Eğitim & Kariyer KPSS'ye hazır mısınız? IXARESXI Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Galiba değilim 🥹🥹 Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar şimdiden herkese başarılar herkese dönüş yapamıyorum çok şey olmuş teşekkür Güncellemeler+1 yıl Sınav nasıldı gençler, bana kolay geldi 🥰 KPSS'ye hazır mısınız? Cevapla KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,1b cevap paylaştı. Hazırlanmadım ama girenlere başarılar 0 0 Yorumla
Su230 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Önlisansa gireceğim fakat hiç hazır değilim yarın sınava girecek olan tüm herkese rabbim zihin açıklığı versin 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Umarım inşallah Yorumla
Sorucannn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 87% +1 yıl Geçen sefer çok hazırdn ona say 😅😂Kpss de bildiklerimi de unuttum sağolsunlar 2 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hatırlarız inş Yorumla Sorucannn +1 yıl İnşallah yaa bak yine gerildim 🥺😪 Yorumla IXARESXI +1 yıl Ben gerilmedim snssj Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hazırım ve KPSS'nin içinden geçeceğim (geçemedi) 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bu beenmsjsjsjsj Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bende değildim o yüzden başvurmadım hiç sjdjsj şaka bir yana başarılar diliyorum sana 😊 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Bakalım bakalımmm Yorumla Gercegimsanri +1 yıl Alan neydi Yorumla IXARESXI +1 yıl Halkla ilişkiler ve Reklamcılık Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Kpssye de hazır değilim sınav için sabahın köründe yaka değiştirmeye de 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Üzücü Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır değilim ya çözemediğim kitaplarım var iptal olan sınavım daha iyiydi şimdi hicbisey bilmiyorum sanki 2 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Dvsgsgshahahaahha doru Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Artık bu sınavları bı salinya bir sene boyunca yapmayın mümkünse bı beyin olarak ulkece dinlenelim yoksa eğitim sistemi de gittikçe kafayı yiyecekl 2 0 Yorumla
Bana1caykoy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Mezuna kaldım bu yıl eğer istediğim bölümü tutturamazsam seneye gireceğim mecburen bu arada gireceklere başarılar 🤜 1 0 Yorumla
bRokeHeaRth_____ Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hazırlanan ve sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum 1 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Değilim. Mezunda değilim zaten bu sene öylesine giriyorum ama seneye olacak sınav beni geriyor 1 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 437 cevap paylaştı. Hazır olsam nolcak, Türkçe sorularını görünce kan beynime sıçrıyor.. 1 0 Yorumla
Biggirlsdontcry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Çok sabır dilerim Ales’ten yeni çıkmış gibiyimdir sdfffg kpss nasıl hazır olunuyor bir dört yıl sonra bende çalışıp gireyim diyorum ama 😭çok konu vardır 0 0 Yorumla
Dropaline_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 357 cevap paylaştı. Ay bir ay var diye göbek attım hiçbir şey yapmadım çok üzgünüm pişmanım gene djdjf 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Abvermesin Yorumla
Ozpembem Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Hayır deme kendine böyle. Sınavın çok güzel geçecek çok yüksek bir puan alacaksın 1 5 Yorumla IXARESXI +1 yıl Arkanda poleznia çalmıyorsa motive olmam Yorumla Ozpembem +1 yıl Geç dalganı Yorumla IXARESXI +1 yıl Komikti ama Yorumla Ozpembem +1 yıl Mizah seviyen sıfır bro Yorumla IXARESXI +1 yıl Ühü yıkıldım Yorumla
Bahtsızzbedeviiiii Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hazır hissetmezsen yapamazsın. Hazırım demelisin, kendine motivasyon kendin vermelisin 0 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Huuurraaaaaaağ Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hala yapılmadı mı sınav. Eylül bitiyor 2 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yooo Yorumla evapo0 +1 yıl Ne zaman peki. Tarih? Yorumla IXARESXI +1 yıl Yarın jshssj Yorumla
sourcandyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hayır girmiyorumBaşarılar diliyorum girenlere 2 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Umarım başarılı oluruz hdbshs Yorumla
marulsalataası Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Umarım herkesin istediği gibi olur her şey ben çok çabaladım 🙏🙏🙏🙏 0 0 Yorumla
rdy2d Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 47% +1 yıl Girmeyeceğim, bir öncekine girdim ama buna girmeyeceğim 0 0 Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Hazırım ama sadece 50 net için. 70 puanımı alır giderim. 0 2 Yorumla hσtвαвє__ +1 yıl Nasıldı zor muydu Yorumla ToDieToSleep +1 yıl @hσtвαвє__ calismadigim için zordu maalesef Yorumla
Ksilém Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen başarırsın inanıyorum.. En büyük destekçinim.. 0 0 Yorumla
isteklibirisiyim34 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl 69 yaşındaki zengin yakisikli sevgilim var kaslı gerek yok kpssye 3 0 Yorumla
AtanamayanKurabiye Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hiç hazır değilim bşliyo musun 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Nick değişmeyecek yani... Yorumla AtanamayanKurabiye +1 yıl Galiba ☹️ Yorumla IXARESXI +1 yıl 🥹🥹🥹 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabi KS de kızlarla konuşmaktan zaman mı kaldı çalışmaya değil mi😀 1 4 Yorumla IXARESXI +1 yıl KS ye girmiyorum ne zamandır ne alaka djsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi lan yeme beni djdjd Yorumla IXARESXI +1 yıl Ciddiyim djdjdd Yorumla IXARESXI +1 yıl Bayadır da buradan kimseyle konuşmuyorum ayrıca Yorumla
yametekudasai8989 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl seven deadly sins ooo 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Taaabiiii Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Emin değilim sanki her şeyi unuttum. 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Yok yok unutmadın Yorumla
olmazlarainat Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Daha var girmeme sksj 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Girersin inş Yorumla
KintoUn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Escanor hazır görünüyor 😂 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Güneşi fırlatıcaaaz Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Değiliz hazır olmam gerekmiyor zaten 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hı tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hazır olsak kaç yazar sorularımızı başkaları çalar 0 6 Yorumla IXARESXI +1 yıl Eee sorular çalınsa ne olacak yine sen puanı alıyorsun biliyorsan tribe bak amw znssi Cevap sahibi +1 yıl Olsun alsam ne olacak başka türlü oyunlar düzenler planlar kurulacak artık hiçbir sisteme güvenim yok sizin var herhalde? IXARESXI +1 yıl Benim umrumda değil başkalarının çevirdikleri djsjssjs çalışan illa ki kazanıyor nxndis Cevap sahibi +1 yıl O da doğru 👍 Cevap sahibi +1 yıl Benden de size başarılar umarım emeğinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız 🤲 Cevap sahibi +1 yıl Ne güzel darısı benim başıma 🤲
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hazırım 😂 sakallı ben o hakkımı zamanında saldım ya 0 0 Yorumla
JohnBlackCloud Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sayılmaz seneye hazırlanıyorum. İş güç nereye hu aene giricez ey gidim. 1 0 Yorumla
Fjkfldg Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl KPSS girecek olan arkadaşlar hepinize başarılar dilerim umarım istediğiniz puan alırsınız 1 0 Yorumla
ÖcügüOlmayanBöcük Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Hazır değilim. Yarın da boş boş oturup oturup saat geçireceğim. 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Hazır olmasan da girmek zorundasın ve hazır olmak zorundasın zaten :))) Artık Ya Allah diye giricez. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sınav yüzünden inşaatı çalıştırtamıyorum abi saat kaçtan kaça kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl yks için stresten ölüyorum 1 6 Yorumla IXARESXI +1 yıl Niyeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 8 ay kaldı😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ve benim tyt bitmedi daha Yorumla Sorucannn +1 yıl Kahkaha emojisi neden yok yaa 😪 Yorumla IXARESXI +1 yıl Kıyamam snsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl olsun Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 986 cevap paylaştı. kendi işimi kurduğumdan beridir girmiyorum allahın belası sınava 0 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 307 cevap paylaştı. Hiç girmedim hayatımda 1 0 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yemekten sonra çalışıp girecem sınava 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 914 cevap paylaştı. Biz ahiret sınavına hazırız 😄 1 0 Yorumla
Canindancancan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl O ne 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl nE snsjs Yorumla
yıldızlarparlıyorrrr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kim hazır ki aşko 1 8 Yorumla IXARESXI +1 yıl Beeeeğnnn Yorumla yıldızlarparlıyorrrr +1 yıl En cok ben hazırım çünkü Türkiye birincisi Ege Bölgesi' nden çıkacak hazır olun!. Yorumla IXARESXI +1 yıl O zaman yarışıcaz bakalım egeden kim çıkacak snnssk Yorumla yıldızlarparlıyorrrr +1 yıl Elinden geleni ardına koyma hajaj Yorumla IXARESXI +1 yıl Yoluna diken aticaaam Yorumla yıldızlarparlıyorrrr +1 yıl Nasildi sinav😂 Yorumla IXARESXI +1 yıl Güzel seninn Yorumla yıldızlarparlıyorrrr +1 yıl Sus be nasıl güzel olabilirdi yalan söylüyorsun Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 842 cevap paylaştı. Girmicem 1 3 Yorumla IXARESXI +1 yıl Niye Yorumla hot_chocolate +1 yıl Gerek yok Yorumla IXARESXI +1 yıl Peki shssj Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Pek değilim. 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hazırızzzz Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Sınavda başarılar 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Amin inş Yorumla
mamibeyygeliyor Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Değilim 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Peki inş Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Daha oraya gelemedim 1 11 Yorumla IXARESXI +1 yıl Gelirsin insn Yorumla aichaa +1 yıl Ona gelmeden başka önemli şeyi geçmem lazım Yorumla IXARESXI +1 yıl Neymiş o Yorumla aichaa +1 yıl Yks. Yorumla IXARESXI +1 yıl Allah kurtarsın Yorumla aichaa +1 yıl Belki de girmem bırakırım belli olmaz, saol Yorumla IXARESXI +1 yıl Niye Yorumla aichaa +1 yıl Ruh halime bağlı bazen olmayınca olmuyor zorlamamak lazım Yorumla IXARESXI +1 yıl İlginç bir bireysin Yorumla aichaa +1 yıl Neden Yorumla IXARESXI +1 yıl Öyle ya Yorumla
Özgön Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl Hiç olmadığım kadar hazır değilim.. Nötr bi hal.. 0 4 Yorumla IXARESXI +1 yıl Niye Yorumla Özgön +1 yıl İlk defa gireceğim ve yeni evliyim.. Zor bi süreç fakat umut hep olmalı.. Yorumla IXARESXI +1 yıl Evlilik ne alaka bilmiyorum shshsh neyse umarım başarılı olursunnn Yorumla Özgön +1 yıl Teşekkür ettim.. Henüz zamanım var , bugün değil ekimde gireceğim, size ve tüm girecek adaylara başarılar dilerim.. Yorumla
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl İnşallah gerçekten ihtiyacı olan insanlar kazanır. 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Degilim 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hazırlanalim birlikteee Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 797 cevap paylaştı. özel sektör tercih etim 1 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 439 cevap paylaştı. Hazır olsakta olmayacak zaten 0 0 Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 387 cevap paylaştı. Hazır gibiyim. Escanor 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6b cevap paylaştı. Hazırım. 1 1 Yorumla IXARESXI +1 yıl Hadi bakalımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Hazırlanmadım ama girenlere başarılar
Önlisansa gireceğim fakat hiç hazır değilim yarın sınava girecek olan tüm herkese rabbim zihin açıklığı versin
Umarım inşallah
Geçen sefer çok hazırdn ona say 😅😂
Kpss de bildiklerimi de unuttum sağolsunlar
Hatırlarız inş
İnşallah yaa bak yine gerildim 🥺😪
Ben gerilmedim snssj
Hazırım ve KPSS'nin içinden geçeceğim (geçemedi)
Bu beenmsjsjsjsj
Bende değildim o yüzden başvurmadım hiç sjdjsj şaka bir yana başarılar diliyorum sana 😊
Bakalım bakalımmm
Alan neydi
Halkla ilişkiler ve Reklamcılık
Kpssye de hazır değilim sınav için sabahın köründe yaka değiştirmeye de
Üzücü
Hayır değilim ya çözemediğim kitaplarım var iptal olan sınavım daha iyiydi şimdi hicbisey bilmiyorum sanki
Dvsgsgshahahaahha doru
Artık bu sınavları bı salinya bir sene boyunca yapmayın mümkünse bı beyin olarak ulkece dinlenelim yoksa eğitim sistemi de gittikçe kafayı yiyecekl
Mezuna kaldım bu yıl eğer istediğim bölümü tutturamazsam seneye gireceğim mecburen bu arada gireceklere başarılar 🤜
Hazırlanan ve sınava girecek olan herkese başarılar diliyorum
Değilim. Mezunda değilim zaten bu sene öylesine giriyorum ama seneye olacak sınav beni geriyor
Hazır olsam nolcak, Türkçe sorularını görünce kan beynime sıçrıyor..
Çok sabır dilerim Ales’ten yeni çıkmış gibiyimdir sdfffg kpss nasıl hazır olunuyor bir dört yıl sonra bende çalışıp gireyim diyorum ama 😭çok konu vardır
Ay bir ay var diye göbek attım hiçbir şey yapmadım çok üzgünüm pişmanım gene djdjf
Abvermesin
Hayır deme kendine böyle. Sınavın çok güzel geçecek çok yüksek bir puan alacaksın
Arkanda poleznia çalmıyorsa motive olmam
Geç dalganı
Komikti ama
Mizah seviyen sıfır bro
Ühü yıkıldım
Hazır hissetmezsen yapamazsın. Hazırım demelisin, kendine motivasyon kendin vermelisin
Huuurraaaaaaağ
Hala yapılmadı mı sınav. Eylül bitiyor
Yooo
Ne zaman peki. Tarih?
