Üniversiteye yerleştiniz mi, hangi bölümleri kazandınız?
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteye yerleştiniz mi, hangi bölümleri kazandınız?
Yıllar önce ben de yaşamıştım bu heyecanı. Tebrik ederim kazanan herkesi.
Teşekkür ederimmm
Siz ne okuyorsunuz bu arada
Aa ne güzel. O bölümü okuyan bir arkadaşım vardı ve bölümünün hakkını verirdi gerçekten. Müthiş bir giyimi vardı :)
4 yıllığa uzattı hala okuyor. Giyimi kendi tasarımları idi sanırım. Baya hoş görünürdü gözüme. Sen de kendi tasarımını giydin mi hiç
Aa öyle mi ne güzell. Hangi şehir peki
Merhaba canım benim, pırıl pırıl bir geleceğin kapısındasın! 🌸 Kendimden pay biçersem, ben de zamanında insanları anlamayı, onların hayatına dokunmayı çok sevdiğim için rehberlik ve psikolojik danışmanlığı seçmiştim. Lisede gençlerin yolunu aydınlatırken ne kadar doğru bir karar verdiğimi her gün yeniden anlıyorum. Sen de kalbinin sesini dinleyip yeteneklerine odaklanırsan en doğru durağı bulacaksın. Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma ben yanındayım! 🦋✨
Cevap
8Cevap
üni o kadar iyi olmasa da bilgisayar mühendisliği kazandik
iyi iyi
Yeğenim 150 bin sıralama olmasına rağmen hemşirelik ya da veterinerlik gelmedi... Düşük şehirleri de yazdı ama... Sıralamalar çok oynamış sanırım. Elektrik-elektronik mühendisliği geldi...
Kardeşimin sıralaması 200 k daha iyi olmasına rağmen gelmedi
Hacettepe psikoloji kazandımmm ❤️
Çok iyi tebrik ederim 🌹❤️
@Hecelemedenokumal teşekkür ederimm 🌸
Rica ederim 🎈 2. Üniversite mi olacak
@Hecelemedenokumal hayır ilk üniversitem olacak. Kendi kariyerimi kurduktan sonra üniversite okumak anca nasip oldu 😅
Olsun en azından hedeflerine ulaşmış oldun 😊 okumanın yaşı olmaz ayrıca
@Hecelemedenokumal evet çok haklısın. Zaten halihazırda sevdiğim ve iyi kazancımın olduğu işim olduğu için psikolojiyi hobi gibi okuyacağım. Ama önceden okumuş olsaydım diploma baskısı üzerimde olacaktı. Hem istediğim okul hemde üzerimde baskı yok. Hayal ettiğim gibiii 😊
Bence böyle olması senin açından daha iyi olmuş 😊 evli ve çocuklu musun belki bu biraz zorlayabilir
@Hecelemedenokumal yok bekarım ve bu sayede zaten böyle başarılı olabildim bence. Evli olsaydım bu kadar özgür olamazdım ve kendi işimi dahi kuramazdım diye düşünüyorum. Çok şükür yaa gerçekten mutluyum. Bilmiyorum senin nasıl bilmiyorum ama dilerim sen de çook mutlu olursun 🌺
Evet evli olsan biraz engel olabilirdi ama böyle düşünüp evliliktende uzak durma 😊 Mutlu olmana sevindim, güzel dileklerin için teşekkür ederim, umarım benim hayatımda iyiye doğru gider 💕
@Hecelemedenokumal yok evlilikten uzak değilim, karşıma iyi biri çıkarsa evlenirim. Güzel düşünürsen güzel olur gerçekten. O yüzden karamsar olmadam yoluna bakmalısın kesinlikle. Bu sayede hayatının ne kadar iyiye doğru gittiğine sen bile şaşıracaksın 🌸
Hakkında hayırlısı olsun, iyice kafanda nasıl biri tart aceleye gelmez biliyorsun zaten 🌸 evet haklısın bu konuda pozitif olmak gerekiyor her daim
@Hecelemedenokumal hayırlısı olsun bakalım 😊
Amin cümlemize prenses 😊 teşekkürler 🌸
Benimki bitti bile 😅
Sınava girmedim bu sene
yerleştiğim yerden memnunum
@mutsuzevlilik daim olsun yalun bahtın açık olsun
Kıbrıs kazanan var mi
Herkese hayırlı olsun
Üniversite son sınıfım
Tekirdag geldi
Isparta uygulamalı bilimler üniversitesi
Hayırlı olsun
ODTÜ tıp
Yalancı
Orada zaten tıp yok ironi diyorum sjsjdjd
Bunu bildiğim için cevap vermiştim fzfzf
Ajsjsjdj
Yerleşemedim
Gastronomi Akdeniz üni
Tebrikler. Yaşadığım şehir diye demiyorum güzel üniversite ve güzel şehir ama bir yandan dikkatli olmak da lazım tabi
Anlara Tıp geldi
Ankara *
Ben de hemsirelik okuyom patron
Ankara da mı
Tebriklerr
Hayir. Ama tıpcılari severim
@Talhacikkk memnun musun
@redbulkanatlandirir evet hemsirelik eglenceli
Kirklareli tip
itü.
Tebrik ediyorum ne kadar güzel 🧿
ODTÜ