• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Üniversiteye yeni başlayanlar için herhangi bir tavsiyeniz var mı?

ilovemilf
ilovemilf Takip Et
Xper 4 Yaş: 24
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
76
Yapay Zekaya Sor

İlişkiler hocalar giyim kuşam vesayre vesayre

Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim
Üniversiteye yeni başlayanlar için herhangi bir tavsiyeniz var mı?
Üniversite Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • efendimbenim
    efendimbenim Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Elbette, üniversiteye yeni başlayanlar için bazı tavsiyelerim var:

1. **Zaman Yönetimine Dikkat Edin:** Ders çalışma, ödevler, sosyal etkinlikler ve dinlenme arasında denge sağlamak için zamanınızı iyi planlayın.

2. **Derslerinizi Takip Edin:** Ders programınızı ve öğretmenlerinizin önerilerini dikkatlice takip edin. Notlarınızı düzenli alın.

3. **Sosyal Bağlantılar Kurun:** Üniversite, yeni insanlarla tanışmak için harika bir fırsattır. Sosyal etkinliklere katılın ve arkadaşlıklar kurun.

4. **Sağlığınıza Özen Gösterin:** Düzenli egzersiz yapın, sağlıklı beslenin ve yeterince uyumaya özen gösterin.

5. **Kariyer Hedeflerinizi Belirleyin:** Hangi alanda ilerlemek istediğinizi düşünün ve ilgili kariyer fırsatlarını araştırın.

6. **Sorular Sormaktan Çekinmeyin:** Derslerinizle ilgili sorularınız varsa veya yardım gerekiyorsa, öğretmenlerinizden veya rehberlik servisinden destek alın.

7. **İşbirliği Yapın:** Grup çalışmalarına katılın. Başkalarıyla işbirliği yaparak farklı perspektiflerden faydalanabilirsiniz.

8. **Kişisel Gelişiminize Yatırım Yapın:** Sadece akademik değil, kişisel gelişiminize de önem verin. Hobilerinize zaman ayırın ve yeni yetenekler edinmeye çalışın.

9. **Stres Yönetimi:** Stresle başa çıkmak için rahatlama teknikleri öğrenin ve stresli zamanlarınızda kendinize iyi bakın.

10. **Keyif Alın:** Üniversite deneyiminin tadını çıkarın. Bu yıllar, sadece eğitim almakla kalmayacak, aynı zamanda unutulmaz anılar biriktireceğiniz yıllar olacak.

Unutmayın, herkes farklıdır ve kendi öğrenme tarzınıza uygun bir yaklaşım geliştirmek önemlidir. Başarılar dilerim!

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Fesli
    Fesli Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Var.

Lisedeyken başarılı bazı öğrenciler üniversiteye gidince kendi gibi başarılı öğrencilerin gerisinde kalıp dersleri boşluyorlar. Bunun nedeni tamamen psikolojik. Böyle olma.

Derslere devam etmeyi çok önemse. Her dersi en ön sıradan dinle. Muhakkak kalemin ve küçük de olsa bir not defterin devamlı hazır olsun. Ses kaydı da al. Derse devam etmek başarılı olmak için çok önemli bir adımdır. Derse devam etmeyene sınav zor gelirken devam edene kolay gelir. Çünkü hocalar öğrencinin derse devamını ister ve derste bahsettiği fakat notlarında yer almayan hususlardan soru sorarak derse devam eden öğrenciyi devamsızlık yapandan ayırır.

Derse geç kalma. Hocaların hemen hepsi buna takıktır. Derste bilgisayarın veya telefonunla uğraşma. Arkadaşınla konuşma. Sıranda defterin ve kaleminle not tutan ol.

Projeleri muhakkak teslim et. Hocanın veya kendi istediğin gibi olmasa, yarım kalsa bile... Çünkü hocalar senin gayretine de not verirler.

Hocalarla münakaşa etme. Onlara saygılı ol.

Derse hazırlıklı git. Böylece anlamadığın hususları sorup öğrenebilirsin. Soruların da kaliteli olur. Ders esnasında anlayamadığın veya kaçırdığın yerler olabilir. Bazen çok basit olur, cevabı öğrenince soru sorduğuna bile pişman olabilirsin.

