Işıl ışıl süslenmiş sokaklar, kırmızı ve yeşilin o enerji veren uyumu, yepyeni planlar, umutlar, hayaller… 🎄✨ Sizin de yılbaşı döneminde içiniz benim gibi büyük bir coşkuyla doluyor mu? 🤩
Benim için her yıl yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan demek! Bu yüzden yılbaşlarına bayılıyorummm! 🥳
Her yılbaşını özel hale getirmek benim olağan rutinlerimden biri. 🎊 Büyük kutlamalara, kalabalık eğlencelere de gerek yok üstelik. Güzel süslenmiş bir ağaç, yanımda sevdiğim insanlar ve onları sevindirecek küçük hediyeler… Bir de tabii ki yılbaşını unutulmaz kılan o mutlu fotoğraf kareleri. 🎞
Siz de mutlu anlarınızı fotoğraflarla ölümsüzleştirmeyi benim kadar seviyorsanız şa ha ne bir haberle geldim!
🎁 Sorumu en yaratıcı şekilde cevaplayan 10 kişiye 200 TL değerinde Sosyopix hediye çeki geliyooor! 🎉 En unutulmaz yılbaşı fotoğraflarında kimler var? 📸🎊
Yoksa sen hala sevdiklerinin yüzünü güldürecek “o” hediyeyi mi arıyorsun? E hiç düşünme, Sosyopix senin için bulmuş bile!
Peki bu hediye seçeneklerinden benim favorilerim hangileri oldu, hemmenn fikir olması için sizle de paylaşıyorum.
🎄 Gördüğüm andan beri kalbim Sosyopix’in fotoğraflı yılbaşı ağaçları için çarpıyor. O yüzden bu Led Işıklı Ahşap Yılbaşı Ağacı ve 20 Pola Kart hediyesini hemen kendim için alıyorum! Ee, yeni yılda biraz da kendimizi şımartmayalım mı? 😂
🎄 Bence Takvim Kutusu da yılbaşında verilebilecek en güzel hediyelerden birisi. İster masa takvimi ister duvar takvimi olarak kullanılabilen bu hediye sayesinde mutlu anlar hep göz önünde olacak! 🥳
Sosyopix’te başka hangi hediye seçenekleri var?
- İçinde yeni yıl coşkusunu saklayan Hediye Kutuları
- Güzel anıları tarihe not düşmek isteyenlere Fotoğraflı Takvimler
- İçilen kahvenin hatrını bir ömür boyu taşıyacak Yılbaşı Temalı Kupalar
- Kişiselleştirilen anı albümleri, çerçeveler, kanvas tablolar, ajandalar…
Bu yılbaşını özel ve unutulmaz kılacak hediye seçenekleri Sosyopix’te seni bekliyor.
Sevdiklerine kişiselleştirilmiş hediyeler vermekten daha güzel bir sürpriz olabilir mi? 🎞💜 Yüzleri güldürecek o hediyeler için Sosyopix’e bakmayı ve yeni yılın ilk hediyesini kazanmak için sorumu cevaplamayı unutma! 🎁
✨ Hepinize şahane bir sene diliyorum! 🎄
@xKimMiyimx
@Edameda06
@Vanilyarüyasımel
@MustiEmre
@GünesiBaglasamAya
@Bahtıgüzel00
@Sakızdüşkünü55
@kalpsiz-melek
@Moldovyapapatya
@defnekys
200 TL Sosyopix hediye çekiniz için @ksBence ile iletişime geçin lütfen. 🙏🏻