Sonuçlara buradan bakabilirsiniz.
Herkese selamlar güzel bir hafta olsun.
Sonuçlara buradan bakabilirsiniz.
Herkese selamlar güzel bir hafta olsun.
herşeyi okuyun ama şu iletişim fakültesi denen şeyi okumayın. Çünkü Medya sektörü bildiğin aşiret yapılanması gibi, kendinden olmayanı kolay kolay almıyor. Ben de bir tanıdık vasıtası ile kamuya gireceğim girersem. 1 senedir kendi sektörümde bir işe alınmadım çünkü. Buna iş bulamamak da denemez iş var tabi de majesteleri! bin bir türlü bahane ile almıyor. Yok deneyim yok şu yok bu vs. Kpss ile de bildiğim kadarıyla pek alım yok bizim bölümden. Bu arada ben kendi sektörüm olan medya hakkında konuştum. Belki diğer sektörler az veya çok farklı olabilir
286 puan almışım sıralamam ise 955k bu şekilde ne gelir hiç bir fikrim yok. Okul başarı puanım ise 340. Ablam ailenin reisi gibi her şeye karıştığı için 2 yıllığı evden okursun diyor bi yandan da çalışırsın diyor. Ya zaten çocuğun bakmam için ortaokuldan sonra direkt beni açık liseye kayıt eden kedisiydi. Ben de dedm bi daha o açıktan okuma hatasını yapıp hayatımı mahvedemem. Bana dediği şeyde şu, "e ben de açıktan okudum" ya ne alakası var kendisi iş kadını diye açıktan okudu. Neymiş üniversite çok masrafıymış. Kendisi ve kocasinin elinde iphone 13 pro max olup evi arabasi olan kadin soyluyor bunu. Estetiğe falan parasi var bana parasi yok. Gerckten yoruldum artık. Kendi adıma karar bil almama müsaade etmiyor ve ne yapcagimi bilemiyorum. Küçüklüğümden beri çok fazla hem fiziksel hem psikolojik şiddet uyguladı. Ve ben halen bunun etkisind3yim bi karar alirken bile. Ve yeniden bi sınava daha girmek istemiyorum. Akrabalarımdan ve ailemden uzak bir şehirde okumak istiyorum.
180k yapmışım. Çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Konuları yetiştiremedim ama çalışmıştım, sınav zor da değildi, süre de eklediler o kadar. Ilk 40 bine girmek gerekiyor gerçekten iyi bir okul ve bölüm için. Onu da tekrar çalışsam da yapamam sanırım. Moralim çok bozuk.
Evet yığılma olduğu için çok geri atılmış sıralamalar
Türkçe 10 doğru 30 yanlış sosyal bilimler 7 doğru 13 yanlış matematik hiç yapmadım fen bilimleri 12 doğru 7 yanlış puanım 241ek puanlı 262 iddialı olduğum konu sosyal bilimler ondan dibe çakılmışım ona yanarım ama bu puanı hiç çalışmadan 20 yıl önceki bilgilerimle aldım çalışmış olsam demek ki 500 tam puanı alacakmışım
Cevap
54Cevap
Oldukça kötü
@SquarX Mesele adamakılli calısmak mı sence? Okullardan verilen eğitimle sinav sisteminin alaksı bile yok. Iyi bir sıralama elde etmen icin dershaneler, özel dersler, düzine düzine kaynak kitaplar. Durumu olmayan gençlerin hiçbir yapamacağı zamanlar...
Ben o yollardan çok yıllar yıllar önce geçtim. Bu sene laf olsun diye girdim bir tanıdığın kızını teselli ederken bak ben de gireceğim dedim girdim. Ayt neyse de tyt çok iğrenç hale gelmiş ne tuhaf sorular onlar öyle? Adına da Temel Yeterlilik demişler bir de.
Çalışmadım 4. üniversiteyi okumak için girdim 59.000
Üniversiteliyim zaten sınava girenlerin umarım bekledikleri gibi geçmiştir, olmamışsa da morallerini bozmasınlar mezuna kalmak da kötü bir şey değil, pes etmeyip çabalasınlar yeterli tecrübeyle sabit... 🎈
Tc kimlik numarama yetişmiş benim sıralama.
Kürt dili edebiyatı falan okurum anca.
😂😂😂
Hahhaha güldüm
Sınav çok kolay geçmiş doğru ise gerçekten çok kötü
Fizyoterapi istiyorum sayısalda 900 bin yapmışım sanırım batırdım. bir bileniniz tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz😊
Ben Edebiyat öğretmeniyim zaten bu sınavı hocamız yaptırdı bize Türkçeden 4 yanlış 36 d, çoğ tarih full yaptım seneye 2. üniversite düşünüyorum. 🎉🧿
Sayısalda 400 puan almışım ama sıralama 145 bin gelmiş. Bu sene çok fazla yığılma var. Diyetisyenlik düşünüyorum bakalım. Umarım herkesin hakkında hayırlısı olur
27 yasinda yazılım mühendisiyim. öylesine girmiştim 42bininci olmuşum.
Papayya herkesin sınava girme hakkı var eleştirin kişiye değil sisteme olmalı. Eğitim hakkı var sınav herkese açık bir sistem
Yaşlı dediğin grup ne tam olarak? Çevremde 55+ insanlar var üniversiteyi derece ile bitiren dünyayı kurtarması beklenen bebeleri geçen yani üniversite kazanınca dünyayı mı kurtaracaksin? Hedefin hangi bölümdü umarım kazanırsın bu arada
Yazılım mühendisliği nasıl memnun musun
Senin adına çok sevindim hayırlı olsun canim
Uni sinavi kadar netret ettigim bi sinav turu yok. Gectik oralari cok sukur. Girenlere basarilar kotu alan da üzülmesin vallaha değmiyor 😂
Evet cok kasiyolar
Ah ah ben kafamı nerelere vuram 180 bin sözel sıralama yapmışım küçümsediğim bütün yerler çıkmış mezuna kalamam bi daha
Hedefinixi yazmayın bu sapık kampüs girişinde bekleyecek
ben üniversitedeyim ama bu süreç çok zorlu bi süreç umarım herkesin gönlüne göre olmuştur 😊
Hedefim antep edebiyattı ama ona yetmedi başka bi üniversitede okuyacağız mecbur aynı bölümü 🥺
Aynen sağ olun.. Geçen sene aytem bile hesaplanmamıştı çok kötüydü ama bu sene 518 bin geldi.. Hiç umudum yoktu bu kadarı bile gelmez sanıyordum dershane planları kuruyordum.. Ne yapsam kararsızım daha iyi bi üniversitede edebiyat için 3. kere tekrar mı hazırlansam, yoksa gitsem mi o stresi tekrar çekebilir miyim ki 🥺
Dalga mı geçiyorsun edebiyat bölümü ataması en zor bölüm, yüksek lisans yaparım üniversitede kalırım diyorsan o başka ya da öğretmenlik yapmayacaksan
@amatörfilm34 yengem de okudu 5-6 yılda atandı öğretmenlik için çalışacam mecbur yıllarca doğuya atanmak için.. Hayalim bu
Yengenin ders çalışma anlama kapasitesi vs seninle aynıysa tamam sen KPSS ne demek biliyor musun? benim 20 yıldır atanamayan tanıdıklarım var neyse sen bilirsin hayat senin hayatın
@amatörfilm34 tabi ki öyle çok zordur ama yapacak bir şey yok o olmazsa sosyal bilgiler istiyordum bakın bu yıl edebiyat 616 kişi atıyor, türkçeyi feni bile geçmiş daha da yükselir atması inşallah
@ÖmerÖ41 Yatay geçiş derken, nasıl yani anlamadım
Küçüklükten beri hayalim
Bu sınavda yığılma çok oldu sınav basitti diye ( Türkçe hariç) onun için puanları kötü olanlar bir yıl daha beklesinler bence
Bana da Türkçe kolay geldi😃
Evet, geçen seneye göre çok basitti
Çalışmadan 21 doğru yapmışım xkskxkz boşlarım da var.
Teşekkürler
Beklediğimden iyi geldi.
Çünkü çok kötü puan bekliyordum. Gerçi yine kötü de ana göre iyi işte..
Yerleşir miyim bilmiyorum...
Geleceğin yeni diplomalı işsizlerine şimdiden iyi tercihler diliyorum...
Konuşma gereksiz
Sen bedenini kullanarak mı geçimini sagliyorsun?
@Doğavebilim Yaptığım göndermede terbiyenizi bozacak kadar zorunuza giden şey nedir anlamadım? Yalan mı söylüyorum? Diplomalı milyonlarca işsiz yok mu ülkede? Her sene olduğu gibi yine 100 binlerce üniversite mezunu genç işsizler kervanına katılacak veya aldıkları diploma ile alakasız olarak giyim mağazalarında tezgahtarlık yapacaklar. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememiş atalarımız.
Üniversite okumadığını düşündüm o yüzden paran yoksa belki öyle birisindir dedim
140 bin geldi mezuna kalırsam daha iyi sıralama yaparım ama seneye yine yığılma olacağı için tercih yapcak gibiyim
Tercih yap dgsye gir dgsden çok güzel üniler gelir
Ben 290 puan aldım çok kötü aldım ve hangi bölüme gitsem bilmiyorum
Az aldım yine de gitmek istiyorum yeniden katılır onu 4 e katlarım
Ben sağlık istiyorum aslında önceliğim o anestezi , labalatuvar teknikeri, tıbbi görüntüleme teknikleri, hemşirelik, patoloji ve ATT gibi bölümleri tutuyor
Ağız ve diş sağlığı da tutuyor nereye gideyim bilmiyorum kararsız kaldim
Bunlardan birini istiyorum işte
Sen kaç puan aldin peki
Bende soru açtım herkes tercih verme çok kötü diyor
Ya boş ver şu cahilleri, hepsi üniversite hakkında bi gram bilgisi olmayan kişiler, onlara göre 400 alamayanlar okumasin zaten, adamla tartışıyorum üniversitelerin taban puanlarina bak diyorum adama hala inat ediyor bakmamak için dicem şu ki boş ver milleti millet herşeyi der, 210 olan adam bile ben tercih yapicam diyo, ki biz hayli hayli yerlesiriz,
İnşallah güzel yerler çıkar bana ya
Hepsi çok kötü ama sözelde 300 bin yapmışım ne gelir bilemiyorum jsjsjsjsj
Tarih coğrafya edebiyat radyo televizyon falan gelir
Yine iyiymiş
iyi bir sıralama gelse bilgisayar müh okuyacaktım 50k geldi, yüksek lisans öncelik bu sebeple
Bu tip bölümler de eğer türkiye de çalışacaksan üniversite önemli. Yurt dışında ki bir firma - aaaa bu boğaziçinden mezun ya da itüden mezun hemen işe alalım ya da bunu ilk işe alalım demiyor. İlk önce dil yeteneğine bakıyorlar. İngilizceyi saymıyorum o zaten zorunlu üstüne birkaç tane daha dil bilmen gerekiyor ve üniversitede ki projelerine ve başarılarına yani CV ne bakıyolar. Yoksa akdenizden mezun olup yurt dışında çalışan 2 kişi tanıyorum. Pc her yerde okunur. Yeter ki kendini geliştir.
