Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Üniversite Tercih konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u 16 sasadece derslere odaklansın
11 Yorumla- 16 sa
Teşekkür ederim cevap için
23 sahiç üniversiteye gitmedim ama yaptığım hep şeyler var sana çıkartmasın diye yazıyorum üniversiteye gidince kllüpler oluyo ayda 30 TL'ye ingilizce filan ögrenmek istermisiniz falan sakın sözlesmeyi imzalama sonra geçiriyolar parayı bilmedigin şeylere kagıda imza atma
ikincisi ilk hafta topluluk oluyo gruplasma onlarla muhatap olma bitiyo arkadaslıklar
üç dersin yerini bulamadıgında sakın birine abla bu ders nerde diye sorma onlar genelde profösör dekanlar filan oluyo sanırım sonra sana takık oluyolar dersten bırakır
nasıl bulucaz abla dersen kagıt oluyo ya da üstde sayı harf oluyo ordan bulabilirsin
hoca gelince ayaga kalkma
yurda yakın mesafede yürüyüş yap arkadasın yoksa kulaklıkla müzik dinleyerek
kütübanenin yerini ögrsnmeye çalış ders çalıs
spor salonu varsa spor yaparsın
Arkadaş buluncada illaki bulunur bol bol dışarı çıkarsınız ama dersşnki ben dışarı kendim çıkarım kafede ya da sahil gibi yerlerde takıl çevreyi tanımaya çalıs sonra yurduna gel telde takıl yat ,😀113 Yorumla- 23 sa
bu insanları zaten artık kaç yıl okuyosan okul bitince görmicen zaten mesafeli olmaya çalıs erkeklerle arkadas ol ama mesafeli olsun sevgili olma çünkü ssseks odaklı lisedeki gibi degil
- 23 sa
Valla harika tavsiyeler çok teşekkür ederim
- 23 sa
Özellikle o ilk dedigimi yap sakın bişey imzalama üniversiteye gitmedim ama bi çok şeyi biliyorum
- 23 sa
Çok dikkat edicem
- 23 sa
Dersleri ilk haftadan takip et, birikmesine izin verme.
📝 Devam zorunluluklarını ve sınav tarihlerini öğren.
⏰ Uyku ve ders düzenini baştan oturt.
👥 Herkesle hemen çok yakın olmak zorunda değilsin; insanları zamanla tanı.
🚩 Sınırlarını koru, istemediğin şeylere “hayır” demeyi bil.
💰 Bütçeni takip et, küçük harcamalar çok birikebilir.
🔐 Özel bilgilerini ve kişisel eşyalarını koru.
🚌 Kampüse ulaşımı ve dersliklerin yerini önceden öğren.
📧 Üniversite e-postanı ve duyuruları düzenli kontrol et.
👩🏫 Hocalarla iletişim kurmaktan çekinme; gerektiğinde soru sor.
🎓 Kulüplere/etkinliklere katıl, ama her şeye yetişmeye çalışma.
❤️ Kendini başkalarıyla kıyaslama; herkes üniversiteye farklı şekilde alışır.
⚠️ Güvenmediğin kişilere özel hayatınla ilgili fazla bilgi verme.
🌱 İlk aylarda her şeyin hemen oturmasını bekleme; alışmak zaman alabilir. - 23 sa
Harika bir liste olmuş eline sağlık
- 22 sa
rica ederim aslında her şey zamanla oturuyor ya hemen ilk günden bişey olmuyo umarım çok güzel geçer üni hayatın ben parasızlıktan okuyamadım 🙃
- 22 sa
Aslında hiçbir şey için geç değil belki okuma fırsatı bulabilirsin. Her şey gönlünce olsun
- 22 sa
teşekkür ederim 🙃 çok yüksek puan almıştım zamanla umarım hayatımız çok güzel geçer
- 22 sa
Umarimm
- 22 sa
bu arada dili oyun oynarak televizyon izleyerek sevdigin film olarakda öğrenebilirsin dil defterin mutlaka olsun seviye seviye git bi anda yüklenme çok kolay ögrenicegini düşünüyorum play Store'dan kolay dil ögrenme uygulaması var
- 20 sa
Bu sene hazırlık İngilizce okuyacağım
- 20 sa
Olmazsa uygulamalarla desteklerim
Bişey sana mantıklı gelmiyorsa yapma. Gençken hata yapılır, "denemek lazım, boşa yaşama" gibi önermeler doğru değildir. 19 yaşındasın ve yolun başında bile değilsin. Üniversite kulüpleri güze olabiliyor. Tabi ki gez, gör. *Ama mantığına da ihanet etme. Gençken yapılan hataların bedelini üniversite bitimindeki yıllarında, onunda getirisini bir ömür çekersin.
