"Yılın Enleri" anketlerimize hızla devam ediyoruz. Sekizinci sırada videolarıyla bağımlılık yaratan şahane TikTok fenomenleri var. Videolarını izledikçe modumuzu yükselten 2022'nin En İyi TikTok Fenomeni'ni seçiyoruz! 🥳
İçeriklerini görünce "Bu nasıl bir hayal gücü, bu tarz içerikleri nasıl üretiyorlar" dedirten, tüm sosyal medya akımlarının kaynağı, markaların reklam için peşinden koştuğu, takipçilerinin göz bebeği olan bu fenomenlerden hangisi 2022'nin En İyi TikTok Fenomeni hangisi olmalı? 💃🕺
TikTok'ta dolanırken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız günler muhakkak oluyor. Sanattan eğlenceye, modadan spora, aşktan psikolojiye her alanda içerik üretimi yapılan, son yılların en trend sosyal medya uygulaması olan TikTok'un biricik fenomenlerinden hangisi "2022 Yılının En İyi TikTok Fenomeni" olmayı hak ediyor? 💥
Katılmadıysan;
- "Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi?
- "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi?
- Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi?
- Canlandırdığı her karakterde bizi ekran başına kilitleyen, canı yansa içimiz acıyan “2022 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu” sence kim?
- Hangimiz Google'da aratmadık çılgınlar gibi! Sizce 2022'nin En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu hangisi?
- "Kaldı mı böyle destansı aşklar" dedirten 2022'nin En Yakışan Dizi Çifti hangisi?
anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Özgür Balakar / uzunmakarna
Hiç birini tanımıyorum. İlk kez bu soruda gördüm. İlgilendiğim bir alan değil
https://www.youtube.com/embed/2_6sTZJNcCYBen onun yerine sevdiğim youtuber söyleyim bir tane #BarışÖzcan
Ben de ilk defa burada gördüm
@ksSosyal bir önerim var naçizane 🙂
Bu anketlerin bir seçeneğine de fikri olmayanlar için bir seçenek eklemeniz iyi olabilir.
Çünkü mesela bu soruda Tik Tok kullanmayan ben gibi kişilerin bir fikri olmuyor ama oy kullanıp 5 xper de almak fazla kolay 😀 o yüzden tipi hoş geleni seçebiliyor ve bu da anket sonucunu etkiliyor.
Bunu yapan sadece ben olamam bence 😂
Hiç birini tanımıyorum. Oğuzhan Uğur gibi YouTube'yi parası için değil, halkı bilinçlendirmek için kullanan faydalı kişileri izlemeyi tercih ediyorum. Adam sürekli YouTube' de trend'e giriyor ama KS ankete bile koymuyor. Gerçekten trajikomik 😀
Aa tiktok sorusuymuş şimdi farkettim özür dilerim. Kullanmadığım için tanımamam normal hata bende.
Bu arada cznburak / 45.6 Milyon takipçi olan ve en çok izlenen Tiktoker imiş. Anketinizde herkesin tanıdığı Tiktoker'ın olmaması saçma değil mi 🤔
Bu tiktok fenomenlerini de çoğunluk tanıyor.
@mervesse_ vallla ben kimseyi tanımıyorum bu tiktok da. Burak denilen çocuğu da Instagramda görmüştüm. Şu an zaten KS dışında aktif kullandığım bir platformda yok
Hiç birini sevmiyorum merdane diye bir Tiktok fenomeni var 10 numara adam onu hala nasıl keşfetmemişler hayret doğrusu çok güzel videoları var ve büyük yetenekleri var diğerleri gibi boş videolar çekmiyor başkalarının sesini taklit ederek bir yere varmanın nesi güzel
Kim ne derse desin en iyisi Onur Sermik o yanı sıra tiktokta her gece 12 de yayında hep izliyorum en başarılısı Onur Sermiktir diğerlerini izleyen çocuktur açık ve net her gece düşmanlarını kudurtuyor Onur Sermik saat 00:00 da her gün yayında bekleriz
⚔Tek gerçek Onur Sermik ⚔
Kimse bizden çalamaz
Hiçbirisi. Ayrıca bu tiplere soru açmış olmanıza üzüldüm. Ciddi ciddide sormuşsunuz. Dur hayır amaç o değil sorularda kavga çıksın da prim kasılsın diye :) cinsiyetçi soruları da vitrine taşımanız gibi..
Tiktok kullanmadığım için gelişi güzel tıkladım çünkü her hangi bir fikrim yok KS yönetimi bu tür uygulamalar da olmayanlar için de bir seçenek sunabilirse çok sevinirim teşekkür ederim.
berk keklik dışında tanımıyorum. eğlenceli çocuk, insanı güldürüyor, dark humor da yapıyor. diğerleri anladığım kadarıyla çöp
Hiçbirini izlemem, ne ıngstram severim ne tiktok ne de Twitter ne de Facebook. Nefret ediyorum tüm sosyal medyalardan bıktım artık. Şimdilik burası iyi sanırım, bakacam artık.
Kullandığım bir platform olmadığı için üzgün değilim, aralarında bir yüz tanıdık, videolarına denk geldim instagramda oda berk keklik, metrobüste 5 soru muhabbeti iyi ve hoştu...
metroda olabilir, metro ile metrobüs benim için metrodur, büs eklenince otobüs olduğunu İstanbul'da öğrendim.
