Yakın bir kız arkadaşım Facebook'a fotoğraf koydu. Fotoğrafın altına beğendiğimi belli edecek ama sıradan olmayan fotoğraf yorumları önerir misiniz?
Facebook dışında sizlerin kullandığı veya popüler instagram yorumlarını da merak ediyorum.

Yakın bir kız arkadaşım Facebook'a fotoğraf koydu. Fotoğrafın altına beğendiğimi belli edecek ama sıradan olmayan fotoğraf yorumları önerir misiniz?
Facebook dışında sizlerin kullandığı veya popüler instagram yorumlarını da merak ediyorum.
Sosyal medyanın yeni olayı farklı, ilgi çekici yorum yapmak :)
Bir de şu videoyu izle buraya yazdığımdan çok daha fazla fotoğraf yorumları var:
https://www.dailymotion.com/video/x7e997qŞiire ne dersin, şiir seviyorsan çok da sırıtmaz hem? :)
biliyor musun az az yaşıyorsun içimde, oysa ki seninle güzel olmak var.
Mis.
İnstagram yorumlarında bol iltifat kullanmak gerekiyor. Kısa ve net iltifatlar edebilirsin.
- Ateş ediyorsun!
- Kaldı mı böyle güzellikler <3
- Fatih seni görse İstanbul'u daha hızlı fethederdi!
- Kıvanç Tatlıtuğ yanında şebek kalır.
Duruş : √
Bakış : √
Karizma: √
Şekil : √
Kalite : √
Estetik : √
Zarafet : √
Uyum : √
Herbişi : √
Test Edildi, Onaylandı... 10 Numara Kusursuz!
Geç oldu bu neyse bir dahakisine bunu yazarım :D
şaka yapıyorsun değil mi:D
Neden ki :D Gayet de beğendim :D
dalgasına yazmıştım bence sakın yazma böyle bişi çok tikice ve kroca:d
Ooo peki yazmam uyardığın için sağ ol :D
Dehşet-ül vahşet
sene 2008 facebook
@AnonimAdam0 dkghkösjösjbhö
Kaynar su musun be hem akıyorsun hem yakıyorsun?
Yazabilirsin. :)
Daha fazla fotoğraf altı yorumu
Cevap
91Cevap
ŞöyLe bir F0T0NA bhaKaYımM deDiM ÇeLiK yeLEk giYmeEyi UnuUTmuşŞum aZ daHa VuruLluyOduM qaRdeŞiMm...1!1! AteŞ eDiYoSuN FenNNnaa... YaKıNsIn YakKına aLl!!!1!1bir!1one!1
IAboOOv HaRbİ fiŞeQsin QarDeŞM YASAL UYARI: Bu Uyarı T. B. M. M TaRafından KaRaRa aLındı Ve SaqLık BaKanLıqı TaRafından OnayLandı T. C Yasasının 6363 Maddesi qeReqince'' ŞeKeR HastaLaRının Bu Resme BakmaLarı YasaKLandı.. Çünkû Bu ResimDe %100 şeker orani
%100 Tatlılık Belırlendi ' Neyse Demek İstedqım anLaşıldı Galıbaa
AYrıca:= O Duruş
AYrıca:= O Duruşa, Bakışa ÖLünrr
QnQi Senı Daha FzLa AnlatmaK İsderdım Ama
Sn AnLatıLmaz'Sınnnn
(NOKTA)
FoR aLSam İi oLacaq
Lèàn ßù nèè ¤ dùnYàyà mètèØr dùsmùşş # àyàqtà ÙyùyØz hàßèrìmìz yóúqH ¿ ``Phòtòyà qèLìncèè `` tù tù tù tù # màsàLLàhh ànàLàr Nè Prensesler dôqùrùy ßòyLèèèèè ! ßhèn sHènïn òÓó # sàcHına òÓò # ßasınaâ òÒò # qàşìnààà ôÓø # qòzùnèè òØó aşk oLdum # Duruşuna # süpersn nèySè fazLâ Ùzatmîm ŞekiLsin DiNiMè imanıma yaşlı babama éSRaRCı DéDéMé JiLéTçi NéNéMé éRoyiNCi HaLaMa N4RkoZcU
YéNqéMé MüSLümCü TéYZéMin ü$éRine YéMin éDéRiMqi; Çoq qü$éL oLmuŞ.'. Na$aR déYMé$in aMin: بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِوَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُونTéqRaR aMiN
• ShéqiL : √
• qaLité : √
• éstétiq : √
• duRush : √
• Zérafét : √
• Létafét : √
• Uyum : √Test EdiLdi, 0nayLandı √ 10•KusuRsuz
qarisma 0ranı...
██████████ 99%
güzelik 0ranı...
███████████ 96%
Cix...
████████████ 100%
Sempatyy 0ranı...
█████████████ 99%
T0pLam s0nuç...
██████████████ 100
• Müqemmel...
Ben Yunus'u nurda gördüm, dergâhına gül eyledi aşk beni.
Kendini seven bunca insan arasından seni sevmiş olmam, kendimi “sen” bildiğimdendir.
Canan yok ise cihan gerekmez.
Evvel refîk, bade'l-tarîk.
Bunlar geldi aklıma 😂
Anlayabilsem sonunu😊 az daha basit bisi olursa😂
Ç_iseleyerek akma öyle üzerime ya
tam yağ ya da hic
İ_çmedim aşk şarabından diyemi bu
hasetlik
Ç_oruşmuş iki bacak arandan
ibaretmi sanıyorsun herşeyi
E_llerin oysaki qül kokmalıydı
K_or ateşi qibi yanmalıydı yüreğin..
şimdi karakterler farklı olsaydı sen erkek sevgilin kız olsaydı. kızın ailesi ve çevresi sıkıntı ne bilim abisi falan olabilirdi. ama erkekte bir sıkıntı olacağını sanmam. hatta yorumu gören çevresi ve ailesi tebrik eder mutluluklar diler bence..
Ailesi biliyor zaten bni teşekkürrler yaziyzorum :)
olabilir bak :D bana biri yapmıştı ve ablam görmüştü hayırlı olsun hiç haberimiz yok diye kızı da gitmiş eklemiş kızmadım fakat çok utanmıştım :D yapma derim belki senin ki ters tepki verir mutlu edeyim derken ayrılık girer aranıza sor öyle yap
Ailesi biliyor beni :) kizamaz yani de ayip olur mu o var işte...
yok o zaman çok hoş bir durum bence :D
Tşkrlerr :)
önemli değil =)
" Mezarda bile yetişir çiçek, beni neden sevmedin? "
😂😂
Hani iftar vaktine yakın susar ya insan, yokluğun o denli yakıyor beni !.. Ne zaman okunur burda ezan? Bir yudum su gibi özledim seni.
Waowww cok guzel tesekkurler:)
Bu sekilde deilde sevgi dolu ne bilim genel bisi varsa olur insanlarla alakalj umutlu ozlemli falan
Tamamdir cok sagol
Lanet olsun bu hayat lanet olsun bu sevgim
Seni çok sevmiştim sen neden bana böyle yaptın.
Ritmiyle okununca güzel oluyor baya😂
Sen cevapları ezberliyorsun ama hayat asla aynı soruyu tekrarlamaz.
Aşkın seni harekete geçirdiği şekilde hareket et.
Yurdumun çiçekleri, güzelliğin simgeleri, hep bir derin aykırılık görürüm size baktığımda, böylece kendini beğenmiş bütün çörçöpler durup bir kez daha düşünür. Nedir gerçek güzellik?
Bır mezar taşıdır insandan yarına kalan onuda başkası yapar gerisi yalan 😁
Paylaşmam gerek yok. Hemde görgüsüzlük, sanki bitek o kişinin sevgilisi varmış gibi.
Kaynar sumusun be mübarek hem akıyorsun hem yakıyorsun 😄
Hayata rest çekmis insanlar icin kaybetmek buyuk bir mesele degildir
Teşekkürler
Rica ederim ne demek 😊
Bir yar sevdim cicek gibi
Sevdigime degmedi uctu giti bocek gibi
Bir çiçek açmış orada bir yerde, bir yanlışı düzeltircesine...
Instagramıda faceboka çevirdiniz bissürü paragraf yazarlar altına bide özlü söz sjjs 😂 tam keko
Fotoğraf fotoğraf yürü. Birine: Çok güzelsin. Diğerine: Ya söylemeyeyim dedim ama dayanadım, bu da çok güzel, kim çekiyo böyle?"
dersen hafiften yürümüş olursun. :)
Nasıl bir söz istiyosun atarlı giderli laf sokmalı duygusal nasıl bir söz
Duygusal gibi
Mesele atlı karıncalar değil, dönem dolaplar yaz 😂
En İyi Cevap