KızlarSoruyor'un Geleneksel Yılın Enleri anketlerinde, "Yılın En İyi TikTok Fenomeni" Özgür Deniz Cellat seçildi. Toplam 550 Bin kişinin oy kullandığı Yılın Enleri anketlerinde, Yılın En İyi TikTok Fenomeni oylarının %65'ini alan Cellat'tan ödülüyle çekildiği kare geldi!
2022'nin En İyi TikTok Fenomeni Cellat'a neler söylemek istersiniz KScanlar?

İçeriklerini görünce "Bu nasıl bir hayal gücü, bu tarz içerikleri nasıl üretiyorlar" dedirten, tüm sosyal medya akımlarının kaynağı, markaların reklam için peşinden koştuğu, takipçilerinin göz bebeği olan kişi Özgür Deniz Cellat oldu. 🤩

Özgür Deniz Cellat'ın TikTok Hesabı 📸
Sanattan eğlenceye, modadan spora, aşktan psikolojiye her alanda içerik üretimi yapılan, son yılların en trend sosyal medya uygulaması olan TikTok'ta ürettiği içeriklere hayran bırakan Cellat'ı tebrik ediyor, renkli içeriklerinin devamını diliyoruz. 😎
Anketin sonuçlarını görmek için buraya tıklayabilirsin! 💗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
TikTok'da asla takip etmediğim ve etmeyeceğim isimlerden biri. Uberkuloz varken kendisinin seçilmesi beni hayli şaşırttı. Yaptığı tek şey edit.
Bu tarz anket etkinliklerini ve etkinliklere katılmayı seviyorum. Ben Cemre Solmaz seçilsin isterdim ama Cellat'a da seçildiği için tebrikler diyebilirim. Başarılarının devamını dilerim. Her ne kadar TikTok'u hiç bir şekilde takip etmesem de söylediğim gibi bu gibi anket sonucunun etkinlikleri seviyorum.
Umarım Kızlar Soruyor'da Geleneksel Yılın Enleri gibi daha çok anketleri yapılır.
Yıllardır sitenin kalitesiyle ilgili siteyi gömen muzip paylaşımlarım oldu ve biraz da abarttığımı düşünür vicdan yapardım nadiren de olsa, ama kendime boşuna yüklenmişkmim, benim gömmelerim övgüymüş meğer jsjsjwj Cellat ne ya hahaha. Yılın bilim adamı ödülünü de slime videosu çeken 14 yaşında bir çocuğa verin tam olsun🤣🤣🤣
hahahahha aynen valla
AAAAOPĞSSPOIHUHAAVSHGASHAGAHAHA TELEFONA AĞZIMDAKI SUYU FIŞKIRTTIM ALLAH SENİ KAHRETMEYE AĞÜSEDĞSLXCPĞSS
@nevarselam Ben çok özür dilerim. Böyle bir şeye sebep olabileceğimi hiç düşünmedim salfkjsjdf
Tiktok çok boş bir uygulama kabul ediyorum. Bu şahısın fanları da bir acayip o da kabul. Fakat bir kaç kez videolarına denk geldim açıkçası emek veriyor. Genel tiktok algoritmasına bakınca kaliteli videolar. O yüzden yerinde bir seçim olmuş en azından o uygulama standartlarında.
Gerçekten ülkemizin gelişiminde çok büyük rol oynadı Demek isterdim🤔 fakat maalesef ki diyemiyorum. Bu tür insanlara neden bu kadar değer veriyorsunuz? Ne vasfı var bu çocuğun. Şükür ki Tiktok kullanan biri olmadım
Kıçına giyecek donu yok her halde. Tiktok kullanmıyorum kullan kitleyi zeka sevyesi düşük kişiler olarak bakıyorum.
Aynı yaşta olduğumuz gibi, aynı kafadayız kanka👏
@efkarlikiz19 bunu kutlamalıyız kanka
🖤❤
@efkarlikiz19 🌹🌹
Ne ara anket yapıldı biz niye görmedik her gün siteye giriyorum anket göremedim hiç.
Aklı başında mantıklı paylaşımlar yapan biri seçilmeli bence tik tok kullanmam ama böyle vasfı olmayan çoluk çocuk ergenler seçilmemeli.
