Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oylarıyla belirlediğimiz "Yılın Enleri" anketlerimizde üçüncü sırada en sevdiğimiz diziler var: Senaryosu heyecan uyandıran, oyunculukları bizi kalpten götüren yılın en iyi dizisini seçiyoruz! 🥳
Her yeni bölümüyle ekran başına oturduğumuz, ilk bölümünden itibaren favorimiz olan “2022 Yılının En İyi Dizisi” hangisi? 😍
Diziyi defalarca izlememize rağmen doyamadığımız, oyuncu kadrosuyla her defasında "bu nasıl bir kadro!" dedirtmeyi başaran, akla hayale sığmayan senaryosuyla bizi heyecanlandıran, sırf diziyi izlemek için dijital platformlara ücret ödediğimiz Yılın En İyi Dizisi hangisi? 💜
Katılmadıysan "Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi? diğer anketimize de göz at ve oy kullan lütfen! 🎉
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Hayat Bildiği Gibi Gelsin gibi bir yapımı görememek, ne kötü.
Baba neden listede yok? Oyunculuklar harika
Tozlu yaka dizisi güzel..
Benim bildiğim diziler tozluyaka, duy beni, yalı çapkını, üç kız kardeş diğerlerini bilmiyorum.
Duy beni dizisine baktım biraz , saçma sapan senaryo oyuncuları tuhaf isimleri daha tuhaf , yok kanat yok but 😅ve çok sayıda şiddet sahneleri var. bu da diziye bence, iticilik katıyor.
Gelelim yalı çapkını dizisine o diziye de baktım bir iki bölüm , beğenmedim. yine şiddet yine kadınları aşağılayan sahneler, vs vs Benjm görüşün gereksiz bir dizi...
Hm ne kaldı? Evet gördüm üç kız kardeş dizisi sanki bu dizide de mi iticilik var çok yoğun değil ama biraz var. Dizi neyi anlatıyor Somer &Türkan ve somerin metresi olan kadını itiraf ediyorum bu diziyi de pek sevmiyorum sevemedim 🥺
Ve TOZLUYAKA dizisi benim favorim tozluyaka değil , çokta muhteşem değil ama bu dizilerle kıyaslarsak bence en güzel gençlik dizisi bu. dizide şiddet sahneleri yok mu derseniz var. ama az bir sahnesi var bazı sahnelerde ise beni güldürüyor eğlendiriyor, bı dizi beni guldurebiliyorsa eğleniyorsam güzeldir. Tabiki kendi adıma konuşuyorum. Genel konuşmayı sevmem ❤️
Duy beni diyorum içlerinden birtek onu izlediğim için. Aynı zamanda konusu ve seyirciye vurgulamak istediği konular bambaşka çünkü daha önce şiddet üzerine birçok dizi konusu yanlış bir biçimde ele alınmıştı hattâ şiddeti gösteren insanları sevdirmeye varana kadar fakat zorbalık farklı anlamlar içeriyor ve seyirciye bunu duyurmak istiyorlar çünkü zorbalığa sessiz kalan ve bunun mağdurları çok fazla nasıl bir yol izlenmeli nasıl insan kendi hakkını savunmalı ve her türlü desteğe açık olmalı bunu vurguluyor ve klâsik lise dizilerinden farklı bir senaryo geldi.
Ergen dizilerini izlemiyorum şahsen ve şu listeye baktığımızda da Türk dizi sektörünün geldiği vahim noktayı görüyoruz.
Dizi listesindeki dizilerin neredeyse hepsi aynı konu ve kurgu üzerine yapılmış hep benzer temaları işleyen vasat senaryolara sahip diziler.
Bundan 10 sene öncesi insanlar ekranlara kitlenip acaba bu hafta ne olacak veyahut oturup ailecek gülelim, içimiz ısınsın diyerek televizyon izlerlerdi ama geldiğimiz nokta korkunç.
Kadına şiddet, taciz vb konular artık daha da kötü noktaya çekilip lise gibi erişkinliğe ulaşılmamış dönemdeki çocuklar üzerinden anlatılıp empoze edilmeye başlandı artık.
Şimdi anket seçeneklerine baktım da birçok dizi konulmamış mesela gelsin hayat bildiği gibi dizisinde Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın yaptığı roller gayet çok güzel, diğer dizilere gelecek olursak çok fazla takip etmem bir ara tozlu yaka dizisini takip ediyorduk sonra yeni sezon izlediğimiz dizilerin başlamasıyla beraber boş verdik.
Ancak burada söylemem gerekirse üç kız kardeş dizisinde Baba rolünü canlandıran Reha Özcan'ın oyunculuğunu beğeniyorum
İzlememiş olmama rağmen Pera Palasda bir gece diyeceğim. Çünkü Hazal Kaya'nın oyunculuğu çokca övüldü ki bence de harika bir oyuncu. Senaryo yönüyle de diğerlerinden farklı bir yapım. Şiddet yok, kadınların aşağılanması yok. Yapımcı Interstellar filminden esinlenmiş gibi. Yani Türk dizilerinden çok daha iyi.
Düzeltme: Pera Palas'da Gece Yarısı imiş. Kusura bakmayın.
N'ayır, n'olamaz.
Yanlış şıkka oy kullandım. Kesinlikle Yalı Çapkını diyorum. Senaryosu Gülseren Budayıcıoğlu'na ait Yalı Çapkını dizisi fevkalade bir dizi, herkese öneririm. Üstelik dizide Çetin Çekindor'da var
Ben Tozluyakacıyım. Senaryosu kesinlikle oldukça başarılı yazılmış. İlk günden beri merak uyandırdı ve şaşırttı. Son bölümleri biraz saçmalasa da bu aralar en ilgimi çeken dizi oldu o yüzden oyum ondan yana
Yalan söylemek istemiyorum o yüzden hiç birini izlemedim vallahi Türk dizilerine karşı biraz yargılarım var o yüzden 2012 yılından itibaren her zaman yabancı dizi izleyen birisi oldum. Birini seçecek olsam Tozluyaka olurdu. :)
Gelsin hayat bildiği gibi dizisine bakıyorum. Ertan Saban ve Devrim Yakut çok iyi bir çift olmuşlar benim için yılın dizisi o oldu şu an 😃
Aynen öyle bende bu dizinin hayranıyım çok güzel onu listede görmek isterdim. Bana göre 2022 yılının 1. si Gelsin hayat bildiği gibi :)
Hiç biri. Çoğu ergen dizisi zaten. Sosyal medyada denk geliyorum bazen sahnelerine aşırı saçma. Kurmaca aşklardan tatmin oluyorlar insanlar işte. İlginç...
Aralarında en iyisi kuş uçuşu ama Tv de gelsin hayat bildiği gibi açık arayla en iyi senaryo ve oyuncu uyumu ile öne çıkıyor fakat şıklar arasında yoktu😢
Duy Beni tabikide
Artık türklerin klasik dizi anlayışından sıkılmıştık. Fakir gururlu kız zengin serseri erkek hep bu olay ele alınıyor. Duy beni en azından entrika, heyecan dolu.
Yalı çapkınına bir takıldım, çıkamıyorum bırakamıyorum da. Kimin şeyi kimin şeyinde belli değil. Gerçek yaşamda olmaz ama ilginç ve heyecan verici değil mi… 😃😎
Ben bir de Gelsin Hayat Bildiği Gibi’yi eklemenizi beklerdim Şıklardan hiçbirini izlemiyorum. Sadece Gelsin Hayat Bildiği Gibi’yi izliyorum ve harika 🌟🫶
@ksSosyal Aşk olsun "Hayat Gelsin Bildiği Gibi" dizisini koymamışsınız eğer koysaydınız eminim o seçilirdi😔🤎
Gelsin hayat bildiği gibi dizisine bakıyorum. Ertan Saban ve Devrim Yakut çok iyi bir çift olmuşlar.
aslında hiçbiri diyecektim ama bir tane seçmem gerektiği için gelişi güzel beğendim... yerli diziler seyredilecek gibi değil maalesef...
Kuş uçuşu diyeceğim, sonuna kadar izlediğim sürükleyici bir diziydi diğer Türk dizileri gibi değildi.
O kadar kötü hepsi. 🤦♂️Hiç biri açıp da tekrar izlenecek bir dizi değil.
İlla birini seçecek olursam eğer kuş uçuşu iyiydi
Aslımda bana göre hiç biri bir birine değmez ama kuş uçuşu biraz daha iyi olduğu için onu seçtim
Listede yok ama ben "Gönüldağı" dizisini tek geçerim bir de "Teşkilat"...
ben çok beğendim bu diziyi sürükleyici ve heyecanlı
Yalı çapkını müq yaa yakından takip ediyorum 👌🏻
TV izlemiyorum, saçma sapan dizileri sanat giye sergiliyorlar. Aldatma, istismar vb.🙂
TOKİ tik izliyor musunuz peki 😉😊🤭🤭
@Yorgunn-1-Adamm sadece kitap ve dergi okuyorum😄
Güzelmiş bende 6 senedir bakmam ya birbirini aldatanlar ya birbirlerini dolandıranlar ya da bir tane dizide bir adama 10 tane kızın aşık olduğu bir kadını 50 tane adamın aşık olduğu saçma sapan filmler diziler O yüzden ben de izlemiyorum YouTube gibi şeyler
Hiçbirini izlemiyorum; (gereksiz) dizi yerine "iNSAN" olabilmek umudu ile.
Yargıyı Unutmuşsun esas insanımızı anlat iyi bir dizi.
Kaçışı görmedim duy beniye bastım gittim tabiki kaçış
Guzel çok guzel özellikle cetin in mihabeti varya seyirci olmak sizleri cani gönülden 👏👏👏
Diziler içerisindeki en iğrenç dizi o olduğu için 😂
Dahmer Netflix dizisi çok iyiydi ya psikolojik olarak etkiledi yani
Hicbirini izlemedim, sadece kuş uçuşunu duydum
Hiç Birini izlemedim. İzleyeceğim dizilerde değil.
Türk dizileri genelde çok basmakalıp oluyor o yüzden izlemiyorum
Pera palas çok güzeldi şaşırdım izlerken baya
kaçış dizisi çok sürükleyici. onun için seçtim ben.
Mini dizi de Kuş uçuşu ve güncel uzun diziler de Yalı Çapkını.
burada olmadığı için rastgele bastim aslında benim düşüncem
ATV - Yalnız Kurt
yalı çapkını çok hoş bi dizi bayılıyorum. küçüklükden beri aşk dizilerini severim.
çok severek izlediğim dizi. açıkcası çok heyecanlanıyorum izlerken.
Hiçbirini izlemedim Üç Kız Kardeş'e gözüm çarptı annem izlerken onu diyebilirim
Hiçbirini izlemedim. Üc kız kardeş dizisini daha önce duymamıştım bir bakarım.
Yargı onun dışında yabancı dizi seyrediyorum genelde :)
Ben olasım hiç birini seçmem her birinden farklı bir sorun var
Bir tek "Kuş Uçuşunu" seyrettim. Onu da beğenmedim..
Türk dizisini kimler izliyor anlamış değilim
80 miliyon
disney+ da Türk dizisinin var oldugunu bilmiyordum
Yeni başladık iyi olur inşallah 3 kız kardeş
Hiç birisini izlemedim desem. Dizi izlemiyorum.
Yalı Çapkınını izliyorum sadece dizi olarak. dizi olmasada canım Mügem de vazgeçilmezim 😂
Yüzüklerin efendisi dizisi efsane bence. ikinci sezon daha iddialı girecekler. bizimkiler film ve dizi sektörünü bırakmalı bence. başka şeylere yönelmeliler.
Bizim halkımız o tür dizileri izlemez, yapımcılar da bunu bildiği için onların izleyeceği tarzda diziler yapıyorlar
Arz talep meselesi yani
diyorsun ki her ülke ihtiyacı karşılığında film ya da dizi yapar. Bizim aşka ihtiyacımız var aşk dizileri çoğunlukta. adamların aksiyon ve maceraya ihtiyacı var onu yapıyorlar.
Oyunculuk, gerçeklik, duygu aktarimi mükemmel...
Hiçbirini sevmiyorum yabancı dizi seviyorum
hiçbirini izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum
Yalı capkinina bayildim özellikle bir emre altug hayranı olarak
Bir tek Pera Palas’ta geceyarısı dizisini izledim ve gerçekten hoşuma gitti. Umarım devamı gelir.
bunlar kim la, tanımıyorum 😆
izlemeye gerek yok, çoğu birbirine benziyor dizilerimiz aynı terane
Sadece bunu yazmak için birini oyladım hiçbirini sevmiyorum