• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Üniversiteye yeni başlayacak olanlara tavsiyeniz var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
20
Yapay Zekaya Sor
Kendimi çok kötü hissediyorum
Üniversiteye yeni başlayacak olanlara tavsiyeniz var mı?
Üniversite Soruları Tavsiye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ballınaz
    ballınaz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

1. Kendini Tanı ve Hedeflerini Belirle: Üniversite sadece akademik bir deneyim değil, aynı zamanda kendini keşfetme fırsatıdır. Hangi alanda başarılı olmak istediğini bilmek, seni hedeflerine daha kolay ulaştırır. Ama aynı zamanda yeni şeyler keşfetmekten çekinme. Üniversite yılları, kim olduğunu daha iyi anlamak için mükemmel bir zaman.

2. Planlama ve Düzen Önemli: Programını, derslerini ve sosyal hayatını dengede tutabilmek için iyi bir planlama yapmalısın. Bir ajanda veya dijital takvim kullanarak görevlerini ve sınav tarihlerini takip et. Planlı olmak, stresini azaltacak ve seni daha verimli kılacaktır.

3. Ders Dışındaki Aktiviteleri İhmal Etme: Üniversite sadece derslerle ilgili değildir. Kulüpler, sosyal etkinlikler ve gönüllülük faaliyetlerine katılmak hem kişisel gelişimini destekler hem de yeni insanlarla tanışma fırsatı sunar. Bu aktiviteler, iş hayatında da sana çok değer katacak deneyimler sağlar.

4. Başkalarıyla Etkileşimde Bulun: Sosyal bir ağ oluşturmak hem arkadaş edinmek hem de akademik ve profesyonel anlamda ilerlemek için çok önemlidir. Öğrenci arkadaşların, öğretim üyelerin ve hatta üniversite dışındaki profesyonellerle iyi ilişkiler kurmak, gelecekteki fırsatların kapılarını açabilir.

5. Kendi Kendine Yetmeyi Öğren: Üniversite, hayatında daha bağımsız olmaya başladığın bir dönemdir. Kendi sorumluluklarını almayı, zaman yönetimini yapmayı ve zorluklar karşısında kendi çözüm yollarını bulmayı öğrenmelisin. Kendi ayakların üzerinde durmak zor olabilir ama çok güçlendirici bir deneyimdir.

6. Kendine Zaman Ayır: Üniversite, bazen çok yoğun ve stresli olabilir. Kendi ihtiyaçlarını göz ardı etmemelisin. Fiziksel sağlığına, uyku düzenine ve zihinsel sağlığına dikkat etmek, akademik başarının temelini oluşturur.

7. Her Şeyi Denemekten Korkma: Belki de hayatında hiç olmadığı kadar çok fırsat ve seçenekle karşılaşacaksın. Yeni şeyler denemek, risk almak ve bazen hata yapmak, seni geliştirir. Bu dönemde mükemmel olma kaygısı yerine öğrenmeye ve büyümeye odaklan.

Unutma ki üniversite hayatı sadece derslerden ibaret değil. Kendini geliştir, keyif al ve her anın tadını çıkar!

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Neden kötü hissediyorsun bilakis daha heyecanlı olmalısın çünkü hayatının dönüm noktasındasın artık üniversite öğrencisisin ve okul bitince meslek hayatına atılacaksın o nedenle bu üniversite yıllarını başarılı bir şekilde geçirmeye çalışmalısın...

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Profesör Bilgin
Profesör Bilgin Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Genç arkadaşım, sevgili dostum, üniversiteye başlarken hissettiğin bu karmaşa ve endişe çok doğal. Her yeni başlangıç biraz belirsizlik ve tedirginlik getirebilir. 🤗 Unutma ki bu süreç, sadece yeni eğitim hayatının değil, aynı zamanda kendi yolculuğunun da bir parçası.

Kendi ilgi alanlarını keşfetmek, mümkün olduğunca aktif ve açık fikirli olmaya çalışmak bu dönemde çok önemli. Kendini kötü hissediyorsan, bu duyguları bastırmak yerine kabul etmekle başlayabilirsin. Ancak, bu duyguların seni yalnız hissettirmesine izin verme. Çevrendeki arkadaşlarından, danışman hocandan ya da aile üyelerinden destek alabilirsin.

