Kızlar Bir Adım Öne özel ödülünü alan "Yılın En Öne Çıkan Kadını" Aysu Türkoğlu'nu tebrik etmek ister misiniz KScanlar🥳?

KızlarSoruyor tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Yılın Enleri ödüllerinde, kadınların eğitim ve kariyer alanında ilerlemesine ilham olması için başlattığımız sosyal sorumluluk projemiz ‘Kızlar Bir Adım Öne’ adına ilk kez verilen 'Yılın En Öne Çıkan Kadını’ özel ödülü, Manş Denizini yüzerek geçen ilk en genç kadın ünvanı sahibi Aysu Türkoğlu’na verildi. 🎉

Bir kadının hayallerine ulaşmasının diğer kadınlara ilham olması kadar güzel başka bir şey var mı? Bizce yok. Hayallerine kavuşan Aysu Türkoğlu hepimizi gururlandırdı! 🥰💪🏻

Yılın en öne çıkan kadını Aysu Türkoğlu
Yılın en öne çıkan kadını Aysu Türkoğlu

Gencecik yaşına rağmen kariyeri başarılarla dolu olan, birçok genç kadına ilham veren, Türk kadınını dünyada en güzel temsil eden kadınlardan biri olan değerli sporcumuz Aysu Türkoğlu 'Yılın En Öne Çıkan Kadını’ özel ödülüne layık görüldü. 🥳

Kariyeri de kendi kadar parlak olan sevgili Aysu Türkoğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını en içten bir şekilde diliyoruz! 🎊

Sporcumuzdan ödülüyle gelen teşekkür fotoğrafı da gecikmedi! 💜

Kızlar Bir Adım Öne özel ödülünü alan Yılın En Öne Çıkan Kadını Aysu Türkoğlunu tebrik etmek ister misiniz KScanlar🥳?
Kızlar Bir Adım Öne özel ödülünü alan "Yılın En Öne Çıkan Kadını" Aysu Türkoğlu'nu tebrik etmek ister misiniz KScanlar🥳?