Cellat36 kim olum ya. Osuran fenomen oluyor ülkede yarabbim sen fikir ver kullarına çünkü onlar sen akıl dağıtırken afk kalmışlar. Güncelleme paketiyle bizim milletimize acilen akıl lazım
Yaşına göre güzel başarı bana kalırsa. Devir teknoloji devri. "Ben de yaparım, ne var video çekmeye" diyenlere inat bu işi sadece emek verenler yapıyor onu birkez daha farkettim. Cellat'ı tebrik ediyorum, başarılar. 🖤
Burasi agir veletlerle doluymus haberim yok. Bu ne beee eskiden daha kaliteliydi buralar
Babo bızım küyde tıhtoh çehmıyır o sıbeble bilmıyrım cemo gormiş dadi nuktanuktanukta kibin benda dedıım yoh yav olirmi uda dedı olir olir
Tiktok kullanmıyorum sahsida kim seçmiş niye seçmiş bır bilgim yok tebrik eder başarılarının devamını dilerim
Tiktok benim tamamen karşı olduğum bir platform ve uzaktan yakından alakam yok.. Keyifli geceler..
Hİç tiktok gibi saçma sapan uygulamaları kullanmadım. Tanımıyorum. Kendisini de tebrik etmiyorum :D
Güzel kareler. Bunlar bana daha önce yılın fenomeni seçilen üyelerimzi hatırlatıyor. Seçildik ama bir plaket yoktu. Daha önce seçilenlere verilmişti güzeldi onlar:
Tiktok kullanmıyorum ve tanımıyorum. Kart horoz amcalar daha çok giriyor tiktoka onlar yorum yapsın ağızlarının suyu akıyor izlerken tiktoku. Otobüste bile görüyorum bıktım artık midem bulanıyor böyle erkekler iyice tiksindim.
Cellat, güzel ve yaratıcı içerikler üretiyor. Videolarının çoğu prodüksiyonlu ve hafife alınacak videolar değil. Bu anketi de kazanmak onun hakkıydı. Tebrikler 💗
kim olduğu hakkında ne yaptığı hakkınsda bir fikrtim yok.
KS üyeleri seçtiyse kesin muhteşemdir... tik tok gibi uygulamaları kullanmıyorum
Tebrikler diyebilirim sadece. Hiçbir paylaşımını görmedim ama vardır bir bildiği anket oylayanların.
Ben bu arkadaşı tanımam ne iş yapar ne üretir onu da bilmem insanlığa bir faydası var mı yokmu isme bak cellat tipe bak Koreli
banane beni ne ilgilendiriyor ben kuran okuyan namaz kılan gençlere bakarım böyle tiplere değil
UuuuuuuuUUuuuuuuUUUUuuUUUuuuuuuu Ademle İslamiyete doğru Sabah kuşağıyla buluşuyor..
@nevarselam ay pardon size ne oluyorda dalga geçiyorsunuz benim yorumum bu beğenmiyorsanız yorumuma bir şey yazmayın
✨Özgür bi deniz kızı değilim ama özgür deniz cellatın kızıyım✨😪🤧🙂🤝😌tebrik ederim ne diyim yani
Engelli galibabndnsns
Cellat baba adamdır kes
Tiktok kullanmıyorum ve kullanmam da dolayısıyla oradaki şahısları da tanımıyorum, bilmiyorum.
Cellat mellat da kim ak hiç birini tanımıyorum
Seçtiğiniz yılın fenomenlerinden de anlaşılıyor ki çok boş bir sitesiniz.
Tiktok kadar gereksiz bir mecra olamaz, çok komiksiniz 😄😄
ovmusler yorumlarda ciddi misiniz ya yok basari falan ne basarisi ak iki popiş sallio ne basarisi tobe tobeee KS nin yas ortalamasindan suphe etmeye basladim
Bot hepsi reklam yapıyorlar karslı birey
Tiktoku saçma buluyorum girerken beyninizi bı kenara çıkarıp girmeyi unutmayınız
Tiktokçuların hepsi canım mk para için kendilerini küçük düşürüyorlar
Canım yazmadım ama neyse
ıyı para kazanıyor :D bızede destek cıksın :D
Çoluk çocuk bastı burayı demek ki, başka türlü bu ödülü alamazdı.
