Instagram beni sürekli uygulamadan atıyor, neden atıyor? Instagram atma sorunu nasıl çözülür, Ne yapabilirim bilen var mı, yardımcı olur musunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Instagram sürekli atıyor, ne yapmalı, çözümü nedir?
Instagram'ın sürekli uygulamadan atmasının birkaç nedeni var. Instagram'ın uygulamadan atmasının bazı sebepleri ve Instagram atma sorunu ile baş etmenin çözümü ise şu şekilde:
Instagram atma sorunu nasıl çözülür?
İnternet bağlantısı sorunları:
Instagram açılmıyor atıyor diyenler ilk önce internet bağlantısını kontrol etmeli. İnternet bağlantınızın kararlı olmaması veya sürekli kesintiye uğraması durumunda Instagram uygulaması doğru şekilde çalışmayabilir ve sizi atabilir.
Uygulama hatası:
"Instagram uygulaması neden açılmıyor?" diyorsanız, uygulama hatası kaynaklı açılmıyor olabilir. Instagram uygulamasında bazen hatalar oluşabilir ve bu hatalar uygulamanın düzgün çalışmasını engelleyebilir. Bu tür hatalar, uygulamanın sizin hesabınızı otomatik olarak atmasına neden olabilir.
Hesap sorunları:
Hesabınızda güvenlik sorunları, spam etkinlikleri veya Instagram'ın kullanım koşullarını ihlal eden davranışlar tespit edilirse, Instagram uygulaması sizi atabilir. Örneğin, çok sayıda hesaba hızlı bir şekilde takip etme veya beğeni yapma gibi spam benzeri aktivitelerde bulunmak, hesabınızın askıya alınmasına veya atılmasına neden olabilir.
Güncellemeler:
Instagram uygulamasının yeni bir güncelleme alması durumunda, eski sürümle uyumsuzluk sorunları ortaya çıkabilir ve bu da sizi atma sorununa yol açabilir. Bu durumda, uygulamayı güncellemeniz gerekebilir.
Cihaz sorunları:
Cihazınızda donanımsal veya yazılımsal sorunlar varsa, Instagram uygulamasının düzgün çalışmasını engelleyebilir ve sizi atabilir.
Bu gibi durumlarla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
- İnternet bağlantınızı kontrol edin ve mümkünse farklı bir ağa bağlanmayı deneyin.
- Instagram uygulamasını güncelleyin veya yeniden yükleyin.
- Hesabınızı güvenlik açısından kontrol edin ve gerekirse Instagram'ın kullanım koşullarını gözden geçirin.
- Cihazınızı yeniden başlatın veya başka bir cihazda Instagram'ı deneyin.
Eğer sorun devam ederse, Instagram Destek ekibiyle iletişime geçmek ve sorunu bildirmek en iyi seçenek olacaktır.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Instagram sürekli uygulamadan atıyor, ne yapılabilir?
Instagram'ın sizi mobil uygulamasından çıkarmasının birkaç nedeni vardır. Bu, telefonunuzdaki bellek yetersizliğinden veya kötü güncellemelerden kaynaklanıyor olabilir. Mobil uygulamalarda kilitlenme sorunları yaygındır, bu nedenle diğer uygulamalarınızdan herhangi birinin sizi atıp atmadığını veya tamamen kilitlenip kilitlenmediğini kontrol edin. Öyleyse, telefonunuzdaki yazılımla veya hatta kötü amaçlı yazılımla ilgili bir sorun olabilir. Yazılım ile alakalı bir problem varsa instagram atıyor maalesef.
Instagram Hesaptan Atma Problemi Nasıl Çözülür?
- İnstagram uygulamanızı son sürüme güncellemeyi deneyin..
- Uygulamayı durdurun.
- Önbelleği temizle
- Tarihi Temizle.
- İlk seçenekler işe yaramazsa veya fazla zamanınız yoksa hesabınızda oturum açmaya ve oturumu kapatmaya çalışın.
- Hala düzelmediyse Instagram'ın mobil uygulamasını yükleyin ve kaldırın.
- Instagram uygulaması için yeterli belleğiniz olduğundan emin olmak için telefon depolama alanınızı da iki kez kontrol ederdim. Hafızanız neredeyse doluysa, bu da nedenlerden biri olabilir.
- Son olarak, telefonunuzda en son işletim sistemi güncellemesine sahip olup olmadığınızı da kontrol etmeyi deneyin. Bu güncellemeler bazen telefonunuzun, uygulamaların sizi atmasını veya açılmadan önce tamamen kilitlenmesini engelleyen herhangi bir sorun olmadan en son uygulamaları çalıştırmasına yardımcı olur.
Bunları yaparsanız eğer İnstagram uygulamadan atıyor sorununu çözmüş olursunuz.
https://www.youtube.com/embed/9Zr3dXnc0gw50 Yorumla
depolama alanın yoktur veya guncelleme gelmistir telefonun cok kotu değilse.
uygulamayı kaldırıp yeniden yükle bir de.02 Yorumla- Soran+1 yıl
İphone5
- 1 yıl
sürüm desteklemediği için atabilir iphone 5 bildiğim kadarıyla eski bi sürüme sahip
- +1 yıl
telefona format at veya instagramı sil sonra geri yükle...
20 Yorumla
- +1 yıl
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklersen çözülür.
Eğer düzelmiyorsa uygulama kaynaklıdır.30 Yorumla
- +1 yıl
Uygulamayı kaldır, yeniden yükle.
Önbelleği, datayı silmek de faydalı olabilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
37Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. uygulama çöktü deniliyor lakin bende sorun yok
00 Yorumla- +1 yıl
benide atıyo aero Instagram var kendi hesabımda çöküyor sürekli ama diğer 2. hesabıma girince çökmüyo hesaplarla ilgili bi sorun var orjinal instagramda atmıyo sorun ne bende anlamadım
63 Yorumla- 1 yıl
Bu sorunu çözdün mü? Bende de aynı durum söz konusu 🤦
- 1 yıl
@Eliiiifffffffffff aynı devam ediyo yeni sürüm cıktıysa yükle güncelle
- 1 yıl
Çıktı mı bilmiyorum ki
ay bende de var o ama şöyle yapıcaksın play store ye instagramı arat o sayfa da en aşağıya in beta sürümüne katıl tekrar indir uygulamanın verilerini sil okey
00 YorumlaTelefonunda yer yok o yüzden, çözüm olarak fotoğraflarını yedekle ve telefondan sil, ağır uygulamaları sil düzelir
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
30.03.2021
İnstagramın kapanma nedeni xiaomi marka telefonlarda system web wiew default uygulams chroma geçiyor. Chrom devre dışı bırakılıp gelişmiş sistem ayarlarındanbsystem web view defaultu düzeltilmeli.10 Yorumla Benimde tvdeki youtube hata veriyo sürekli wi-fi ile bağlı kablosuz tlfnda falan hiç sıkıntı olmuyo 💁♀️
00 Yorumla- +1 yıl
Kaldır ve yeniden yükle. Güncelleme geldiğinde de bazen atar.
20 Yorumla Instagram beta bak ordada atıyorsa data ayarlarını sıfırla
00 Yorumla- +1 yıl
Seninki gene iyi benim hesabıma kilit attılar p**lar
00 Yorumla - +1 yıl
atma değild bende sürekli yabancıları takıp edıo ben etmıyorum bi bakıorm takıo ettiğim sayı artmıs saka gibi ya
00 Yorumla - +1 yıl
Instagrami bilmem ama beni de KizlarSoruyor siteden çok atıyor.
Neden ki @KızlarSoruyor00 Yorumla Bugün başıma geldi benimde ve bi kaç defa tekrarladı bi anlam veremedim
00 Yorumla- +1 yıl
dolandırıcılık olabilir dikkat edin facebook dışında doğrulama kodu gelirse tıklamayın acmayın kodu girmeyin
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Güncelleme yaptıysan belki telefonla uyumlu değildir.
00 Yorumla - +1 yıl
Telefonda virüs olabilir. Telefona format at yeniden uygulamayı indir.
00 Yorumla - +1 yıl
Ay bugün bana da aynı iş oldu sinirlendim en az 5 kere uygulamayı yükledim sildim data verileri falan vardı öyle sildim de çalıştı.
00 Yorumla - +1 yıl
Benimde öyle oluyordu uygulamayı sildim tekrar yükledim şu an bi sıkıntı yaşayamıyorum, sizde uygulamayı silin yükleyin sıkıntı yaşamazsınız
00 Yorumla Biz instagram uzmanımıyız kardeşim?
Ne noktan bir soru bu00 Yorumla- +1 yıl
hesap birden fazla telefonda vs uygulamada açık ise uygulamadan atabiliyor
10 Yorumla - +1 yıl
android mi kullanıyorsun
00 Yorumla Uygulamayı silip tekrar yükle düzelir
00 YorumlaGüzel Bilgilendirme olmuş
00 Yorumla- +1 yıl
Seni artık istemiyor 😂😂😂😂
00 Yorumla - +1 yıl
Genel sorun galiba benide atıyor
00 Yorumla - +1 yıl
mesaj veriyor sana inceden, anlasana.
00 Yorumla - +1 yıl
KS de beni dışarı atıyor ama bende çözemedim 😕
00 Yorumla - +1 yıl
Biraz önce sordum kardeşime güncelleme varmış dedi
00 Yorumla Çok stalk yapmışsın az rahat bırak insanları
00 Yorumla- +1 yıl
Telefon hafızan doludur
00 Yorumla Virüs diyorlar onun için ama
00 Yorumla- +1 yıl
genel sıkıntı yapcak bişey yok
00 Yorumla tipini beğenmemiştir :D
00 Yorumla- +1 yıl
Seni kara kisteye almistir 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Seni istemiyor şansını zorlama derim
#Kral00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Atmak istemiş
00 Yorumla Belki bir sorun vardır uygulamanın kendisinde
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 308 cevap paylaştı. Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklersen düzelebilir
00 Yorumla- +1 yıl
İstemiyor seni neden anlamıyorsun
00 Yorumla - +1 yıl
Bende de olmuştu silip geri yükledim düzeldi
00 Yorumla - +1 yıl
sil tekrar yükle uygulamayı
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 4b cevap paylaştı. Uygulamayı silip , tekar yüklesen
00 YorumlaSil Tekrar yükle
10 YorumlaBan yemis olabilirsn canmcmm
11 Yorumla- +1 yıl
bna yazsanaa
- +1 yıl
İstemiyor seni.
İn00 Yorumla - +1 yıl
Tekrar sil yükle.
00 Yorumla - +1 yıl
Seni sevmemiss
00 Yorumla - +1 yıl
Seni sevmiyor
00 Yorumla Silip tekrar yükle
00 Yorumla- +1 yıl
Onun da kafa bozuk
00 Yorumla kullanmayı bırakalı 1 yıl oldu
00 Yorumla- +1 yıl
vpn kullan.
00 Yorumla - +1 yıl
Siber saldiri
00 Yorumla Telefon hafızası dolmuş olabilir
00 Yorumla- +1 yıl
Guncelleeee
00 Yorumla - +1 yıl
Sorun sende dsğil.
00 Yorumla Guncellemeyı kontrol et olmuyorsa sıl yükle
00 Yorumla- +1 yıl
Instagram a bildir
00 Yorumla - +1 yıl
Bende de oluyor ya
00 Yorumla 3 aydır girmiyorum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sil tekrar yükle
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?