Yeni Yıl "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi💥 ? (Sayfa 2) a ksSosyal Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 108 "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi💥 ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Listede Gelsin Hayat Bildigi Gibi de olmalıydı. Tozluyaka dedim şıklardan. 0 0 Yorumla
Zeyna3475 Takip Et Xper 2 Yaş: 44 +1 yıl Listede Gelsin hayat bildiği gibi dizisini görmek isterdim bana göre 2022 yılının en iyi dizisi gerek senaryo gereksede oyuncular herşeyiyle mükemmel :) 0 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Çapkın olduğum için Yalı Çapkını izliyorum ve seviyorumKadına değer vermek sanattır 0 0 Yorumla
karsiyakaliali Takip Et Master Yaş: 61 +1 yıl Yali Capkini beğendiğim bir dizi. Özellikle Afra Saracoglu'nu çok beğeniyorum. 0 0 Yorumla
hilson Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Tozluyaka hayatımda çok önemli bir yer aldı gerçekten bir diziye bu kadar bağlanacağımı düşünmezdim çok güzel çok özel 1 1 Yorumla Gamzesumeyra +1 yıl Peki Çağla Şimşek (Hazal) oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsun ve Özgür Foster (Ege)
ilknurjuk Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl İclal Aydın’ın üç kız kardeş ve onun devamı olan kitaplarını okuduğum için diziyi de çok beğendim😇 0 0 Yorumla
selen_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yali capkini bence hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla bayagi sariyor ama şu yönden kötü ; aile yapisini bozuyor bence cocuklar izlememeli 0 0 Yorumla
Sssevdaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Sürükleyici konusu ve gerçek bir hikaye olduğu icin 0 0 Yorumla
pinosssss Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Genclik dizisi icten dostluklar var daha yakin buluyorum kendime 0 0 Yorumla
Eylulkayakeser Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Şimdi izlediğim 4 du burada hangisini sececgimi bilemedim hepsi çok guzelll 0 0 Yorumla
Tugsem38 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Sürükleyici bir konusu vardi. Her senaryo da oldugu gibi abartilar vardi ama yine de begendim. 0 0 Yorumla
Birsengnl Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl İçlerinden tek izlediğim dizi üç kız kardeşler olduğu için. 0 0 Yorumla
AlbertEinsтеin Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Yalı Çapkını senaryosu iyi duruyor. Kaçış güzel bir dizi 0 0 Yorumla
TuranTahsin Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Genelde Türk dizisi veya filmi izlemem fakat Pera Palasta çok hoşuma gitti 0 0 Yorumla
gozdetulin Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kuş Uçuşu aşırı iyi 😍 İzlemeyenlere tavsiye ederim 0 0 Yorumla
hicbironemiyok Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yasak Elma her halükarda hepsini geçer diye düşünüyorum 😂 0 0 Yorumla
Felaket81 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Çünkü gerçek hayattan alıntı ve oyuncular bir harika... 0 0 Yorumla
Merhaba12373 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Bence kuş uçuşu üst düzey bir diziydi. Neden bu kadar az oy almış anlamadım. 0 0 Yorumla
Magdi Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Her hengisini göremedim ama Tozluyakani fragmasini görmüştüm böyle seçenek verdim 0 0 Yorumla
mehabalarefenim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 79% +1 yıl Tozluyakanı tercih ederim ben 1 1 Yorumla Gamzesumeyra +1 yıl Hazal ile Egenin oyunculuğu nasıl sence
lilyyx Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Bilemiycem ne zamandır dizi falan izlemiyorum 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 587 cevap paylaştı. Yalı Çapkını ve Duy Beni der susarim 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Pera Palas'ta Gece Yarısı. Beğendiklerim arasında. 0 0 Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Bence yalı çapkını damga vurgu ekranlara 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 823 cevap paylaştı. Hiçbiri de bence izlemeye değmez 0 0 Yorumla
uslu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Türk dizileriyle hiç aram yok bilemiyorum açıkçası 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Hiçbirini izlemiyorum çoktandır izlemiyorum 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 464 cevap paylaştı. Hiç birini izlemiyorum sarmıyor 0 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 996 cevap paylaştı. Hiçbiri güzel değil bence 0 0 Yorumla
MORPHİA Takip Et Master Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl O kız diye bı dizi var o bunları sevmedim 0 0 Yorumla
Siyahh_incii Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Hiçbiri diyorum ben bu şıklara göre 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Üç Kız Kardeş (Kanal D)İzledim sadece.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Saçma bir anket olmuş camdaki kız nerede ya da kardeşlerim gönül dağı falan 0 0 Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl yalı çapkının izliyorum sarıyor baya :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Doğru bulmasam da Yalı Çapkınının bağımlısıyım maalesef 🙈
Listede Gelsin Hayat Bildigi Gibi de olmalıydı. Tozluyaka dedim şıklardan.
netflix'te ama andropoz. engin günaydın için seyredilir 😊
Listede Gelsin hayat bildiği gibi dizisini görmek isterdim bana göre 2022 yılının en iyi dizisi gerek senaryo gereksede oyuncular herşeyiyle mükemmel :)
Türk dizisi pek izlemem ama yalı çapkını iyidi
Çapkın olduğum için Yalı Çapkını izliyorum ve seviyorum
Kadına değer vermek sanattır
Yali Capkini beğendiğim bir dizi. Özellikle Afra Saracoglu'nu çok beğeniyorum.
Tozluyaka hayatımda çok önemli bir yer aldı gerçekten bir diziye bu kadar bağlanacağımı düşünmezdim çok güzel çok özel
Peki Çağla Şimşek (Hazal) oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsun ve Özgür Foster (Ege)
İclal Aydın’ın üç kız kardeş ve onun devamı olan kitaplarını okuduğum için diziyi de çok beğendim😇
Yali capkini bence hem oyuncu kadrosuyla hem de senaryosuyla bayagi sariyor ama şu yönden kötü ; aile yapisini bozuyor bence cocuklar izlememeli
Sürükleyici konusu ve gerçek bir hikaye olduğu icin
Genclik dizisi icten dostluklar var daha yakin buluyorum kendime
Benimkisi mahkumdu cumartesi rahmetli oldu zaar)
Şimdi izlediğim 4 du burada hangisini sececgimi bilemedim hepsi çok guzelll
Sürükleyici bir konusu vardi. Her senaryo da oldugu gibi abartilar vardi ama yine de begendim.
İçlerinden tek izlediğim dizi üç kız kardeşler olduğu için.
Hiçbiri sarmadı ama kişi olarak Ferit korhan
Yalı Çapkını senaryosu iyi duruyor. Kaçış güzel bir dizi
Genelde Türk dizisi veya filmi izlemem fakat Pera Palasta çok hoşuma gitti
Kuş Uçuşu aşırı iyi 😍 İzlemeyenlere tavsiye ederim
Yasak Elma her halükarda hepsini geçer diye düşünüyorum 😂
Çünkü gerçek hayattan alıntı ve oyuncular bir harika...
Bence kuş uçuşu üst düzey bir diziydi. Neden bu kadar az oy almış anlamadım.
Her hengisini göremedim ama Tozluyakani fragmasini görmüştüm böyle seçenek verdim
Tozlu yaka diyorum güzel dizi.
Tozluyakanı tercih ederim ben
Hazal ile Egenin oyunculuğu nasıl sence
Her gun salı gunuiple çekiyorum
Bilemiycem ne zamandır dizi falan izlemiyorum
Yalı Çapkını ve Duy Beni der susarim
Pera Palas'ta Gece Yarısı. Beğendiklerim arasında.
Kuş uçuşu iyidi gerisi sarmadı
Farklı dizi olduğu için güzel
yalı çapkını çok heyecanlı
Bence yalı çapkını damga vurgu ekranlara
Alparslan büyük Selçuklu bence süper
Hiçbirini izlemiyorum izlemem
Hicbiri iyi değil ya sevmedim
Hiçbiri de bence izlemeye değmez
guzel olmus ellerıne saglık
Tozluyakayı izledim en çok
Kuş uçuşu çok çok seviyorum
hiçbirini izlemedim :D :D