Gençken yapılmaz görülür ve izlenir.
Akıllı insan görerek, cahil insan deneyerek ders çıkarır.
11 Yorumla- 2 sa
Teşekkür ederim nasihat icinn
u 18 saÖncelikle arkadaş seçimlerin iyi olsun, çalışkan arkadaşların olursa veya tembel arkadaşların olursa veya serseri tipler olurlarsa büyük ihtimal onlar gibi olursun, ikinci olarak devam zorunluluğu yoksa bile derse devam kararı alıp almaman ders başarını hatta okul sonrası durumunu bile etkileyebilir, eğer yabancı dille eğitim veren bir yerde okumuyorsan okul süresince yabancı dil çalışman en azından biraz kendini gelistirmen çok faydalı olabilir hele ki çok sayıda mezun veren ama kesin bir meslek veremeyen sosyal bölümlerden birinde okuyorsan.
13 Yorumla- 18 sa
Sosyal bolumlerinden değil genetik mühendisliği okuyacağım iyi bir üniversitede bu sene ingilizce hazırlık olacak. Teşekkür ederim
- 18 sa
Rica ederim, başarılar ve iyi şanslar dilerim yine de önerilerim arasındaki arkadaş seçimi geçerliliğini koruyor :) şu anda doğrudan ilgilendirmiyor ama şu linke de öylesine bir göz atarsın.
forum.memurlar.net/.../...uhendislik-hakkinda.html - 17 sa
Çok sağol 🙂
19 saDiploma ile sınırlı kalma kitap oku seminerlere katıl dik geliştir network oluştur çok iyi bir planlayıcı ol sosyal hayat ile ders zamanını iyi ayarla arkadaşlarına fazla uyma ama arkadaşlarını çok ihmal etme sınırlarını iyi çiz ve üniversite arkadaşlığı çok derin bağ olmuyor o yüzden çok fedakarda olma çok katkıda olma... Diploma almak önceliğin ama yeterli olmadığını bil başka ilgi duyduğun alanlarda kendini geliştir spor sanat dil ya da hobi.. Sadece Diploma alıp içi boş insan olma aldığın diplomanın anlamı olmalı iki kelimeyi yanyana getirebiliyor kültürünüde başka yeteneklerinide geliştirmiş ol yavan yavan bitirme... Kitap okumak önemli...
12 Yorumla- 18 sa
Çok teşekkür ederim çok güzel anlatmışsınız
- 17 sa
faydalı olduysam mutlu oldum başarılar🥰🌸rica ederim..
19 saÜniversiteyi sadece derslerden ibaret sanma. İnsan tanı, farklı ortamlara gir, gez, hata yap, kendini keşfet. Ama herkesi de hayatına alma; arkadaş seçimini iyi yap. Bir de şunu kulağına küpe yap: Kimseye kendini kanıtlamak için yaşama. Bazen yalnız kalmak, yanlış insanlarla takılmaktan çok daha iyidir. Ve mümkünse diplomanın yanına bir de gerçek bir nitelik mi dersin beceri mi dersin ne söylersen özellik ekle. Dil, yazılım, tasarım, satış, iletişim… Üniversite bittiğinde elinde sadece diploma değil, “Ben bunu yapabiliyorum” diyebileceğin bir şey olsun.
