Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi😍?

Yeni bir seneye adım adım yaklaşırken KScanlar'ın oylarıyla belirlediğimiz "Yılın Enleri" anketlerimizde dördüncü sırada en sevdiğimiz kadın oyuncular var: Oyunculuklarıyla bizi mest eden yılın en iyi kadın oyuncusunu seçiyoruz! 😍

Beraber gülüp üzüldüğümüz, bize oyunculuk resitali izleten, gözlerimize şenlik, gönüllerimize sevgi veren “2022 Yılının En İyi Kadın Oyuncusu” sence kim? 🥳

Şahane oyunculukları sayesinde sadece ülkemizde değil, yurt dışında da büyük hayran kitlelerine sahip olan, ekranlarda olmadığında bir dizisi olsa da hemen izlesek dedirten, ‘Hollywood'da olsaydı kesin Oscar verirlerdi!’ dediğimiz, bu kadın oyunculardan hangisi "Yılın En Kadın Oyuncusu" olmayı hak ediyor? 🎉

Katılmadıysan "Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi? ve "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi ? anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 💥

Demet Özdemir (Dünyayla Benim Aramda)
%26
Pınar Deniz (Aşkın Kıyameti)
%2
Cemre Baysel (Senden Daha Güzel)
%49
Birce Akalay (Kuş Uçuşu)
%15
Afra Saraçoğlu (Yalı Çapkını)
%4
Fahriye Evcen (Alparslan: Büyük Selçuklu)
%2
Deniz Baysal Yurtcu (Teşkilat)
%2
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Toplam 16625 oy kullanıldı. Detaylı sonuçları gör
Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi😍?