Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oylarıyla belirlediğimiz "Yılın Enleri" anketlerimizde dördüncü sırada en sevdiğimiz kadın oyuncular var: Oyunculuklarıyla bizi mest eden yılın en iyi kadın oyuncusunu seçiyoruz! 😍
Beraber gülüp üzüldüğümüz, bize oyunculuk resitali izleten, gözlerimize şenlik, gönüllerimize sevgi veren “2022 Yılının En İyi Kadın Oyuncusu” sence kim? 🥳
Şahane oyunculukları sayesinde sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük hayran kitlelerine sahip olan, ekranlarda olmadığında bir dizisi olsa da hemen izlesek dedirten, ‘Hollywood'da olsaydı kesin Oscar verirlerdi!’ dediğimiz, bu kadın oyunculardan hangisi "Yılın En Kadın Oyuncusu" olmayı hak ediyor? 🎉
Katılmadıysan "Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi? ve "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi ? anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 💥
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Afra Saraçoğlu (Yalı Çapkını)💛
Demet Özdemir (Dünyayla Benim Aramda)
Pınar Deniz ve Birce Akalay'ın oyunculukları gerçekten mükemmel. İkisinin arasında kaldım ve yargıdan dolayı oyumu Pınar Deniz'den yana kullandım. 🤞
Diğer dizilerde kadınların rolleri genelde sırf replik üzerine kuruludur.
Teşkilât gibi aksiyon dolu sahnelerde oynamak her kadının harcı değildir.
Deniz Baysal Yurtçu her konuda rolünün hakkını sağlam veren bir kadın.
Birce Akalay🌿🍀💚 Şahane bir oyuncu, keza Deniz Baysal Yurtçu da öyle, seyirci gözüyle gördüklerimi söylüyorum. En doğru yorumu oyuncu koçu yapar tabiki
Deniz Baysal Yurtçu diyebilirim digerlerine bakmiyorum gerci baksam yine de Deniz derdim Teşkilat
Demet özdemir son dizisinde baya basarılıydı oyunculuğu da iyiymiş yaz dizileri yüzünden ön yargı beslemis çoğu kişi ama gayet iyi
Hiç biri evimin ferdi merdi olamaz evime de sokmam bunları izlemiyorum da ayrıca evde de izlettirmiyorum
Senden daha güzel dizisini bi iki bölüm izledim ama Cemre çok yapmacık duruyor..
Birce Akalay..
Cemre bayselin tatlıgi beni benden aloyordu afranin da şu an oynadığı yali capkinindaki rolü çok iyi bence
Pınar Deniz çok iyi oyuncu ya. Yargı'da efsane oyunculuk sergiliyor. Resmen yaşıyor rolünü. Bence bir çok ödülü de hak ediyor
Bu dizilerin hiç birini izlemedim, dizi izlemiyorum zaten ama Deniz Baysal Yurtçu'nun oyunculuğunu beğeniyorum teşkilat ara ara izlediğim olmuştu..
Bence hiçbiri çok iyi oyuncu değil ama o kadar çok çöp isim var ki aralarından en iyisi pınar deniz sonra birce akalay derim net şekilde
Deniz Baysal Yurtcu (Teşkilat)
Ayrıca Alparslan büyük Selçuklu dizisinde artık fahriye Evcen yok
Demet Özdemir- dünyayla benim aramda 👍 ilkin karakteriyle bu dizide cidden başarılı.
Demet özdemir.
Dünyayla benim aramda 😍
Birce akalay tabiki de. Diğerleri genelde sadece güzel, yetenekli değil.
Birce akalay oyunculuğu bana göre daha iyi seçtiği karakterler de iyi işler çıkarmış.
hiçbiri seçeneğinin olmayısı gerçek şampiyonu ortaya çıakrmıyor.
Bu dizilerin hiç birini izlemedim, dizi izlemiyorum zaten.
rastgele seçtim.. ben yerli dizi seyretmem, bir fikrim yok yani...
Demet Özdemir ve Fahriye Evcen çok başarılı buluyorum.
Fahriye Evcen iyi gibi, diğerlerini pek bilmiyorum zaten
Hiç birini izlemiyorum. Bunlardan pınar Deniz'i seçiyorum.
Demet Özdemir in her oynadığı dizi ve filmi seviyorum
Muhteşem bir oyunculuk yetegi olan bir sanatçı tabiki birce akalay
Tam olarak cevabım yok ama hepsinin oyunculuğu iyi sayılır
Hiçbiri Diyorum Bu Seçenekler den Hepsi Oyuncu Bozuntulari por Oyuncuları Gibiler
dmet özfemir ne yaa onu seçenler nası vizyonsuzsunuz
Kesinlikle Birce Akalay diyorum. Genel olarak oyunculuğunu çok beğeniyorum..
seyrettiğim tek dizi teşkilat içkerinde o yüzden deniz baysal diyorum...
Hepside muhteşem, Fahrice Evcan diyorum.. Ama bana göre bunların hepsi başarılı.
Pınar Deniz derim duru bir güzelliğinin yanında güzel bir oyunculuğu var
Fehriye Evcen bence
Rolünün hakkını veriyor
Afra Saraçoğlu gözüme aşırı sempatik geliyo bu aralar
Hiçbirini tanımıyorm daha yeni görüyorm 😆 beynelminel bir kadın ve erkek oyuncumuz yok malisiff
Deniz Baysal favorim, teşkilat dizisindeki rolüyle.
Birce Akalay. Kişiliği, güzelliği, oyunculuğuyla mükemmel bir kadın.
Mükemmel bir insan tatlı güzel sempatik sıcak bir insan ve mükemmel bir oyuncu başarılarının devamını dilerim dizisinde hep izliyorum mükemmel iş çıkarıyorlar bütün oyuncular ❤️✨
Neden efsane iş Yargı dururken Pınar'i dijitaldeki aşk filmi oyunculuğu ile değerlendiriyoruz?
Birce Akalay Birce Akalay Birce Akalay Birce Akalay
(yeni özelliğiniz bok gibi olmuş)
Ağar Saraçoğlu da güzel haketmedim yoksa onu işaretler dim
Karakter yaptığı açıklamalarla çok fazla özdeşleşiyordu rolü yaşıyor gibi bir hali vardı. Muhteşem bir oyuncu.
Oyunculuğuna hayran olduğum isimler maalesef burada yok. Seçim yapma şartı olduğu için Cemre Baysel'i seçiyorum.
Demet Özdemir♥️Dünyayla Benim Aramda dizisindeki performansı çok etkileyiciydi izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ediyorum👏🏻
Aynen
Aşırı güzel bir oyuncu, bence oynadığı dizilerin hepsinde her zaman güzelliğiyle dikkat çekiyor.
Yeni oyuncuları yetenekli bulmuyorum eskiler her zaman daha kalitelidir o yüzden birce akalay
Birce Akalay netflix teki iki dizide de harikalar yaratmıştı.
http://bc. vc/8aQkaSr
https://ay. live/Oqq8
Bence o daha iyiydi. çünkü gerçekten çok iyi
Hiçbirinin aman aman başarılı olduğunu düşünmüyorum.
Başarılı ve her rolde görüyorum. Kendinden söz ettiriyor devamli
Bence acayip bir filmdi ne olduğunu tam anlamayamda sizce?
Demet es una gran actriz y muy versátil. Se luce en los personajes que realiza.
Ülkemizle alakalı konular anlatıldığı için hoş dizi
Tabikiside Deniz Baysal yurtçu gerçekten hakkını veriyo rolünün
Oyunculuğu ve güzelliği beni benden aldı çok başarılı bir kadın severek dizisini izliyorum.
Şahsen birce akalayın yeni fenomen olan oyuncularla aynı katagoride seçmelere çıkması hoş olmamış
Deniz Baysal yurtçu (Teşkilat)
Hiç biri nesrin cavadzade şahika 💃
Deniz Baysal Yurtcu bence.