KızlarSoruyor tarafından bu yıl 7.si düzenlenen Yılın Enleri ödüllerinde, kadınların eğitim ve kariyer alanında ilerlemesine ilham olması için başlattığımız sosyal sorumluluk projemiz ‘Kızlar Bir Adım Öne’ adına ilk kez verilen 'Yılın En Öne Çıkan Kadını’ özel ödülü, Manş Denizini yüzerek geçen ilk en genç kadın ünvanı sahibi Aysu Türkoğlu’na verildi. 🎉
Bir kadının hayallerine ulaşmasının diğer kadınlara ilham olması kadar güzel başka bir şey var mı? Bizce yok. Hayallerine kavuşan Aysu Türkoğlu hepimizi gururlandırdı! 🥰💪🏻

Gencecik yaşına rağmen kariyeri başarılarla dolu olan, birçok genç kadına ilham veren, Türk kadınını dünyada en güzel temsil eden kadınlardan biri olan değerli sporcumuz Aysu Türkoğlu 'Yılın En Öne Çıkan Kadını’ özel ödülüne layık görüldü. 🥳
Kariyeri de kendi kadar parlak olan sevgili Aysu Türkoğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını en içten bir şekilde diliyoruz! 🎊
Sporcumuzdan ödülüyle gelen teşekkür fotoğrafı da gecikmedi! 💜

🌟Kızlar Bir Adım Öne Özel Ödülü🌟
— KizlarSoruyor.com (@KizlarSoruyor) December 25, 2022
Yılın En Öne Çıkan Kadını Aysu Türkoğlu@KS_biradimone adına ilk kez verilen 'Yılın En Öne Çıkan Kadını’ özel ödülü, Manş Denizini yüzerek geçen ilk en genç kadın ünvanı sahibi #AysuTürkoğlu’na verildi.👏🏻#kızlarbiradımöne #yılınenleri2022 pic.twitter.com/149rYLDbnD

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yılın En Öne Çıkan Kadını" Aysu Türkoğlu'nu tebrik ediyorum ve hayatında başarılar diliyorum. 🥳
Gencecik yaşına rağmen kariyeri başarılarla dolu olan ve çoğu kişiye sizin de söylediğiniz gibi ilham veren başarılı bir isim. insanların inanırsa ve kendilerine güvenirse neler başarabileceğini bizlere gösteriyor. ben keyif ile okudum. bence aldığı ödülü sonuna kadar hak eden birisi. izlerken gururlanmışım. bir insanın hayatında hayalleri için mücadele etmesi ve bunun sonucunu başarı olarak almasından daha güzel bir şey yok bence. Kızlar Soruyor da bu tarz etkinlikler görmek yani yılın enleri anketlerini görmek gerçekten güzel. tekrar tebrik ediyorum 💜
Bence ben oyle düşünüyorum Bunun nedeni, dinsel kurallarla biçimlenmiş toplumsal davranış kalıplarının daha ergenlikte bireylere empoze edilmesi. Batı dünyası bunu yüzlerce yıl önce kilisenin devlet ve toplum üzerindeki etkisini azaltmak için mücadele ederek aştı. Din olgusunu toplumu dizayn etme ve yönetme aracı olmaktan çıkarıp kişisel/özel yaşam alanına hapsettiler. Ancak, kadınların meta olmaktan çıkarak birey olarak kabul görmelerinin tohumları sanayi devrimi ile işgücüne katılmaları sayesinde atıldı. 19. yüzyılda yaşanan acı bir olay bu tohumlardan biri. Ücret ve çalışma saatlerinin düzenlenmesi gibi işçi hakları için New York'ta bir fabrikada direniş eylemi yapan kadınlar fabrika binasına kilitlendi ve çıkan yangında 129 kadın işçi can verdi (8 Mart 1857). 1977 yılında BM genel kurulunda yapılan oylama ile 8 Mart günü, Dünya Emekçi Kadınlar günü olarak kadınlara armağan edildi. Batı dünyasında kadınlar bugünkü haklarını direnerek, can vererek, mücadele ederek söke söke aldılar. 20. yüzyıl ortalarında bile Amerikan toplumunda, muhafazakar eyaletlerde kadınların görevi iyi birer ev hanımı olmak ve çocuk büyütmekti. Bizde ise, dünya tarihinin en büyük lideri Atatürk tarafından, sahip olduğu üstün insani değerleri sayesinde, Türk kadınına, 60ü yıllık esaretin ardından altın tepside sunuldu ve maalesef değeri bilinmedi. Dini kuralların da etkisiyle toplumun büyük bölümünde halen kadınlar çocuk doğurmak ve erkeğe hizmet etmekle görevli, evlenene kadar "namusunu korumakla" yükümlü birey olarak görülüyor. Taşrada kadınların çalışmasının halen aile hayatı için tehdit olarak görüldüğü geri kalmış yerler var. Ev işlerini karısıyla paylaşan erkeğin zayıf, kılıbık vs ifadelerle aşağılandığı yerler var. Kadının ikinci sınıf sayıldığı kültürel altyapıdan çıkamamış yerler var. Genç kızların yaşıtları erkeklerle iletişimi, arkadaşlığı "elalem ne der" kaygısı ile kısıtlanınca genç erkeklerin cinselliğe aç yetişmeleri, ileride tanıdıkları her kadını cinsel obje olarak görmelerine neden oluyor. Tutucu toplumsal yapı, aslında gençlerin gelecekte karşı cins ile normal, sağlıklı, insani ilişkiler kurmalarını önleyerek onların mutsuzluğuna ve karşı cinse sürekli şüphe ile yaklaşmalarına neden oluyor. Erkeklerin, kadınlara sadece cinsellik odaklı yaklaşmalarının da, kadınları eğlenilecek-evlenilecek kadın diye ayırmaları da bu sebepten. Umarım ki seninle cinselliğe odaklanmadan, seni kendisiyle eşit haklara sahip bir birey olarak gören, sana vajinandan dolayı değil, kişiliğinden dolayı değer verecek bir erkekle karşılaşırsın. .
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Yüzme konusunda bana ilham veren başarılarına hayranım cidden ve tebriklerimi kabul et lütfen Aysu Türkoğlu!
Kendi adıma çok teşekkür ederim ilham veren başarılarına devam et!⭐
#tubasueda 🍀🍀
Yorumları okudum ve insanımızın ne kadar kıskanç olduğunu bir kez daha anladım ama ben kendisini çok tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum ❤️
kadınlarımızı başarılarından her zaman gurur duydum yine gururlandım, ne güzel Türk kadınının uluslararası bir başarı kazanması ve bunu bu siteden ödül ile taçlandırması, tebrikler
Tebrik ediyorum.
Gururlandigim ve guzel oldugumuzu bir kere daha anladigimiz anlardan da biri...
Bu gurur dilerim ki pek cok gence ornek olur.
💙😇
sebebini anlamadım?
@TeslaDaVinci Detaylarda yaziyor hersey.
Manş denizini geçti diye... bilemedim.
@TeslaDaVinci hihim. Ornek.
izlerken gururlanmıştım. çok düzgün bir karaktere sahip olduğu yüzünden belli, başarılar dilerim ve çok tebrik ederim
Aaa Manş Deniz'ini mi geçmiş demek 👏🏻👏🏻 tebrik ediyorum sonuna kadar hak etmiş 🥳🎊🎉
Ayyy çok sevindim buna hepimiz alabilsek keşke
суох, мин баҕарбаппын тоҕо диэтэххэ, Абсурднай
Bravo başarılarının devamını dilerim. Ne güzel genç yaşta bir şeyleri başarmış.
Yoo istemem gereksiz kadınları öne çıkarıp erkekleri arka plana atıyor
Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.
Sevgili Aysu Türkoğlu'nu tebrik ediyor, başarılarının devamını en içten bir şekilde diliyorum.🍀
kızlar önde değilde hadi acıdım kızlar önde diyelim
yazıyıda okumadım anlamadım
Tebrik ederim çok başarılı olmuş gerçekten.
tebrikler ederiz yolun açık olsun
Hayırlı olsun, başarılarının devamını dilerim.
Adam Gontier'ın da dediği gibi "it's not too late, it's never too late."
Yanlis yere yazmisim gormezden gelin kdjekshodhdosjdkjdod
Tebrik ediyorum başarılar dilerim
Tebrik etmek gerekir ki, tebrik ederim.
bu kim tanimiyrm bari hangi alanda onu yazsaydiniz
Tebrik ederim başarılarının devamını dilerim
Tebrik eder başarılarının devamını dileriz
Kimdir bilmem ama tebrikler diyelim
Tebrikler pek takip ettigim birsey degil
Tebrik ederimm nice ödüllere 🦁
Erkekler den biri alsa şaşırırdım
Tebrik ederimm m nice başarılara
Tebrikler Aysu! Başarılarının devamını dilerim.
Tebrikler hanım efendiye başarılar diliyorum
Tebrik ederim ilham veren insanlara bayılıyorum
Kadını hiç tanımam tanımadım birine tebrik edemem
Tebrikler hanım efendiye başarılar diliyorum
Aysu türkoğlu kim la tanımıyorum
Tebrik ederim Aysucuummmm
Bu kim la lsslslslkskskddk
Aysu Türkoğlu'nu kutlarım.
Tebrik ederim Aysu Türkoğlu
TEBRİKLERRR umarım devamı ge lir.
Güzel yazi
Tebrikler