yazmışızdır. Twitter kullanıcı üyeliğim var ama twitteri KS de aktif olduğum süreyle kıyaslarsak twittere girme durumum %1 bile etmez KS nin karşısında...
bütün b*ktan uygulamaların ismi t ile başlar
@OtakuBilge çok doğru söylüyorsun
Yıldız Tilbe ve Demet Akalın arasında gidip geldim. Demet Akalın'ın o kavgacı şirret ve millete laf sokuş tweetleri bence eğlenceli 🤓 Ama Yıldız Tilbe'yi seçtim 💃
İçlerinde Gokhan'nin duruşunu beğenirim. Yıldıza prim verilmesi taraftarı değilim özellikle sokak hayvanları için yaptığı paylaşımdan sonra. Ama hafıza olarak çabuk unutuyoruz
İnsanlara saldıran köpekler için söylemiş onu şimdi izledim. Yıldız tilbenin merhametsiz olacağını düşünmüyorum böyle konularda.
@emre505 saldırsa da bunun önlemini belediyeler almalı. Bir sanatçı geçinen birinin olum fermanı talep etmesi ancak cehaletle olur.
Yani, sonuçta yıldız tilbeden akademik bir konuşma bekleyemeyiz, fevri davranan biri 🙂 haklısın. burada köpeğin biri hastaydı ekipler gelmedi bile. Hayvan hasta dedik yerini tespit edin diyorlar. Ben çalışıyorum bütün gün elimde değnekle hayvanı mı kovalayayım?
Hasta hayvanları ormanlara saldılar diye de hatırlıyorum. Rezil çalışıyorlar
@emre505 kesinlikle. Barınaklar geçici otel. 15 günden fazla kalamiyorlar bir çok yerde. Sonra ormana saliyorlar. hayvanlar birbirlerini yemeye hatta şehirlere inip insanlara saldırmaya başlıyor. Kendimizi koyalım yerine. İnan insan daha vahşi olur açlıkla sinaninca. O yüzden o canlara ölüm dilemek yerine imkanı hepimizden fazla zengin ünlü tayfası daha fazla bir şey yapabilir. Kuru eleştiri en kolayı. Jeeplerde gece kulüplerinde otu çöpü çekeceksin, kafa Bi dünya çıkıp ağzına geleni söyleyeceksin. Bunu yıldız için demiyorum, genelde bu zihniyette olan herkes için geçerli.
Bence yıldız abla çünkü hiç mantıklı düşünemiyor gibi geliyor insanlara ama onun tarzı bu herseyi bilip bazı seylere inceden gönderme yapmak o yuzden benim seçimim o
Yıldız Tilbe favorim ahahahah
♡♡♡
Hiç ilgim alakam yok.. Sosyal mecralar artık boş geliyor diyebilirim zaten Twitter ı da b.. k götürüyor.. Keyifli günler..
Acaip kafa adam tweetleri çok güzel toplumsal olaylarda hep aktif sanatçı böyle duyarlı olmalı
Şahan Gökbakar 'ın orman yangınlarında yaptığı muhabirliği, canlı yayını sözde medyacılar bile yapamadı💗
Kim en iyisini attı bilmiyorum ama Athena Gökhan'ın bir kaç tweetine denk gelmiştim. O yüzden seçimim ondan yana kullandım.
Elon musk bence. O olmasa twitter kullanmam.
Tarkan, çünkü ülkenin gündemine duyarlı. Bir sanatçının olması gerektiği gibi
Diğerlerini çok takip etmiyorum doğrusu ama Şahan abi atsa güzel bir şey atar diye düşünüyorum
Kullanmıyorum Twitter ama En iyi sözler Yıldız ve Tarkandan gelir
bence toplumsal güncel ve gerçekçilik oranı çok yüksek şahan gökbakar
Şahan'ın olduğu listeye bak. Rakipleri de kendi seviyesinde, bravo.
Yıldız Tilbe dururken Demet'e oy vermek neyin kafasi Altan bilemiyorum...
Gökhan Özoğuz espiri anlayışını seviyorum ben
listeye bakınca en iyisi yıldız gibi sanki sonra şahan gerisi gereksiz
Twitter kullanmıyorum ve bunların hiçbirine oy vermiyorum
Atatürk çü olduğu için seçtim ama tarkan ile kararsız kaldım... onuda seçebilirdim.
Kac saat oldu sayfasini begeniyorum ben. Bir de tedas electricas sayfasini
Twitteri hiç kullanmadım ama tarkanı seçtim. Çok duyarlı biri olduğu için.
Gökhan oğuz, çünkü şarkıları dinlenmeye değer.
Fenomenliği ve fenomenlleşme için yapılan ilginçlikler hoşuma girmiyor.
Hiçbiri ama illaki birini seveceksem Yıldız Tilbe diyorum
Hiç birini takip etmiyorum. Twitter'e de zaten yılda 1-2 kere giriyorum.
demet akalını sevdiğimi için twettlerini beklerim hep
Hiç ilgim alakam yok.. Sosyal mecralar artık boş geliyor diyebilirim.
Yıldız Tilbeeeeeeee ! Seniiiiii Seviyorummmmmmmmmmm <3 :D
Listede ye bakınca yıldızdan baska Göremedim ksks
Athena Gökhan Tabii ki hem çok iyi tweetler yapıyor hem de haksızlık karşısında kendisini çok güzel savunuyor dik durabiliyor !
Twitter kullanmıyorum ve bunların hiçbirine oy vermiyorum
neye saydığını bilmeden saysın geçsin kafasının içinde yaşayan kadın bayılıyorum tweetlerine :D
H hiçbiri değil olmasın da zaten neredeyse hepsinin g. tü kalktı
Twitter dahil bütün sosyal medya hesaplarını sildim sadece buradayım
Çok fazla Twitter kullanmasam da şahan Gökbakar ın tweetlerinin bazı komik tweetlerini görmüstüm
Yıldız Tilbeyi seçmek isterim ama Şahan Gökbakar ın tweetleri daha eğlenceli hiç yalan söyleyemem
Ah bu sosyal medyalar çok ocaklar söndürdü.
hem şarkılarındaki mesajlar hem de attığı tweetlerden dolayı Gökhan Özoğuz dedim bence olması gereken
Filimlerin muhteşem Gökhan abbi İnşallah devammi gellir yakisiyo sana kral 🤗🤗
Çogu kişinin konuşamadığını konuşup yazan koca yürekli insan.
Aleyna Tilki
Aleyna Tilki
gökhan özoğuz benim seçimim karakteri ve müziklerini çok beğeniyorum.
yıldız abla iyidir ara ara eror verebiliyor ama olsun..
Hiçbiri. Bu kadar hayatsız olmayı bıraksanız mı artık. 5 xper puan için rastgele oy verdim.
demet akalın benim tabikide. en çok sevdiğim sanatçı.
Yer yer çıkışlarıyla yer yer iğnemeleriyle kesinlikle Şahan Gökbakar en iyisiydi.
tarkan benim en çok sevdiğim sanatcı olduğu için.
şahan gökbakar benim favori sevdiğim sanatcım.
ben yekta kopanı seçtim. severek takip ettiğim birisi.
benim oyum gökhan gök oğuzdan yana kendisini severek dinliyorum çünki.
Bu gibi anketlere hiçbiri veya belirtmek istemiyorum şıkkı da eklenmeli.
tarkanı severek dinlediğim için. tarkan diyorum ben.
tarkan iyidir. geççek geççek buda geççek diyorum :)
aleyna tilki tabikide. en çok sevdiğim ve twettlerini beklediğim kişi
şahan gökbakar ı takip ediyorum twetterda bekliyorum vallahi tweet atmasını :)