Sevgiliyi rehbere kaydetme isimleri! Sevgili rehbere nasıl kaydedilir?

Yani bu tamamen sizin ilişkinizi nasıl yaşadığınıza ve karakterinize bağlı. Eğer çok realist ve ağır bir insansanız daha ciddi isimler kullanırsınız telefona kaydederken. Ama daha çok eğlenceyi seven bir insansanız komik isimler tercih edersiniz. Hafif romantik bir karaktere sahipseniz "prensesim, delikanlım" gibi isimler tercih edersiniz. Ben en iyisi size en çok beğendiğim rehber isimlerini sıralayayım. Hangisi hoşunuza giderse kullanırsınız. Sevgili ne diye kaydedilir? Sorusunun cevabı aşağıda.
Arkadaşlar aranızdaki özel bir durumu da kullanıp öyle kaydedebilirsiniz. Mesleği ile alakalı bir kaydetme şeklide bulabilirsiniz. Ama size tavsiyem ilişkinin ilk dönemlerinde sakın çok abartılı isimlerle kaydetmeyin. "hayatım, bebeğim, canım" gibi sıradan ve klasik olan isimleri tercih edebilirsiniz. İlişkiniz ilerledikçe daha özel isimler kullanabilirsiniz. "Hayatımın anlamı, aşkım, delikanlım, prensim, prensesim, huzurum" gibi daha özel şeyler tercih edebilirsiniz. İleride pişman olacağınız isimlerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Benim en çok beğendiğim isimler ise, "<3, aşk, aşkım" gibi klas, kısa ve özel isimlerdir. Hem abartılı değil hem de çok şık duruyor. Hangisini tercih edeceğiniz size kalmış artık. :)
Kankayı telefon rehberine kaydetme isimleri için linke tıklayabilirsin.
-esrarengiz manitam -çapkınım -ikinci baharım -soysuz sevgilim -sütlü kahvem - pıtırcığım -yahşi boyfriendtım -5yüzlü hatunum -bal kaymaklım -gözlerimyoldakaldı -tommum -fish eyes Şu videoyu da izle daha fazlasını bulursun ve kesin biri hoşuna gider :)
https://www.dailymotion.com/video/x7e996rYani kaydetme seçenekleri az buçuk belli. Aşkım, balım, hayatım, sevgilim, prensim, prensesim, bebeğim, hayatımın anlamı, güneşim, ayım, aşk vs gibi şeylerden birini seçip kaydedebilirsiniz. Sadece adıyla da kaydedebilirsiniz bir şey olmaz. :D
yarim diye ben kaydettm . onda yıllardır gülüm diye kayıtlı ayrldysakta silmedi değiştrmedi hep öyle kalıcak sanırım :) ben cok seviyorum ama gülüm demesni çok tatlı sölüyooo
Son sevgilim Tribalenfeksiyonlum diye kaydetmişti :D ama ben adını yazdım cünkü çok saçma isim takmacalar falann :D
Hayat diye kaydetmiştim ondan da hatunum diye kayıtlıydı şimdi benimki diye değiştirdim onda hala hatunum :D
Eski sevgilimi
"Sol'umda hala Sağ'sın"
Diye kaydettim
Özellikle sevgililik döneminin ilk zamanlarda çoğu kişiyi büyük bir heyecan ve duygu seli kaplamaktadır. Bu dönemlerde kişi her alanda sevdiği/hoşlandığı kişiye ilgisini göstermek için birçok alanda düşüncelere dalabilmektedir. Bunlardan biri de şüphesiz telefon rehberine aşık olunan kişiyi romantik ya da komik olarak kaydetmektir.
Erkek arkadaş için sevimli bir telefon rehberi ismi seçmek için romantik, eğlenceli ve çılgınca bence ilişkiye hareket katan bir şey :) Erkek arkadaşın telefon rehberinde hoş bir ismi de hak etmiyor mu? Ben sevimli bir liste oluşturdum :)
İlk Gün: Ad-Soyad
Kavga Edince : Ad-Soyad
Barışınca: Ad-Soyad
İyi günde : Ad-Soyad
Kötü Günde : Ad-Soyad
Hastalıkta : Ad-Soyad
Sağlıkta : Ad-Soyad
Ayrıldıktan Sonra : Ad-Soyad
(Ekstra bir şeye lüzum yok bence.)
ilk zamanlar ıkımızde pika diye kaydettıydık.sonra o aşk diye kaydettı bende aşk gül :D hem ikisi uymlu hem sevgılımın adı aysegul dü ordanda uyum var.ama 3 aydır ayrıyız.sadece aysegul yazılı şimdi eminim ondada adımla kayıtlı
Her hafta değiştiriyodum ben.
Kavga ettigimizde AntiAsk
Sevinçliyken Efendimisss (Bkz: yüzüklerin efendisi gollum)
Bi suç işlediğimde: Müfettis
Normalde: Hatun vs vs uzar
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Matrix diye kaydetmistim. O kayit edememisti annesi görür diye. Neyse gecen hafta bitti. Biz pek sevgili olamadik. İlişkimiz benim param onun bedeni uzerineydi bu midemi bulandirdi.
Ilk basta : nokta
Flört evresinde : ismi
Sevgiliyken: emoji ya da sevgilim
Kavga edince : odun
Ben mi çok düz düşünüyorum. Bir sevgilim olsa ya adını yazardım ya Benimki yazardım ya da Sevgilim yazardım
İsmiyle kaydederim.
Eğer ona özel bir hitap türüm varsa o hitap türü ile kaydederim.
cut.
Aşk <3 diye kayıtlı ben onda Hatunum diye kayıtlıyım
hatun die kayıtlıydım oda bende adam die. bir zamanlar yani...
Kimine kroca gelebilir ama bebeğim diye kaydederim.
Beni hiç kimse rehberine böyle ponçikce kaydetmedi :(
nasıl bir ilişkiniz var ben anlamadım ki eşşek sıpası nedir ya.
bir gün öylesini bulduğumda "aşk-ı derun" diye kaydederim.
İlişkinin dinamiği ve aramızdaki yaşanmışlığa göre sevimli bir lakap ile
Adı ile kayıtlı.
ben ismi ile kaydetmiştim ama sonra değiştirdik klişe ama yine de aşkım diye kayedettim :)
ponçik hatunları hep sevmişimdir o yüğden ponçiğim :D
Sevgilim yok, kaydetsem de ismiyle kaydederim.
Sonuna "m" koyarım tamamdır. :)
Sevgilim beni meftunum diye kaydetmiş :) ben klasik canımın içi yazmıştım başka bişey bulmam lazımmmm
Ben onun isminin yanına ❤️ koydum, onda ismimle kayıtlıyım.
Ben onda hatun diye, oda bende hikayem fiye kayıtlı 3yıldır❣
Bende kıymetlim diye kayıtlı onda ise psikopat hatunum ona göre psikopat biriyim sanırım😅😂
İlk ismini sonra tanışınca ismini sev olunca gülüm ayrılınca eskisi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş