Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oylarıyla belirlediğimiz "Yılın Enleri" anketlerimizde ikinci sırada en sevdiğimiz şarkılar var: Bu yıl her yerde dinlediğimiz, konserlerde haykıra haykıra söylediğimiz yılın en iyi şarkılarını seçiyoruz! 🥳
Araba storylerinin vazgeçilmezi, Spotify listemizin yıldızı, herkese dinletmek istediğimiz “2022 Yılının En İyi Şarkısı” hangisi? 🎉
Sırada tüm yıl klipleriyle zihnimizden, sözleriyle dilimizden düşmeyen, her konserde sırasını beklediğimiz, her duyduğumuzda içimizi kıpırdatan, defalarca tekrar tekrar dinlediğimiz şarkıyı soruyoruz. Senin için ben bu yıl bu şarkıyı eskitemedim dediğin Yılın En İyi Şarkısı hangisi?
Katılmadıysan KizlarSoruyor Yılın En'leri 2022 başladı! Sence modern dünyanın parlayan yıldızı, Yılın En İyi Dijital Platformu hangisi? diğer anketimize de göz at, kazananı gör! 💥
Tarkan - Geççek
%21
Sefo, Capo - ISABELLE
%20
Edis - Arıyorum
%12
Zeynep Bastık - Ara
%11
Murda Feat Hadise - İmdat
%8
Ezhel - Nerdesin
%14
Simge - Aşkın Olayım
%14
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Toplam 3533 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Anket Sonucu
"Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi🥁?
Toplam 3533 oy kullanıldı
2379
1154
Tarkan - Geççek
%21
344 Kız (15%)
377 Erkek (33%)
Sefo, Capo - ISABELLE
%20
483 Kız (20%)
210 Erkek (18%)
Edis - Arıyorum
%12
331 Kız (14%)
103 Erkek (9%)
Zeynep Bastık - Ara
%11
243 Kız (10%)
146 Erkek (12%)
Murda Feat Hadise - İmdat
%8
244 Kız (10%)
44 Erkek (4%)
Ezhel - Nerdesin
%14
380 Kız (16%)
125 Erkek (11%)
Simge - Aşkın Olayım
%14
354 Kız (15%)
149 Erkek (13%)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Sefo isabella daha cok dinledim
Zeynep Bastık - Ara
Türk müziği tarihinin en kötü dönemini yaşıyor. Yenilere bakıyorum ses yok, müzik yok, yorum yok. Elektronik bir iki efekte kötü seslerini kiliflayip saçma sapan bir gürültü arkasında konuşuyor mu şarkı mı söylüyor belli olmadan geçiştiriyor. bundan bir kaç ay sonra söyledikleri unutuluyor. Oysa eskiler öyle mi. Yüzlerce yıllık türkülerimiz, sanat muziklerimiz, 70'lerde ayrı güzel 80'ler 90'lar ayrı güzel pop şarkılarımızin yerini bu sabun köpükleri alabilir mi? Yeni kuşak bu bizim seçme imkanı olan dönemimize yetişmediği için, tabldot usulü ne sunulsa beğenmek zorundaymış gibi hissediyor. Çünkü yaşamadı, bilmedi o güzel dönemleri. Saygılar.
Benim oyum yine Sevgili Tarkan'a gitti.
Türkiye'nin zor dönemlerden geçtiği ve halen de geçirmeye devam ettiği şu dönem de,
Tarkan'ın piyasa ya sürdüğü bu yeni çalışması bence insanların yüzünde bir tebessüm kalplerin de bir umut ışığı belirtebilecek tarz da bir alt yapıya sahip bir çalışma olarak karşımıza çıktı.
Ben kendi adıma başarılı buldum.
Hiç biri eski şarkıların tadını vermiyor. Söze bak: Güneşte demlerim senin çayını, yüreğimden süzer öyle veririm. Var mı böyle söz yazabilen yenilerden? Eskiden sanatçılar vardı, şimdi ise ünlüler var.
https://www.youtube.com/embed/EWOeoewRYqMBu şarkıların hepsine bayılıyorum. Aralarından birini illa seçeceksem de Isabelle şarkısını seçerim. Bu yılın zirvesi oldu. <3
İnsanı yaşadığı her olumsuz duygunun, borç ödeyen birine de , atanmayi bekleyenlerede, üniversiteye hazırlanirken bunalan öğrenciye de, sağlık problemleriyle uğraşanlara da, gurbet çekenlerede... Diye listeyi uzatabiliriz. Umut veriyor. Birgün yasadiklarin "Geccek"
Benim için bu yıl, bunların hiç biri değil. Hepsi birbirinin kopyası gibi ve max Bi kaç yıl içinde unutulup gidiyor.
https://youtu.be/oGR8Zjhgj3oÇok daha güzel keşfedilmeyi bekleyen genç müzikseverler var. KS olarak onları görüp keşfedilmesine destek olmanız daha iyi olurdu.
Bu yıl her gün en az 2 doz aldığım şarkıyı sizlerle paylaşıyorum. 😏
Simge - Aşkın Olayım yaklaşmış, Tarkan - Geççek fena değil ama hiç biri diyorum. Diğerleri bir şey anlatmaktan çok uzak, biraz müzik bilgisi olan herkesin yapabileceği şarkılar. Türkçe'yi ve şiirselliği, sevgiyi ve aşkı katleden anlamsız, sanatsal olmaktan çook uzak parçalar. Yazık...
AŞKIN OLAYIM (ONURR)
SİMGE
Aslında Tarkan - Geççek de var ama bu şarkı kadar son ses dinlemedim
Tarkan'ın geçecek şarkısı bana umut veriyor hele ki başımızdaki padişah saltanatından bi kurtulalım Ses sistemini sonuna kadar açıp sokak sokak gezeceğim ceza yesem bile koymaz ondan sonra 😉 #hedef2023 #oymoyyok 😌
Ezhel'in şarkısı hariç diğer tüm şarkıları dinledim ama hepsi bir süre sonra sıkıyor ya. Benim fav şarkım Perdenin Ardındakiler : Kalbinde Birileri Var 🎶 Bu şarkıyı 9287483 kere dinlesem de bıkmam
Şarkının dilini bilmeyen birisi o şarkıyı beğenip bir şeyler hissedebiliyorsa o zaman şarkı ve sanatçı evrenseldir. Tarkanı ülke dışında dinleyen yok, bu da lirikalite ve duygu yoğunluğunda megastar olmak için zayıf olduğunun göstergesi.
yavrum nerdesin? kim bilir şu an kimlerlesin ooo..
Arkadaşlar !! Her yerde çalıp şarkıyı zorla sevdirmeye çalışıyorlar ! Başka dijital mecrada herkes aynı şarkıya video çekiyor güya akım yapıyor ama akım falan değil para ile yapılan bir reklam tarzıdır! İzabella gibi şarkı demek için 1000 şahit gerek !!
bunları koymamak saçmalık
Vallaha yeni şarkıları pek dinlemiyorum. Nedense sevemiyorum bir türlü. Hepsi aynı geliyor. Geçmiş, dile dolanmalı şarkılar daha çok tercihim. Ama bunların arasından sadece Edisi dinledim.
Sefo, Capo - ISABELLE
Bu şarkıların hiç birini baştan sona dinlemedim bile..
ben de 😂
@shepast_away benden bir tane daha 😂
Isabelle bizim evde yasak. Bizim herifin öğretmeninin adı isabelle. Bu şarkıyı söylesek gidip kadını rahat bırakmicak. Tarkan daha ağır basıyor 😂
İsabella ilk seçenekte olsaydı %30 olurdu iddiaya girerim 😀 Tarkan ilk seçenek değil 2. Seçenek ya da 3. seçenekte olsaydı %20 olurdu
2022 en güzel şarkısı bu bence.
Ben daha çok Seksenleri ve Doksanları seviyorum. Milenyumda çıkan şarkıları açıkçası çok ilgimi çekmiyor.
Ya abi bende 18 yaşımdayım ama bende eski şarkıları en çokta 2000-2010 arası çıkan türkçe popu seviyorum şimdikiler leş
@transbireyim Askerden geldikten sonra çok fazla şarkılarla aram olmadı. 2000 yılların başlarına kadar kalite vardı ama şimdikiler sözlerini, mânâsını bile anlamıyorum.
Pioneer 8600 Efsane bir Oto Teyobim vardı. Evde tesisat yapmıştım. Ses sistemi tarzı dinlerken keyif alırdım. Radyolar da o zaman kaliteli idi.
Ne bileyim eskiler daha güzeldi. Gençlik 25 yaşına kadardır. Sonrası Hayat yoludur. Tüm birikimler bu ya da kadar kıymetlidir. Hayatın da fazla insana yer vermene gerek yok. Bir yoldaşın, bir sırdaşımn, bir sağlam arkadaşın olsun yeter.
Ben şarkıda modayı hiç takip etmediğim gibi , kolay, kolay da beğenmiyorum. Konu yaşımla alakalı değil, ben hep böyleydim.
✌️♥️😌
Allah aşkına şu kıyas getirdiğiniz kitleye bir bakar mısınız? Bir Tarkan etmez alayını toplasak 😂
Bunların çoğunu dinlemedim. Ama illa biri olacaksa Tarkan derim
tarkan her zaman bir numaradır. diyorum ve tarkanı seçiyorum.
Hiç birisi benlik değil ama Tarkan'ın anlamlı şarkısını dinlemesem bile ilk sıraya koyarım ❤️
Zeynep Bastık - Ara, kaç kez dinledim bilmiyorum. Ama listenin neredeyse hepsi çok iyi.
Tarkan gönüllerin kralı, ama diğerleri de çok popüler oldu son dönemde
Kötülerin iyisi Simge diyeyim bari şarkılar felaket çünkü.
Edis ‘arıyorum ‘ çok güzeldi bence tam yaz şarkısı
Hiçbirini dönüp dönüp dinlemedim. Ben eski şarkı fanıyım o yüzden serdar ortaç poşet diyorum
Ajda pekkan bi tık ve mabel matiz karakolu çok dinledim.
Hiç birim ben sürekli serdar ortaç dinlerim. 2022 de çıkan şarkılar arasında benim için ilaç
-Aşkın olayım
-derinlerde
-sevme beni
-belki
Ara tabikide bunun için sebeb söylemeye bile gerek yok
Yeni sarkilari cok dinlemiyorum. Eskiler daha derin ve guzel, ve unutulmaz geliyor.
sefo sarkıları hic baymıyo ya cok basarılı bence
memelektlim kurtuluş kuş niye seçeneler arasında yok
Yıllar geçse de eskimeyen tek sanatçı ve gerçek sanatçı Tarkan
Arıyorum çok dinledim. Isabel sağda solda duydum dinlemek istiyorum.
Bu şarkıları dinleyeceğime boş tenekeye tekme atar onu dinlerim
Benim için al birini vur ötekine.
Hiç birini sevmedim dinlenemedim.
Sefo, Capo - ISABELLE Tekrar tekrar dinledim 💖
Bu şarkılar berbat bu yılın en iyisi belki tarkan ama "yap bi güzellik" olabilir
Elbette Tarkan. Bazı yeni nesil gürültü kirliliğini ankete koymaları komik olmuş
Iyy bunların hiçbirisi değil tabiki Uzi nerde
Uzun soluklu sanatçı ve taraf olmayan milletinden başkasına \ adayım TARKAN/
Hiç birini dinlememki ben rast gele sectim eski toprağım ben
sefo hayranıyız onu almanyaya yollayın gözüm gibi bakarım
Yok ki yeni neslin bana uygun şarkısı yok. Yaşasın 90 lar pop
benim yok. ne varsa 90'larda var. bunlar GDO lu şarkılar
Kesinlikle Edis daha çok dinledim.. Keyifli günler..
Zilleri takıp oynicaz o zaman 💃
Tabii ki Tarkan - Geççek
Hiçbirini beğenmedim aslında ama. Hadi Simge diyeyim
Hiç birini çok dinlemedim ama madem biri olacak sefo diyeyim.
Doldu kalbim yara
bayıldım tek şarkı