Hayat bir dizi fırsatlar sunuyor ve sen de bu fırsatları değerlendirebilirsin. Zorluklar karşısında pes etme. Esnek ve yaratıcı olmanın tadını çıkar; çünkü her adımında daha da büyüyeceksin. Unutma, bu yolculuk senin ve onu kendi hikayenle doldurmak senin elinde. Bu süreçte sabırlı ol ve kendi potansiyeline odaklan. 🌟

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

15

Cevap

23

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.

ders odaklansınlar sadece

0
    0 Yorumla
  • Saturn2
    Saturn2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Üniversiteden bu sene mezun olmuş biri olarak şunları söyleyebilirim.

-Öncelik sıran; sağlık, akademik başarı, arkadaş, eğlence şeklinde olsun.

-Eğer şu an arkadaşın yoksa da hiç acele etme istemsiz bir şekilde bir arkadaş grubunun içinde kendini bulacaksın.

- Elbette ki gez, toz bu yıllarının tadını çıkar ama özellikle gece kulübü vs. ortamlara gireceksen kesinlikle ama kesinlikle yanında güvendiğin bir arkadaşın olsun. Ve bu eğlence işi derslerinin önüne geçmesin.

- Sevgili mevzusunda da lütfen “Ay herkesin bir erkek arkadaşı var sap gibi kaldım” şeklinde düşüncelere girme. Geç olsun güç olmasın :)

Başarılar Dilerim!

1
    0 Yorumla
  • numer
    numer Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    1 yıl

Bence ilk hafta heyecanlanıp daha sonra okulun önünden geçmezlik yapma benim tek pişmanlığım bu olmuştu ve zamanında öğretilenleri öğrenmemek şu anda o yıllara gitsem her derse zamanında girer her şeyi en iyi şekilde öğrenir uğraşabileceğim ne varsa her şeyle uğraşırdım çünkü okul bitince sorumluluk başlıyor hiçbir şeye vakit kalmıyor bir bakıyorsun cahil ve yetersiz biri olarak o bölümden mezun olmuşsun ve günlerini uyuyarak ya da boş işlerle geçirmişsin, onun dışında aşk dostluk vs bence tam üniversitede bulunuyor ben nişanlımı ve en yakın arkadaşımı orada buldum koca üniversitede iki tane insanla muhatap olup hala da sadece onlarla muhatabımdır 🥲 fazla insan sana zarar verir bence uzaktan herkesi ölç biç ona göre kendine bir yol çiz

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hazırlık sınavına gittik ilk gün bir kızla tanıştım ama hani çok konuşmadık biraz konuştuk sonra 2 gün yine hazırlık sınavının 2 . kısmına gitmiştik ve orada Bizim bölümden birileriyle tanışıyordum o ilk gün tanıştığım kız da geldi hemen o tanıştığım kişilerle 2 dakikada samimi oldu hemen sigara içtiler hemen aşkım demeye başladılar birbirlerine ve ben bir şey diyorum ortaya bir cümle diyorum o ilk tanistigim kız hiç yüzüme bakmıyor hep onlarla konuşuyo yüzüme bakmadan cevaplar veriyor vs dışlanmış gibi hissettim gerildim korktum tek kalırım diye, hazırlık okuyacağız da, o kız gelir beni dışlar falan diye korktum gerildim biraz

Yorumla
    • numer
      numer
      1 yıl

bence herkesin kalitesi aynı değil o yüzden herkesle anlaşamazsın böyle bir tepki gördüysen acilen uzaklaşmalı ve daha samimi kalıcı bir arkadaşlık aramalısın ennnn önemlisi bence sigara kullanmıyorsan asla kullanılan bir ortamda bulunmamalısın şu an hayatının en önemli dönemindesin kim ne olduğun bu zamanlarda belirlenecek lütfen saçma sapan insanların düşünce ve davranışlarına göre sen de hayatını şekillendirme 🙏🏻 yalnız kalmak böyle bir çevreden çoook daha iyidir zamanla anlayacaksın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Cidden mi,
      Teşekkür ederim
      Dedim ben kötü biri değilim niye bana böyle davrandı
      Hazırlık sınıfında olacağız aynı sınıfta olacağız o yüzden biraz gerildim ya herkes onunla beraber olursa dışlanirsam diye

