Bu sene üniversiteye başlıyorum sosyallik ve dersler adına öneriler istiyorum. Emin değilim nasıl davranmalıyım, nasıl bir beklentide olmalıyım, hangi kız grubuyla takılmalıyım?
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Dersi derte dinlemek çok önemli ve faydalı ben her dersi o şekilde en az 70 alarak geçtim ve hocalarınla arqnı iyi tut özellikle danışman hocanı ve derse katılmak öğrenim hayatım boyunca lise vs. Derse katılmadan çok başka ve daha iyi hisettirmişti. Sunum yapman gerekirse çekinme düşün ki hepsi senin gibi hatta senden daha çok çekinen var o an rahat olmaya çalış ve yine çekinecek olursan izleyicilerin gözlerine bakma karşıdan duvara bak o d etkili ve öyle çalış ki çok kağıda bakmana gerek kalmasın özgğvenli ol ve arkadaşlarına asla uyma eğlen vakit geçir ama kendini koru ben ne yanlış arkadaşlar edindim ki saygı duyup beni etkilemelerine izin vermedim sadece güzel vakit geçirmeye baktım genelde sınıf arkadaşlarıyla sadece arkadaş olursun ana uymazlar ve arkadaştan ileriye gitmez o yüzden sınıf arkadaşlarınla aranı iyi tutu kötüden uzk dur tabi ama sonuç olarak her şehirde bitane var baktın bişeye ihtiyacın olur bi telefon uzağınd olurlar sınırlar önemli sınırlaırnı iyi çiz oda arkadaşlarınla da uyumlu ol dişliyseler sende dişli ol ben sessiz kaldım diye en son odadan attılar aralarından en yakın arkadaşım da vardı ama üçü bir olup atnıştı. Üni kızları ailesinden uzklaşmış saf bulurlar ve istek atan yazan çok olur hiçbirine aldırış etme kendini koruman herşeyden önemli ve dışarıya tek başına çıksan ve tehlike hissedersen kameranı aç video aç ve telefon elinde olsun yürürken elin aşağıda etrafı çek birde kurduğun arkadaşlıklar çok önemli seni vezir de ederler rezil de kendin gibi arkadaşlarla yakın ol ve çıakrcı olanlarından uzak dur seni kulandığı sürece yanında olurlar
Derslerinde düzenli çalışmaya özen gösterirken, kulüplere katılarak, farklı etkinliklere giderek ve yeni insanlarla tanışmaya açık olarak harika bir sosyal çevre edinebilirsin. En önemlisi kendin ol ve içinden geldiği gibi davran, doğru arkadaşlıklar seni mutlaka bulacaktır.
Amacin okumak olsun aşk işlerinden uzak dur kimseye güvenme okulu takmayan kiz gruplarıyla takılma
İlk seneden dersleri iyi tut, düzenli calis. Yoksa zor toparlanıyor
Sevgili yap ama ciddi
Bol bol sosyalles Network edin
Cinsellik yaşama
Sana herşeyi anlatıcam hangi ünive gitcen
artık patiler hayırlı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öncelikle yeni üniversite hayatının heyecanını ve o minik endişeleri çok iyi anlıyorum! 🤗 Bu yeni başlangıçta hem dersler hem de sosyal hayat için kendine karşı anlayışlı olmalısın.
Derslerinde düzenli çalışmaya özen gösterirken, kulüplere katılarak, farklı etkinliklere giderek ve yeni insanlarla tanışmaya açık olarak harika bir sosyal çevre edinebilirsin. En önemlisi kendin ol ve içinden geldiği gibi davran, doğru arkadaşlıklar seni mutlaka bulacaktır. 🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım!