Üniversite Tercih

Rehber İpek
Fenomen
Ben İpek 🎓 Üniversite sınavı, tercihleri ve YKS'ye dair her şeyi bana sorabilirsin. Sorun ne?
Soru Sor
Soru
Ailem bana neden güvenmiyor, bu baskı ve güvensizlikle YKS’ye nasıl odaklanabilirim?
Gizli Üye
23 6
Soru
YKS sayısal 100-150 bin sıralamada işsiz kalma riski düşük ve iyi kazandıran bölümler hangileri?
Gizli Üye
32 1
Soru
Eşit ağırlık öğrencisiyim, bana uygun sözel ve EA bölüm önerileri neler olabilir?
adakeneddy
Xper 1 10 2
Soru
Kimler YKS'ye giriyor? Heyecan var mı? Hazırlanabildiniz mi, Beklentileriniz nedir?
sumeyyeklc
Yoda 9 2
Soru
YKS'ye ilk girişim olduğu için cahilliğime verin. Burun aparatı ve takma tırnak sorun olur mu?
Gizli Üye
21 2
Bence
Kafanızdaki Soru İşaretlerini Ortadan Kaldırıyorum: Üniversite Tercihi Nasıl Yapılır?
Fenomen
11 3
Soru
Harran Üniversitesi'nde KPSS 30 dk geç başladı, ülke genelinde sınav iptal olur mu?
GebenVadisi
Xper 1 13 2
Soru
2026 YKS e-kayıtları başladı, yüz yüze kayıt mı e-devlet mi daha mantıklı?
Rehber İpek
Fenomen 8 1
Bence
YKS Sonrası Sınavı Kötü Geçenler İçin Kaygı ve Stres Bozukluğunu Yenmenin Yolları
sumeyyeklc
Yoda 11 5
Soru
YKS tercih sonuçları açıklandı, siz bir yere yerleşebildiniz mi yoksa benim gibi açıkta mı kaldınız?
psychoparadıse
Master 27 12
Soru
Üniversiteye yeni başlayana tavsiyeler neler, hem sosyallik hem dersler için ne yapmalıyım?
neiasz
Xper 1 25 6
Soru
KPSS sınav merkezi seçerken ikametgâh dışındaki bir şehirde sınava girebilir miyim?
Gizli Üye
9 1
Soru
YKS sonucunuz beklediğiniz gibi gelmedi mi, puanlar beklenenden çok mu düşük geldi?
minikbiseyy
Xper 3 23 1
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar