Kanka kaydetme isimleri öneriniz var mı? Güzel bir fikri olan var mı en iyi görüş seçeceğim :D
En yakın arkadaş rehbere nasıl kaydedilir?
Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?

Kanka kaydetme isimleri öneriniz var mı? Güzel bir fikri olan var mı en iyi görüş seçeceğim :D
En yakın arkadaş rehbere nasıl kaydedilir?
Ya bu benim en çok takıldığım noktalardan birisi. Çok fazla arkadaşım var ve kankayı rehbere kaydetme isimleri düşünüp duruyorum. Aslına bakarsanız çok fazla da rehberde isim değişmeyi seven biriyim ve değişikliği seviyorum. :D Birçok arkadaşıma da bazen en yakın dostunu telefona nasıl kaydedersin diye soruyorum. Çok fazla şey duydum ve birkaç şey önermek istiyorum. :)
En sevdiğim ve kullandığım en yakın arkadaşı rehbere kaydetme isimleri bunlar. Aralarına aşırı komik bulduklarımı da ekledim. :D Yaratıcı rehber isimleri istiyorsanız kesinlikle birkaçını beğenirsiniz diye düşünüyorum. Sevgiliyi telefon rehberine kaydetme isimleri için ise linke tıklaman yeterli.
En yakın arkadaşınızı, dostunuzu telefona kaydetmek için rehbere kayıt isimleri mi arıyorsunuz? Aşağıda önerilerimi görebilirsiniz.
Bende ikizim diye kayıtlı :) ondan önce gizgardasimdi
pamuk şekerim
Nihayet çok çok önemli bir soruya denk geldim.. Kız ve erkek kankalar için ayrı ayrı rehber önerileri vereceğim.
ruh öküzü :D aşağıdaki videoda knk kaydetme önerileri var..
https://www.dailymotion.com/video/x7e996rDiğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sevgilim dahil herkesi ismiyle kaydederim. Çok ergence buluyorum farklı kaydetmeyi.
Benim telefonumda birincisi ilk olarak Zeynep diye kayıtlıydı sonra pöçük oldu sonra ballı lokmam sonra ateşim sonra kara böcüğüm en sonunda Nutellam diye kaydettim
İkinci kankamı ilk Aysel sonra pislik sonra malmı acaba sonra geveze sonra ballı tatlım sonra kanatsız meleğim en sonunda güneşim
adı soyadı da bence makul bir seçim ama gördüğüm bir biçim , insanlar birbirlerini hemdem diye kaydediyor bir anlamı vardı ama unuttum
Ben birini panpiş. Birini ballı böreğim bazende Aloşumm şimdilik aloş birini Canişkomm biri rakii diğeri kalp ritmim öyle işte 😅
Adı ile kayıtlı, adı yerine hayatımın en değerlisi gibi fantastik bir şey yazınca daha mı yakın olacak bana anlamadım ki
eski en yakın arkadaşım telefonda kendini bebeğim diye kaydetmişti
Kankadan da ötesiniz ve nasıl kaydedeceğini bulamadın öyle mi? Püü sana kankaların yüz karası
Suleyman hiyarto diye... kanka ne arkads ya bu ergenler var ya...
adın yaz. annesi babası çağrılsın diye bir isim koymuşlar sonuçta. kullanmak lazım.
Herkesi ad-soyad ile kaydetmek gibi bir takıntım var.
Ismi ile Kayıtlı olucak tabiki, büyünce anlarsın abicim :)
bence en yakın kankanı güzelim
kurt bakışlarında huzur bulduğum ama siz kısaltmasını yapa bilirsiniz yani KBHB
yapa bilirsiniz
melek yüzlüm suç ortağım örgüt güzeli
İNGİLİZCE you little trouble seni küçük bela
Ben "karamımm" diye kaydettim çünkü karamada bayılırım , kankimede bayılırım sma siz şunlarıda kullanabilirsiniz ;-reiizz-kral👑-ruh öküzü -çikiletam-üzümlü kekim -benimki -hayalet (cik)-olmazsa olmaz
Nihayet çok çok önemli bir soruya denk geldim.. Kanka diye kaydet
En sevdiğim dizinin en sevdiğim oyuncusunun adıyla kayıtlı. Alana Bloom diye 😁
:)))))) haberi yok ama 😆
https://i.hizliresim.com/gnN0mN.png
Hayir biz birbirimize cok deger veriyoruz :) onla takildigim icin oyle kaydettim gorse dahi birsey demez cunku aramizda samimiyet guven var :))
Kızlar genelde şebek gibi kelimeler kullanıyordu :D
Kız arkadaşlarım
-Bacım
-Kulak seven 🤗👂🏻
-ÖmÜr tÖrPüsÜ 🙂🤌🏻
Erkek arkadaşlarım
-At Hırsızı Ezel 🥲
-Piç Eren
-Vurdum Duymaz Ege 🧠
-Kardeşim 🥺❤
Arkadasimin adi yağmur
Zaten telefonum 9 gün önce alındı.
Basta "💗 Baş Belası" diye kaydetmiştim.
Şimdi"💗 Yağmur'lu Pastam" duye kaydettim☺️.
çok samimi iseniz benim yaptığım gibi güzel kardeşim olarak kaydedin xjxnxhnxhxndjndjxnxjxnxjxn
En İyi Kız Görüşleri