Derslerini mümkünse aynı gün, olmazsa hafta sonu muhakkak tekrar et. Zamanında anla. Sınav zamanı çalışırken konuları geçmişte anlamış olmanın çok yararını göreceksin. Sınavdan önce 1-2 saat tekrarla çok iyi notlar alabildiğini göreceksin.

Üniversitede hemen her bölüm zordur. Derslerden ödevlerden başını kaldırıp da eğlenecek zamanın aslında yok gibidir. Ders çalışmaya kendini alıştır.

En fazla zamanı vizelere kadar olan haftalar içerisinde bulursun. Vizelerden sonra finaller sana hemenmiş gibi gelir. Vizelerin yüzdesi düşük olduğu için sakın önemsemezlik etme. Vizeler finallerden daha önemlidir. Çünkü vizenin telafisi yoktur. Halbuki finalin bütünlemesi vardır. Aynı final yerine geçer. Vizede konu daha azdır ve daha kolaydır. Finalde vize konularından da sorumlu olursun. Vizesinden yüksek aldığın dersi büyük olasılıkla geçersin. Vizesinden düşük aldığın dersin finaline çalışırken üzülürsün. Zira daha kolay ve daha az konudan yüksek puan alamamışken şimdi tüm ve zor konulardan yüksek puan almaya çalışmaktasındır. Gereken puanı alamayabilirsin.

Dersi bile bile büte bırakma. Hocalar genellikle bütte bir soruyu çok zor sorarlar. Yani sınava 100 puan üzerinden girmezsin genellikle. 80-90 puan üzerinden girersin. Ayrıca dersi geçmen için son şansın olduğundan da stres yaparsın. Vizen yüksek olduğu halde bütte kalmak seni daha çok üzer.

Bunları sana Yazılım Mühendisliğini 4 üzerinden 3,61 ortalama ile bitiren bir ağabeyin söylüyor.

1
    2 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Çoook teşekkür ederim ✍️🙏🙏🙏

Yorumla
    • lilyyx
      lilyyx
      +1 yıl

Yazılım mühendisliği ile ilgili biraz merak ettiklerim var da konuşabilir miyiz?

Yorumla
  • Salihydnxyz
    Salihydnxyz Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 83%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 576 cevap paylaştı.

Çok güzel bir yer, hem anı edinebileceğin hem de hayatını oluşturacağın bir ortamdır üniversite, arkadaş kolayca bulursun, herkesle konuş sohbetin olsun, kimse benle neden konuşuyorsun diye hiçbir şekilde yargılamaz, sevgili aynı sinifta yapmamaya çalış , mümkünse aynı bölümde olmasın, zaten ilk sene bişey yapma, hocalar liseden farklı , kimse hocaya karışımıyor proflar bile , onlarla iyi geçinmeye çalış , hakkıní yedirme ama hocanín suyuna da git

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Teşekkür ederim 🙏 p

Yorumla
  • Annoria
    Annoria Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

ortamda ki her insana güvenmeyin. Not dilenmeyin bulamazsınız. Herkes kendini düşündüğü için her şeyi siz halledin. Hocalara yalakalık yapabilirsiniz böylece sizi bölüm birincisi bile yapabilirler ve yüksek lisans hakkı tanırlar ve devam edersiniz beleşe mesleğiniz olur. Bizim bölümde öyle oldu mesela. Hocalarla içmeye giden bir kızı birinci yaptılar. Adalet beklemeyin.

0
    6 Yorumla
    • sjdkkdkkdkd
      sjdkkdkkdkd
      +1 yıl

Öğretmen öğrenci arasında bu tarz şeyler oluyor mu ya dışarda içmeler vs vay bee

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Keşke bende hocayla içsem puana gerek yok ldldldl

Yorumla
    • Annoria
      Annoria
      +1 yıl

Bizim okulda vardı. Ben pek hoşlanmıyordum tabi o tarz şeylerden

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Erkeklerde yapabiliyor mu

Yorumla
    • Annoria
      Annoria
      +1 yıl

yok :d

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Bir ilk yazıcam dldlxldl

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

28

Cevap

39

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

derslere odaklansınlar

1
    0 Yorumla
  • Yadelina
    Yadelina Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Serbest giyim olduğu için istediğini giyebilirsin ama fazla abartma

İlk günden arkadaş olmak isteyen olabilir gruplaşmalar olabilir dikkat et

Arkadaş seçimini iyi yap

Hemen herkese güvenme bir şeyini anlatma

Üniversitede çıkar ilişkisi vardır normalde yanına gelmeyen insanlar sınav zamanı not istemek için gelebilir

Dersleri iyi dinleyip sık not tut çünkü hocalar genellikle sınavda ne soracaksa onu derste söyler kaçırma

Hocalarla aranı iyi tut

Sınavlara önceden çalışmayı unutma yoksa kalırsın

Sevgili işlerine fazla dalma dersleri unutursun şimdilik bu kadar tavsiyelerim

5
    2 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Yadelina
      Yadelina
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Lilith_me
    Lilith_me Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Arkadaş konusunda seçici olun, it kopuk tarzı gruplara dahil olmayın, bir ilişki yaşamak isterseniz de aynı şekilde seçici davranın sırf cinsellik için kimseyle birlikte olmayın mutlaka kulüplere katılın, imkanınız varsa erasmus yapın, birden fazla hobi edinin, kütüphaneyi sonuna kadar kullanın, elinizden geldiğince kitap okuyun, toplu etkinlikleri kaçırmayın mutlaka bir arkadaş grbunuz olsun ama dediğim gibi zibidilerden ziyade elit bir çevre edinin, seçtiğiniz arkadaşlar size bir şeyler katsın. Kendinizi geliştirmek için imkanların en mümkün olduğu ortam üniversitedir bu yüzden asla size sunulan eğitimle yetinmeyin, size sunulan imkanlardan faydalanarak kendi kendinizi geliştirmeye çalışın. Ayrıca sınıfı geçsem yeter sonuçta burası üniversite diyenlere aldanmayın derslerinize sıkı çalışıp notlarınızı yüksek tutmaya çalışın. Kafa yapınıza uygun arkadaşlar bulamazsanız bile her şeyi kendi başınıza keşfedin asla kendinizi eve kapatmayın. Başarılar dilerim...

3
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Önceliğin eğitimse;
    - Not ve kaynak değiş tokuşu yap.
    - Kitapları ikinci el veya çıktı olarak al.
    - İlgili makale ve dergileri yakından takip et.
    - Öğretmenlerle iyi geçin ama yalaka da olma.
    - Gerekirse istediklerini ve beklentini açıkça söyle.
    - Kendin gibi eğitimine önem verenleri bul (ortak ders ve gruplar).

Önceliğin sosyallikse;
    - Sevdiğin topluluklara gir.
    - Yeni i̇nsanlar tanımaya çalış.
    - Paylaşılan sosyal aktivitelere katıl.
    - Diyaloglara mümkün mertebe dahil ol.
    - İlgini çekmeyen insanlara bile bir fırsat ver.
    - Bir gruba dahil ol ama başkalarına da şans tanı.
    - Hakim olmadığın konularda konuşmaktam ziyade dinle.
    - Kampüs ve çevresi personeliyle (büfe, yemekhane, güvenlik vs.) aranı iyi tut. Hal hatır sor, sohbet et.

1
    2 Yorumla
    • münzevi___
      münzevi___
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      +1 yıl

Rica ederim ✨

Yorumla
  • cirkinbey1_
    cirkinbey1_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Arkadaşlık ilişkilerinde dikkatli olmalısın lisede yaşadığın arkadaşlıklar gibi olmayacak çoğu not amaçlı olacak gerçek arkadaşlık ilişkisini iyi ayırt etmelisin bu yüzden.
    Sonra hocaların çoğu ego sahibi ve kendi egolarını tatmin etmeye çalışacak o yüzden çok takılma. Ekonomik durumun el veriyorsa eğer kitapları alabilirsin ama pdf bulursan alma durumun yoksa eğer.
    Gezme konusunda çok aşırıya kaçmadığın sürece gez okuduğun şehri ve yakın şehirleri derslerden geçemem edemem diye düşünme.
    Kendin olduktan sonra giyim kuşam kendine yakıştırdığın her şeyde şıksındır o yüzden çok kasma. Eğitim hayatında başarılar... 🙋🏽‍♂️

1
    0 Yorumla
  • Oropaa
    Oropaa Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Arkadaş çevren çok önemli. Az olsun öz olsun. Kimseye pek güvenme. Herkesle gereksiz samimi olma. Değerli eşyalarını ortada bırakma. Yurtta kalacaksan kilit gibi önemli şeyleri almayı unutma. Herkese notlarını verme, bu sefer hazıra alışılırlar. Vermeyince de sen suçlu olursun. Hocalarla aranı iyi tut. Bilenen iyi bileniyor.