Tiktok kullanmıyorum o yüzden pek bir şey diyemem 😃
Bu herif birden fazla kızı s*kmş arkadaşım söyledi
Fenomen olduğu için kızlar yanaşıyor çünkü
Gram beyni olmayanları gram beyni olmayanlar seçiyor işte
saygısız egolu ergen aptal ve canım bir varlık bu hayatta olması gereksiz.
Kim seçti KS'cim benim niye haberim yok? La havle yahu
Tik tok indirmedim de kullanmadım da ne olduğunu da merak dahi etmedim de. Öyle yani.
Tiktok izleyeninde indireninde kullananında beyni yoktur.
Oda kim hiç tanımıyorum , tik tok ta ünlü olmak falan filan ne bunlar böyle
Açıkcası cellatı hiç sevmem çok çocukça özellikle ona baba denmesi çok saçma
Qkqkdkcjjvufiwiw cidden mi yaw bunu seçenleri ülkeden gönderelim de ülkenin iq seviyesi artsın 🫠
Yaşı küçük olup tiktok sevmeyen bir insan bulduk yaşasın 😅
Tiktok seviyorum ama böyle cellatmis cemreymis cerenmiş o kesmi sevmiyorum
Tiktokta saçma sapan içeriklerle ödül alıyorlar ya ne diyeyim. Saçmalamaya başladı iyice burası.
@volralder cellat31# tebrik ederriiiim zhdhshhs
Mdkmfmfkf
Aklıma sen geldin direkt djdmsk
Önce bir tişört alsaymis velet kendine. Kimdir nedir bilmiyorum, bilmemekte iyi olmuş.
Kim bu 550 bin kişi arkadaşlar ne diye seçmişler bu şahsı
Araştırmalar yoğun bir şekilde devam ediyor 🙏😀😀
çocuklar annelerinin telefonundan oy vermişler diye yorumladım
@bsyssbçybs muhtemelen 😀
Bundan sonrakilerde Hakiki Başarılarin çoğalsın karsicinsim
Tiktok kullanmam kendisini de tanımam ama tebrik ediyorum. Aslında çokta tebrik edilecek bir şey değil kazandığı ödül ama neyse..🙂😒
hiçbir vasfı olmayan tipsiz ve ağır kekonun teki fanlarının çoğu velet zaten
Allahım buna çok güldüm yaa. CeLLaTğ bAbaĞm CeMrE aNnEmĞ Diyenler sayesinde kazandı ay rezillik ya ğaasdokpejeks
Tik tok takip etmem hesabım yok ama
Onur sermik, ümit özatın canlı yayınlarına bı sonradan YouTube dan bakıyorum
Toplasan 1000 kişi var sitede 549 bini nereden çıktı 😂😂
Canlandırdığı her karakterde bizi ekran başına kilitleyen, canı yansa içimiz acıyan “2022 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu” sence kim? ↗ şu anketteki oy sayılarına bak :D
O kadar kişi var da niye soruya 4-5 kişi yazıyor 😂😂
@Krellion veritabanından oy sayısını değiştirmek çok kolay isteseler milyon bile yaparlar yorum sayısı o kadar katılımcıya göre deryada damla gibi o ne öyle. dd 132 bin alp navruz 313 kıvanç tatlıtuğ 198 murat boz aradaki oy farkına bakar mısın fake olduğu çok belli. dd arada rekabet bile yok ya :p
kızlar soruyor uygulamasını embesil tiktokçular devraldı herhalde.
Bence en iyi yayıncı ödülünü Onur sermik kazanmalı oda tiktokta iyi yayın yapıyor
Kim bu arkadaş ben tanımıyorum. Reklam icin mi paylasildi acaba
Bunu kızlar soruyor sitesine yakıştıramadım gerçekten.
Hangi sanat dalıyla uğraşıyor kendisi bilmiyorum bu kişiyi
Baya yakışıklı bi fenomen bence yani hem başarılıda değişimleri çok güzel iyi birisi iyi kalpli yani seviyorum onu
Allah aşkına KS vasfı ne bu elmanın, Tipsiz de neyine hayran kızlar anlamıyorum sitenin yaşı 10 15 her halde
Öfff ben bu çocuğa bir türlü ısınamıyorum bune ya çapsız biri
Kim seçti şunu ya ! Aaa diyeni fenomen yapiyoz kim suna oy verdi ciddimisiniz siz