Ama şey var mesela benim bir tane arkadaşım var dini lise bitirdi ne alaka bilmiyorum ama polislik istiyor onda puan vermiyorlarmış dini bir ninnisi olduğu için çünkü iki taraf da alakasız bölümler ya
Yeni bir işte sistem çıkmış böyle mesela gelebilecek saçma sapan bölümler yazıyoruz ondan sonra ben açık öğretim istiyorum ya Bu bölüme gitmeyeceğim o çıkan bölüme onun yerine açık öğretimde de 2 üniversiteye yazacağım ona gideceğim mantık böyle bakalım ne olacak
Gitmeyeceksin gideni de engelliyorsunuz gitmek isteyenin de yoğunluk olduğu için sizin yüzünüzden girmeyenler yüzünden gidecek okuyacak kişi istediği yer gelmiyor
İyi düşünmüşsün bence. Yani bir üniversiteyi okumaya giderken yaşanacak bir şehir de olması güzel. Ben aslen hataylıyım daha da geçen hafta oradaydım ama Mersin'de yaşıyorum.
Ben de Aslen karabüklüyorum ama Hatay'da yaşıyorum
Cevap sahibi
1 sa
Hatay güzel ya seviyorum ben her ne kadar Mersin'de yaşıyor olsam da inan antakya'ya gittiğim zaman çok daha mutlu oluyorum. Hatta 10 gün kaldı Mersin'e döneni daha 2 gün oldu
Gel tanışalım ya ama ben hataylı değilim haberin olsun ben karabüklüyüm ben sadece Hatay'da yaşıyorum niye herkes beni hataylı olarak düşünüyor Ben Arapça bile bilmiyorum ve kızıl saçlıyım nasıl olacak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
tercih meselesidir. yazılabilir.
Bizim zamanımızda okulu kazanıp gitmeyince liseden gelen puan düşüyordu, şimdi de öyle mi
Aynen öyle bir şey varmış ama ben şey yapacağım açık öğretim istiyorum o yüzden bu tarz bölümleri yazdım yoksa gideceğimden değil yani
Ama şey var mesela benim bir tane arkadaşım var dini lise bitirdi ne alaka bilmiyorum ama polislik istiyor onda puan vermiyorlarmış dini bir ninnisi olduğu için çünkü iki taraf da alakasız bölümler ya
Değişik bir düzen valla. Her sene kurallar değişiyor. Hayırlısı olsun bakalım 🪻
Yeni bir işte sistem çıkmış böyle mesela gelebilecek saçma sapan bölümler yazıyoruz ondan sonra ben açık öğretim istiyorum ya Bu bölüme gitmeyeceğim o çıkan bölüme onun yerine açık öğretimde de 2 üniversiteye yazacağım ona gideceğim mantık böyle bakalım ne olacak
Çok mantıklıymış bak bu hee
Gitmeyeceksin gideni de engelliyorsunuz gitmek isteyenin de yoğunluk olduğu için sizin yüzünüzden girmeyenler yüzünden gidecek okuyacak kişi istediği yer gelmiyor
Antakya ve İskenderun tercihlerin iyiymiş. Umarım gelir
Teşekkürler zaten oraya yakın oturduğum için yazdım ben açık öğretim istiyorum normalde de bunlar 3 olsun diye yazdım
İş olsun yazacaktım da 3 olsun yazmışım pardon
İyi düşünmüşsün bence. Yani bir üniversiteyi okumaya giderken yaşanacak bir şehir de olması güzel. Ben aslen hataylıyım daha da geçen hafta oradaydım ama Mersin'de yaşıyorum.
Yok yok anladım ben zaten sıkıntı değil 🙂
Ben de Aslen karabüklüyorum ama Hatay'da yaşıyorum
Hatay güzel ya seviyorum ben her ne kadar Mersin'de yaşıyor olsam da inan antakya'ya gittiğim zaman çok daha mutlu oluyorum. Hatta 10 gün kaldı Mersin'e döneni daha 2 gün oldu
Hayır tabiki de ilgi alanına göre yazılmalı
Yok vallahi eğlenip böyle çılgın şeyler yapabileceğim bölümler yazdım çünkü neden olmasın
Ben açık öğretim istiyorum zaten iş olsun diye yazdım bunları
Hayatımda merak ettiğim tek hataylısın ahsnsjshhs
Gel tanışalım ya ama ben hataylı değilim haberin olsun ben karabüklüyüm ben sadece Hatay'da yaşıyorum niye herkes beni hataylı olarak düşünüyor Ben Arapça bile bilmiyorum ve kızıl saçlıyım nasıl olacak
ben 18 de işe girdim 20ye kadar çalıştım 20 de evlendim keske okusaydım diyorum
Hala okuyabilirsin
@centilmenin1i yok yaa evde çocukla olmuyor
cocuk büyüyünce kocama söylerim okutur ama
Büyüyene kadar hevesin kaçmazsın da:)
@centilmenin1i sanki kaçacak gibi hissettim
Okuma üniversite ileri biraz yaşında güzel tabi ama belli olmuyor sen yine de denersin
@centilmenin1i 20 yim işte bebeğim daha 40 lı
Aa öyle mi daha çok küçüksünüz ikiniz de :))
@centilmenin1i evett oğlusum buyuk doğdu ama 4,5 kg vardı tosuncuk
Maşallah tosuncuğa annesini yormamıştır umarım 🤞
@centilmenin1i normalde sezaryene alırlardı normal doğum yaptım iki günde de toparlandım ben hiç zorlamadı doğdu hemen
Aa öyle mi kilosundan bahsedince ben kesin sezeryan diye düşündüm.
@centilmenin1i evet doktorda sevindi
@centilmenin1i sen evli miydin
Öncelik normal doğum oluyor sanırım doktorlar için de
Evet o yüzden bu kadar merak ettim
Özll bir şey sorabilir miyim bu konuda
@centilmenin1i olur
Kafana göre iş bulabileceğiniz bölüm olsun
Bomboş bölümler
Canım sıkılıyordu yazdım
Aşkım ben açık öğretim istiyorum zaten bunları iş olsun diye yazdım
Anladım canım
Sıralaman kaç ki