Arkadaşlarım bayadır Snapchat kullanıyor, o yüzden bende indirdim. Sürekli Snapstreak kelimesini duyuyorum. Snapchat st nedir? Araştırdım ama bulamadım, bilgisi olan var mı? Snapchat Streak ne anlama geliyor, nasıl kullanılıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Snap Streak Nedir?
Snapchat uygulamasından ortaya çıkan Snap Streak bir ateş serisi! Bu, iki kişinin Snapchat üzerinden arka arkaya en az 24 saat arayla sürekli snap göndermesiyle oluşan bir şey. Bak dostum, bu seriyi devam ettirmek için her iki tarafın da her gün en az bir snap göndermesi gerekiyor. Eğer bir gün göndermezsen, o ünlü ateş simgesiyle birlikte gelen sayı, yani “streak”, kayboluyor.
Bazı kullanıcılar için bu, dostluklarının ne kadar sürekli ve güçlü olduğunun bir göstergesi gibi bir şey haline gelebiliyor. Ama unutma, gerçek dostlukları sayılardan çok kalpten kalbe bağlar belirler. Streakler eğlenceli olabilir ama başarı baskısı olmadan sürdürülen iletişimin tadını çıkarmak da önemli!
Snap Streak ne zaman gider?
Snap Streak eğer sen ve arkadaşın 24 saat içinde birbirinize en az bir Snap (fotoğraf veya video) göndermezseniz gider. Ama tam 24 saat dolmadan önce, Snapchat genellikle bir kum saati emoji gönderir sana, böylece seriyi kaybetmek üzere olduğun konusunda uyarılırsın. Yani kum saati gördüğün zaman harekete geçmen gerekiyor! Eğer streak’i kaybedersen, yeniden bir snap göndererek bir’den başlamak zorunda kalırsın. Unutma, Snap Streak’ler sadece fotoğraf ve video Snaps ile sürer, sohbetlerle ya da diğer türde gönderilen şeylerle devam etmez.
Snapchatte ST Kısaltması Nedir?
Snapchat’te “ST” kısaltması genellikle “Snapchat Streak” anlamına gelir. Yani, iki kişi arasında devam eden günlük snap alışverişini ifade eden o ateş serisine gönderme yapar. Kullanıcılar bazen arkadaşlarıyla olan streak sayısını hızlı bir şekilde ifade etmek için ya da ne kadar uzun süredir devam ettiğini paylaşmak için bu kısaltmayı kullanıyorlar. Mesela, “Bir haftadır ST’miz var” ya da “ST kaybettik” gibi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Snapchat günümüzde çok kullanılan sosyal ağlardan birisi. Streak ise Snapchat'ın bir parçası ve maalesef herkes bilmiyor. Hadi gelin size streak ne demek snapta anlatayım.
Snapchat ST Ne Demek?
Snapchat st ne demek diye merak ediyorsanız, Snapchat streak, başka bir deyişle Snapstreak sizin veya başka bir Snapchat kullanısının birbirlerine son 1 gün içerisinde art arda en az 3 gün boyunca bir snap gönderdiğiniz anlamına gelir. Bu fotoğraf veya video olabilir. Bunu doğru bir şekilde yaptığınız zaman, Snapchat arkadaşınızın kullanıcı adının yanında, birbirinize streak yaptığınız gün sayısı ile beraber bir alev emojisi gözükür.
Snapchat Streak Nasıl Yapılır?
Streak başlatmak için bir arkadaşınızı seçmeniz gerek. Arkadaşınıza özel olarak bir video ya da fotoğraf yollamalısınız. Üç gün boyunca bunu yaptığınız zaman streak başlayacaktır. Başladıktan sonra her 24 saatte bir arkadaşınız ya da siz yollamaya devam ettikçe bu devam eder. Streakın devam ettiğini arkadaşınızın yanında gözüken alev ve gün sayısı emojisinden anlayabilirsiniz. Eğer kum saati emojisi görürseniz, 4 saat içerisinde birbirinize fotoğraf ya da video yollamadığınız taktirde streak süresi sıfırlanır ve tekrar başlatmanız gerekir.
Snapchat Streak Emojileri Nelerdir ve Ne Anlama Gelir?
Snapchat streak olayını ifade eden 4 tane emoji vardır, onlardan da bahsedeyim.
- Ateş emojisi: Arkadaşınız ile Snapstreak içerisinde bulunduğunuzu ifade eder. Arkadaşınızın kullanıcı adının yanında bu emoji gözükür.
- Kum saati emojisi: Bitmek üzere olan bir Snapstreak içerisinde olduğunuzu belirtir ve 4 saat içerisinde fotoğraf ya da video yollamamanız halinde sıfırlanır.
- Dağ emojisi: Henüz Snapchat resmi olarak açıklamamıştır ama uzun bir Snapstreak'ta bulunan kişilerin bunu gördüğü ifade ediliyor.
- 100 emojisi: 100 emojisi ise 100 gün art arda Snapstreak içerisinde bulunduğunuzu belirtir.
40 Yorumla
- +1 yıl
Bende bilmiyordum Ateş çıkartıyor ya karşılıklı anlık foto atma galıba
019 Yorumla- +1 yıl
bir şey diyicem yeni takipleştiğim bi çocuk bunu attı ne demek oluyo
- Soran+1 yıl
@Gizliirabbit ne attı
- +1 yıl
St🔥 yazdı
- +1 yıl
Profilimdecki soruya gir anlarsın
- Soran+1 yıl
@Gizliirabbit düzenli olaral karşılıklı snapleşelim mi demiş işte
- +1 yıl
Olur dedim çocuk görüldü attı mal gibi kaldım
- Soran+1 yıl
@Gizliirabbit streak yapınca da ateş emojisi birikşyor sohbet kenarında muhtemelen o yüzden o emojiyi kullandı
- +1 yıl
Nasıl yani birikince noluyo ki
- Soran+1 yıl
@Gizliirabbit olur demen ayıp değil. Snap atmasını bekle atmazsa da s. et
- +1 yıl
Tamam saool ♡
- Soran+1 yıl
@Gizliirabbit birikince hiçbir şey olmuyor. Snap puanı falan artıyor. Streak yapanları hiç anlamam o yüzden
- Soran+1 yıl
@Gizliirabbit ah ah eski zamanlarım geldi aklıma. Bu soruyu sorarken başıma açıcağı binbir türlü dertten habersizdim ve mutluydum
- +1 yıl
He tamam
- +1 yıl
Üzüldım senin için umarım hep mutlu olursun
- Soran+1 yıl
@Gizliirabbit teşekkür ediyorumm sen de
- Soran+1 yıl
@Alyeskatt alev işaretini nereden attı
- +1 yıl
@Gizliirabbit ayy benim okuldan bı arkadaşım attı 2 dk önce yerin dibine girdim utancımdan 😂
- +1 yıl
@Gizliirabbit bişey sorucam Streak yapınca ne oluyo pek anlayamadım ne işine yariyo yanii
- +1 yıl
Snapchat ST Ne Demek?
Açılımı Snapstreak olan Snapchat St'nin anlamı bir kişiyle sürekli karşılıklı snapleşmekten gelir.
Sosyal Medyada ST Ne Demek?
Son dönemin popüler sosyal medya uygulamalarından olan SnapChat'te hergün binlerce insan karşılıklı snap atıp iletişim kurmaktadır.
Bu snapler bir fotoğraf bir mesaj veya sadece bir emoji bile olabilir. Bir kişi ile 3 gün boyunca sık sık snapleşmeye başlayınca karşılıklı ST yani Snapstreak başlatılmış olur.
24 saat dolmadan karşılıklı ve sürekli atılan snapler sonunda kullanıcı kişisinin yanında bir snap puanı belirlenir.
Snapchat ST Nasıl Yapılır?
Snapchat ST'yi başlatmak için sadece kendinize bir arkadaş bulup onunla karşılıklı emoji snapleşmesi yapabilirsiniz.
Snap Streak Emoji Anlamları Nelerdir?
💯 En zor kazanılan ve arkadaşlarınızla 100 gün boyunca snapleştiğinizde elde edilebilen bir emojidir.
⏳ Çok az zamanınız kalmış. Snap streak'i devam ettirmek için hemen bir snap atmanız gerektiği anlamın gelir.
🎂 O gün arkadaşınızın doğum günü olduğunu size hatırlatır.
🔥 Arkadaşınızla birlikte 3 gün boyunca karşılıklı snapleştiğiniz anlamına gelir.
SnapChat ST Geri Getirme Nasıl Yapılır?
Snapchat Streak haklarınin kaybedilmesi durumunda hemen Snapchat Destek sayfasına başvurmak gerekir.
Buradaki seçeneklerden "Snapstreaklerim kayboldu" seçeneğini tıklayıp istenilen bilgileri doldurup göndermeniz yeterli olacaktır.
20 Yorumla
- +1 yıl
Snapchatte fazla snaplestigin kisi senin snap kankandir kisaca boyle buna deniyor Ama hergun olmali
10 Yorumla
Snapchat'te bir insanla eğer ard arda birkaç gün karşılıklı snap atarsanız olan bir şey.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
snap puanı arttırmak için atılan şeyler stream deniyor boş yani kısacası bir şey yapmana gerek yok
22 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Streak yani görüntüleme demek snapchat skoru kasmak istiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
Benim bildiğim St (saint) aziz demek başka bir şey de olabilir.
02 Yorumla- +1 yıl
sokrat st vardı melankoli şarkılar yapan aklıma o geldi
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
seri demek yani iste bi kac gun ust uste snap atinca yaninda sayi yaziyo ya o bozulmasin diye atmis
00 Yorumla - +1 yıl
Biri bana streak yazılı snap atarsa ne demek oluyo?
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Streak yapalım mı demek
- Soran+1 yıl
Yani sürekli snap atmak devamlı 24 saat içinde en az bir snap gerekiyor yoksa streak gidiyor
- Soran+1 yıl
Hayatımın hatasıyla streak yaparak tanıştım aman diklat
Puan kasmak için atılıyor o anlama geliyor snap puanı gibş bişi
00 Yorumla- +1 yıl
One be
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi