çocuk gelişimi için ataması cok zor oldugu icin tavsiye etmem ama isg uzmanı olmak cok guzel Şu an tüm sirketlere zorunlu olarak bulunuyorlar ozel sektör ve kamu kurumlarında olanak sağlıyor ozellikle halk egitimlerde serfitika verip kendi buronuzu açabilirsiniz 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben yapmadım ama yapanların umarım istediği yer gelir
inşallah
Selam gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk
10 sene önce yapmıştım 😝😝😝😂😂
aleyküm selam uyuzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzzz uyuzzzz uyuzzzzz uyuzzz uyuuzzzz uyuuzzzzz uyuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz uyuuuzzzz
KS ozellikle benim sorularımı sana atıp bu kıza görüş mu yaz diyor 😂😂 10 sene once bende yapmıştım yaslanmisiz
Dedim görüş yazmışsam ard arda yazayım dedim gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk gıcıkkkkk 😝😝😝
🤪🤪🤪
Hedefim başkan olmak. Artık çete lideri mi olurum yoksa bi kurumda başkan mı olurum bunu zaman gsterecek 😀
eyvallah başkanım 🤪😂
Benim tercih yaptığım zamanın üstünden bin yıl geçti
😂😂 o kadar yaslisin demek tamam amca 😂😂
Arkeolojik eser değerindeyim 🤣
aha tarihi eser bulduk 😂🥳
E hadi Gözün aydın kulakların manisa
🥶🥶🥶🥶
Oooo ooo oo. Öyle bir şey mi varmış ☺️ tercihleri yapınız gençler
🥳🥳
Çocuk gelişiminde ya da iş sağlığı düşünen var mı fikir alma amaçlı bende seçeceğim
çocuk gelişimi için ataması cok zor oldugu icin tavsiye etmem ama isg uzmanı olmak cok guzel Şu an tüm sirketlere zorunlu olarak bulunuyorlar ozel sektör ve kamu kurumlarında olanak sağlıyor ozellikle halk egitimlerde serfitika verip kendi buronuzu açabilirsiniz 😊
Peki açıktan ön lisans Okusam uzman olmasam da çalışabilirmiyim
tabiki çalışabilirsiniz ayrıca grafik tasarım bolumunude tercihlere eklebilirsiniz
Onda muhakkak program bilgisi gerekiyor ya
emin ol aşırı basit programlar cabuk ogrenirsin sadece yetenek isi
Program o kadar kolay değil 🙈 genelde tecrübeli alırlar ben reklam sektöründe çalıstım
ben o bölümü okudum canim hangisini istersen onu tercih et ben yardimci olmaya calistim 😆
Teşekkürler 😘
Pazartesi yapıcam inşallah. Benim sıralamam 148 . bin istediğim bölüm 158. Binde gelir mi bilmiyorum umarım gelir
ayri universitelerde aynı bölüm yazabilirsiniz en azindan gelme olasılığı yuksek olabilid
yapmadım daha
ne düşünüyorsunuz hedefiniz nedir
yazılım mühendisliği
aa cok guzel
Endüstri mühendisliği nasıl sizce
guzel tercih is sahası cok fazla var