"Yılın Enleri" anketlerimize hızla devam ediyoruz. Beşinci sırada oyunculuğuyla ekrana kilitleyen, hepimizin hayran olduğu en sevdiğimiz erkek oyuncular var. Oyunculuğuyla bizi büyüleyen 2022'nin En İyi Erkek Oyuncusunu seçiyoruz! 🎉
Büründükleri karakterlerle kah kendilerini sevdiren, kah nefret ettiren, ancak yeteneğinden asla şüphe etmediğimiz “2022 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu” sence kim? 😎
Karizmatik yüzleri ekrana çok yakışan, genç kızların odalarında posterleri asılan, oyunculuk performanslarıyla dünyaya isimlerini duyuran, her genç oyuncunun ilhamı olan, yer aldıkları projelerde reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan bu erkek oyunculardan hangisi "Yılın En Erkek Oyuncusu" olmayı hak ediyor? 😍
Katılmadıysan;
- "Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi?
- "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi ?
- Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi?
anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 💥
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Kıvanç Tatlıtuğ (Aşıklar Bayramı) dahil her yapımda başarılı 👍
Kıvanç Tatlıtuğ (Aşıklar Bayramı)
Bence Yılın en iyi Erkek oyuncusu
Kaan Urgancıoğlu.
Kendisini "Kara Sevda" adlı dizide hiç sevmez nefret ederken "Yargı" dizisinde büyük hayranlık ve keyifle izledim.
Büründüğü rolleri bize yaşatan gerçekmiş gibi yansıtan nadide oyunculardan, kötü adam rolü ile nefretleri üzerine toplarken, centilmen romantik has adam rolü ile hayran bırakabilir. Bir oyuncuda olması gereken en önemli özellikler tamda bu.
Bu yılın en iyisi Kaan Urgancıoğlu. 🌺
Onu ilk kez 2004 yılında katıldığı yarışmada tanıdım...
Mimiklerini vücut dilini çok iyi kullanıyor ne çok sade ne çok abartılı bir oyuncu...
Doğal ve kendine özgü bir tarzı var o sadece bir oyuncu değil yıllardır yayınladığı basılı bir dergi çıkarıyor oraya edebi yazılar yazıyor bir kitabı var...
Özel hayatını gözümüze sokmuyor öyle her yerde görünmüyor bütün bunlar bir oyuncuda aradığım özelliklerdir...
Ve tabi en son yazıp oynadığı dizisi Kaçış'ı unutmamak lazım bir gün onu yönetmen hatta yapımcı olarak görürsem hiç şaşırmayacağım...
Onu uzun yıllar izlemek ve sevmek dileğiyle yolun hep aydınlık olsun efem...💙💙
Kaan Urgancıoğlu diyebilirim gerekten çok iyi bir oyuncu kendisini Kara Sevda dizisinden bilirim karakteri sevmezdim ama çok iyi yansıtıyordu karakteri de
çok eskiden bir dizisini seyretmiştim o yüzden seçtim... tarık babuşcuoğlu, murat eken , oya aydoğan , kaan urgancıoglu, hande subası ve burcu biricik bu diziyi seyretmiştim.. eğlenceliydi...
Oynadığı her rolün hakkını veren bir oyuncu sansasyonlara bulaşmayan gerçek hayatta da ciddi biri. Avrupa , ya da ABD de olsa idi uluslar arası bir üne kavuşurdu diye düşünüyorum.
Aras Bulut İynemli Der Başka bir şey demem geri kalanı tırt bi halt Değiller tabi uraz kaygılaroglu da aras gibi çok başarılı
2022 yılını bilmem ama yıllardan bellidir değişmeyen tek hala kalbimizde yaşıyan oyuncusu Kemal Sunaldır
Maalesef Hiçbiri...🤦🏻♀️
Kaan Urgancıoğlu (Yargı) diyorum. Ama alp navruzu beğenirdim bi ara.
Bunların hepsi bir araya gelse, bir Kıvanç etmezler.
Murat Yıldırım Teşkilat
Liste eksik :)
Kişiliğini seviyorum. iyi niyetli ve karekterli bir insan
Bence başarılı. Oyunculuğu , canlandırdığı karakter bana geçiyor. İnandirici
Kıvanç der geçerim birde Beren Saat'le tekrar rol arkadaşı oldu 😄
Viola Come il mare'den Can Yaman'a çok yetenekli olduğu ve Türk topraklarını Osmanlı İmparatorluğu'na açan bir savaşçı olarak diğer toprakları kazanan Türk Osmanlı halkının tüm gücünü gösterdiği için oy veriyorum.
Can Yaman mostrou seu talento já consolidado em outro país, em outro idioma. Seu desempenho na Viola é impecável. Merece reconhecimento mundial.
Engin Akyürek sevdiğim bir oyuncudur onu seçiyorum
Can Yaman bence ya hem yakışıklı hem başarılı
Can Yaman é um ótimo ator, fez uma série em uma língua que não é a sua de origem e deu show de atuação.
Ele é excepcional! Dia interpretação sempre é ainda da curva. Muito bom ator além de ser educado, gentil e lindo!
Murat boz - zeytin ağacı.
AlpNavruz AlpNavruz #AlpNavruz
HalilTekin #HalilTekin
YürekÇikmazı #YürekÇıkmazı
Bu adam fena bakın neyse o herkes bişey söyler ben size dim bu adam unutulmayacak
Porque me encantó su trabajo en la serie Kaçiş
Can Yaman é o mais carismático, lindo e ainda cuida das crianças. O melhor!
Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğu kadar başka bı oyunculuk tanımıyorum.
türk dizisi izlemiyorum çekmiyor beni
Kaan Urgancıoğlu diyebiliriz.
Kaan Urgancıoğlu diyelim.. Keyifli günler..
En iyi favorim bu diyebilirim
En iyi oyuncu Kıvanç tatlıtuğ
Tr de deniz can aktaş sadece
Kıvanç tabiki, gülüşünü yediğim 😍
Tabiki ben gerisini tanımam
Kıvanç Tatlıtuğ bence. Hem daha başarılı.
Bu aralar dizi film izlemeye fırsatım olmuyor
Kaan kara sevdada mükemmel oyun oynamıştı
Kaan urgancioglu yargı...
Aytaç Şaşmaz (Baht Oyunu)
Engin Akyürek (Kaçış) ama hiçbirini izlemiyorum
Kıvanç iyidir iyi. Adam oynuyor
En iyi oyuncu diyebilirim
Semih ertürk geldi aklıma
oyunculuk ise konu engin akyürek
Kıvanç Tatlıtuğ (Aşıklar Bayramı)
Ben bunların hiçbirini izlememişim
Bu adam gerçekten bu işin piri olmalı gelecekte daha iyi yerlerde görrüüz kendisini
Kıvanç Tatlıtuğ diyorum..
Alp navruz reis candır gerisi heyecandır
Kıvanç Tatlıtuğ bence bir tık önde
Kıvanç Tatlıtuğ diyorum bence o
Murat boz çok yakışıklı bir insan çünkü
Tartışmasız kıvanç diyorum
Can Yaman harika 😍ya çok tatlı
Alp aşırı seksi erkek değil mi?
Aras bulut iynemli o listede yoksa kıvanç
Kaan urgancıoğlu bence...