"Yılın Enleri" anketlerimize hızla devam ediyoruz. Dokuzuncu sırada paylaşımlarıyla sosyal medyamızı renklendiren şahane Instagram fenomenleri var. Paylaşımlarıyla evimizden biri gibi hissettiren 2022'nin En İyi Instagram Fenomeni'ni seçiyoruz! 🥳
Her Instagram'a girişimizde koşa koşa paylaşımlarına baktığımız, tavsiye ettikleri her ürünü sepetimize attığımız, cıvıl cıvıl halleriyle modumuzu yükselten 2022'nin En İyi Instagram Fenomeni hangisi olmalı? 😎
Dünyaca ünlü etkinliklere davet edilen, alanı ile alakalı her gelişmeyi bize aktaran, kullandığı her ürüne bayıldığımız, her tavsiyesini abla tavsiyesi olarak aldığımız, gün içerisinde yaptıklarını izlemeye bayıldığımız, bir gün paylaşım yapmasa nerede olduğunu merak ettiğimiz, paylaşımlarını kaçırmamak için bildirimlerini açtığımız Instagram'ın biricik fenomenlerinden hangisi "2022 Yılının En İyi Instagram Fenomeni" olmayı hak ediyor? 🎉❤️
Katılmadıysan;
- "Tekrar tekrar dinlemekten asla bıkmadım!" dediğin 2022'nin En İyi Şarkısı hangisi?
- "Gerek senaryosu, gerekse oyunculukları aklımı başımdan aldı!" dedirten 2022'nin En İyi Dizisi Hangisi?
- Büründükleri karakterleriyle evimizin ferdi olan 2022'nin En İyi Kadın Oyuncusu hangisi?
- Canlandırdığı her karakterde bizi ekran başına kilitleyen, canı yansa içimiz acıyan “2022 Yılının En İyi Erkek Oyuncusu” sence kim?
- Hangimiz Google'da aratmadık çılgınlar gibi! Sizce 2022'nin En İyi Çıkış Yapan Oyuncusu hangisi?
- "Kaldı mı böyle destansı aşklar" dedirten 2022'nin En Yakışan Dizi Çifti hangisi?
- Videolarını izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız 2022'nin En İyi TikTok Fenomeni hangisi?
anketlerimize de göz at ve oy kullan lütfen! 🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Selin Ciğerci olabilir bence
H, yani yine "hiçbiri"... Bu toplumun içinde olduğu durumu artık görmesi ve çok geç olmadan geleveğini kurtarmaya acil ihtiyacı var. Böyle giderse, ya dindarmı gibi davranıp dinle hiç bir alakası olmayan yobazların veya bizi sömürge yapmak, dünya haritasından silmek isteyen bir çok yabancı ülkenin, elinde paramparça olacağız. Ekmeği bütün yutmak mı yoksa lokma lokma yutmak mı daha kolay? Araplaşma sevdasından ve batının sizi olduğunuz gibi kabul edeceği yanılgısından uyanın... İlber Ortaylı'nın dediği gibi, Türk'ü tarihten çıkarırsan geriye tarih-marih kalmaz, bunu bize yapmalarına izin vermeyin...
çoğunu tanımıyorum bile gizem sanırım survivorda kızlar erkekler olduğu dönem hakanla sevgiliydi hatta o zamanlar sevgilileri ayırmamız lazım diye plan yapıyorlardı jsjsjsjs buse varol alişanın eşi selin ciğerci ne iş yapıyor Allah aşkına? eğer adam gibi adam birisi varsa içlerinde o da kesinlikle merve boluğurdur net.
selin ciğerci trans birey adayıdır yani ilk cinsiyeti erkekdir sonra kadın oldu bilginiz olsun ay kız bilmiyomya bunlardan kimseyi takip etmiyorum ya sence kim yani
Merve Boluğur dedim ya ayol 😂
ha bak o olabilir yani
O zaman ben Baturolog'a aitim 😄
https://www.instagram.com/baturolog/
Anketteki isimlerin hiçbirini takip etmiyorum.
Açıkçası storylerle işim pek olmuyor. Keşfette bulunan videoları izliyorum. Genellikle aynı şeyler olsa da bazen yeni şeylerde denk geliyor. Ayrıca kişilerle değil olaylarla ilgileniyorum.
Merve Boluğur'dan geçmişte nefret ederdim nedense, çok yersiz negatif düşüncelere sahiptim bu kıza karşı. Ama işte çocukça bir önyargı 😬 Şu an onu oldukça seviyorum. Agresif sokak röportajlarına da kesinlikle hak veriyorum, insanın eşi yanında eski eşini sormak büyük adiliktir, kimse normal karşılamaz elbette.
Ünlü takip etmiyorum ki, ünlülerin hayatından banane. Bana ne faydası var ki ünlü birinin hikayesinin 🤔 bir de ona ait olmak ne ya😂 aşırı saçma bir tabir 😂
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Ben avukatımın storylerini tercih ediyorum demek ki avukatıma aitim ⭐😎
#edit: şu hatunlardan yeni haberim oldu 😄
#tubasueda 🍀🍀
@HeartofFire diyorum ben ilk onun storylerine bakıyorum 😊
Teşekkür ederim ama instagramdan bahsetmişler malum 😅
@HeartofFire dikkat etmedim 😁
KS den beri instaya takılmıyorum pek 😂😂
Merve Boluğur. Diğerleri fasa fiso. Hiç bir özellikleri yok, oldukça sıradanlar. Merve türünün son örneği gibi, hem tatlı hem komik.