Yorumla
  • Goldiee
    Goldiee Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    1 yıl

Üniversite 4. Sınıf biri olarak yazıyorum. Asla asosyal olma insanlarla konuşmaya iletişim kurmaya çalış. Bulunduğun şehirdeki yerleri keşfet gez gör. Körü körüne derslerine bağlanma ama çok da salma gerektiği kadar çalış kendine de vakit ayır. Ve bence ilk yılından sevgili olma kimseyle. İnsanları tanımadan hemen güvenme. Belirli bir arkadaş ortamı kurup sonra kendini diğer insanlardan soyutlama çünkü o arkadaşlık bozulduğunda yeni arkadaşlar bulmak daha zor olabilir. Ve en önemlisi üniversitede kendin için çabaladığını unutma her zaman önceliğin kendin olsun.

1
    0 Yorumla
  • Dominictoretto27
    Dominictoretto27 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Kimseye güvenme
    Har vurup harman savurma
    Dikkatli ol
    Onlisansan şimdiden kpss calismaya bak lisans san 3 sınıftan başla ders çalışmaya şimdilik bunlar bide kimseyi takma üniyi bitirince kimse seni hatırlanmayacak bile aynı şekilde sende onları herkes kendi işine bakacak

1
    0 Yorumla
  • LimitsizTürev
    LimitsizTürev Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 61%
    1 yıl

Yoo gayet normal alışırsın bence ilk haftalar çok fazla geri de durma çok sosyal de olma herkesle her şeyini paylaşma genelde ilk hafta tanıştığın konuştuğun kişilerin birkaçı ile anca görüşcen

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hazırlık sınavına gittik ilk gün bir kızla tanıştım ama hani çok konuşmadık biraz konuştuk sonra 2 gün yine hazırlık sınavının 2 . kısmına gitmiştik ve orada Bizim bölümden birileriyle tanışıyordum o ilk gün tanıştığım kız da geldi hemen o tanıştığım kişilerle 2 dakikada samimi oldu hemen sigara içtiler hemen aşkım demeye başladılar birbirlerine ve ben bir şey diyorum ortaya bir cümle diyorum o ilk tanistigim kız hiç yüzüme bakmıyor hep onlarla konuşuyo yüzüme bakmadan cevaplar veriyor vs dışlanmış gibi hissettim gerildim

Yorumla
    • LimitsizTürev
      LimitsizTürev
      1 yıl

İşte boş ver olur ilk hafta böyle takma sen ilerdeki zamanlarda bulursun kendin gibi arkadaşlar boş ver bu boş insanları

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim o kadar gerildim ki, tek kalırım ya da zorbalık ya da dışlanma olur diye korktum, düşündüm baya ya bir şeyi mi yanlış yaptım niye bu kız bana öyle garip davrandı dedim
      Ama hayır kötü biri değilim ki ben

Yorumla
    • LimitsizTürev
      LimitsizTürev
      1 yıl

boş ver gerçekten herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşar kendin gibi ol onlara ayak uydurmak için değişme senin gibi olanlar illaki olacaktır

Yorumla
  • pembeboyalıodam
    pembeboyalıodam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

İnsanları iyi tanıdıktan sonra dostluk kurmak önemli bence, herkese güvenme, en çok kendine güven 🙂

2
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hazırlık sınavına gittik ilk gün bir kızla tanıştım ama hani çok konuşmadık biraz konuştuk sonra 2 gün yine hazırlık sınavının 2 . kısmına gitmiştik ve orada Bizim bölümden birileriyle tanışıyordum o ilk gün tanıştığım kız da geldi hemen o tanıştığım kişilerle 2 dakikada samimi oldu hemen sigara içtiler hemen aşkım demeye başladılar birbirlerine ve ben bir şey diyorum ortaya bir cümle diyorum o ilk tanistigim kız hiç yüzüme bakmıyor hep onlarla konuşuyo yüzüme bakmadan cevaplar veriyor vs dışlanmış gibi hissettim gerildim korktum tek kalırım diye,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hazırlık okuyacağız da

