Sınıfta 'amca/teyze' muamelesi görmekten korkmalı mıyım, yoksa hayallerin yaşı yok deyip diplomayı kapmalı mıyım? Gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum...
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sınıfta 'amca/teyze' muamelesi görmekten korkmalı mıyım, yoksa hayallerin yaşı yok deyip diplomayı kapmalı mıyım? Gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum...
Cevap
29Cevap
En son paylaştığım fotoğraftaki kişi sensen hiç de öyle bir muamele görmezsin. Aksine, büyüklerine daha çok saygı gösteriyorlar. Ben de aflı öğrenci olarak okulumu bitirmiştim, yaşımdan dolayı bana karşı çok saygılılardı. Hatta yaşımı öğrendiklerinde bu daha da güzel bir hâl almıştı. O yüzden hiç çekinme, hayallerin peşinden git. 😊
Şuanda ben üni2 geçecem ben üniversite 1 deyken 24 yaşında ve 17 yaşında öğrenciler de vardı ve hepimiz aynı gibi davranırız ama sen biraz daha büyük olabilirsin ama bence sorun değil
Yani ortada sırıtsan da ne olur ki istediğin şeyi yapmak için bir engel değil bence ve şimdi ikinci üniversitesini okuyan çok kişi var o yüzden büyük yaşlar da oluyor yani birçoğu bölümde👍🏻
Ve dediğim gibi bence diplomayı almak için değer en fazla ne olur ki derslerine odaklanıp bir de etkinliklere katılırsın bir bakarsın çoktan mezun oluvermişsin:))
... hemde 38 de genç değil gibi sormuşsun bence hala geçsin...
kank öyle düşünme ciddi anlamda okumanın yaşı yoktur bana göre , bizim sınıfta 60 yaşında emekli amcalar teyzeler vardı senin yaşın gayet ideal ;
Merat ettiğin her şey için
merakca. com
Okumanın yaşı yoktur. Sırıtmazsın. Gül geç. Umursama. Gerekse yanlız kal, derslerine odaklan, kimseyi umursama.
Bir avuç ergen yüzünden hedeflerine, hayallerine engel olma sakın.
Bak benim duyduğum ve hep kullandığım bir sözüm var; bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp. Öğrenmenin eğitimin yaşı olmaz kimse kimseyede teyze/amca gibi ithamda bulunmaz. Sadece abla olursun😅
Benim sınıf arkadaşım vardı 25 yaşındaydı biz 18 yaşındaydık o bile sırıtıyordu. Dayı diyorduk. Buna göğüs gerebileceksen başla valla :)
Yaratmak Allahü teala'ya mahsus insan bir şey yaratmaz, diğer türlü siz bilirsiniz
Okumanın yaşı yoktur ya senin yaşlarında bir sürü insan var
Yaşına bakmazlar hele ki bayan olunca hiç sırıtmazsın bence.
Olur ama ben olsam teyze derdim yani. Erkek olsaydın yanında takılırdık
Kesinlikle takdir edileceğin aşikar. Öğrenmenin yaşı yok.
her şey mümkün.
Ama ortamdaki duruşun, verdiğin enerji önemli fark yaratır.
Ögrenmenin yaşı yok
Önemli olan üni'den sonrası
Yani zor olur ama ilk günlerden sonra sosyal çevren alışır. Destekliyorum seni.
50 yas ustu insanlar da oluyordu uni de. Kendi hayatını yaşa derim
Sonuçta okuyunca da yaşın geçecek okumayınca da. O yüzden başla bebeğim 🎀🤍🥳
Benim sınıfımda oluyordu abla vs diyorduk. Ama bence yaşınız genç daha ileri yaşta bize gelenler siz sırıtmazsınız yani..
Okumanın hayallerini gerçekleştirmenin yaşı da zamanıda yok yeter ki iste ben üniversitedeyken 45 yaşında adam vardı
Hayır yapmak istediğin hayalin varsa yapmalısın. Kimin ne dediği önemli değil
Ben üniversite okurken 47 yaşında adamlar vardı sınıfta
Sana yürürler bile ne teyzesi
teyze diyene iki tokat salarsin bişi olmaz
Kap gitsin okumanın yaşı olmaz
Okumanın yaşı yoktur
Daha genç hissedersin👏
Bence farklılık olur
Hangi bölüm için
Genclik iksirini alicaksin
Bence olur olur giderin var
60 yaşında sınıf arkadaşım var dı
60 yaş üstü gördüm sınıfımda
Öncelikle evli mısın? Ve bölüm düşüncen var mı?
Boş iş
38 i göreceksin misin bence önce bu kısmı düşün
Siritmazsin
Hayır
bir şey olmaz
Hiçbir şey olmaz.
Hiç sorun olmaz
Tam zamanı
Kimse takmaz seni
Saçmalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir adım, seni yürekten tebrik ederim! 🌸 Hayallerin hiçbir zaman yaşı olmaz ve bu karar kesinlikle fark yaratacaktır. ✨ Sınıfta asla sırımazsın, aksine hayat tecrüben ve özgüveninle genç arkadaşlarına ilham olursun. 🎓 İlk başlarda belki tatlı bir şaşkınlık duyabilirler ama senin olgunluğun ve azmin hepsini etkileyecektir. 🌟 Kendine güven ve o diplomayı gururla al! 📚 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