Cok calistim cok emek verdim ama hala denemelerde istedigim nette sabit kalamadim umarim gervek sinav herkesin emeginin karsiligini aldigi sinav olur 🙏
Girmicektim sınava ama son anda ikna ettiler. 2 ayda hazırlandım bakalım nolcak😅 Allah'tan temelim vardı. Tam anlamiyla hazırım diyemem ama konular bitti, tekrarlar da az kaldı gibi.
Maalesef tam olarak hazır hissetmiyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Arkadaşlar ben sınav yerine tek gideceğim. Öğrenci kartım ve diğer sınava giriş belgem de olacak fakat bunları nereye saklayabilirim? Cebimde dursa sorun olur mu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Devlet Hastanesi'nde çalışıyorum gerekmiyor bana
Girmiyorum ama girenlere şimdiden başarılar
Gözetmen olarak giriyorum. Şimdiden başarılar herkese.
kaç puan ile atiyor
Cok calistim cok emek verdim ama hala denemelerde istedigim nette sabit kalamadim umarim gervek sinav herkesin emeginin karsiligini aldigi sinav olur 🙏
Girmicektim sınava ama son anda ikna ettiler. 2 ayda hazırlandım bakalım nolcak😅 Allah'tan temelim vardı. Tam anlamiyla hazırım diyemem ama konular bitti, tekrarlar da az kaldı gibi.
Maalesef tam olarak hazır hissetmiyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.
Arkadaşlar ben sınav yerine tek gideceğim. Öğrenci kartım ve diğer sınava giriş belgem de olacak fakat bunları nereye saklayabilirim? Cebimde dursa sorun olur mu?
Ailemin istediği üzerine giriyorum bana kalsa girmem
Ben önlisansa gireceğim ama bende bile bi heyecan var😄
Bn girmicegim için bi problem yok bnim acımdan ama girenlere başarılar allah zihin açıklığı versin hayalinizdeki mesleginize kavusursunuz insallah
Degilim ve son aylarda biraktim zaten bi depresyon sürecim oldu toparlanamadim.
Hiç hazır hissetmiyorum.
Bir korku var içimde.
Hazırım. 75 alsam yeter
Ya tutarsa taktiği uygularım muhtemelne
girmiyorum, girenlere başarılar diliyorum.
Kpss büyük bir aldatmaca
Gerçekten bilemiyorum
Değilim, bakalım neler olacak.
Bu sene için çalışmadım ama gircem seneye nasip
Bölüm ne
İktisat
Yazmıcaksın yani 😊
Alan girmicem kendimi denemek için gircem seneye daha hazırlıklı denerim
Ne zaman
Bu Pazar
Bir arkadaşım girecekti lisans demi
Evet