Yüzün güzelmiş eda beybi feys olmuşsun
Sorudakilerin bir kısmını tanımıyorum ve hiçbirini takip etmiyorum. Storysine baktığım ünlü de yok, kimseyi merak etmiyorum
Kim bunlar ne işe yararlarki yılın enleri olarak şeciyorsunuz cünkü bir çoğunu tanımıyorum hergün 3 5 ünlü türemesi oluyor ülkemizde sanırım
@KürkMantoluHayri ne zaman story atsan en başa sen geliyorsun demek ki sana aitim bunun karşılığında izleme maaşı almalıyım dimii 🥺
Tek tanıdığım merve boluğurdu. İnstagramda pek takılmam. Onun da etkisi vardır.
Hiçbiri. Sosyal medya kullanmıyorum. Zamanım kıymetli onlara harcayamam.
Kafasına estiği gibi davranan Merve'yi cok seviyorum. :)
oh be ben kimseye ait değilim hiç birini izlemedim hiç ahhha:P
Merve Boluğur storyleri. // Ozan Varol taklit videoları. :)
Hiç birini izlemiyorum.. Instagram da kullanmıyorum zaten.. Keyifli günler..
Com guzel
Cokk guzelll
En çok kendi storylerimi izliyorum
Ben kendime aitim
Selin Ciğerci ile Merve Boluğur Aydın arasında kaldım
Bunlar arasından illa seçim yapacaksam Merve Boluğur Aydın derim diğerlerini pek tanımıyorum
selin ciğerciyi çok başarılı azimli buluyorum.
dilan polat mükemmeldir. ben severek takip ediyorum.
Şeyda Erdoğan Ceyda Kasabalı Danla Biliç izliyorum bunları tanımıyorum bile
Hiçbirini takip etmiyorum
I love u basak kablan
kendimi ne kadar c0mar hissetsem merveyi izleyip icimi rahatlatiyorum
Merve boluğur, en sevdiğim oyuncu, çocukluğumdan beri
Çok şükür ki hiçbirini takip etmiyor, hiçbirini doğru düzgün tanımıyorum
Ben arkadaşlarıma bakıyorum genelde reklamları falan geçiyorum
Bu kişilerin hiç birini takip etmem. Umrumda bile değiller
merve bolğur aydından yana kullandım oyumu çünkü çok seviyorumn
ben buse tektaşın storylerini izliyorum demekki ben buse tektaşa aitim :)
selin ciğerci benim favorim. çok severek izliyorum storylerini bir numara benim için.
Üç harfli marketlere bakıyorum bu hafta ne geliyor diye.
Bize de blender lazım bir baksana 😂
@Bay_Nutella ne demek o iş bende jfnfnfnf
Tamam sana güveniyorum
Hiç biri hakkında bir bilgim yok. Takip etmiyorum çok şükür..
Ingstram kullanmıyorum kullandığımda da hiç takip etmedim bunları, tanımam zaten.
hiçbirini takip etmiyorum seçeneklerdeki kişilerin
Bir listede Merve Boluğur varsa 1. bellidir.
Hiç biriyle alakam yok ve kimseye ait değilim. Vizyonsuz yıkıklar dolaşır bunların profilinde ancak
Hiç biri hakkında bir bilgim yok. Takip etmiyorum çok şükür..
Ben kimseye ait değilim beni bir kalıbs sokamazsınız. Teşekkürler
- Bir feminist
Hiç birini takip etmiyorum ama önüme en cok merve çıkıyor keşfette
Buse diyorum ben 😂 bağımlılık yaptı bende nedensiz
hiç birini izlemiyorum.
bana göre değil
Fenomen filan takip etmiyorum, hiç birini de tanımıyorum
İyi hoşbiri ne olursa olsun insanları eleştirmek iyi bir şey değil ben kendisini güleç hırslı ve neşeli biri buluyorum
Dilan Polat 👌🏻 cunki estetik guzellikle ilgili hersey var
Hiçbirini tanımıyorum. İlk seçeneği işaretşedim
Tek tanıdığım Merve Boluğur Aydın. Oldukça çılgın bir kadın. Kişiliğine bayılıyorum!
Tek yakın bana bu kaldı öbürleri kim tanımıyorum
Başka kim olacaktı. Yılın bombasını patlattı evlenerek :3
Keşke hiçbiri diye bir şık daha olsaymış 3 defa basardım. :D
çoğunu tanımıyorum fenomen mi bunlar gerçekten? hiçbirini takip etmiyorum
İnstagram kullanmıyorum, umrumdada değil hiçbiri
nez demir iyidir benim favorimdir
Benimde favorimmm😍😍
Benimdee
Çoğunu tanımam bile. Hiçbirini.
Hiç biri diye bir seçenek olmalıydı.
Kesinlikle.. Soytarılar para kazanıyor. Biz vesile oluyoruz.