Merakla beklenen üniversite yerleştirme sonuçları sabah saatlerinde açıklandı. Sonuçlarınız nasıl? Kim hangi alandan hangi sıralamayla nereye yerleşti? Bu sene genel olarak sıralamaların çektiğini gözlemliyorum.
Üniversite Yerleştirme Sonuçları Açıklandı! Ne durumdasınız?
@adımsevimli en kötü yer 160 ile kapatmış. Hemşirelik ebelik tıp gibi oldu artık diğer alanlarda da iş yok ne yapacağım bilmiyorum geleceğe dair hevesim kalmadı o kadar umutsuzum ki
Kendi imkanlarımla çalışıyorum dershane yok. İki aylığına kasiyer oldum ama her gün eve geldiğimde ağlıyorum insanların küçümseyerek konuşmalarından bıktım. Yeniden denerim ama daha iyisi de olmayacak biliyorum 😔
@cheekystaff Benim sıralamam 1.630.332, puanım da 240,81252. Tercih yaptım fakat yerleşemedim. Ek tercih yapmak istiyorum. Bir örgün öğretim bölüm yazıp kayıt oluşturup, ardından sınavsız ikinci üniversite okumak istiyorum. Sonra da örgün eğitimi dondurmak istiyorum. Yakın şehirler tutmadı. Uzak şehir yazıp dondurabiliyor muyuz?
@selinsenadrn bu dediğini yapmak için universitenin uzak ya da yakın olması bişeyi değiştirmez. yök programına dahil herhangi bir lisans programına kaydolman yeterli. ama o dediğin olay okadar basit değil. bir ösym bürosuna gidip danışmanı tavsiye ederim
Benim sıralamam 1.630.332, puanım da 240,81252. Tercih yaptım fakat yerleşemedim. Ek tercih yapmak istiyorum. Bir örgün öğretim bölüm yazıp kayıt oluşturup, ardından sınavsız ikinci üniversite okumak istiyorum. Sonra da örgün eğitimi dondurmak istiyorum. Yakın şehirler tutmadı. Uzak şehir yazıp dondurabiliyor muyuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunun stresi daha azdı şu anki zaman dilimine göre. Eğitimi düşünsem keşke şu an.
Şimdi ne var
Yerleşemedim. Ebelik istiyordum 200 bin sayıyal ile kafkas bile olmadı
Tekrar inşallah
Ebelik bile o kadar yükselmiş mi şaka mj
@adımsevimli en kötü yer 160 ile kapatmış. Hemşirelik ebelik tıp gibi oldu artık diğer alanlarda da iş yok ne yapacağım bilmiyorum geleceğe dair hevesim kalmadı o kadar umutsuzum ki
Herkes garanti yer arıyor
Kendi imkanlarımla çalışıyorum dershane yok. İki aylığına kasiyer oldum ama her gün eve geldiğimde ağlıyorum insanların küçümseyerek konuşmalarından bıktım. Yeniden denerim ama daha iyisi de olmayacak biliyorum 😔
Olur ya oes etme
O aşamaları geçeli epey oldu.
Tercih vermedim
Bayburt Felsefe
üzüldüm
@cheekystaff neden hocam
bölüm hakkında yorum yapamam. ama Bayburt..
küçücük bağnaz bir yer
@cheekystaff Benim sıralamam 1.630.332, puanım da 240,81252. Tercih yaptım fakat yerleşemedim. Ek tercih yapmak istiyorum. Bir örgün öğretim bölüm yazıp kayıt oluşturup, ardından sınavsız ikinci üniversite okumak istiyorum. Sonra da örgün eğitimi dondurmak istiyorum. Yakın şehirler tutmadı. Uzak şehir yazıp dondurabiliyor muyuz?
@selinsenadrn bu dediğini yapmak için universitenin uzak ya da yakın olması bişeyi değiştirmez. yök programına dahil herhangi bir lisans programına kaydolman yeterli.
ama o dediğin olay okadar basit değil. bir ösym bürosuna gidip danışmanı tavsiye ederim
Bende felsefe okuyacağım
@blondegril hangi üni
Gazi seninn
Ay yazmışsin zaten pardon
@blondegril nasılda isminin hakkını veriyorsun böyle :))
Lafa gelince hepiniz sarışın istiyorum diye kendinizi yerden yere atarsınız
@blondegril evet sarışın istiyoruz :)
@cheekystaff Sarışının adı esmerin tadı :D
yok yok sarışın candır :) nyse konu cıvımasın :)
Kazanamadım
Girmedim
iyiz iyi
Yerlesemedim
Kaç sıralamayla, nereye?
Benim sıralamam 1.630.332, puanım da 240,81252. Tercih yaptım fakat yerleşemedim. Ek tercih yapmak istiyorum. Bir örgün öğretim bölüm yazıp kayıt oluşturup, ardından sınavsız ikinci üniversite okumak istiyorum. Sonra da örgün eğitimi dondurmak istiyorum. Yakın şehirler tutmadı. Uzak şehir yazıp dondurabiliyor muyuz?
Evet
@selinsenadrn sen de yerleşme Knka 1 milyon nsn