Sen kendini geliştirememişsin o zaman yapacak bir şey yok. Niye yaşımı belirterek konuşmaya başladın ki. Bende diyorum ki sana benim de yurt dışında çalışan 30lu yaşlar da tanıdığım var. Bu sene yks den de 4392. Ci oldum. Beni alakadar etmez. Ben paşalar gibi iyi bir üniversite de okucam. Sadece böyle bir gerçek var.
Ben geçen yıl girmiştim tercih zamanı çok stresli bir dönemdi benim için umarım herkes hak ettiği yerlerde olur başarılar dilerim
Şu an nerede okuyon?
@Doğavebilim istediğim yer gelmedi Çankırı'dayım okulumu değiştirmek istiyorum yatay geçiş ile
Çankırı mı aa küçük bir yer belki sitede ki tek çankırıda okuyan sensindir sjsj
@Doğavebilim 🥺🥺
Dalga geçmedim ki
@Doğavebilim istediğim bölümü okuduğum için mutluyum yatay geçiş imkanım olduğu için mezuna bırakmadım yoksa daha iyi bir okulda okuyabilirdim mezuna bırakıp
Bölümün ne
@AtınıArayanKovboy psikoloji
Sıralamam kötü polislik istiyordum tutmadı besyonun bazı dallarına başvuracağım
Eşit ağırlık 128bin
Sözel 50bin
Önerileri alabilirim
hedef diş hekimliğiydi ama 50k geldi ktü bilg müh düşünüyorum ea sıralamam da 34k önerisi olan var mı bu sıralamalarda ne yazabilirim başka psikoloji düşünmüyorum hukukta iş imkanları nasıl okuyan varsa yardımcı olabilirr
Buse merhabalar bence bu ülkede şu anda sağlık alanında bazı meslekler dışında her meslek sıkıntıda şu anda talep görüyor gözükse mezun olana kadar değişiyor şartlar nu ülkede. Tavsiyem şansın varsa yurt dışında oku burslu üniversite vs oluyorsa ya da üniversiteyi kendine basamak olarak kullan yine yurt dışı düşün. Yazılıma ilgin varsa bilgisayar mühendisliği düşünebilirsin
Özele gelebilirmisin
Tyt 280 almısım calısmadım
Ayt sözel 310 iki yıllık düsünüyorum zaten üni okudum
788 olmuşum. Çalıştığım için işi bırakamam ama evimin yakınındaki bir üniversiteye gırgırına giderim
Böyle
Sıralaman nerde yaziyo
Ahahha güzel espri
Tm abi
😂😂😂😂
Benimki de hayalimde var dj kulaklığı düşük bütçeli ama o yüzden a101 piranha kulaklık o da hayalimde ama şöyle tek elinle tutuyorum diğer elimle dj olduğumdan müziği ayarlıyorum kasa ondan dönüyo içi boş diye metalik sesler çıkıyor dehşet havali ama sen unutma yakış işlerini ha ekmek paramız o bizim dünya yanıyo
302 almisim. En son seneler once kitap yuzu acmistim ve gece vardiyasindan cikip sinava girmistim
Merhaba arkadaşlar, tyt sınavına girdim sadece, 246 puanım var, bu puan ile hangi bölümleri okuyabilirim? Aöf var kafamda şu an ama normal üni okunur mu?
@Omur0147 1. 573. 702 yazıyor
Sadece TYT ye girdim 293 almışım tercih yapmicam seneye polislik denicem
Ah be benim de 244 de kaldı çok istiyordum hakkında hayırlısı olsun
Tercih yapsana 293le bende 235 aldım ben de çok istiyordum polisilik
Yeğenimi gaza getirmek için girmiştim. 47 bin olmuşum 🙄. Matematik tyt deki 38doğruya şok oldum ben.
😂😂😂
Tyt ʼye girmemiştim bir aksilik çıkmıştı, sadece ydt ʼye girdim. 80 sorudan 40 soru çözdüm 20 doğru 20 yanlış :( yani hiçbişey çıkmıyor.