Yarın jshssj
Hayır girmiyorum
Başarılar diliyorum girenlere
Umarım başarılı oluruz hdbshs
Umarım herkesin istediği gibi olur her şey ben çok çabaladım 🙏🙏🙏🙏
Girmeyeceğim, bir öncekine girdim ama buna girmeyeceğim
Hazırım ama sadece 50 net için. 70 puanımı alır giderim.
Nasıldı zor muydu
@hσtвαвє__ calismadigim için zordu maalesef
Sen başarırsın inanıyorum.. En büyük destekçinim..
69 yaşındaki zengin yakisikli sevgilim var kaslı gerek yok kpssye
Hiç hazır değilim bşliyo musun
Nick değişmeyecek yani...
Galiba ☹️
🥹🥹🥹
Tabi KS de kızlarla konuşmaktan zaman mı kaldı çalışmaya değil mi😀
KS ye girmiyorum ne zamandır ne alaka djsjs
Hadi lan yeme beni djdjd
Ciddiyim djdjdd
Bayadır da buradan kimseyle konuşmuyorum ayrıca
seven deadly sins ooo
Taaabiiii
Emin değilim sanki her şeyi unuttum.
Yok yok unutmadın
Daha var girmeme sksj
Girersin inş
Escanor hazır görünüyor 😂
Güneşi fırlatıcaaaz
Değiliz hazır olmam gerekmiyor zaten
Hı tamam
Hazır olsak kaç yazar sorularımızı başkaları çalar
Eee sorular çalınsa ne olacak yine sen puanı alıyorsun biliyorsan tribe bak amw znssi
Olsun alsam ne olacak başka türlü oyunlar düzenler planlar kurulacak artık hiçbir sisteme güvenim yok sizin var herhalde?
Benim umrumda değil başkalarının çevirdikleri djsjssjs çalışan illa ki kazanıyor nxndis
O da doğru 👍
Benden de size başarılar umarım emeğinizin karşılığını en güzel şekilde alırsınız 🤲
Ne güzel darısı benim başıma 🤲
Hazırım 😂 sakallı ben o hakkımı zamanında saldım ya
Sayılmaz seneye hazırlanıyorum. İş güç nereye hu aene giricez ey gidim.
KPSS girecek olan arkadaşlar hepinize başarılar dilerim umarım istediğiniz puan alırsınız
Hazır değilim. Yarın da boş boş oturup oturup saat geçireceğim.
Hazır olmasan da girmek zorundasın ve hazır olmak zorundasın zaten :))) Artık Ya Allah diye giricez.
Sınav yüzünden inşaatı çalıştırtamıyorum abi saat kaçtan kaça kadar
yks için stresten ölüyorum
Niyeee
8 ay kaldı😑
ve benim tyt bitmedi daha
Kahkaha emojisi neden yok yaa 😪
Kıyamam snsjs
Nasıl olsun
kendi işimi kurduğumdan beridir girmiyorum allahın belası sınava
Hiç girmedim hayatımda
Yemekten sonra çalışıp girecem sınava
Biz ahiret sınavına hazırız 😄
Ben onu halledeli 4 yıl oldu
O ne
nE snsjs
Kim hazır ki aşko
Beeeeğnnn
En cok ben hazırım çünkü Türkiye birincisi Ege Bölgesi' nden çıkacak hazır olun!.
O zaman yarışıcaz bakalım egeden kim çıkacak snnssk
Elinden geleni ardına koyma hajaj
Yoluna diken aticaaam
Nasildi sinav😂
Güzel seninn
Sus be nasıl güzel olabilirdi yalan söylüyorsun
Girmicem
Niye
Gerek yok
Peki shssj
Pek değilim.
Hazırızzzz
Sınavda başarılar
Amin inş
Değilim
Peki inş
Daha oraya gelemedim
Gelirsin insn
Ona gelmeden başka önemli şeyi geçmem lazım
Neymiş o
Yks.
Allah kurtarsın
Belki de girmem bırakırım belli olmaz, saol
Niye
Ruh halime bağlı bazen olmayınca olmuyor zorlamamak lazım
İlginç bir bireysin
Neden
Öyle ya
Hiç olmadığım kadar hazır değilim.. Nötr bi hal..
Niye
İlk defa gireceğim ve yeni evliyim.. Zor bi süreç fakat umut hep olmalı..
Evlilik ne alaka bilmiyorum shshsh neyse umarım başarılı olursunnn
Teşekkür ettim.. Henüz zamanım var , bugün değil ekimde gireceğim, size ve tüm girecek adaylara başarılar dilerim..
İnşallah gerçekten ihtiyacı olan insanlar kazanır.
Degilim
Hazırlanalim birlikteee
özel sektör tercih etim
Hazır olsakta olmayacak zaten
Hazır gibiyim. Escanor
Girmicem için sorun yok
Daha sınav giriş belgemi çıkartmadım 😂
hazırım ustaa..
Hazırım.
Hadi bakalımm