"Yılın Enleri" anketlerimize hızla devam ediyoruz. Altıncı sırada oyunculuğuyla bizde merak uyandıran yeni oyuncular var. Ekranlarda daha fazla görmek istediğimiz 2022'nin En İyi Çıkış Yapan Oyuncusunu seçiyoruz! 😎
Star ışığıyla doğmuş dedirten, ekranda göründükleri anda ışıkları ekran ayarlarıyla oynatan, yetenekleriyle kendilerini merak ettiren “2022 Yılının En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu” sence kim? 🎉
Oynadıkları rolleri büyük bir gerçeklikle hayata geçiren, yayınlanan her bölümle sosyal medyada kendilerini konuşturan, hayran gruplarının sayısı günbegün artan, şimdiden geleceğin yıldızları dedirten, ustaları aratmayan oyunculuklarıyla hangisi “2022 Yılının En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu” olmayı hak ediyor? 🥳
Katılmadıysan;
- "Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi?
- "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi ?
- Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi
- Canlandırdığı her karakterde bizi ekran başına kilitleyen, canı yansa içimiz acıyan “2022 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu” sence kim?
anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 💥
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Nilsu Berfin Aktaş (Gelsin Hayat Bildiği Gibi)
Su Burcu Yazgı Coskun 17 yasında su an ama ben sonu Sana bir sır vercegimden belli tanıyorum. 17 yılık hayatının 11 yılını dizi sekötürüne vermis yasıtları sokakta oynarken o kendinden yasca buyuk insanlarla sabahlara kadar cekimlerdeydi. Bu yuzden benim gözümde yeri cok ayrı. Ayrı bir parantez ise yönetmenler ve senaristler tarafından övülen oyunculuğu. 3 sezon boyunca bir dizinin de bas rolu olmak da kolay degil. Su an listelerde de birinci. Panten altın kelebekde yıldızı parlayan da secildi bu yıl. Yıldızın hep parlasın Yazgım ✨❤️🦋
pek dizi izlemem ama Su Burcu Yazgi Coskun içlerinde en iyisi. Kırmızı Oda ile Kadirin ölüm sahnesindeki performansı çok iyiydi. Kız zaten Pak yılın parlayan yıldızı seçildi. Helal olsun bugün partneri ile röpünü izledim baya olgun ne istediğini bilen bir kızşTiyatro eğitimi alıyor. Önü açık
Ne yapiyorsun
Bilal yiğit koçak tabiki yapmacık durmayan o gerçek taşıdığını düşünmüş olduğumuz kimliği ile çok iyi oyuncu.
Çok dizi takip eden biri değilim ama shorts videolarda denk gelip oyunculuğunu beğendiğim Nilsu var.
şu an fark ettimde ben TV izlemiyormuşum hiçbirini tanımıyorum 😄 ama su burcu güzelmiş o yüzden onu seçtim 😄
su burcu yazgı coşkun diyorum küçük yaştan beri çeşitli film dizilerde oynadı başarılı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum
Çok fazla Türk televizyon dizisi veya filmi izlemiyorum ama gözüme bu sene en çok Bilal Yiğit Koçak dikkatimi çekti diyebilirim.
Ben aratmadım. Dizi sektörünün iç yüzünü Murat Soner'den izlemeyi daha çok seviyorum. Daha gerçekçi😃
Ne yapiyorsun
Yeminle yanımdan geçseler tanımam. Bana Hülya Avşar Türkan Şoray Ahmet Kaya Levent Kırca vs de onların elini öperim.
Su burcu çok güzel birde Kirmizi odada güzel performans
Bilal Yiğit Koçak bence
ve çok yetenekli
Bu tür dizileri izlemiyorum.
Bunların hepsi çöp. Senin yapacağın anketi s*
Duy Beni dizisinden Melisa (Sümeyye Aydoğan)
Ben özgüyü gerçekten çok beğeniyorum oyunculuğu mimikleri bir harika
Özgü Kaya tabiki. Avrupa standartlarında bir güzelliği ve çekiciliği var.
Bu sabun köpüklerinden hiç birini tanımıyorum ama Ertan SABAN diyorum ben.
bilmiyorum, dizileri hiç seyretmem ama bu kız güzelmiş...
Hiçbirini görmedim duymadim. Sondaki yakışıklı diye ona oy verdim
Ben bunların hiçbirini bilmiyorum çok mu cahilim anlamadım cidden
@ksSosyal seni engellemek üzereyim, haberin olsun.
Bu dizlerin hiç birini de izlemedim. Birinide tanımıyorum. Ö
😁😁😔
Özgü Kaya (Üç Kız Kardeş)
Bu kızı hep Hande erçel'e benzetiyorum
Vallaha yeni türk dizilerini izlemeyen biri olarak hiç biri diyorum.
Özgü Kaya dicem çünkü sadece dizinin adını duymuştum o kadar 😂
Su Burcu Yazgı Coşkun tabiki 5 yaşından beri setler de olan samimi, yetenekli ve star ışığı olan genç bir yetenek bu sene de Pak parlayanlardan biri oldu hak etti kendi emeğiyle yolu açık olsun
hicbirini izlemiyorum o yüzden salladım
Duy beni - Kanat
Bence son dönemde iyi bir çıkış yaptı.
Bence duy beni melisa oyunculuğu cok iyi geleceğin serenay sarikayasi gibi
Bu dizileri bilmiyorum ama su burcuyu başka dizide izledim ve beğendim.
Mert ramazan demir ve bu duy beni mi ne ordaki sümey aydoğan kız çok güzel aga
o kadar cok surat varki ünlü adı altında kimse kimseyi tanımıyor 😆
Bilal Yiğit Koçak gerçekten çok yetenekli çok başarılır, resmen rolunu yaşıyor, her duyguyu tam geçiyor. Önü açık, her zaman parlar umarım
su burcu yazgı net hem güzel hep yetenekli hem de popüler geleceğin starı kız
Bunların çoğunu bilmiyo olmam… kötü hissettim
Alparslan beri takip ediyorum çok iyi bir oyuncu başarılarının devamını dilerim
Gelsin hayat bildiği gibi..
Doğal ve samimi bir oyuncu..
Çünkü Bilal yiğit Koçak oyunculuğunu çok beğeniyorum ve dizide gerçekten harika bir karakter
Kardeşlerimi severek izliyorum. Taşınan rağmen bir çok oyuncudan daha güzel rol yapıyor.
Özgü kara :) ama bazı dizilerde sevmiyorum hallerini
Su Burcu Yazgı Coşkun (Kardeşlerim)
çok tatlı buluyorum mimiklerini yaaa
Bilal Yiğit Koçak (Kardeşlerim)
Rolünü iyi yapıyor bence.
DıdkkdkdkdBelki değil beliKddkkd
Çok güzel bir sanatçı bence
İzlemedim hiçbirini o yüzden bilmiyorum
Özgü Kaya (Üç Kız Kardeş)
Özgü Kaya kesinlikle bu senenin parlayan yıldızı
Özgü kaya olduğunu düşünüyorum
rabiş favorim ya en iyisi en tatlısı o :D