Eğitim & Kariyer Üniversiteye kaydoldum yaşım 23 ama diğerleri benden küçükler sizce sorun olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Herkes yaşını 19 20 21 diyince utandım biraz Üniversiteye kaydoldum yaşım 23 ama diğerleri benden küçükler sizce sorun olur mu? Cevapla Üniversite Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TheDoge Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seneye bende senin gibi YKS kazanıp üniversiteye gideceğim ama sıkıntı olmaz herhalde. 1 0 Yorumla
excalibur124 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Sorun olmaz 40 50 yaşında üniversiteye gidenler var bunlar sorun değilde senin mi sorun olacakq 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yoo niye sorun olsun canım sen okuluna bak boş ver takılma yaşına. 40 yaşında değilsin sonuçta gencecik 23 yaşında bir kızsın o gözle bak derim 🙂 0 0 Yorumla
mertᴄan Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl Kötü bir durum ya arkadaş edinme açısından 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 754 cevap paylaştı. Sorun olmaz 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden sorun olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dışlanırım korkusu var😏 Yorumla yolcu3434 +1 yıl Dislanmazsin çokda onemsenmez rahat ol Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seneye bende senin gibi YKS kazanıp üniversiteye gideceğim ama sıkıntı olmaz herhalde.
Sorun olmaz 40 50 yaşında üniversiteye gidenler var bunlar sorun değilde senin mi sorun olacakq
Yoo niye sorun olsun canım sen okuluna bak boş ver takılma yaşına. 40 yaşında değilsin sonuçta gencecik 23 yaşında bir kızsın o gözle bak derim 🙂
Kötü bir durum ya arkadaş edinme açısından
Olgun severim ben iyi anlaşıyorum
Sorun olmaz
Neden sorun olsun
Dışlanırım korkusu var😏
Dislanmazsin çokda onemsenmez rahat ol
Olur
Ne okuyon