1 ay
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
hıcbırsey olmaz ıllakı takılan olacaktır ama cıddıye alma hayallerını gerceklestır
Abla derler yaşını bilirlerse.
Banada herkes abi diyorlar 😁😂
Valla ben sınıfta herkesin bana abla demesini kaldıramam kendimi yaşlı hissederim
Şimdilerde 20 yaşında olanları ben 30 yaş sanıyorum. Bence sırıtmazsın.
Instagram reels izle Instagram mizahini birden okey
Benim sınıfımda 28/29 yaşında birisi vardı ama en az 35 gösteriyordu biz ona dayı diyorduk. Yaşça büyük insan sayısı tek tük ise evet sırıtırsın ama her zaman saygınlığın olur.
bu yaşta hala bunları düşünüyorsan sen daha adam olamamışsın
sırıtmazsın. vizyon meselesi bu. takdir bile toplarsın
Canım yaşın kime ne git uniye kazan hayatını yaşa
ben bu yaşta yüksek lisansa başladım ya ve hala gencim :)
58 yaşında okuyan gördüm neden yaş sorun olsun ki.. Bence başlaaa
Hayir ya sonucta uni lise degil her yastan insan var mezuna kalan hazırlık okuyan 2. yi okuyan ya da birakip okuyan ya da 35 yas ustu de bi suru insan var zannetmiyorum oyle bi sey yaşayacağını
38 yaşında olup 20 yaşında gibi görünen kadınlar var, biraz da enerji önemlidir : ))
Hayır yapmak istediğin hayalin varsa yapmalısın. Kimin ne dediği önemli değil
Ben üniversite okurken 47 yaşında adamlar vardı sınıfta
Acayip güzel bir kadın olarak gençlerin gözünden kaçmazsin hepsi etrafında pervane olur bak 😝 hangi bölümü yazdın
Hayallerinin peşinden git bence, insan yaptıklarından çok yapmadıklarından pişman olur. Üstelik gençsin kendi kendimize tabular, sınırlar koyuyoruz.
Öncelikle evli mısın? Ve bölüm düşüncen var mı?
Bak soruna bile yazmısım yardımcı olmak için, sen cevap vermemişsin 😄
Ayrıca hani nerde demişsin bölümü
Aslında tam benlik birkaç bölüm öne çıkıyor. İnsan ilişkilerini, yazmayı ve okumayı sevdiğim için en çok Sosyoloji ve Halkla İlişkiler kafama yattı. Hem kişisel gelişimime katkısı olsun hem de uzaktan rahatça okuyayım diyorum. Biraz kelime bilgimi ve yazma yeteneğimi beslemek istersem de Edebiyat güzel bir alternatif. Şimdilik bu taraflar daha ağır basıyor bende... bakk
Hmm, bölüm seçmek en zor karar. Mevcutta işin var mı? Bitirdikten sonra bitirdiğin bölümle ilgili çalışma düşüncen var mı yoksa kişisel gelişim amaçlı mı okuyacaksin?
Mevcut işim var... ekstra hobi :))
Ekstra ise bölüm seçimi daha kolay. İsinle ilgili olan var mı içlerinde? Mevcut işine de fayda sağlayacak
Kısmen
Hangisi
İstiyorsan oku. Gençler seni orada görmesede amca teyze diyecek
Daha doğrusu başka biyerde görselerde.
Yok ne teyzesi bu yaşta başla ne olacak
daha çok başkasının hakkına girmiş olursun
fark yaratırsın canım
Kşmene Ya Okumak İstiyorsan Oku
Fark yaratırsın 🥳
Öyle ablalar çok ya bişey olmaz
Bence sana saygı duyarlar
Sana yürürler bile ne teyzesi
teyze diyene iki tokat salarsin bişi olmaz
Kap gitsin okumanın yaşı olmaz
38 i göreceksin misin bence önce bu kısmı düşün
Okumanın yaşı yoktur
Daha genç hissedersin👏
Bence farklılık olur
Hangi bölüm için
Genclik iksirini alicaksin
Bence olur olur giderin var
60 yaşında sınıf arkadaşım var dı
Oku geç abla ya sınıf arkadaşların kim sanki hayatın ne getireceği belli değil onlar senin yaşında bu kadar cesaretli olamiycaklar belki
60 yaş üstü gördüm sınıfımda
Okunur çünkü neden olmasın ki? Mesela ben okurken bizim sınıfta 50li yaşlarda bir abla vardı.
Herkes sana göz diker canım
sırıtmazsın ablalık yaparsın fena mı
siritmazsin zaten 25 gosteriyon
niye sırıtacaksın gülümsetirler
Hayalin yaşıyok oku bence
hayellerin yasi yok bence
Hangi bölüm olduğuyla da ilgili
Açık ise sorun olmaz sanırım
Sırıtsan ne olacak ki? Ayıp bir durum değil
İstediğin gibi yaşa kötü bir şey yapmıyorsun
Okumanın yaşı yoktur Ebru Hanım doğru bir karar
Farkındalık güzeldir başla
Hayallerini yaşamaktan korkma :*
Hangi bölümü düşünüyorsun ?
siritirsin ama basla onemli degil
Okumanın yaşıyok ki
Bu yaşına kadar naptın teyzeeeee
Geleceğin üniversitelilerini yetiştirmekle meşguldüm, şimdi sıra bende. Hayatın tek başarısının 20 yaşında bir diploma almaktan ibaret olmadığını anladığında tekrar konuşalım:)
He çocuk yapmış. Onları üni mezunu yapmış. Kocası tarafından aldatılmış kapalı pakize
Okuma aşkı bundan doğmuş sana yani. Kendini böyle mi avutuyosun. Kocam dışarda kim bilir kimlerle aldatıyor seni ondan ego yapıp eğitimini menopoz döneminde almaya karar vermişsin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bunun çocukları da kesin yksde 1 milyon sıralama yapmıştır. Kız doğruyu söyle kocan kimle seni aldattı 😆😆😆😆
Hayal gücün takdire şayan ama zekân için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Kendi hayatında gördüğün eziklikleri, aldatılma krizlerini ve başarısızlıkları bana yansıtmaya çalışman tamamen senin kendi travmalarının dışa vurumu. Benim yetiştirdiğim evlatlar da, aldığım eğitim de, kurduğum hayat da seni katlar. Sen ancak klavye arkasından başkalarının hayatına hasetle bakıp kendi değersizliğinle baş başa kalırsın. Hadi şimdi kendi küçük, mutsuz dünyanda çürümeye devam bebeğim🙂
Ve gizli gizli yorumunu saymıyorum bile :)))
Kız sen kimsin be dnsnnsns ben taş gibi bebek gibiyim senin gibi pörsümüş menapozlu karilar dururken ben neden aldatilayim. Egitimliyom, iki ünili çocuk yetiştirdim diyosun ama maks bi milyon sıralama yapmıssın be teyze. Dndndnjd
Hayat kurmuş muş. Bak sen buralarda xper yükseltmeyi kendine hayat kurdugunu zannediyor. Kocana yetisicen diye ne bu acele teyze geç kalmışsın ahahahha 😆😆😆 sen benim tırnağım bile etmezsin o bir milyon sıralama ile mezun olduğum okul ve bölümün kapısından dahi geçemezsin. Sana ezik hayatında mutluluklar 🤣🤣🤣🤣 menapoz ilaçlarını almayı unutma
Ay bir de kapalıdır bir de şimdi bu as, alak. Zavalliiii iki çocuğu çim gibi büyütmüş. Ben yetiştirdim diyor. Kafanı aç da hava girsin içeriye biraz. Beynin oksijensiz kalmış s. ikik orspu 🤣🤣🤣🤣
Hadi dava açsana b. ekliyorum. ama sende o para ne gezer. Senin g,, ötüne iki dolar so, k,, ayım da cebin harçlık go. rur belki. Çapsız çocuklarını da al g. tune s. ok 🤣🤣🤣🤣 kocan seni kapı dışarı etmeden önce kendini gelistirmeliyim perileri gelmiş kapalı fa. hise
Öyle bil sevin😉
Hiçbişey için geç değil
Evet.
özgüvenli olurusn önde durursun