3
    3 Yorumla
    • Oropaa
      Oropaa
      +1 yıl

En önemlisi üniversite ortamının ve her anın keyfini çıkart. Aktivitelerden ve kulüplerden geri durma. Bir daha geri gelmeyecek zamanlar

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Nede olsa kanımız deli akıo yetişiriz teşekkür ederim

Yorumla
    • Oropaa
      Oropaa
      +1 yıl

Bir şey değil

Yorumla
  • büşranınkitaplıgı
    büşranınkitaplıgı Takip Et
    Xper 4 Yaş: 20
    +1 yıl

İlk başta klüp veya topluluklara üye ol kesinlikle. Ve başta kimseyle muhattap olma ama üniversiteye alışınca kaynaş. Arkadaş çok önemli. Bir çevrenin olması daha da önemli. Bir sorun olduğunda yardım edecek insanlarla arkadaş ol. Ve notlarını çok yüksek tut. Yatay geçiş yaparak şu anda bulunduğun üniden daha prestijli bir üniversiteye geçmek istersen notların yüksek olsun. Mümkünse 90 altına düşme. Başta yatay geçiş düşünmeyebilirsin ama sonradan keşke yapsaydım dememek için notların güzel olsun. Ayrı olarak güvenme kimseye şu bu demeyeceğim hherkes söylüyor zaten. Ama herkesle arkadaş ol kimseyle dost olma derim. Not düzenin olsun. Profesörlerle aran iyi olmasa da sakın göze batma. Bak bu çok önemli. Hocanın adını hatırlamasının iki yolu var. Ya çok çok iyi öğrenci olacaksın ya da yanlış yapıp hocanın gözüne batacaksın. İlki not yükseltir ikincisi not düşürür sldkskdnla. Diyeceklerim bu kadar ve ben de üniversiteye yeni başlıyorum araştırdıklarım bunlar diye söyledim lsmdmsndlsndls

3
    0 Yorumla
  • xdenizx898
    xdenizx898 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Üniversitede ilişkiler genellikle menfaat ve çıkar üzerine kuruludur. Lisede ki gibi samimi sıcak bir ortam bulamazsın. Derslerine çalışman gerekiyor bunu aksatma ve hoca anlatırken mutlaka kısa kısa notlar al. Hoca anlatıp gidiyor sadece. Hocalarla arandaki iletişim ciddi resmi bir iletişim öyle cıvıklık yok. Hemen herkesle samimi olma önce tanı gözlemle dediğin gibi her türlü insan var genelde hepsi çıkarcı

1
    4 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Teşekkür ederim peki arkadaşlar ve sevgili ilişkileri hakkında detay alabilir miyim

Yorumla
    • uııuıuıuıuıuı
      uııuıuıuıuıuı
      +1 yıl

iş hayatını görünce üniversitedeki arkadaşları mumla ararsın

Yorumla
    • xdenizx898
      xdenizx898
      +1 yıl

Herkesin çalışma ortamı farklı bu konuda genelleme yapılamaz ;)

Yorumla
    • uııuıuıuıuıuı
      uııuıuıuıuıuı
      +1 yıl

Sanayi ortamı kötü

Yorumla
  • theconqueror28
    theconqueror28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Karşı cinse çok düşmemelisin,
    Arkadaşlarına çok güvenmemelisin,
    Ne de olsa üniversite kazandım her gün eğleneyim diyip gezmemelisin,
    Hocalar ile aranı iyi tutmalı ama yalaka olmamalısın,
    Sürekli kendini geliştirmelisin.

Üniversite ortamı serttir.

Üniversiteye hoş geldin mesajı:
    https://youtu. be/9gU7SZUTkHM? si=al7nEvb3ceYYAU9Y

1
    2 Yorumla
    • theconqueror28
      theconqueror28
      +1 yıl

https://youtu.be/9gU7SZUTkHM?si=gum4hdSTiADp3ZQH

Yorumla
    • theconqueror28
      theconqueror28
      +1 yıl

şansıma link tıklanabilir olmadı. tekrar attım o yüzden

Yorumla
  • everytimeisbeauutyyy
    everytimeisbeauutyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Her zaman hocalarla aranızı çok iyi tutun. Hiçbir zaman tanışmak için kendiniz acele etmeyin bırak onlar sizi tanımak için uğraşsınlar. Her zaman değer gören taraf siz olursunuz

1
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Ya karşı taraf çekinirse

Yorumla
  • daire
    daire Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Bizim bir hocamız vardı üniversitesitede ilk derste şu nasihatı verdi tüm amfiye: Üniversitesiye bakir/bakire gelip bakir/bakire gitmeyin. Vücudunuzun tadını çıkarın.

Çok doğru bir öğüttü. Ben de altına imzamı atıyorum.

İmza: Daire

0
    0 Yorumla
  • Toowulu
    Toowulu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

ilk sene ne bok yiyorsan ye gez toz bi bakın çevreye. Uzatacaksan 1 sene uzat. Ama sonra adam gibi otur alttan yaz okulundan al al 4 senede bitir sonrası pişmanlık küfürler ederek ayrılırsın.

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

👋

Yorumla
  • AdimLazimMii
    AdimLazimMii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

İlk olarak insanları uzaktan takip edin izleyin hemen arkadaş edinmeyin.
    Giyiminiz sade ama şık olsun.
    Hocalarla iyi anlaşin ama Yağcı olacak kıvamda değil..

0
    4 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Sade ve şık ta bıraz detaya girebilir misin

Yorumla
    • AdimLazimMii
      AdimLazimMii
      +1 yıl

Mesela beyaz gömlek siyah pantolon gibi klasik modeller

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

He anladımm peki yakışıklı die sohbet etmekte çekiniliyor mu kızlarda

Yorumla
    • AdimLazimMii
      AdimLazimMii
      +1 yıl

Edenler var

Yorumla
  • Ada1111
    Ada1111 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Hemen bir arkadaşlık grubun içine girme. Çünkü mujtemelen1-2 bilemedin 4 aya dağılacak. Sakın ilk seneden sevgili yapma çünkü çoğunluk yokluktan çıkmış gibi sanırsın kıtlık olacak da hemen birini bul a peşinde. İlk seneden itibaren çok özenli çalış derim. Hocalarla ilişkini iyi tut. Soru sor. Derslerle ilgilen. Tavsiyem hep ortalamanı yüksek tutmaya çalış. Ha bi de çevren olsun diye karakterinden ödün verme.

1
    0 Yorumla
  • Alacabulaca
    Alacabulaca Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Derslerine çalış, dil öğren. Arkadaşlarına güvenme, kimseye borç verme, sırrını söyleme, boş boğaz olma, aşık falan da olayım deme.

1
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Aşık olmak bizim elimizde mi sanıosun

Yorumla
  • _nalann
    _nalann Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 84%
    +1 yıl

Kimseye güvenmesin, herkesi kendine aşık sanmasın, derslerini kesinlikle ihmal etmesin ama her fırsatta gezsin kendini değişik faaliyetlerde etkinliklerde geliştirsinnn

0
    0 Yorumla
  • uııuıuıuıuıuı
    uııuıuıuıuıuı Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

mühendislik okuyacaksan bok gibi geçer, tavsiye işe yaramaz okuyacağın bölümün kaderini yaşarsın

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • abuzittinnn11
    abuzittinnn11 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

tadını çıkar dostum o yılları sonradan çok özleyeceksin.

1
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Haklısın

Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    +1 yıl

Tadını çıkar insanları beklentiye sokma ve beklentin olmasın. Serin kafa ile okumak.

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Güzel yere değindin

Yorumla
  • cilgin_kartal
    cilgin_kartal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 84%
    +1 yıl

Var, etrafı iyi gözlemle hemen samimi olma namazlarını kil menfaatcilere dikkat et derslerine iyi çalış, kızlar sizde disiliginizi kullandirmayin

0
    0 Yorumla
  • Limbus00
    Limbus00 Takip Et
    Yoda Yaş: 108 , eic 100%
    +1 yıl

Otursunlar ders çalışsınlqr ve hocalarla iyi kaynaşsınlar çevre yapsınlar

0
    3 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Hocayla kaynaşmak pek tekin değil 😳

Yorumla
    • Limbus00
      Limbus00
      +1 yıl

Saf mısın oğlum birçok arkadaşım hoca aracılığı ile çalışırken ders buldu

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

O hocalar nerde biz bie göremioz

Yorumla
  • sedomania2
    sedomania2 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Kendinizi geliştirmeye bakın. Ortam kovalamayın tabi ki eğlenin ama önceliğiniz kendinizi geliştirmek olsun.

0
    0 Yorumla
  • müdaaresiz
    müdaaresiz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Zekilerle arkadaş ol. Onlar kendilerini belli eder

3
    4 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Şimdi kimse beni tanımıyor kendimi övebilirim 😂 fazla kafamı kurcaladım zamanında üst düzeyde düşünen insanlara denk gelebilir miyim acaba

Yorumla
    • müdaaresiz
      müdaaresiz
      +1 yıl

Birkaç dersten sonra zaten sorulan sorulara göre anlarsın kim zeki kim değil

Yorumla
    • uuuusssseeeerrr
      uuuusssseeeerrr
      +1 yıl

Cok guzelsin maşallah

Yorumla
    • müdaaresiz
      müdaaresiz
      +1 yıl

Teşekkürler🙏

Yorumla
  • TahinliEkmek
    TahinliEkmek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 95%
    +1 yıl

Yeto kazananları gördükçe onlar adına sevinip kendi adıma üzülmekten hebaa oldum😔

1
    5 Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Üzülme sana bu konuda motive vermek istiyorum; Elon Musk mesela dünyanin en zengin adami ama sence üniversite okuduğu içinmi oldu hayir hatta röportajda sana öğreten kim diye soruyorlar o da kendi kendime öğrendim, çok kitap okudum diyor yani bir insan istediği birseyi yapmasi için eğitim şart değil... okuldaki eğitimle kendinizi sınırlamayin diyor

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Birseyle ilgileniyorsan onunla ilgili herseyi tüket, takinti yap, bağimlisi ol daha sonra kendini uzaklastir ve arin

Yorumla
    • TahinliEkmek
      TahinliEkmek
      +1 yıl

En son söylediğin şey için bir örnek verebilir misin peki?🙂

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Yine Elon üzerinden örnek vereyim kendisi uzay şirketi olan spacex'in kurucusu ama bununla alakali bir eğitim almadi, okuduğu kitaplardan roket yapimini öğrendi, çok fazla bilgi edindi ve takinti yapti ve ilk baslarda basarisiz olsada deneye deneye basardi

Yorumla
    • TahinliEkmek
      TahinliEkmek
      +1 yıl

Yani tarzlarımız uyuşmasada kitaplardan duygusal yaşamsal anlamda birçok şey öğreniyorum. Onun kadar katkılı olabilir miyim bilemiyorum. Elimden geleni yaparım. Keşke bu zihniyet okulda öğretilseydi. Tüketmek yerine üretmek.. tuttuğumuz yerden ne olursa artık. Teşekkür ederim🤍

Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı.

Giyim konusunda başlarda kasıp sonlara doğru derse pijama ile gelen arkadaşlarım oldu. 🤷🏻‍♀️

1
    3 Yorumla
    • uuuusssseeeerrr
      uuuusssseeeerrr
      +1 yıl

Cok guzelsin maşallah

Yorumla
    • mervems91
      mervems91
      +1 yıl

Teşekkür ederim. 😕

Yorumla
    • mervems91
      mervems91
      +1 yıl

Burdan yazabilirsin.

Yorumla
  • byJam
    byJam Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Serbestlik üst seviyede ancak çok çalışma ve derslerde yoklama alma şartları var

0
    0 Yorumla
  • Mrengineerac
    Mrengineerac Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 76%
    +1 yıl

Tek tavsiyem keyfini çıkartın geriye bakınca özlüyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Tercih gelseydi başlayacaktıkta puan düşük olunca anca açık öğretim gelirdi.

0
    0 Yorumla
  • kalpsancısı17
    kalpsancısı17 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 86%
    +1 yıl

Var fazla sevişmeyin aşk meşk bırakın bu işleri. Derslere odaklanın.

0
    0 Yorumla
  • XxyalcinxX
    XxyalcinxX Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Üniversiteye yeni başlayanlar icin tavsiyem;
    Başlamamaları. çünki bir bok olunmuyor bu boktan ülkede. herkes universite okuyor. okudugu isi yapanların bircogu torpili olanlar.
    Not:bende okudum hemde 2 farkli bölüm 😄

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kısaca hicbirsey yapma köle gibi ol demis dinleme bence hayatın zehir olur :)

0
    2 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Yok üni ğoştır ha

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aşağıdaki tavsiyeleri okumadınz herhalde 😂

Yorumla
  • fbk94
    fbk94 Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Herkese anında güvenme özellikle gruplara dahil olayım deme
    #Hükümdar

0
    0 Yorumla
  • Farzaevaaa
    Farzaevaaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

İlk günden öğretmenlerin gözüne girmeye çalışın. Notlarınızı olumlu anlamda çok etkiler.
    Çok abartılı giyinmeyin, abartılı makyajlar yapmayın.
    Herkesle samimi olmayın, mesafe koyun aranıza.

0
    0 Yorumla
  • imkansız_kolay
    imkansız_kolay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 46
    +1 yıl

Üniversite yılları hayatın en verimli yıllarıdır. Mutlaka bir kaç şehir ve ülke gez. Gezmek asla zannedildiği gibi pahalı bir şey değil. Gerekirse part time çalış kazandığınla gez.

0
    0 Yorumla
  • Msgdz
    Msgdz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    +1 yıl

Her ne okuyor ise okudugu bölümün ve işinin rn iyisi olsunlar

0
    0 Yorumla
  • haiseize
    haiseize Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Sadece derslerine odaklan üniversiteyi kolay kazanmadin

2
    3 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      +1 yıl

Önünden geçen üniversite kazanıyor artık nesi kolay değil?

Yorumla
    • haiseize
      haiseize
      +1 yıl

Acısını sitresini gerçekten fedakarlık yapanlar ve çalışanlar bilir

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      +1 yıl

İşte ona gerek yok artık. Fedakarlığı eskiler yapmış konu üniversiteyse. Kenar köşe ucuz bir şehirde azıcık puana okuyabiliyor artık herkes.

Yorumla
  • KrisBolso
    KrisBolso Takip Et
    Xper 3 Yaş: 20
    +1 yıl

Çok insan biriktirsinler. Çok çok. Çevre yapmasınlar, insan biriktirsinler. En önemli kazanç budur üniversiteden.

0
    0 Yorumla
  • abcobann
    abcobann Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence hiç kendini yorma mezundan sonra kendine BİM mağazalarında yerini ayırt.

0
    0 Yorumla
  • Yokgibihersey
    Yokgibihersey Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Kendin ol insanlara dikkat et

1
    3 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Önemli tecrübelerini aktarabilir misin ricam

Yorumla
    • Yokgibihersey
      Yokgibihersey
      +1 yıl

Pek bilgim yok ama dikkat et

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Peki

Yorumla
  • HakanUmraniye34
    HakanUmraniye34 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 89%
    +1 yıl

Dost görünümlu yiyicilere dikkat et

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Nasıl anlarım

Yorumla
  • SadePirincPilavı
    SadePirincPilavı Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Kantincilerle kanka ol sırtın yere gelmez :D

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
  • назаўжды
    назаўжды Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 55%
    +1 yıl

Ben de merak ediyorum

0
    13 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Yeni misin

Yorumla
    • назаўжды
      назаўжды
      +1 yıl

Yeni başlicam

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Senin üni nerde

Yorumla
    • назаўжды
      назаўжды
      +1 yıl

Ordu, sen?

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Maraş 😳

Yorumla
    • назаўжды
      назаўжды
      +1 yıl

🙀🙀🙀🙀 normalde nerde yaşıyorsun

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Neye şaşırdın biraz kıl oldum 😂

Yorumla
    • назаўжды
      назаўжды
      +1 yıl

Biliyorum orayı eskiden istiyordum sütçü imam mı

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

He olabilir neyse birbirimize tecrübelerimizi aktarırız arsıra

Yorumla
    • назаўжды
      назаўжды
      +1 yıl

Yaş kaç

Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

20 sen

Yorumla
    • назаўжды
      назаўжды
      +1 yıl

23

Yorumla
    • назаўжды
      назаўжды
      +1 yıl

Evet de neden bu nick

Yorumla
  • HzDoqukan
    HzDoqukan Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Online eğitime hazır olun

1
    0 Yorumla
  • destina8373
    destina8373 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 88%
    +1 yıl

Her etkinliğe katil arkadaş çevresi yapmaya çalış

1
    0 Yorumla
  • isimsizdiss
    isimsizdiss Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Ders ve sosyal hayat dengesini iyi ayarla

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Kim ne diyecek merak ettim.

1
    0 Yorumla
  • xunixx
    xunixx Takip Et
    Master Yaş: 26
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Arkadaşlık kurma sakın

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Neden

Yorumla
  • mustafaaydas002
    mustafaaydas002 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Ben 2. sinifum. istediğinizi sorun canlar.

0
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 676 cevap paylaştı.

Boşta olan kızları kap hatta yedek yap

0
    0 Yorumla
  • çikolatalıpudikkkkkk
    çikolatalıpudikkkkkk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 76%
    +1 yıl

Aynı sınıf ya da bölümden manita yapmayın

0
    1 Yorumla
    • 0Beratt34
      0Beratt34
      +1 yıl

Neden
      Daha önce tecrübe edindiysen söyleyebilir misin

Yorumla
  • ButcherBlaviken
    ButcherBlaviken Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 92%
    +1 yıl

Hocalarla papaz olmayın kesinlikle

0
    0 Yorumla
  • Furkan_Geri_Döndü
    Furkan_Geri_Döndü Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

Dersinize bakın yoksa adam madam olamazsınız

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

sınıftan sevgili yapma hayatın kayar sjsjsks

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Sösldldld belkide över şansım artar dldldşd

Yorumla
  • angeldensetsu74
    angeldensetsu74 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 107%
    +1 yıl

ilovemilf

0
    1 Yorumla
    • ilovemilf
      ilovemilf
      +1 yıl

Snamöxlsls He beş

Yorumla
  • Lordseyfo
    Lordseyfo Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 91%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 565 cevap paylaştı.

Derse odaklan

1
    0 Yorumla
  • ulanokyanus
    ulanokyanus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 90%
    +1 yıl

Sevgili yapma net

1
    5 Yorumla
    • osmn3434
      osmn3434
      +1 yıl

bence yapsın ve evlensin hemen, tatil planlarını, gezileri planlayacağı, yalnızlıktan kurtulacağı, hayatı paylaşıp konuşabileceği birisini bulsun, bu bence üni hayatında serkeşçe arkadaş evlerinde gecelemekten daha iyidir

Yorumla
    • ulanokyanus
      ulanokyanus
      +1 yıl

Gider gitmez yapmasın hemen onu kastediyorum

Yorumla
    • osmn3434
      osmn3434
      +1 yıl

yani biraz zaman geçirmesi, adaptasyonu şart, katılıyorum.

Yorumla
    • ButcherBlaviken
      ButcherBlaviken
      +1 yıl

Bence gider gitmez yapsın 😂

Yorumla
    • theconqueror28
      theconqueror28
      +1 yıl

Sosyal açıdan biraz eksi de olsa, bir bakıma mantıklı dediklerin. Eğitim hayatın baya değişiyor, sevgili olunca

Yorumla
  • canerasln01
    canerasln01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Derslere iyi odaklanma kaçmamalı

0
    0 Yorumla
  • GökhanMr
    GökhanMr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

1 evde 10 kişi kalmayın 😅

0
    0 Yorumla
  • akrepp_13
    akrepp_13 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Direkt dal kardeş , bam bam bam 😂

0
    0 Yorumla
  • GENTLEMENman
    GENTLEMENman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Her zaman mutlu olun herşeye gülün.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversiteye yeni başlayanlar için herhangi bir tavsiyeniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversiteye yeni başlayanlara tavsiyeleriniz nelerdir? 7 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayanlar için tavsiyeleriniz nelerdir? 15 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayacak olanlara tavsiyeniz var mı? 41 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayanlar la tavsiyelerin neler? 10 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayacak olanlara tavsiyeleriniz nelerdir? 26 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayacaklar için tavsiye verebilir misiniz? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Daha önce yalnız kalmamak için yanlış yerlerde bulundunuz mu?
  • Aileniz size ne sıklıkla, ne kadar para veriyor?
  • Deli misin, akıllı mı?
  • Sağlığına özen gösteriyor musun?
  • Aşk kime yakışır?
  • Evde ya da iş yerinde su arıtıcısı kullanan var mı?
  • Hayatında deniz gibi huzurlu hissettiren neyin var?
  • Gececi tayfa geceye bir şarkı bırakalım mı?
  • Biriyle evlenebilmeniz için hangi özelliklere sahip olması gerekir?
  • Kadınlar neden kahve sunumunu sever?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