"Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi🥁?

Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oylarıyla belirlediğimiz "Yılın Enleri" anketlerimizde ikinci sırada en sevdiğimiz şarkılar var: Bu yıl her yerde dinlediğimiz, konserlerde haykıra haykıra söylediğimiz yılın en iyi şarkılarını seçiyoruz! 🥳

Araba storylerinin vazgeçilmezi, Spotify listemizin yıldızı, herkese dinletmek istediğimiz “2022 Yılının En İyi Şarkısı” hangisi? 🎉

Sırada tüm yıl klipleriyle zihnimizden, sözleriyle dilimizden düşmeyen, her konserde sırasını beklediğimiz, her duyduğumuzda içimizi kıpırdatan, defalarca tekrar tekrar dinlediğimiz şarkıyı soruyoruz. Senin için ben bu yıl bu şarkıyı eskitemedim dediğin Yılın En İyi Şarkısı hangisi?

Katılmadıysan KizlarSoruyor Yılın En'leri 2022 başladı! Sence modern dünyanın parlayan yıldızı, Yılın En İyi Dijital Platformu hangisi? diğer anketimize de göz at, kazananı gör! 💥

#YılınEnleri2022 🎈

Tarkan - Geççek
%21
Sefo, Capo - ISABELLE
%20
Edis - Arıyorum
%12
Zeynep Bastık - Ara
%11
Murda Feat Hadise - İmdat
%8
Ezhel - Nerdesin
%14
Simge - Aşkın Olayım
%14
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Toplam 3533 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
"Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi🥁?