Tarihten bir şey çıkar mı? İstediğim bölüm yok öylesine girdim anca tarih tutuyor. Başka şehre de gidemem.
Nötr üm. Ne çok seviyorum ne sevmiyorum. Aslında merak ediyorum araştırmayı falan çok severim ama altyapım yok. Yani 0 bilgi ile tarih bölümüne girersem çıkabilir miyim bilmiyorum
Anlıyorum. Umarım başarabilirim
tyt ye girdim sadece 255 almışım 1420247 sıralamam bu sizce nereyi yazayım iki yıllık okumak istiyorum fizyoterapi düşünüyorum puan yetiyor ama sıralama...
352 puana 167 bin gelmiş ea'dan. 390 puana 27 bin gelmiş sözelden. Felaket yığılma ve dengesizlik var.
Benim puanım 300 sıralamam 510k eşit ağırlık
İzmir 9 Eylül iktisat ikinci öğretim 504k Gelme ihtimali yüzde kaç
Neden iibf seçiyorsunuz garanti işsizlik için mi
@Kırm8zıBıeber48 ne seçsin? Hukuk seçip bitirince İrlanda'da kuryelik mi yapsın
@KırmızıBeber48 ayrıca EA da pek iş bulunabilen pek meslek yok
@KırmızıBeber48
İktisat da kötü bi bölüm değil, ekonomi işletme iktisat güzel bölümler haberin olsun
Eğer özelde okursa iş bulma ihtimali de aşırı yüksek
@yalnız_baya vırvır etme
İşsiz kalacak seçerse. İibf seçerse kurye bile olamaz
Ya boş yapma
Git hukuk oku da ol kurye
Herkese iyi tercihler diliyorum kolay gelsin bakalım.
211 puan almışım elle tutulur bir yer gelir inşallah
annem girdi bu sene, tyt 2.300.000 gelmiş, açıköğretim gelir mi sizce?
EA 590 bindeyim, kılavuza baktım, 4 senelik hiçbir yer tutmuyor. 300 puan için bu haksızlık. 😡
Yabancı dilde 60000 yapmışım ise yarar mı? 🤔
315 puan 648 bin sıralama yaptım tyt'de ayt ise çalışmadığım için düşük, 2 yıllık okuyup dgs düşünüyorum çünkü bir daha sınav psikolojisi kaldırabileceğimi düşünmüyorum
Ben de beş yüz bin sıralamasındayım tyt de, paramediklik istiyorum %50 tutuyor vakıflarda ama vakıf ünilerine %100 zam geldiği için çok kararsız kaldım bu yüzden ayriyetten senin gibi tutan iki yıllık sağlık bölümü okuyup DGS ye girmek istiyorum ama bu sefer de DGS çok zor ya olmazsa diyorlar ne yapicam hiç bilmiyorum.
ağız ve diş sağlığı istiyorum ama nasıl girebilirim
Bence bir yıl daha çalışmalısın
@mervexcxcx ama yerleşemezsem ailemden şiddet görücem 19 yaşımdayım annemden 19 senedir şiddet görüyorum sonuç açıklanmadan önce de babam eğer kazanamazsa yiyeceği dayağın haddi hesabı yok dedi
Senin adına çok üzüldüm ama bu sıralama ile biraz gibi tercih kılavuzundan bak incele belki bazı bölümler gelebilir
umudunu kaybetme kazanabilirsin. ayrıca çok üzüldüm bunca şiddeti nasıl kaldırabildin? 😪😪 üstelik bir bireyisin sana nasıl böyle davranabilir? 😡inşallah kazanırsın ve o aileden kurtulursun? ben olsam iletişimimi keserdim. şiddetin insan üzerindeki etkisini biliyorum😔 üniversiteye gittinde psikiyatriste görün psikolojik sağlığın.
@Aysegul128 adını etiketlemedim göremedin. umudunu kaybetme kazanabilirsin. ayrıca çok üzüldüm bunca şiddeti nasıl kaldırabildin? 😪😪üstelik bir bireysin sana nasıl böyle davranabilir? 😡 inşallah kazanırsın ve o aileden kurtulursun. 🙏🙏 şiddetin insan üzerindeki etkisini biliyorum. 😔 üniversiteye gittinde psikiyatriste görün psikolojik sağlığın için.
@başak_9 inşallah kazanırım
Sayısal 470 bin ne gelir off puanım tutuyor sıralamam tutmuyor.
Benimde 470 bin ve bulamadım bir türlü düzgün bi bölüm 2 yıllıktan devam edeceğim galiba
Tyt sıralamam daha kötü off
Moralim bozuldu
Kaç ki
Bozma moralini vardır her şerde bir hayır elbet bi kapı kapandı daha güzelleri açılır
Tyt sıralamam 900bin
Kılavuza bak var bölümler hatta en başlara 50 bin falan geriden yazabilirsin bazıları tutuyor en azından şansını dene
Sayısaldan tercih versem daha mantıklı gibi ya
Eğer bulursan bölüm ver tabi ben bulamadım hatta bana da bilgi verirsen çok mutlu olurum. Ea dan ya da sözelden var ama sayısal da neden bulamadık anlamadım bu kadar zor olmamalı...
Kararsız kaldım Marmara üniversitesi ve dokuz Eylül üniversitesi arasında
Peyzaj mimarlığından mimarlığa yatay geçiş oluyor mu bilen var mı?
308puan aldım çok mutluyum ikinci üni okuyacağım önerilerinizi bekliyorum
@ÖmerÖ41 hiç çalışmadım teşekkür ederim
@Selmiraa ben de kararsızım
Çanakkale’deki bölümleri sırayla yazcam artık
@ÖmerÖ41 ben de burada okudum bir daha okuyacağım
Puanım 309 ama sıralamam düşük. Dicle üniversitesi adalet bölümü gelir mi acaba?
Dicle üniversitesi adalet sence gelir mi gecen sene 256 puan 713 bin benim 309 707 bin
Kanka adalet okuyup napacaksınız ben örgün okudum bi halta yaramadı. Kpss puanı 85 le başlıyor ama gardiyanlık ve katiplik kolay olunuyor yinede pek tavsiye etmem ben fazla önü açık bir bölüm değil onun yerine iki senelik düşünüyorsan daha iyi bölümler var dış ticaret elektrik gibi
@samandra001 elektrik zor değil mi dersleri
Peki sence bana gelir mi adalet
Arkadaş puanım iyi benim de sıralamam kötü alırlar mı acaba ya
@aleeyynaa_ kaç
İş güvenliği ve sağlığı puanım 241 üniversitede 208 bu kısım iyi ama üni 326 ile alıyor benim ki hep 600 binlerde
Sıralama şey ya imkanı var mı
@aleeyynaa_ sıralama tutmasa bile yaz hiç belli olmaz
Bazen sıralama tutmasa bile alan oluyor demi hiç rastladınız böyle şeylere
@aleeyynaa_ evet sınava çok kişi girdiği için sıralama düştü :( ben adalet istiyordum ama zor görünüyor
Puanın hiç mi önemi yok belkide düşün 208 puan aldım 241 puanla bu sıralama ile gidicem olamaz mı yani
Devre analizi vs sayısal dersleri var eğer sayısala yatkın değilsen zorlanabilirsin
Yanlış bilgi vermeyim çünkü belli de olmuyor mesela bir bölüm yeni açılmış olsun veya dolmamış olsun ilk tercihlere yazdığın zaman gelebiliyor veya puanından çok yukarı olan bir bölümde gelebiliyor o yüzden düşük puanlı bölümleri sakın en üst tercihe yazmayın
şu an hocamız yazdı puanınız yetmesede bile siz tercih edin dedi az çok ihtimal var dedi
Geçen seneye göre geliyor, muhtemelen gelir
@Interstellar01 inşallah gelir
Diyarbakırlıyim sorun olursa yaz
@Interstellar01 bende DİYARBAKIRLIYİM saol
Ne demek, 27 yaşında misin
Hayat üniversitesinde insaniyet fakültesinde okuyorum kardeşşş şaka geçtim ben o yolları umarım herkes karşılığını alır.
3 sene önce mezun oldum sınava işten dolayi hiç çalışmamıştım 250 yaptım bende bu kadarını beklemiyordum😀
278 puanla 1.050... başarı puanı ameliyathane hizmetleri istiyorum ama bu başarı sırasına bilemiyorum
Sağlık isteme boş ver. Dayak yemek isteniyorsan yazma
@AtınıArayanKovboy maalesef bazen yaşadığımız devri unutuyoruz haklısınız
@Omur0147 şiddetin olmadığı yer yok diyerek sağlıkta yapılan şiddeti hafifletemezsin. Ben hiç bir kere bir banka memurnun öldüğünü duymadım. Hiç vergi dairesinde öldürülen bir memuru görmedim. Hiç bir mühendisin savcının katibin sade basit bir vatandaş tarafından öldürüldüğünü duymadım. Bunlar öldürülse suikast yapılıyor. Ama sağlıkta ne olduğu belirsiz kendine hayrı olmayan vstana millete hayırsız biri hastaneye elinj kolunu sallayarak giriyor. Çekiyor silahı. Ve tam 28 sene eğitim görmüş en az 35 yaşında olan yetişmiş bir uzman doktoru vuruyor. Sende bunları dolayli yoldan seviyorsun. Suçlarını hafifletiyorsun. Sıla sen sağlık yazma boş ver.
@AtınıArayanKovboy hiç kimsenin şiddeti hafiflettiği filan yok. Olayı çarpıtıyorsun. Hayali olan bir meslekse buna engel olmaya çalışmak nedir? Burası savunacağın yer değil. Söylemek istediklerini yetkisi olanlara bildir.
Ameliyathane en risksiz yer. Hasta yakınlarıyla en az muhatap olunan yer, hatta hastayla bile.
Özellerde %50 burslu olarak rahat tutuyor devlet üniversitesi tutmuyor gibi. Ufak tefek gözattım çıkardığım sonuç bu.
@adrenalin64 çok teşekkür ederim sağolun
Sağlıkçıyım ameliyathanede de çalıştım ameliyatta bir sorun çıksa hasta yakını sadece cerrahı suçluyor diğerleri aklının ucundan bile geçmiyor ve ameliyathaneye herkes giremiyor, diğer sağlık çalışanlarından bile kapının şifresini bilen çok az çıkar, kart sadece ameyathaneyle direkt alakalı kişilere veriliyor. Hatta çoğu ameliyathaneye yemek gelir, yemek esnasında bile hasta yakını vs ile karşılaşmayabilirsin.
@AtınıArayanKovboy peki tamam
EA Puanım 255 Sıralamam 834K... Finans Ve Bankacılık Geçene Sene %50 Burslu 227 Puan Ve 578K Sıralama Gözüküyor... Bu Sene Tercih Versem Gelirmi
Gelecek yıl zevkine giresim geldi valla.
hiç mi puanın etkisi olmayacak? en azından 2 yıllıklarda
Hayır puanla tercih yaparsan açıkta kalırsın dikkat et. sıralama önemli
kötü geldi ya başarı siralamasi 206 civarları ama be. Açıktan istiyorum açıktan görebilir miyim
Sayısalım 446.309 sıralama ile hangi bölümler gelir
Dalga geçmiş aklı sıra enayi
@Popsmoke34 yooo ne alaka , hem ne bu ergen ergen şekiller. git parkta oyna sen çocuk büyüklerin var burada
Ahahah yazık kafana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?