Magazin KızlarSoruyor "Yılın En İyi Instagram Fenomeni" Merve Boluğur dedi! Merve'ye söylemek istedikleriniz neler KScanlar? 🥰 (Sayfa 2) a ksSosyal Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1616 KızlarSoruyor "Yılın En İyi Instagram Fenomeni" Merve Boluğur dedi! Merve'ye söylemek istedikleriniz neler KScanlar? 🥰 Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 32 kişi beğendi
KuşÜzümlüDolma Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Kafayı yiyen Merve bosvermisligi bu fenomenligi haketti 😂 0 0 Yorumla
gömlekman Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yıldız Tilbe vibeı alıyorum bu kadında. Bence hak etmiş bu ödülü. Daha doğalı yok. 0 0 Yorumla
Ender23ender Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Merve benim ruh halim kskdkjdbdgdhdjdhhdbhdndjdjjdjdjdjdjdjjfhf 0 0 Yorumla
gerçekçikız3400 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Ben merve boluğuru seviyorum tebriksss mervemmmmsss🙏🏾❤ 0 0 Yorumla
galaykkn Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Ben takip etmiyorum vede ilgilendirmiyor. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum. 0 0 Yorumla
Ayhang1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Herkesin görüşü farklı tabi ben mesele berfu yenenleri beğeniyorum 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ne alaka ya 😅 Merve instagram fenomeni miydi? 0 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl asktan yana niye yüzü gülmüyor jfgfkgkgk 0 0 Yorumla
Atabinenantalyalı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Aşırı boş sjcjdks her şey ortada 0 0 Yorumla
Scorpion_girl83 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Özürlü.. Allah şifa akıl fikir versin 0 0 Yorumla
aslıı_449 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl bu yorumlarda mervemizi de görmek isterdim 0 1 Yorumla Jöh06 +1 yıl Aynı fikirdeyim Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Tebrikler başarılarının devamını dilerim 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Magazin konusunda 521 cevap paylaştı. Bu kadından soğuttular insanı ya 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Tebrik ederiz kendisini, hoş gelmiş 😃 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Fantastik Merve kapmış ödülü tebrikler 0 0 Yorumla
MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Hayırlısı olsun ne diyelim skekeşwşisis 0 0 Yorumla
EfkârlıBirKız Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bu kadın bana çok yapmacık geliyor 0 0 Yorumla
DallasVegas Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Pek İnstagram kullanmadığım için Tanımıyorum 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Naber kız Merve derim sadece. Tanımam görmem 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Sadece acemi cadıda güzeldi bu sonrası yok 0 0 Yorumla
ZortlayanKetçap Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl 550 bin kişi seçimde oy kullanmadı. Abartma Ziya 0 4 Yorumla Marisen +1 yıl yılın enlerinin tüm anketlerindeki oy sayısı o Yorumla ZortlayanKetçap +1 yıl 550 bin kişi yine de mantıklı gelmedi. Yorumla KürkMantoluHayri +1 yıl "Bir tweet atsa da retweetlesek!" dedirten 2022'nin En İyi Twitter Fenomeni sence hangisi😎? ↗ bu içerikten bütün anketlere ve anket oy sayılarına ulaşabilirsin :) Yorumla 1 yorumu gör ZortlayanKetçap +1 yıl Bitanesin Hayri teşekkürler. Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Güzel birisi yakisir...☺️☺️ 0 2 Yorumla Jöh06 +1 yıl Bence gerek yok Yorumla pirpirella000 +1 yıl Olabilir Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ben demedim ama olsun 😅😄 0 1 Yorumla ButcherBlaviken +1 yıl kadın bildiğin maytap geçmiş fenomenim diyerek egoya bak asdkjasdjkasdkjlasdkjl Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Bir şey diyemedim şaşırdım ama tebrikler 0 0 Yorumla
CagriDen Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Bu harekelerle boğulur. Yapma kızım şöyle şeyler. 0 0 Yorumla
Sahibe_leyla Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl @1YGYU1 dşsbsşzns kanala aşama ld 0 1 Yorumla Sahibe_leyla +1 yıl @1ʏɢʏᴜ1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
Kafayı yiyen Merve bosvermisligi bu fenomenligi haketti 😂
Yıldız Tilbe vibeı alıyorum bu kadında. Bence hak etmiş bu ödülü. Daha doğalı yok.