12 Yorumla- 18 sa
Çok güzel bir nasihat olmuş kulağıma küpe yaptım teşekkür ederim
- 2 sa
Rica ederim, hayatında başarılar dilerim.
Şimdiden staj yeri aramaya başla ve firmalara görüşmeye git. Kurslara katil bos boş gününü harcama. Okul bitmeden herşeyi öğrenmeye bak. Hatta maaş vermeseler bile git haftanin bir iki günü çalış alaninla ilgili yerde ki en azından tecrübe kazanırsın. Birçok yerle ilisigin olsun ki okul bitince direk iş bulursun
35 Yorumla- 15 sa
Çok mantıklı ama bu sene ingilizce hazırlık okuycam ve hiç bilgim yok yine de staj aramalı ve bir yerlerde denemeli miyim calismayi
- 15 sa
Yoksa gelecek için mi diyorsun
- 15 sa
Aşağıdaki yorumunu okudum bölümün iyiymiş. Bence hem ingilizce sıkı sıkı çalış sakın aksatma. Ve birde kendi isinle alakalı işlere başvur veya oranın numarasını bul ara onları konuşman daha iyi. Büyük ihtimalle dönüş yapmazlar sana daha ilk sınıfsin diye. Alaninla alakalı şirketleri ara veya mail at. Tecrübe kazanmak istiyorum vs diye.
- 15 sa
Valla çok güzel fikir çok sagolll
Üniversite sadece ders öğrendiğin bir yer değil. Kafa dengi hem eğlenip hem ders çalışabileceğim arkadaşlar bul. Bu insanlar iyi insanlar olsun. Arkandan kuyu kazan insanlara ihtiyacın yok. Derslerini de es geçme. Bir de ikili ilişkiler için en iyi yer bence üniversite 😇İnsanları tanı ve şans ver. Önyargılı olma 😇
Geleceğini planla. Üniversite yılları hızlı geçer. Ne istiyorsun, ne sana uygun... Okurken karar ver ve ona göre harekete geç.
12 Yorumla- 1 sa
Teşekkür ederim nasihat icinn
Kendini gelistir alanında olsun yeteneğin olduğunu düşündüğün alanlar olsun cevrenle aran iyi olsun gez toz ortamlara dahil ol yalnız kalma içinde ukde kalmasın flortles arkadas edin ama içine sinmeyen yanlış işlere kalkışma kısaca hayatını yaşa yapmayı planladığın ne varsa imkanın varsa yap sonradan imkan bulamayabilirsin şimdiden başarıli olman dileğiyle hayatta ve derslerinde başarılar dilerim
12 Yorumla- 18 sa
Çok teşekkür ederimm
1 güGeleceğine yatırım yap çoğu okul niteliksiz bence geçerli bölüm değilse 4 yıl çöp o sebepten kendine birşeyler kat yöntem öğren dil öğren. Diploma aldığında gerçekler le başbaşa kalacaksın. Gençler üniversiteyi klüp gibi sosyalleşme ortamı görüyor çok yanlış.
11 Yorumla- 1 gü
Yıldız teknikte okuyorum İngilizce hazırlık dahil ve bitirince genetik mühendisi olmak istiyorum. Dediklerinize dikkat edicem teşekkür ederim
12 saÜniversite de öğretmenler öğrencileri çok umursamaz ama sen onlarla aranı iyi tutmaya çalış çünkü onlar sana not verir.
Üniversite de sadece derslerine odaklan sevgili ya da arkadaş yapmak için fazla heyecanlanma çünkü okul bitince geriye sadece hatıralar kalır ayrıca okul yılları geçici yıllardır bunu da bilesin.
