KızlarSoruyor'un Geleneksel Yılın Enleri anketlerinde, "Yılın En İyi İnstagram Fenomeni"Merve Boluğur seçildi. Toplam 550 Bin kişinin oy kullandığı Yılın Enleri anketlerinde, Yılın En İyi Instagram Fenomeni oylarının %25'ini alan Merve'den samimi bir paylaşım geldi!
Görünen o ki 2023'un en çılgın trendi Merve Boluğur rujunun kırmızısı olacak. 💋
2022'nin En İyi Instagram Fenomeni Merve'ye neler söylemek istersiniz KScanlar?🥰

Her Instagram'a girişimizde koşa koşa paylaşımlarına baktığımız, gün içerisinde yaptıklarını izlemeye bayıldığımız, bir gün paylaşım yapmasa nerede olduğunu merak ettiğimiz kişi KScanlar'ın oylarıyla Merve Boluğur oldu.

KızlarSoruyor tarafından özel olarak hazırlanan "2022'nın En İyi Instagram Fenomeni" ödülünü Instagram’da çok samimi bir paylaşımla duyuran Merve Boluğur’u tebrik ediyor, renkli içeriklerinin devamını diliyoruz! 🥳
Anketin sonuçlarını görmek için buraya tıklayabilirsin! 💜
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Merve Boluğur çok samimi bir kadın, her zaman fark yaratmayı da biliyor. Tebrikler! <3
Merve Boluğur oyunculuk olarak başarılı ve samimi bir kadın güzelliğine de diyecek yok. En iyi olarak Dilan Polat ve Merve Boluğur arasında kalmıştım. Merve starsın bebeğim!😅🌸
Yok artık, ciddi olmamalı bu 😂
merve hanımı tebrik ederim
Merve Boluğur bence iyi bir fenomen, Instagram paylaşımları gayet güzel ve eğlenceli, kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.
Her gün başka markayı övüp yukarı kaydır diyen biri değil. Ne kendini, ne de hayatını allayıp pullayıp sunmuyor. Doğal, samimi, içinden geldiği gibi bir insan olduğu için beğenerek takip ediyorum. Bu samimiyeti zaten ödülü paylaştığı fotoğraflarından da görülüyor.
dil bir karış dışarı çıkartılınca, siyah derin meme dekolteli fotoğraf paylaşınca fenomen olunuyorsa bu onun değil abazaların ayıbı, kıskanmadım, yadırgadım, bana göre fenomenlik masterlik yodalık bilmem nelik umurumda değil, insanlık için ne yapıyorsun ona bakarım
iğrençlikten başka bir şey değil
Bu kızı sevmiyorlar nedense deli diyorlar sosyal medya da falan
Merve Boluğur 'u acemi cadı dizisinden tanıdim çok tatlı bir kadın bana göre, yanlış evlilikler yapmış olabilir bu onun özel hayatı sonuçta
Sırf boşandı diye deli demek saçma..
Kadın Survivor 'a gelecek diye linç yedi resmen
Bence bu ödülü sonuna kadar hakketti
boşandıktan sonra yaptığı paylaşımlar yüzünden deli dediler ayrıca sana para verseler belki o paylaşımları yapmazsın, ama buraya gelince yadırgamıyormuşuz gibi kolpa sıkıyoruz, fake övgüler kadına
Merve Boluğur u tebrik ederiz 🥳🥳💃🏻 ne olmus bizde kızlar soruyor da fenomeniz hıh 😂
Çılgın ve eğlenceli biri olarak görüyorum. Kendine göre bazı hataları olmuş olabilir. Fakat ben o çılgın tarafını seviyorum
Ciao🦇🍀
Yorumlarda ne çok kıskanmışlar kadını gülerek okudum. Kendileri sanırsın çok vasıflı muhteşem üzeri insanlar gelip siteyi yeriyorlar. Ama nedense hiçde buradan çıkmıyorlar.
Doğal ve samimi biri sanırım Merve'yi yerenlere kendini olduğundan farklı ve muhteşem gösteren fake hayatlar sunan fenolar ilgi çekici geliyor.
canım saçma pozlar verme demek isterdim. Yaşadıklarına evlenmesine ayrılmasına asla takılmıyorum, insanım başına her şey gelebilir, ki gelmese keşke. Sadece dizilerde gördüğümüz gibi aklı başında görmek isterim. Oysa ergen havasında gibi pozlar saçma sapan dudak hareketleri falan. Bu hareketlerle güya kendini üzülmüyorum ayaktayım demek istiyor herhalde ama yüzüne yakışmıyor.