Merve benim ruh halim kskdkjdbdgdhdjdhhdbhdndjdjjdjdjdjdjdjjfhf
Ben merve boluğuru seviyorum tebriksss mervemmmmsss🙏🏾❤
Ben takip etmiyorum vede ilgilendirmiyor. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum.
Herkesin görüşü farklı tabi ben mesele berfu yenenleri beğeniyorum
Akıl sağlığı yerinde mi ilk merak ettiğim konu o mesela..
Ne alaka ya 😅 Merve instagram fenomeni miydi?
asktan yana niye yüzü gülmüyor jfgfkgkgk
Aşırı boş sjcjdks her şey ortada
Bunu mu yapmışlar ben şok
Hastasever milletiz yemin ederim
Özürlü.. Allah şifa akıl fikir versin
bu yorumlarda mervemizi de görmek isterdim
Aynı fikirdeyim
fenomenw görmesek neyse diyecem
Tebrikler başarılarının devamını dilerim
Bu kadından soğuttular insanı ya
Tebrik ederiz kendisini, hoş gelmiş 😃
Fantastik Merve kapmış ödülü tebrikler
Hepimizi kandırdı kurnaz spor
Hayırlısı olsun ne diyelim skekeşwşisis
Ablacim kafayı toplaman lazım
Sanki dalga geçmiş ama neyse
Bu kadın bana çok yapmacık geliyor
Çok sayko bir tip kendisi
Pek İnstagram kullanmadığım için Tanımıyorum
Naber kız Merve derim sadece. Tanımam görmem
Sadece acemi cadıda güzeldi bu sonrası yok
KızlarSoruyor da hiç göremiyorum tebrikler
Nerde yapıldı bu oylama kim seçti?
Çok adil bir durum olmuş 😀
Deli dolu ama severim kendisini
KS yakışır bi seçim olmuş.
Bu kadın çatlak yav kocayı da boşadı
Bence çok itici bir kadın
Samimî gibi merve hanım ne hoş
550 bin kişi seçimde oy kullanmadı. Abartma Ziya
yılın enlerinin tüm anketlerindeki oy sayısı o
550 bin kişi yine de mantıklı gelmedi.
"Bir tweet atsa da retweetlesek!" dedirten 2022'nin En İyi Twitter Fenomeni sence hangisi😎? ↗ bu içerikten bütün anketlere ve anket oy sayılarına ulaşabilirsin :)
Bitanesin Hayri teşekkürler.
Güzel birisi yakisir...☺️☺️
Bence gerek yok
Olabilir
Ben demedim ama olsun 😅😄
kadın bildiğin maytap geçmiş fenomenim diyerek egoya bak asdkjasdjkasdkjlasdkjl
Yanlış seçim KızlarSoruyor hata etmiş
Bir şey diyemedim şaşırdım ama tebrikler
Bu dengesiz de billie eilish e özeniyor
Puhaha bune ya saka olmalı 🤣
Varlığını daha az önce öğrendim 🙄😒
Tebrikler Merve demek isterim sadece.
yuzunu gormekten sıkıldım diyebilirim..
Tebrikler Merve hanım başka ne diyebiliriz
Acaba Merve KS kullanıyor mudur 🤪
Merve Hanımı tebrik ederim.
Dehşet bir güzellik ya harika bir kadın
Öyle olması lazım kesinlikle
Tebrikler bari diyorum. Hayırlı olsun
Bu harekelerle boğulur. Yapma kızım şöyle şeyler.
Kızlarsoruyor çok çılgın bir yer anlaşılan
Güçlü kadın seviliyorsun ,
Her taşın altından çikıyorsun merve
çok sevindiiim :) umarım toparlar
Bilmem bir şey söylemek istemezdim sanırım :D
@1YGYU1 dşsbsşzns kanala aşama ld
@1ʏɢʏᴜ1
Ne kadar mutlu olmuş la bu ne böyle kdkdkd