Anlamadığın ya da merak ettiğin bir şey olursa hocalara sorabilin ama iyi ve güvenilir hocalara sormaya çalış
Üniversite de ayrıca kimse kimseye acımaz, çıkarcı, umursuz acımasız tip öğrenciler ve öğretmenler vardır
Son olarak hayırlı olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 saGNO daima yüksek olsun ve gönül işlerine girme hiç gereksiz. Üniversitede aynı eve çıkan çok erkek kız vardı okul bitince hepsi ayrılıyor devam eden çok az birliktelik var. Sınırların şimdi nasılsa aynı devamlılıkta olsun. Hormonlarından dolayı arayışta çok karşı cins karşına çıkacak, arkadaş olmak isteyecekler tabii başka ileri birliktelikler de bunlara sen istemedikçe kapalı kal. Başarılar dilerim...
11 Yorumla- 3 sa
Teşekkür ederimm
22 saInsandan uzak kitaba yakın ol saçma sapan arkadaş gruplarına katılıp 4 yılını kafelerde lakırtı yaparak heba etme kütüphaneye dadan bolca oku 4 yıl boyunca kafelerde lakırdı yaptığın arkadaşların okul bittikten sonra bir daha karşına çıkmayacak ama 4 sene boyunca Okuduğun her kitaptaki bilgi eseri bir ömür takip edecek ve kesinlikle 4 yıl boyunca dil öğrenmeden Okulu bitirme
20 Yorumlabütün dersleri ilk seneden aradan çıkarmaya çalışma ama asla boş dalama, ortalama her şeyin temelidir. insan ilişkilerinde de kimseye baştan anlam yükleme, herkesin gerçek yüzü zamanla çıkıyor ortaya.
11 Yorumla- 12 sa
Tamamdır teşekkür ederim
12 saGüler yüzlü ol ama ezik olma gerektiğinde hakkını savun
Mütevazi ol kimseyi arkasından veya yüzüne karşı aşağılama, saygı en önemli şey.
Özenli ol saç makyaj şık giyinmeye çalış pinterestteki outfitlerden yardım alabilirsin
Koku çok önemli parfüm deodorant kişisel bakım ağız kokusu gibi şeylere çok önem ver
Sadece gezme, sadece ders de çalışma. İkisini %50 şekilde dengelemeye çalış. Hatta derslerin %60 olsun mümkünse.26 Yorumla- 12 sa
Çok teşekkür ederim kesinlikle buna dikkat edeceğim
- 12 sa
Rica ederim kuzum, ne kazandın bölüm olarak
- 12 sa
Genetik mühendisliği yıldız teknikte
- 12 sa
Hay maşallah, dikkatli ol herkese güvenme kötü ortamlara girme derslerine odaklan ama gezmeyi tozmayı da ihmal etme akademisyenlerle de tartışmaya girme. Aklıma yine gelen tavsiye olursa yazarım🥰
- 11 sa
Çok mutlu olurumm çok sağolll😊
- 11 sa
Genel not ortalamanı yani gano'nu 2,5 ve yukarısında tutmaya çalış. Boş zamanlarında dil de çalış ingilizce çok önemli
18 saÜniversitenin tadını çıkar, sadece derslere değil kendine de yatırım yap. Güzel arkadaşlıklar kur ama herkese hemen güvenme. Bir de sırf yalnız kalmamak için yanlış insanlarla yakınlaşma.
21 Yorumla- 18 sa
Küpe yaptım teşekkür ederimm
Ailenden ilk defa uzak kalıyorsan gereksiz aksiyonlar alma, arkadaş ortamının getirdiği sebeplerden ötürü bir kereden bi şey olmaz diyip kullanılması yasak görülebilen şeyleri kullanma, deneme ve uzak durmaya gayret et, sınavlara sıkı çalış, varsa aşk hayatını ve akademik gidişatı aynı denklemde görme, akademik gidişat çok daha kritik, terazide aynı ağırlıkta değiller, paranı kullanmayı öğren, sağlıklı beslen.
11 Yorumla- 2 sa
Çok teşekkür ederim kulağıma küpe yaptım
18 saÇabuk güvenme insanlara
üniversitede tanıştığın insanlar üni bitince %90 ile görüşmeyeceksin bile
Kendini sadece üni ile sınırlama. En kötü ihtimalle yabancı dil öğren13 Yorumla- 18 sa
Teşekkür ederim küpe yapıldı
- 18 sa
Başarılar diliyorum eğitim hayatında
- 17 sa
Sağoll
Ünv. Arkadaşlıkları yüzde 99 u sahte arkadaşlık oluyor. Otogara kadar derler o yüzden çok da Umut bağlama ve hemen güvenip özelini anlatma kimseye
17 Yorumla- 1 gü
Kesinlikle dikkat edeceğim teşekkür ederim
- 1 gü
Peki sende ne kadar zaman sonra gerçek yüzleri ortaya çıkmıştı
- 1 gü
Tamam cokk teşekkür ederim bunu net uygularım
Çok çalış
Derslerden önemli bişe yok
Uygulamalı öğrenebileceğin bir meslek ise boş zamanlarında o meslek nerede uygulanıyordu gidebiliyorsan git çalışabilirsen çalış12 Yorumla- 1 gü
Küpe yapıldı teşekkürler
16 saSadece derslere odaklanma doyasıya tadını çıkar içinden geldiği gibi yaşa... özgür oldugun tek zaman univerisite zamani
23 Yorumla- 15 sa
- 12 sa
Gizli Üye(18-24)17 saVize sınavları final sınavlarından önemlidir, final sınavı için bütünlemede çalışıp yüksek notla telafi edebilirsin ama vize sınav notunun geri dönüşü yok, o yüzden çok sıkı çalış
33 Yorumla- 17 sa
Yıl sonu notu vize + final mi oluyor
Cevap sahibi17 saVize, ilk sınavın demek.
Final, ikinci sınav.
Bütünleme, final sınavında başarısız olan ve başarılı olup not yükseltmek isteyen öğrencilerin girdiği sınav.
Gano, dönemlik ortalaman yani güz ya da bahar dönemi. şu an güz dönemindesin.
Akademik de, yıllandıkça oluşan yıllarının ortalaması demek.
- 16 sa
Teşekkür ederimm
3 saHer tarz insanla karşılaşırsin, önyargılı olma ama çıkarcılara da dikkat et. Dersleri ihmal etmediğin taktirde etkinlikleri kaçırma 😉
12 Yorumla- 3 sa
- 1 sa
👍
11 saDerslere odaklan, borc verme, sigaraya ve basla seylere alısma.
Kulüplere üye ol sosyallik olarak dolu dolu geçir
11 Yorumla- 3 sa
23 saHerkese hemen güvenme ve sırf yalnız kalmamak için yanlış insanlara tutunma. Üniversitede çevreden çok kendini tanımaya bak
11 Yorumla- 23 sa
Yalnız kalmayı da severim no problem. Teşekkürler tavsiye için
Üniversiteyi yalnızca diploma alınacak bir yer gibi görme; bir beceri edin, çevre kur ve mümkün olduğunca deneyim kazan. Her tanıştığını gerçek dost sanma, dersleri son haftaya bırakma ve sırf ortama uymak için maddi gücünü aşma. Bir de kendini başkalarının hızına göre değerlendirme; herkesin yolu ve zamanı farklıdır.
00 YorumlaÜniversite arkadaşlıkları otogara kadardır, unutma. Çok samimi olma, kazık yiyorsun çünkü
11 Yorumla- 1 sa
Dikkat ederim sağol
Bilmiyorum okumadım :D ama sen oku gerçekten çok kıymetli.
13 Yorumla- 2 sa
Okuyacağım umarım size daha iyisi nasip olur
- 2 sa
Umarım çok teşekkür ederim ve size de iş hayatınızda kolaylıklar güzellikler diliyorum
m 13 saUzun süre tanımadığınız birine sakin güvenip yola çıkmayın
11 Yorumla- 12 sa
Teşekkür ederim küpe yaptım kulağıma
15 saKendi kararlarını arkadaşsız kalırım diye yok sayma. Omurgasız davranma
11 Yorumla- 2 sa
Hiç öyle bı karakterim yok. Arkadaşsızlık sorun olmaz benim için. Nasihat icin teşekkür ederim
15 saDerslerine çalış başarılı eğlenceli arkadaşlar edin.
11 Yorumla- 2 sa
Sonradan pişman olacağın hiç bir şey yapma. Kimseye borç verme. Geri gelmez. Sen kötü olursun
11 Yorumla- 18 sa
Dikkate alacağım teşekkür ederim
Herkesle muhatap olma ve insanlarla tanışmak için önceliği sen yapma onlar senin yanına gelsinler
18 Yorumla- 1 gü
Neden önceliği sen yapma dedin ki tanışmak için adım atmak sorun yaratır mı
- 1 gü
Anladııım aramız bozulduğunda daha sert söyleyecek şeyler de bulurum ama bu da aklımda olsun. Teşekkür ederim
- 1 gü
Rica ediyorum 🙏🙏 çünkü insanlara iyilik yapsan en büyük nankör sen oluyorsun o yüzden gözünle gördüğün tanıklık ettiğini olaylara karışma ve arkadaş ortamında yurtta kaldığın dönemde bir arkadaşın diğer arkadaşınla konuşmuyorsa onlar konuşmuyor diye konusmamazlik yapma mesafeli ol genel olarak sen ne kadar kendini bilsen de seni çekemeyen insanlar olucak
- 1 gü
Meyve veren ağaç taşlanır ben alışkınım bu duruma. Ama mesafe konusunda çok haklısın. Sağoll
- 1 gü
Cok teşekkür ederim 🙂
Başta herkes kerkesle samimi olacak ve herkes bir anda gruplaşacak ama bir dahaki yıla o gruplar dağılmış herkes herkesin sırrını birbirlerine yaymış herkes herkesin arkasından konuşmuş olacak. Kimseye güvenip sırrını verme.
21 Yorumla- 20 sa
Tamamdır teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)19 saMerhaba. Bakireyseniz bakireliğinizi korumaya devam edin çünkü sizin yaş grubunuzdaki (18-35 arası) kadınlara karşı erkekler bakireliğe oldukça önem veriyor. Diğeri de sağlığınıza dikkat edin ve kendinize iyi bakın. Ha bir de siz sormadan söyleyeyim, evet anal penetrasyon da bakireliği bozar çünkü o da bir deliktir.
00 YorumlaHerkese güvenme, ama herkesten de kaçma. Dersleri son haftaya bırakma, paranı ilk haftada bitirme, yanlış insanlarla yıllarını harcama.
😃10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 saTopluma her zmn uyma seni dıslarlarsa boş ver.
15 Yorumla- 3 sa
Dışlamak kadar ezikce bişey yok. Teşekkür ederim cevap için
Cevap sahibi1 saBak iste insan saf iken dislandiginda ezik hisseder. Uyanmisken dislanincada konfor bulur. Ah ahh. Ben safken dislaniyordum ulan biri demediki seni kiskaniuorlar diye. Ya yetenekliysen ya da nasil desem, dislanmaya karsi direnc eşigin yuksek ise seni dislarlar. Yani rastgele insani dıslamazlar. Sadece potansiyellileri dıslarlar.
- 1 sa
O kadar iyi anlıyorum ki seni lisede en çok yaşadığım bir durum bu ama ben meyve veren ağaç taşlanır deyip bosverdim kalitesiz insanlar eziklemeyi bilir anca dedim. Ve daha kaliteli düzgün insanlarla tanıştım. Çok haklisinn
Cevap sahibi48 dkSen onu iyi ki diyebildin. Beni cok degistirdi bu surekli güvenimi kıran bir felaket gibiydi. En son ise duygularini dondurup herkesten soyutladim kendimi.
- 46 dk
Çok üzüldüm bunları yaşamana gerçekten. Ama hayat sana da cikartacagin bir ders sunmuş burada. Sen yine de duygularını dondurma duygularını yaşamaya bak. Hayat devam ediyor 😊
1 güSadece üni için geçerli değil bu söyliceğim.
Hayatına giren tüm insanların yüzünü dahil yarın görmeyebilirsin sana hata yapanı affetme sil gitsin13 Yorumla- 1 gü
Inceldiği yerden kopsun diyorsun yani ben genel olarak şans veren kişiyim ama kesinlikle aklımda bulunacak. Teşekkür ederim
- 1 gü
Kopsun knk senin hayatına senden daha çok etki edebilicek insan sayısı nadir rica ederim
- 1 gü
Haklısınn
Gizli Üye(25-29)1 güSen sen ol gözünle görmediğine inanma kulağına küpe olsun
16 Yorumla- 1 gü
Örneğin ne gibi
Cevap sahibi23 saKulaklarında küpe var mı
- 23 sa
Var ama yenisini eklerim ya araya sıkıştırırım sizin tavsiyenizi de
Cevap sahibi23 saBir kulağında kaç delik var
- 23 sa
Söyleyecek misin
Cevap sahibi23 saDedi kodular için
Kalbur üstü üniversitelerde okumuyorsan okuma ama diyorsan ki ben her üniversitede okurum benim ensesi kalın dayım amcam var o zaman bir şey diyemem
17 Yorumla- 3 sa
Yıldız teknik üniversitesinde mühendislik okuyacağım
- 3 sa
Yabanci dil hazırlık kontenjanına kabul edildim ve genetik mühendisliği
- 3 sa
Tamam güzel bölüm bağlantılarını iyi tut kendini gelistir yurt dışına git kişisel gelişim olmazsa burada kalırsın burada da iş bulamazsin çünkü alan niş bir alan. Bu Mbg gida muh. Gibi diğer alanlar içinde geçerli. Ama genel olarak umutsuz vaka değil. Senin için iyisi neyse o olsun. İlk kez mi girdin sınava?
- 3 sa
Teşekkür ederim benim de hayalim bu. 1 kez mezuna bıraktım
- 3 sa
Tamamdır tekrar çok teşekkür ederim 😊
İlk hafta herkes gruplaşıyor orada gerçek dostunu bulamazsın onlara çok güvenme ve her şeyi paylaşma.
11 Yorumla- 3 sa
Tamamdır küpe yaptım teşekkür ederim
Çevre edinmek hayatınızın en büyük yatırımı olacaktır ilerisi için. Aldığınız eğitimden daha ziyade network sizi kurtarır.
12 Yorumla- 18 sa
Networke kesinlikle önem vereceğim teşekkür ederim
10 kişilik gruplar halinde koyun sürüsü gibi dolanma
21 Yorumla- 2 sa
Toplulukla dolaşan biri değilim zaten ama nedenn
Gizli Üye(30-35)7 saHer şeyi herkesle paylaşma. Daha çok dinle ve hızlı karar verme.
20 YorumlaAnne kızına demiş ki. Kızım erkeklerde uzak dur diyeceğim ama durmayacağını biliyorum. Her şeyi yap ama sakın bacaklarını açma demiş 😁😁
00 Yorumla
23 saokulunun bitimeye yönel sevgili yapmaya değil
24 Yorumla- 23 sa
Öyle bı amacım yok. Teşekkür ederim
- 23 sa
var demedim. swn sordun fikirki söyledim
- 23 sa
Evet biliyorum cevap verdim ve teşekkür ettim cevap verdiğin için
- 22 sa
rica edrim
16 saDerslerinize odaklanın
12 Yorumla- 15 sa
Tabi ki teşekkür ederim cevap için
- 8 sa
Rica ederim
Kimseye hemen guvenme
12 Yorumla- 15 sa
Tamamdır teşekkür ederim cevap için
- 15 sa
Ve başka tavsiye de veririm
Ozheldeb yazarsan. Rica ederim
Gizli Üye(18-24)1 güKimseye güvenme, uçkuruna sahip çık daha liseliyim ama gördüm ki bu iki şey çok önemli
14 Yorumla- 1 gü
Katılıyorum. Kesinlikle dikkat edeceğim teşekkür ederim
Cevap sahibi1 güSosyaleşmek ile derslerin arasında bir denge kur ilerde pişman olacağın şeyler yapma ve bence sadece tek başına iken evde alkol tuket illa içecek isen
- 1 gü
Teşekkür ederim verdiğin tavsiyeler kesinlikle değerli ve haklı
Cevap sahibi1 güBen teşekkür ederim
1 güKimseyle fazla samimi olma tek diyeceğim bu
13 Yorumla- 1 gü
Fazla samimiyetten kastın sırlarını falan dökme gibisinden mi yoksa sadece merhaba merhaba bir arkadaşlık mı
- 1 gü
Yani gez eğlen sohbet et ama sırlarını güvenip anlatma bir bakarsın üniversitede herkes dedikodunu yapar falan
- 1 gü
Tamam küpe yapıldı teşekkürler
doğru strateji yap, temkinli ol ve sadece önüne bak👌👏
10 YorumlaÜniversiteye yeni başlayan birine tek tavsiyem bol bol gezmesi
10 Yorumlaİlk tanıştığın kişilere bağlanma ve sakın güvenme
10 Yorumla
19 saerkekleri kullan at olarak gor ve en guzel yillarini tek kisiye harcama eglenmene bak baciko hosgeldinnn
14 Yorumla- 18 sa
Hosbuldumm ama benim karakterimde insan kullanıp atmak yoktur
- 18 sa
kiz oyle kullan at diil sevis gec yani baglanma. baglandigini fark ettikleri anda manipulasyona basliyorlar
- 17 sa
Ilişkiye no diyorum o yüzden dedim kiz
- 17 sa
cok iyi fikir baciko <3
Gizli Üye(25-29)16 saKimseye güvenme
24 Yorumla- 16 sa
Cevap sahibi16 saRica ederim ve derslerine çook çalış ilk seneden ganonu yüksek tut
- 15 sa
Tamamdır inşallah 😊
Cevap sahibi15 sa😊
Gizli Üye(18-24)12 saGörüşme ya kimseyle hepsi çıkarcı
12 Yorumla- 12 sa
Nasil tavır sergilemeliyim normalde sert görünüşlü biriyim ama sicakkanliyimdir. Bu yanımı gostermemeli miyim
Cevap sahibi12 saGosterme asla
Gizli Üye(18-24)23 saGüvenme
borç verme
inanma
12 Yorumla- 23 sa
Liste kaydedildi. Teşekkürler
Cevap sahibi23 saRicalar
Gizli Üye(36-45)1 güGelen erkeklerin odak noktasi sekstir dikkatli ol
13 Yorumla- 1 gü
Nasıl anlayabilirim amaçlarının o olmadığını
Cevap sahibi1 güHepsinin amaci o. Zamanla tanirsin
- 23 sa
Tamamdır uyarı için teşekkür ederim fark ettiğim an uzarım o ortamdan
1 güBu konu üstünde tavsiyeler olabilir burada anlat anlat bitmezki
01 Yorumla- 1 gü
Sen bı dene belki biter
Sakın aşık olma ula okulunu bitir derdum da
10 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel kızım, bu harika yolculuğun ilk adımında seni tüm kalbimle tebrik ederim! 🌟 Üniversite sadece derslerden ibaret değil, kendini keşfedeceğin en özel dönemin. Sana en büyük tavsiyem, kulüplere katılarak bolca sosyalleşmen, yeni hobiler edinmen ve çevre edinmekten hiç korkmaman olur. Akademik başarını elbette koru ama anı biriktirmeyi, sanata ve doğaya zaman ayırmayı sakın unutma. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben her zaman yanındayım! 🦋✨