Sinemalarda filmlerde görmek isteriz ha bide her önüne geleni kendine koca yapma
Instagram'da takip ediyordum zaten seçilmesi şaşırtmadı beni 🤙🏻😜😂🥳 Tebrik ederim 🎊🎉
Merve Boluğur sanki bizimle biraz eğlenmiş gibi geldi niyeyse "evet fenomen'im" diyerek 😄
Ben kendisine oy vermemiştim ama neyse hayrını görsün bakalım 😄
Saçma sapan gönderileri var bunu seçen KS abazanlarıı sanırım yoksa çok daha iyi ınstagram fenomenleri var bu kadının takıp edenin kendine saygısı yoktur
Hacı hacıyı tekkede, deli deliyi KS de bulurmuş. Bizim kızlar oy verirken kendilerine verir gibi vermiştir. 😀
Bi'Bot bunu çok süper görüş seçmeli. Güzel bir tespit olmuş 😏😏
Ah ne güzel ödüller de veriyoruz🥳 bundan sonra oy kullanacam 😁 tebrik ederiz 🎊
Özel hayatında ne yaşadın bilmiyorum ama tüm Türkiye'ye bir an önce eski neşeli haline dönmeni istiyor :))) Ödül içinde tebrikler 👏
Eskiden daha iyiydi tavırları ve davranışları falan ama son birkaç yılda özellikle çok tuhaf ve değişik biri oldu.
ne ara yapildi bu secim 😐 kiz odulu ne kadar onemsemisse temizlik yaparken yapacagi kadar ozensiz sacla foto koymus.
Merve Boğulur sayesinde reklam yapıldı ve üye sayısı arttı. Boğulura teşekkür ediyoruz. Ben de soyadımı boğulur olarak değiştireceğim yarın. Keramet bundaysa boluğuruz ve boğuluruz yani.
Doğrusunu unuttum 😂
@bireylulmeselesi_ Ya boğuluyor işte boş ver
Anketten haberim yoktu fakat bundan kat kat iyi bir çok fenomen var instagramda. Erkek ve kadın olarak.
Kızım devamlı sana ders çalışmaya geliyor ama notları hep düşük. Neden acaba 🙄
Hareketi bile içten. Tebrik ederim.
Elindeki ödülde KızlarSoruyor yazması da ayrı güzel ya :)
Arz talep meselesi. Gereksiz insanlara gereksiz fenomenler lazım
Instagramda çok zaman geçirdiği için olabilir mi😄 tavsiyem onune gelene yurumemesi
Merve Boluğur sivri dilli, dobra, fikirleri vizyoner iyi olmus
Başarılı bir oyuncu ve fenomen olduğu için kendisini tebrik ediyorum.
Ünlüler ilgili alanıma girmiyor. Onların hayatlarına ayıracak boş vaktim hiç yok
Merve hanım bir türkü çığırsın da dinleyelim kayanın dibinde mal mı yayılırı söylesin
Mantıklı 😄
@Kaany1lmaz 😆
Kendi sağlığı için tedavi olsun çok güzel kadın mahvetti kendini ya.
Garip birisi. Farklılıklar iyidir. Tebrikler🧚🏻♀️
Tebrik ederim güzel bir kadın ama benim pek ilgimi çekmiyor
Kendi olmayı başarabilmiş nadir insanlardan biri
Şu kadını bir parça mutlu etmeniz ne hoş olmuş ya 🌸
histerik mi, şanssız mı, travmatik mi bu kadın düşündürüyor beni
Bu yıl başka isim duymadık zaten 😄 tebrik ederiz 🤘🏻
Bilmiyorum yeni gördüm. Hiç takip etmiyordum kendilerini.
Şu kadının daha güzel bi resmini koyamadınız mı? :D
Cidden çok beğendiğim bir oyuncu Tebrikler merve :)
53 gün evli kaldı ama mutlu olmayı hak ediyor.. Muhteşem güçlü bir kadın.. 🌸🌸🌸🌸
Ben takip etmiyorum vede ilgilendirmiyor. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum
Merve baba ne zaman rakıya düşeriz be benim de anlatacaklarım var
Açıkçası çok takip etmem ama insanlar beğendiyse saygı duymak gerekir
Hangi kafayla secmisler diyecem de bildigimden dolayi demiyorum
Kendisini çok severim, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en önemli sanatçısı bence 🤗
Güzellik bazı kapıları açıyor. Kendiside güzel bı ünlümüz
İnstegran fenomenliğini bilememde güzel kadın o kesin
Şahsen bence alakası yok bazen böyle şeçimleri anket yaparak üyelere sormak gerekir diye düşünüyorum bu biraz zoraki fenomen seçimi oldu gibi
Bu kadın sonunda kafayı yiyicek eskiden çok iyiydi.
Seçenekler arasında en iyisi olduğu için ona oy vermiştim yoksa en iyi instagram fenomeni o degil tabiki
bende ona oy vermiştim çünkü tam bizden biri ne tribi var ne havası ne egosu ne de abartısı. doğal türk kızı seviliyor 😊😊
Kahkaha attım
@B0RN0VALI olabilir de banane
Çok komik yazdığın
tebrik ediyorum 💕💕 merve
Merve... kanka sahalara dön. Yaz dizisi de olur bak valla
Çok güzel kadın ancak ara sıra kendi güzelliğine yakışmayacak hareketleri oluyor. Eski imajı çok iyiydi. Sosyal medya ünlüsü değil en azından yetenekli biri, hak etmiş bence.
Merve hanım kendisini toparlasın psikolojisi biraz harap olmuş gibi.
Çok eğlenceli keşke kankam olsa ciddiyim
Deli rolü yaparak prim kastı malum bizim ülkemiz en çok deli seviyor