Bunlari tanımıyom.. Semih Varol çok severim YouTube da izliyorum 😅😅Saçlarının rengide güzel semihin 🥰😅❤️❤️❤️🇹🇷🇹🇷
Tiktok nefret ettiğim platformlardan biridir. Fakat video içeriklerine başka mecralarda denk geldiğim Berk Keklik diyorum.. Keyifli günler..
Tiktok kullanıyorum ama bunların hiçbirini takip etmiyorum. Daha faydalı, bilgi dolu insanlar da var, ben onları takip ediyorum.
Tiktok kullanmıyorum ama berk kekliğin ytdeki videoları komik hem de adam mal mal dans etmiyo
Berk Keklik / Uberkuloz tabiki, tiktok kullanmıyorum instagramda takipçisiyim izlerken çok keyif alıyorum 😊
Berk Keklik / uberkuloz
Tiktok kullanmıyorum fakat Berk'in videolarını YouTube'da denk gelmiştim veya Instagram da
Berk Keklik
Tiktok kullanmıyorum, sosyal medyada diğer fenomenlere göre bu çocuğun videoları daha iyi.
Ülkenin zekasını bunlar geriletiyormuş demek! Tiktok kapatılsın, şurda takılan herkese özellikle de ergenlere akıl nakli yapılsın mümkünse.
kesinlikle özgür balakar o kadar emek veriyo ki youtube olsun hep video atiyo ve trendlere giriyo seviyorum da
Berk en iyisi bana göre diğerlerini sevmiyorum
Hepsi kötü Bence ben sevmiyorum
Saçma sapan şeyler seyretmeyecek kadar vaktim değerli
Berk keklik diğerlerine göre iyi diğerleri boş video
Tik tokla pek işim olmuyor ve herhangi bir şekilde duymadım.
özgür balakar yani uzun makarnayı izlemiyi çok seviyorum tiktokdan.
cellat36 iyidir aynı zamandada çok güzel şarkı söylüyor.
Berk Keklik dışında hiçbirini izlemedim bilmiyorum
Cellatın kazanmasinin tek sebebi ergenlerin hesap kurup oy vermesi. XD
Meriç İzgi. llllllllllllll
Tik tok kullanmadığım için bilmiyorum
kullanmak ta istemem gerek yok bence
Aralarından kötünün iyisi berk keklik diyecek belki ama o da içerik üreten ama pek bir vasfı olmayan birisi bence. Buradaki kimseye karşı sempati duymuyorum. Gençlere kötü örnek olmaktan başka ne yapıyorlar ki. İnsanlar bunların kazandığı parayı duyduklarında iç çekiyorlar sadece ama böyle kolay para da kolayca akıp gider bunu bilmeliler, helâl değil
Berk keklik dedim kaliteli komik içerikler yapıyor
Aradığım yorum
Tiktok kullanmiyorum ama cellat36 olabilir diyorum tanimadan:)
Cemre Solmaz en yakin arkadasim en sevdigim <3
Bu sıradan kişileri tanıyacak ve izleyecek kadar vizyonsuz değilim çok şükür.
Uberkulozu tiktokta bilmem ama instagramda her gördüğümde aynısı lan derim
Berk dışında gerisi yalan. Oy kullanmazdım da adını görünce geldim jkfkfk
Berk diyorum takip etmesem de. Özellikle Yeşim ve diğerleri o kadar gereksizler ki.
Uberkuloz en sevdiğim tiktoker.
Ve videolarını en az 10 kere izleyip gülerim abi 😂
Şu tiktoku hala sevemedim. Çok sacma. Ne anlıyorlar anlamiyorum izleyenler..
ben çok iyi bi fenomen olduğu için bu seçimi yaptım. bence en iyisi.
Cemre solmaz değişik bir insan değişik insanları severim
Bunlardan bir tek Ceren tanıyorum. Onun için onu seçtim
Diğerleri ilgimi pek çekmiyor uberkloz gerçekten işinin hakkını veriyor
Hiçbirini takip etmiyorum. Tanımıyorum bile.
Hiç biri dikkatimi çekmiyor ya da tiktok kullanamıyorum çünkü gereksiz ötesi.
Ben fenomenler için bakmıyorum. Güzel bulduğum doğa, hayvan, güzel sözler için giriyorum.
Tiktokçuların hepsi birbirinden boş. Bunları izleyerek zaman geçirmiyorum 😀
Bunlar kim ya tanımıyom hiçbirini xper gelsin diye bastım birine
Tiktok kullanmıyorum tipe göre oyladım djsjdj
Tiktok takipçisi değilim. Hangisi iyidir bilmiyorum.
TikTok kadar saçma bir şey yok o yüzden takip etmiyorum
Hiç birini tanımıyorum 😂😂 çünkü benim bir tiktokum yok 💃🏻
Hiç ilgilendirmiyor beni diye bilirim tiktok miktok
Ceren bi tanedir aga her türlü videosu izlenme rekoru
Tiktok kullanmıyorum ama kızların hepsi birbirine benziyor.
Güç kimseyi izlemiyorum, zaten sildim tiktok u
illa biri secilcekse cellat olmali bi icerik ureten o var zaten digerleri playback yapiyo veya akimlardan birini cekiyo hakeden alsin:)
Kendini çok geliştirdi ve bir insanın istediği ve çabaladığı sürece bir çok şeyi başarabildiğinin örneği kendisi