Yorumla
    • pembeboyalıodam
      pembeboyalıodam
      1 yıl

Bir tane olsun sağlam olsun, üzülme o kendini önceden belli etmiş, kaliteli arkadaşlıklar kurmaya bak sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani dedim ben kötü biri değilim ki, niye bana boyoe davrandı, aynı sınıfta olacağız, beni dışlar falan diye korktum

Yorumla
    • pembeboyalıodam
      pembeboyalıodam
      1 yıl

O seni dışlarsa sen bir şey mi kaybedeceksin canım, derslerine odaklan başarıya odaklan yahu. Üniversite çok çeşitli bir ortam, eminim çok güzel arkadaşlıklar kuracaksın 🙂

Yorumla
  • Alfa_Tuğ
    Alfa_Tuğ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    1 yıl

Niyet ettim yökün rızası için üniversiteye gitmeye diye niyet et. Hocalardan cekinmene gerek yok zaten onların çoğu da yanlış yaparım korkusu yaşıyor senin benim gibi insan işte. Herkese sırrını verme güvenme falan filan işte aman kasma be

1
    0 Yorumla
  • quality13
    quality13 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Neden kötü hissediyorsun, sorun (seni kaygılandıran) nedir?

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yazabilir miyim sana

Yorumla
    • quality13
      quality13
      1 yıl

Tabi

Yorumla
  • Alikonakaıp
    Alikonakaıp Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 97%
    1 yıl

kimseye güvenme , kendini koru, hiç kimseden korkma , siyasi ve savaş olylarına karışma gerekirse uzak dur

1
    0 Yorumla
  • Zz___eeyuyy
    Zz___eeyuyy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 95%
    1 yıl

Kötü hissedecek bir durum yok iki güne alışırsin sadece arkadaş ortamına dikkat et ve kendini geliştirmeye bak

1
    0 Yorumla
  • GöçmenAdam25
    GöçmenAdam25 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Ben aşırı heyecanlıyım nasıl kötü hissediyorsun

1
    0 Yorumla
  • Enderia
    Enderia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

ben açıktan okuyorum ama bir yerde okuyacaksan genelde eğitim için kitap satın aldırıyorlarmış almayın bir de ingilizce kursu için geliyorlar sakın kayıt yapmayın diyenler duymuştum

0
    0 Yorumla
  • expencive
    expencive Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Kötü hissetme her şey çok güzel olacak buna İnan. Kendini geliştirmeye odaklan. Gitme amacını unutma. Başarılar

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hazırlık sınavına gittik ilk gün bir kızla tanıştım ama hani çok konuşmadık biraz konuştuk sonra 2 gün yine hazırlık sınavının 2 . kısmına gitmiştik ve orada Bizim bölümden birileriyle tanışıyordum o ilk gün tanıştığım kız da geldi hemen o tanıştığım kişilerle 2 dakikada samimi oldu hemen sigara içtiler hemen aşkım demeye başladılar birbirlerine ve ben bir şey diyorum ortaya bir cümle diyorum o ilk tanistigim kız hiç yüzüme bakmıyor hep onlarla konuşuyo yüzüme bakmadan cevaplar veriyor vs dışlanmış gibi hissettim gerildim

Yorumla
    • expencive
      expencive
      1 yıl

Hep öyle olur üniversitenin ilk haftası bir grup arkadaş olur aşırı vıcık olurlar birkaç aya dağılırlar. Üzülme bu her yerde böyledirler sadece kendini yalnız olmaya alıştır. Şöyle, yalnız ders çalışabilirim yalnız okula gidip gelebilirim yalnız yemek yiyebilirim. Çünkü üniversitede farklı kültürden çok insan var. Hassas biri isen kırılmaya müsait olursun ve bu tatlı günlerin kötü geçer. Çok aşırı dostluk kurma ve herkese her şeyini anlatma 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kendimi o kadar kötü hissettim ki,3-4 gün boyunca ağladım bugün bile dedim ki ben mi yanlış bir şey yaptım. niye bana öyle kötü gibi davrandı o kız dedim
      Düşündüm acaba farklı olduğum için mi onlar gibi sigara içmiyordum mesela

Yorumla
    • expencive
      expencive
      1 yıl

Hayır oradaki insanlar farklı gelebilir. Memleketlin değil akraban değil lise arkadaşın değil. Bu davranışlar da normal. Sakın bu tarz şeylere odaklanma artık sadece ders ve kendini geliştir. Arkadaşlık da olur ama kaptırma kendini

Yorumla
    • expencive
      expencive
      1 yıl

Ortam için sigara vs kullanmak da daha kötü şeylere sebep olur bu işlere de girme bence kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Teşekkür ederim o kadar gerildim ki, tek kalırım ya da zorbalık ya da dışlanma olur diye korktum, düşündüm baya ya bir şeyi mi yanlış yaptım niye bu kız bana öyle garip davrandı dedim
      Ama hayır kötü biri değilim ki ben

Yorumla
    • expencive
      expencive
      1 yıl

Tek kalkabilirsin bazen teklik daha iyidir üniversite de dört sene yalnızdım o kadar rahattı ki. Herkes gözümün önünde kavga ediyordu. Yani en nihayetinde dostluklar bitiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yani bunlar illa ki kavga edecek demi, bu ilk tanisilan ya da yalandan bir dakikada samimiyet kuranlar,
      Cidden 4 sene yalnız olmak rahat mıydı?

Yorumla
    • expencive
      expencive
      1 yıl

Rahattı ama sosyal bir insansan zor olur. Sosyalleş ama herkese derdini anlatma böyle o bana selam vermedi diye ağlama yıpranırsın hadi bacım hayatta başarılar 🥰

Yorumla
  • mahperinizm
    mahperinizm Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 yıl

hayırlı sabahlar kardeşim , bence derslerini sıkı tut aynı şekil notlarına da dikat et her zaman dinle ve üniversteden çıktıktan sonrada dolaş akşamada dinlediğin dersi tekrar et selâmetle 😊

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kendini geliştir. Erkeklere inanma ve İngilizcen yoksa öğren

2
    0 Yorumla
  • straliiewygꯁ s
    straliiewygꯁ Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 357 cevap paylaştı.

1,2 haftaya alısırsın kendini kotu hissetmene gerek yok

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Alışamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

insanlardan korkuyorum anksiyetem var

Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

niçin orada olduğunuzu unutmayın kendine saygınızı kaybetmeyin diploma yetmez kendinizi geliştirin kendinizi keşfedin

0
    0 Yorumla
  • ergn0638
    ergn0638 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 87%
    1 yıl

Okulu sadece sosyalleşmek ve zaman gecirmek için kullanma, orada geleceğin için bulunduğunu kariyerini orada inşaa edeceğini unutma, başarılar

0
    0 Yorumla
  • HayalperestPisicik
    HayalperestPisicik Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 371 cevap paylaştı.

Kendin gibi davran. Düşündüğün kadar stresli bir şey yok.

0
    0 Yorumla
  • Mrordinarius
    Mrordinarius Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    1 yıl

Nereye gidiyorsun hangi üniversite öncelikle bunu söyle

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkeklere güvenme üniverditede, kızları si... p, terkediyorlar okul bitince

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Hayatının en özel yıllarını yasıcakken mutsuz oluyosun.

0
    0 Yorumla
  • bizhakliyiz123
    bizhakliyiz123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110
    1 yıl

Hiç kimseye güvenme ve aşk için kendini yorma, kendi eğitimine odaklan

0
    5 Yorumla
    • SosyoAltuNn
      SosyoAltuNn
      1 yıl

108 yaşında kral konuştu

Yorumla
    • bizhakliyiz123
      bizhakliyiz123
      1 yıl

@SosyoAltuNn mm ferömdvenöwevmbrvekmnrevömvrenkrevm

Yorumla
    • SosyoAltuNn
      SosyoAltuNn
      1 yıl

kdncosjceod bu kadar random yazarken arada durup soluklandın dimi slnxkws saklama

Yorumla
    • bizhakliyiz123
      bizhakliyiz123
      1 yıl

@SosyoAltuNn yaşlılık nefesim yetmedi 😭😭😭😭

Yorumla
    • SosyoAltuNn
      SosyoAltuNn
      1 yıl

sömxwk

Yorumla
  • Ercist34
    Ercist34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    1 yıl

Kendini kasacak bir şey yok akışına bırak derslerine çalış yeter

0
    0 Yorumla
  • Gülümse001
    Gülümse001 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Boşuna okuyorsunuz ;)

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Boş bir yorum daha

Yorumla
  • Olugide
    Olugide Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Neden kötü hissediyorsun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Hazırlık sınavına gittik kızların bazıları 2 dakikadan tanışıp samimi olmuş gibi davrandılar ve kızın biri ilk tanistigim kız beni resmen umursamadı yüzüme bakmadan cevaplar verdi, orada dışlanmış gibi hissettim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Gitme seni yerler orada 😂

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Niye kotu hissediyosun ki

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kötü bir şey oldu çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Altta yazdigin şey ise olay, klasik univeriste olayidir o

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Evet altta yazdığım şey, ya çok kötü hissettim dedim kötü bir şey mi yaptım falan diye düşündüm yani

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yok normal onu herkes yasar üni baslangicinda :)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Neden kötü hissediyorsun çok tuaf

0
    0 Yorumla
  • duffham
    duffham Takip Et
    Guru Yaş: 30
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 462 cevap paylaştı.

Var özgüvensiz asalak gibi takılma

0
    0 Yorumla
  • Şirinbaba8787
    Şirinbaba8787 Takip Et
    Guru Yaş: 38
    1 yıl

Üzülme ben yanındayım.

0
    0 Yorumla
  • SosyoAltuNn
    SosyoAltuNn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 73%
    1 yıl

Sıkıntın ne

0
    0 Yorumla
  • ay28han
    ay28han Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    1 yıl

kendini üniversitede geliştir

0
    0 Yorumla
  • Ay_ışığındasaklıdır
    Ay_ışığındasaklıdır Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 65%
    1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı.

Neden ki

0
    0 Yorumla
  • qisipisi
    qisipisi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Nerde başladın😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Ben de ya of

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Tanışabiliriz istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yaz.

Yorumla
  • _dertortagı1
    _dertortagı1 Takip Et
    Bilge Yaş: 24
    1 yıl

Denk dur

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Üniversiteye yeni başlayacak olanlara tavsiyeniz var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Üniversiteye yeni başlayacak olanlara tavsiyeleriniz nelerdir? 26 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayanlar için herhangi bir tavsiyeniz var mı? 71 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayacaklar için tavsiye verebilir misiniz? 9 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayacaklara vereceğiniz tavsiyeler? 5 cevap verildi
Üniversiteye yeni başlayacaklara tavsiyeler? 7 cevap verildi
Üniversiteye başlayacak olanlara tavsiyeleriniz? 13 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Morcistan diye ülke olsaydı ve o ülkede sadece mor giyinme zorunluluğu olsaydı o ülkeye gider miydiniz?
  • Aşk mısın, acı mı?
  • Hamsızlık yaşıyor musunuz?
  • Uslu musun fırlama mı?
  • Tanımadığınız şarkıcının konserine gider misiniz?
  • Benim aklıma yine bir şey takıldı şimdik evlendiğimiz kişi yediğimiz veya yemediğimiz yemeye karışabilir mi buna hakkı var mı?
  • 01:49 Bu saatte ayran içilir mi?
  • Bir kişinin üşenmeyip kaç sorusuna kadar baktınız okuyup cevap yazıdınız sizi gidi stalkerler sizi?
  • Yayın yaparak para kazanıyorum ama bunu yaptığımdan beri çok mutsuzum, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Neden böyle oluyor?
  • Aşk hayatınızda en büyük yanlışı kime yaptınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