Git
Gitme
Git hayatını yaşa
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam yerine gitmişsin. Kıbrısta 3 yıl yaşadım. Güzel bölüm. Ama kıbrıs , Türkiyeden giden birisi için çok pahalı. Araban olmazsa çok kötü olursun. Araba mutlaka zorunlu. Araba fiyatları da çok pahalı değil. Türkiyedekinin yarı fiyatına veya 3’te birine… Japon suziki swift veya honda jazz öneririm.. Alırken mutlaka dikkat et. Hataylılar ve Adanalılardan uzak dur, selam bile verme. Hayatının pişmanlığını yaşarsın.. Yardıma ihtiyacın varsa her türlü yardımcı olurum. Burdayım. Hayırlı olsun
Git bence ama pahalı yer bunu da düşün derim.
Git bence
Cevap
14Cevap
git.
Mimar olacaksın, bence çok iyi.
Sadece dikkatli ol, sosyalleşip ortam yapacağım diye kendini koyverme
Mimarlıktan iş cikmiyor odtü deki tanıdık hoca dedi bende istiyordum da bubüljede okunmaz önceden de istiyorsan git yok kendime guveniyorum diyorsan gitme 1nsene daha yapabilecskjsen
Kıbrısa giden alkolden kumardan mezun olamıyor genelde ama sen bilirsin iradene güveniyorsan git bebekim 😄
Kaç yaşına gelmişsin üni okunmaz bu yaşta ve okusan ne olur okumasan ne olur
Kültür seviyenin artması, ilgi alanın hakkında birikimin olması adına gidersin mesela. 29 yaşına kadar okumayı tercih etmeyen birisi de olabilir okuyamayan birisi de. Hayatınız çok toz pembeymiş. Devlet 30 yaş üstü hanımefendiler için kontenjan dahi açıyor. Şu 3 iq seviyesi komik geldi
@Varlıbüşra 3 IQ seviyesi sensin Türkiye de üniversite okusan bile işsizsin millet ülkeden kaçıyor awk siz üniversite ye gidiyorsunuz
@VarlıbüşraBoş yapma
@Varlıbüşra chatgpt de kültür seviyeni arttırır boş yapma bunlari bende biliyorum en zeki sensin tamam
@Varlıbüşra Aman aman git okul okudum demek için gidersiniz anca hava atmak için birşeyler öğrenemezsiniz
@Varlıbüşra Sen iq seviyeni ölçtürdün herhalde 3 çıktı bana 3 iq diyorsun kezban 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hadi paşam git bok temizle hadi nasıl sokmuşlar 6 yorum atmış anası ya
Git chatgbtyle sikis her boku ona sora sora böyle düşmüş iq seviyen. hadi ordan git hadi ablacım ergen erkek çekilmiyor
@Varlıbüşra Her boku sende ona soruyorsun herkes soruyor zaten boş yapma ergen diye kes sesini kendi Iq seviyen düşmüş asıl kezban
@Varlıbüşra Terbiyesizlik yapma senden büyüğüm
Sus * koyduğum bebesi ne bu takıntı aök hala yazıyor velet sokturtma belana herkes chat gitme soruyor diye üniversite okumasın mı kardeşim bir * kendinizi geliştirmede gebereceksiniz hala bomboş konusul bok sıcratıyorsun kezbanmış varoşlaşma
Yaşını hadi ordan büyüklükle alakası yok sen öyle dersen seni de ağlatırlar ya bebesi senin gibi varoşlar yeni tanışmıyoruz.
@Varlıbüşra Varoş sensin awk kezbani
@Varlıbüşra Awk topu
@Varlıbüşra İngilizce biliyorum daha ne kendimi geliştiricem sen kendini geliştir bence Türkiye de okullarda hiç bir şey öğretmiyorlar altına yat okuldakilerin
@Varlıbüşra Anana sor o ağlamayi çok iyi bilirdi
@Varlıbüşra Anan dan mi biliyorsun awk kezbani?
ilk üniversiten mi 29 yaşına kadar hiç gitmediysen git
Düzenli gelirin güzel bir hayatın varsa gitme
180’le mimarlık mı? Vay emenike
Kıbrıs diyor 😄
@Belayımdiyorum bende sen diyorum 😁
Git knk gitmesen obp kırılıyor seneye
Bitince en yakın bimde işe başlarsın
Şaka gibi 205 ile yerleşemedim
Özleriz seni ama
Git tabiki
Git mutlaka
28 yaşında üni mi okunur