Yeni Yıl "Bir tweet atsa da retweetlesek!" dedirten 2022'nin En İyi Twitter Fenomeni sence hangisi😎? (Sayfa 2) a ksSosyal Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 97 "Bir tweet atsa da retweetlesek!" dedirten 2022'nin En İyi Twitter Fenomeni sence hangisi😎? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 1,5b cevap paylaştı. C Tarkan seçtim sizcede oylemi 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 806 cevap paylaştı. Hiçbiri. Çünkü Twitter kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
StrawberryLitter Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tarkan ve Gökhan Özoğuz diyorum ben. 1 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 343 cevap paylaştı. Hiç biri umurumda değil bahane 1 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Twitter kullanmıyorum ama yıldız Tilbe seçtim 0 0 Yorumla
ndjdndnddnsn Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Turk herhangi bi unluye hayranligim yok 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Herkese inat Yekta Kopan'ı retweetlerim. 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 552 cevap paylaştı. Yıldız Tilbe der susarımmmm 0 0 Yorumla
PrettySam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 35% +1 yıl Yıldız tilbe parti kursa üye bile olurum ne tweeti 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 602 cevap paylaştı. Elbette Şahan bence. İkinci tarkan 0 0 Yorumla
delymmmm2505 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Yildiz baskan iyidir favorim ondan yana 0 0 Yorumla
Seňoritaaaaaaa Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Yıldız Tilbe hayranı olarak direk onu seçerdim 0 0 Yorumla
Milanobeyfendisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Demet akalın'ın efsane tweetleri. 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 577 cevap paylaştı. Yıldız Tilbe fenomen 😄 her lafı kitap 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gokhan Ozoguz eglenceli, onu sectim. 0 0 Yorumla
Benimolsadecebenim Takip Et Master Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 547 cevap paylaştı. Twitter kullanmıyorum maalesef 🤭 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 794 cevap paylaştı. Tarkan... Baya başarılı birisi 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 519 cevap paylaştı. Gökhan Özoğuz bence birinci olmalı 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeni Yıl konusunda 443 cevap paylaştı. Gökhan Özoğuz derim güzel açıklamalari oluyor 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yıldız Tilbe bence..Çok doğal ve sempatik 0 0 Yorumla
JALYON Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 71% +1 yıl Aleyna tilki z kuşağına hitap edebilen bir şarkıcı 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Şahan Gökbakar ne dese altına imzamı atarım gibi 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Tarkan adamın dibidir gerisini bilmem 0 0 Yorumla
BerkaySamet Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Şahan Gökbakar bu aralar çok karşıma çıkıyor 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Yeni Yıl konusunda 631 cevap paylaştı. Hiç ilgilenmem böyle şeylerle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
C Tarkan seçtim sizcede oylemi
Tarkan. Süperstar tabii ki de.
Hiçbiri.
Çünkü Twitter kullanmıyorum.
Tarkannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tarkan ve Gökhan Özoğuz diyorum ben.
Hiç biri umurumda değil bahane
Twitter kullanmıyorum ama yıldız Tilbe seçtim
Hepsi yaa hepsini beğeniyorum ben.
Şahan Gökbakar inanılmaz bir adam
Turk herhangi bi unluye hayranligim yok
Hande arçel Serenay Sarıkaya
Hiçbirini takip etmiyorum
Hiçbiri ben çok takip etmiyorum 😂
Herkese inat Yekta Kopan'ı retweetlerim.
Yıldız Tilbe der susarımmmm
Yıldız ablayı seçtim içinden.
Twitter kullanmıyorum sevmiyorum
Yıldız tilbe parti kursa üye bile olurum ne tweeti
Elbette Şahan bence. İkinci tarkan
Twitter kullanmıyorum , bilemedim
Şahan gökbahar bence kazanır
Yildiz baskan iyidir favorim ondan yana
Demet akalını retweetleyen boştur
Tabi kii Yıldız Tilbe 🖤🤞
Yıldız Tilbe hayranı olarak direk onu seçerdim
Karakterli bu bile yeterli