Yeni Yıl Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi😍? (Sayfa 2) a ksSosyal Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 89 Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi😍? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
incinureroğlu1995 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl birce akalay bana hep samimi gelmiştir 0 0 Yorumla
plasticwings Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 48% +1 yıl Fahriye evcen i 1 dk izlemeye tahammül edemiyorum 0 0 Yorumla
Abccbs Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Hiç bir değil. Hiç birini de izlemiyorum. 0 0 Yorumla
uslu27 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 72% +1 yıl Pınar Deniz (Aşkın Kıyameti çok kibar biri 0 0 Yorumla
Karikatür3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 95% +1 yıl Güzel oyuncu yani bence arkadaşları 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 587 cevap paylaştı. Yalı Çapkını ve Afra Saraçoğlu ❤️🤟 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Fahriye Evcen (Alparslan: Büyük Selçuklu) 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 823 cevap paylaştı. Fahriye evcen bence en iyisi 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 783 cevap paylaştı. Pınar Deniz'e oy vermemişler şaka gibi. 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 909 cevap paylaştı. Deniz baysal dedim son bölümde cok iyidi 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 3b cevap paylaştı. Tabii ki de birce akalay muhteşemdi 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 767 cevap paylaştı. F şıkkı seçiyorum fahriye evcen 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Fahriye Evcen (Alparslan: Büyük Selçuklu) 0 0 Yorumla
Sarışıngenc23 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Pınar Deniz, bence diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 682 cevap paylaştı. Pınar deniz iyi oyuncu ve sanatci 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Birce yaaa😍 cok begeniyorum
birce akalay bana hep samimi gelmiştir
Yalı çapkını diyorum bence
Fahriye evcen i 1 dk izlemeye tahammül edemiyorum
Kesinlikle Afra Saraçoğlu
Hiç bir değil. Hiç birini de izlemiyorum.
Pınar Deniz (Aşkın Kıyameti çok kibar biri
O kadını beğendiğim için (:
teşkilat efsane dizi deniz baysal <3
Hiçbirini izlemedim o yüzden yorumsuz
Deniz baysal yurtçu bence
Yargıdan dolayı pınar deniz diyorum 👌
Güzel oyuncu yani bence arkadaşları
Yalı Çapkını ve Afra Saraçoğlu ❤️🤟
Afra sarscoglu yalı çapkını
Fahriye Evcen (Alparslan: Büyük Selçuklu)
Birce Akalay 😍😍😍tam. bir aşk kadın
Fahriye evcen bence en iyisi
Favorim yok hepside iyi bence
Ben tartışmasız Birce AKALAY derim
Pınar Deniz'e oy vermemişler şaka gibi.
Hiçbiri seçeneği yok mu 🙄
Fahriye Evcen kesinlikle 😻🌹
ؘ Bence ؘؘؘcemre baysell
Birce akalay ve Deniz baysal
Deniz baysal dedim son bölümde cok iyidi
Tabii ki de birce akalay muhteşemdi
Yine aptal oyuncular olmuş burcu biricik net
F şıkkı seçiyorum fahriye evcen
Birce Akalay çok iyi bir oyuncu
Fahriye Evcen (Alparslan: Büyük Selçuklu)
Pınar Deniz, bence diye düşünüyorum.
Demet Özdemir dedim bakalım kim çıkacak
Bence demet özdemir Fikrim bu yönde
Dwmet özdemir çocukluk aşkım
Demet özdemir’i beğeniyorum iyi bir oyuncu
Deniz baysal bence. Rolunu iyi yapjyor
Deniz Baysal’ın oyuculuğu güzel gerçekten.
yali capkini en iyisi bence ya
fahriye Evcen aşkkkk favorim
Birce Akalay,
(Kuş Uçuşu) tabii ki.
Pınar Deniz çok iyi, beğeniyorum.
Afra Saracoglu'nu beğeniyorum.
Güzel paylaşım teşekkürler
Pınar deniz bence ya hepsi de guzel ve iyi
Pınar deniz iyi oyuncu ve sanatci
Sevdiğim bir olduğu için 🙂🙂
Güzel çalışma olmuş emeğine sağlık
Bu kızın fizigi iyi yuzu değil