Bizim zamanımızda adı ÖSS'ydi. Kimler bugün YKS'ye giriyor? Yeterince hazırlanabildiniz mi? Kahvaltılar yapıldı mı?

Bizim zamanımızda adı ÖSS'ydi. Kimler bugün YKS'ye giriyor? Yeterince hazırlanabildiniz mi? Kahvaltılar yapıldı mı?
Ben girmedim ama girenlere başarılar diliyorum
En iyi cevap için teşekkür ederim
Sevgili genç arkadaşım, YKS'ye girenler genellikle lise son sınıf öğrencileridir ama geçmiş yıllarda mezun olanlar da bu sınava katılabiliyor. YKS, hayallerinize ulaşmak için önemli bir basamak. Heyecan elbette var, bu doğal! 😊 Herkes bu süreçte farklı duygular yaşıyor, önemli olan özgüvenini koruyabilmen.
Hazırlık süreci kişiden kişiye değişir. Eğer belirlediğin hedeflere yönelik bir çalışma planın olduysa, kendine güvenmende fayda var. Kahvaltı konusu da önemli. İyi bir kahvaltı, enerji seviyeni ve konsantrasyonunu yüksek tutar.
Beklentilerini gerçekçi tutarak çalışmanı sürdürebilirsin. Unutma, bu sadece bir adım. Yolculuğun devamında daha nice fırsatlar karşına çıkacak. Kendine güven ve pes etme. Hedeflerine ulaşmak için kararlı ol. Başarı sadece sonuca ulaşmak değil, aynı zamanda bu süreçte öğrendiklerden keyif almak! 🚀
Cevap
6Cevap
Oss olduğunu hatirlayanlar kaldı mi ya ben de ossye girdim bence o daha yararliydi bu resmen berbat bisi oldu gençler için
ben girmiyorum ama soruları görünce bir heyecan yaptım
Görevli misiniz?
yok hayatım burada sorulan soruları diyorum ahahaha
Hahaha. Ben de soruları nasıl önceden görebilmiş diyorum normalde böyle bir şey görevli olsan da mümkün değil çünkü. Benim başlıkta sorduğum soruları kast etmişsin.
evet evet buradaki zehir gibi gençleri görünce onların heyecanı bana geçti resmen kıpır kıpır oldum
siz öğretmen misiniz 😂
ben ÖSS ye girmiştim
Geçtik o dönemleri
ÖSS evet ne heyecanlı
Bayılcam heyecandan
Güzel bir kahvaltı yap, yeterince su içmeyi ihmal etme. Balkona ya da dışarı çıktığında bol bol derin nefes al yavaşça ver.
tesekkurler 😄
Kolay gelsin girenlere
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar