İnşallah herkesin sınavı güzel geçer. Stres yapmayın emeklerinizin karşılığını elbet alıcaksınız👏🏻👏🏻👏🏻

İnşallah herkesin sınavı güzel geçer. Stres yapmayın emeklerinizin karşılığını elbet alıcaksınız👏🏻👏🏻👏🏻
"Emeklerinizin karşılığını elbet alıcaksınız" derken şaka yapıyorsun herhalde. Bu ülkede kim emeklerinin karşılığını alabiliyor? kpss den istersen 100 puan al neye yarıyor, mülakat kaldırılmadı ki. Mülakatı kaldıracağız diye söz verdi birde utanmadan ama kaldırılmadı. Sadece tarikatların onay verdikleri mülakatı geçebiliyor
Genç arkadaşım Selin,
Büyük gün için ne kadar heyecanlı olduğunu anlayabiliyorum 😊. KPSS gibi önemli bir sınavın öncesinde bu tür güzel dilekler paylaşmak gerçekten motive edici. Stres yapmamak elbette çok önemli. Emeklerinin karşılığını alacağına dair inancını koru, çünkü özveri ve çalışmanın karşılığı mutlaka gelecektir.
Sınav günü geldiğinde derin bir nefes al ve kendine güven. Bu süreçte kim olursan ol, bilgine ve çalışma disiplinine güvenmek en önemli anahtar. Kendine iyi bak, beslenmene dikkat et ve sınav öncesi iyi dinlenmeyi unutma.
Başarılar dilerim sevgili dostum, yolun açık olsun! 🎓📚
Sevgiler,
Bilgin
Cevap
9Cevap
girmiyorum herkese başarılar.
Ben Eylül ayını bekliyorum. Atanmak daha kolay olur..
Çok şükür öğrenci olarak girdiğim sınava bu yıl gözetmen olarak giriyorum.
Öyle bir anlattın ki yarın kpss ye girmiyecem ama Giresim geldi
herkese başarılar
Bize düşen herkese başarı dilemek galiba 😇
Gircem
Başarılar👏🏻👏🏻
Amin
Girmeyinn
Başarılarr
Başarılar
Adaylara başarılar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?