Instagram beni sürekli uygulamadan atıyor, neden atıyor? Instagram atma sorunu nasıl çözülür, Ne yapabilirim bilen var mı, yardımcı olur musunuz?

Instagram beni sürekli uygulamadan atıyor, neden atıyor? Instagram atma sorunu nasıl çözülür, Ne yapabilirim bilen var mı, yardımcı olur musunuz?
Instagram uygulamasının sizi sürekli atmasıyla ilgili birkaç olası nedeni var. Instagram'ın uygulamadan atmasının bazı sebepleri ve Instagram atma sorunu ile baş etmenin çözümü ise şu şekilde:
Instagram açılmıyor atıyor diyenler ilk önce internet bağlantısını kontrol etmeli. İnternet bağlantınızın kararlı olmaması veya sürekli kesintiye uğraması durumunda Instagram uygulaması doğru şekilde çalışmayabilir ve sizi atabilir.
"Instagram uygulaması neden açılmıyor?" diyorsanız, uygulama hatası kaynaklı açılmıyor olabilir. Instagram uygulamasında bazen hatalar oluşabilir ve bu hatalar uygulamanın düzgün çalışmasını engelleyebilir. Bu tür hatalar, uygulamanın sizin hesabınızı otomatik olarak atmasına neden olabilir.
Hesabınızda güvenlik sorunları, spam etkinlikleri veya Instagram'ın kullanım koşullarını ihlal eden davranışlar tespit edilirse, Instagram uygulaması sizi atabilir. Örneğin, çok sayıda hesaba hızlı bir şekilde takip etme veya beğeni yapma gibi spam benzeri aktivitelerde bulunmak, hesabınızın askıya alınmasına veya atılmasına neden olabilir.
Instagram uygulamasının yeni bir güncelleme alması durumunda, eski sürümle uyumsuzluk sorunları ortaya çıkabilir ve bu da sizi atma sorununa yol açabilir. Bu durumda, uygulamayı güncellemeniz gerekebilir.
Cihazınızda donanımsal veya yazılımsal sorunlar varsa, Instagram uygulamasının düzgün çalışmasını engelleyebilir ve sizi atabilir.
Bu gibi durumlarla karşılaşıyorsanız, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
Eğer sorun devam ederse, Instagram Destek ekibiyle iletişime geçmek ve sorunu bildirmek en iyi seçenek olacaktır.
Instagram'ın sizi mobil uygulamasından çıkarmasının birkaç nedeni vardır. Bu, telefonunuzdaki bellek yetersizliğinden veya kötü güncellemelerden kaynaklanıyor olabilir. Mobil uygulamalarda kilitlenme sorunları yaygındır, bu nedenle diğer uygulamalarınızdan herhangi birinin sizi atıp atmadığını veya tamamen kilitlenip kilitlenmediğini kontrol edin. Öyleyse, telefonunuzdaki yazılımla veya hatta kötü amaçlı yazılımla ilgili bir sorun olabilir. Yazılım ile alakalı bir problem varsa instagram atıyor maalesef.
Bunları yaparsanız eğer İnstagram uygulamadan atıyor sorununu çözmüş olursunuz.
https://www.youtube.com/embed/9Zr3dXnc0gwdepolama alanın yoktur veya guncelleme gelmistir telefonun cok kotu değilse.
uygulamayı kaldırıp yeniden yükle bir de.
İphone5
sürüm desteklemediği için atabilir iphone 5 bildiğim kadarıyla eski bi sürüme sahip
telefona format at veya instagramı sil sonra geri yükle...
Uygulamayı kaldırıp yeniden yüklersen çözülür.
Eğer düzelmiyorsa uygulama kaynaklıdır.
Uygulamayı kaldır, yeniden yükle.
Önbelleği, datayı silmek de faydalı olabilir.
Cevap
37Cevap
uygulama çöktü deniliyor lakin bende sorun yok
benide atıyo aero Instagram var kendi hesabımda çöküyor sürekli ama diğer 2. hesabıma girince çökmüyo hesaplarla ilgili bi sorun var orjinal instagramda atmıyo sorun ne bende anlamadım
Bu sorunu çözdün mü? Bende de aynı durum söz konusu 🤦
@Eliiiifffffffffff aynı devam ediyo yeni sürüm cıktıysa yükle güncelle
Çıktı mı bilmiyorum ki
ay bende de var o ama şöyle yapıcaksın play store ye instagramı arat o sayfa da en aşağıya in beta sürümüne katıl tekrar indir uygulamanın verilerini sil okey
Telefonunda yer yok o yüzden, çözüm olarak fotoğraflarını yedekle ve telefondan sil, ağır uygulamaları sil düzelir
30.03.2021
İnstagramın kapanma nedeni xiaomi marka telefonlarda system web wiew default uygulams chroma geçiyor. Chrom devre dışı bırakılıp gelişmiş sistem ayarlarındanbsystem web view defaultu düzeltilmeli.
Benimde tvdeki youtube hata veriyo sürekli wi-fi ile bağlı kablosuz tlfnda falan hiç sıkıntı olmuyo 💁♀️
Kaldır ve yeniden yükle. Güncelleme geldiğinde de bazen atar.
Instagram beta bak ordada atıyorsa data ayarlarını sıfırla
Seninki gene iyi benim hesabıma kilit attılar p**lar
atma değild bende sürekli yabancıları takıp edıo ben etmıyorum bi bakıorm takıo ettiğim sayı artmıs saka gibi ya
Instagrami bilmem ama beni de KizlarSoruyor siteden çok atıyor.
Neden ki @KizlarSoruyor
Bugün başıma geldi benimde ve bi kaç defa tekrarladı bi anlam veremedim
dolandırıcılık olabilir dikkat edin facebook dışında doğrulama kodu gelirse tıklamayın acmayın kodu girmeyin
Güncelleme yaptıysan belki telefonla uyumlu değildir.
Telefonda virüs olabilir. Telefona format at yeniden uygulamayı indir.
Ay bugün bana da aynı iş oldu sinirlendim en az 5 kere uygulamayı yükledim sildim data verileri falan vardı öyle sildim de çalıştı.
Benimde öyle oluyordu uygulamayı sildim tekrar yükledim şu an bi sıkıntı yaşayamıyorum, sizde uygulamayı silin yükleyin sıkıntı yaşamazsınız
Biz instagram uzmanımıyız kardeşim?
Ne noktan bir soru bu
hesap birden fazla telefonda vs uygulamada açık ise uygulamadan atabiliyor
android mi kullanıyorsun
En İyi Cevap