bildiğiniz üzere yksye girdik sonuçların açıklanmasına az bir süre kaldı İzmir de okumak istiyorum ailem şehir dışında okumama izin vermiyor ama karşı çıkıcam fikrimin arkasındayım bir şekilde ikna edicem ikna ettim diyelim İzmir'de yaşamaktan yanlız başıma korkuyorum kimsen yok zamanla her şey oturur mu bu korkular normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılNormal ama zaten çok iyi bir bölüm değilse katiyyen başka şehirde okuma. Gerçi çok iyi bölümse bile şehrindeki de fena değildir. Hele hele memuriyet içinse hepsi aynı. Doktorlar bile aynı bakıyorum doğuda falanca üniversitede okumuş ama İzmir Egede okuyandan daha başarılı olduğu örneği çokca çıkıyor. Bütün mesele memuriyete atanmak çoğu bölümde hiç kendini yorguna yokuşa sürmene gerek yok. Hiperenflasyon var. Ha ultra zenginsen ayrı mesele ama onların bile çoğu zorlanıyor bu hiperenflasyonda.
04 Yorumla
Soran1 yılhukuk istiyorum olmazsa psikoloji
- 1 yıl
@Nidanursu ömrü yeterse kültür tanıma kolay iş. Atandıktan sonra ya da özel sektör istiyorsa asıl hedeflere ulaştıktan sonra yapılır. Ha hiperenflasyon olmasa ben de senin gibi dediğim de çok oldu. Katlanarak giden ve istisnasız her kalemde olan gelmiş geçmiş en belalı nir enflasyon bu. Sen tam bütçemi zorlasam olur dersin, tam o riske girdikten sonra katlanma kat sayısı da artabilir. Hele sigara kullanıyorsa başlı başına büyük masraf zaten.
- 1 yıl
Nevşehirde turizm işletmeciliği istiyorum eadan alıyo aldığı sıralamayla aramda 10 bin var gelir mi?🥹🥹
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBen tek başıma Diyarbakır a Dicle üniversitesi ne gittim yaw. Doğulu olmama rağmen ben bile siyasi bir şehir olarak bilinmesinden dolayı çekimser yaklaşıyordum. Ailem istemedi ben karşı çıktım cesaretli davranıp gittim. Şehir güzeldi beğendim vallahi. Sonra siyasi bir şey de yoktu normal bir büyükşehir idi. Sadece seçim zamanı miting oluyor o kadar. Öyle bahsedildiği gibi tehlikeli bir yer olmadığını gördüm medyanın ne kadar yalancı olduğunu da görmüş ve anlamış oldum. Tabi yine de tedbiri elden bırakmıyorum sadece kalabalık yerlerde dolaşıyorum Diyarbakır da ıssız yerlere gitmiyorum.
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBir sürü çok iyi kalpli arkadaşım oldu Dicle üniversitesi nde. Hepsini de seviyorum. Yeni bir toplum tanımış oldum. Ben bunları yapabildiysem sen de İzmir e gidebilirsin elbette. Cesur olmak lazım
Öncelikle Merhaba.
Sana kendi hikayemi anlatayım eğer yardımcı olabileceksem.
Ben 18 yaşındayım ve Londra King College üniversitesinde okuyorum psikoloji bölümündeyim. Ailen ilk başta karşı çıkmıştı ancak iş buldum kendime göre şu an baristayım geceleri de bazen barmenlik yapıyorum.
Risk alman gerekiyor ilk iki sene yurtta kal çevre edin devlet yurdu çıkmaz ise özelde kal part time çalışman gerekiyor kesinlikle bak ve kendi ayakların üzerinde durmalısın dostum 25 yaşından büyüksün bak 19 yaşındayım yeni girdim ve bunları yapıyorum bir erkek olarak kendine demen gerekiyor
10 Yorumla
Korkacak bir şey yok. Elbette oturacaktır. Bir çok insan tanıyacak ve kendi ayaklarının üzerinde durmaya başlayacaksın. Aslında hayatının geri kalanında yapman gereken bir şeyin ön hazırlığı zaten bu. Ben yaşadığım şehrin dışına ilk defa üniversite okumak için çıktım. Yeni bir şehri, kültürünü, insanını tanımak, analiz etmek müthiş bir his. Bir de İzmir öğrencilik için harika bir şehir
02 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkür ederim öz güvenimi yerine getiren güzel insan
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Genç arkadaşım, sevgili dostum,
Üniversiteye adım atmak heyecan verici olduğu kadar bazı korkuları da beraberinde getirebilir; bu çok normal. 😊 İzmir gibi büyük bir şehirde yaşamak ilk başta gözünü korkutabilir, ama unutma ki alışma süreci gayet doğaldır. Üniversite, sadece akademik açıdan değil, aynı zamanda sosyal ve kişisel olarak da büyüyeceğin bir ortamdır. İnsanlarla tanışıp yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.🏫
Aileden uzak kalmanın zorluklarını başlarda hissetsen de, zamanla bağımsızlaşmanın ve kendi ayakların üzerinde durmanın sana kazandıracağı özgüveni düşündüğünde bu dönemlerin çok kıymetli olduğunu göreceksin. Kostüm kulüpleri, sosyal etkinlikler ve gönüllü çalışmalar bu süreçte sana çok yardımcı olabilir.🌟
Unutma, her büyük yolculuk küçük bir adımla başlar. Cesur ol ve kendine güven. Korkularınla yüzleşmek seni daha güçlü kılacaktır.🦸♂️
Başarı dolu bir üniversite yaşamı diliyorum!
Bilgin00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
18Cevap
1 yılTabi ki çok normal bir durum bu herkes ister istemez yaşıyor bunu sonuçta zamanla bununda üstesinden gelip alışacaksınız, başarılar...
00 Yorumla- YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal değildir bence
00 Yorumla Başta bu kadar korkman normal ama gidince alışıyorsun sorumluluk almaya başlayıp kendi ayaklarının üstünde durmaya başlayınca iyi ki gelmişim diyeceksin ayrıca İzmir güzeldir insanı da iyidir yardıma ihtiyacın olursa çoğu kişi tanısın tanımasın yardımcı olur eminim sen içini ferah tut başka bir şehirde okumaya bu kadar kararlıysan kararına güven bavulunu al ve git gerisi hallolur zaten yeni bir dünya kuruyormuşsun gibi düşün kendine 😊
50 Yorumla
1 yılSorun sende değil genç sorun Seni yetiştiren Ailende seni kız çocuğu gibi yetiştirmişler tahminim o ki sana hiçbir şey yaptırmamışlar nereye gideceğini ne yapacağını hep ailen karar vermiş 18 yaşına gelmişsin Ama sana hiçbir kimlik vermemişler Bu yüzden de korkuyorsun tek başına kalmaktan ve tek başına yaşamaktan kabuğunu kırmazsan ömür boyu böyle devam edersin tercih senin
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de senin kadar hatta senden daha fazla cekimgendim birde üstüne asosyaldim iki saatlik uzaklik da olsa başka şehirde okudum oda arkadaşlarım oldu şanslıydım iyi kişilerdi onlarla kaynastim sonu iyi bitmesede. şehri hiç bilmiyordum kayboldum küçücük şehirde sonra bir şekilde öğrendim hatta okuduğum şehire ait olmaya başladım. demem o ki korkma sen kendini negatife çağırıyorsun bir yerden başladın mı devami geliyor anlıyorsun ki o korkunun bir anlami yok senden bir sürü oluyor universitede bir yerleri keşfederek ait olmaya başlayarak ne kadar basit bir şeyi buyuttugunu goreceksin
13 Yorumla
Soran1 yılçok teşekkür ederim bu yorum beni bi nebze de olsa rahatlattı
Cevap sahibi1 yılRica ederim☺️
- 1 yıl
Ne okudun poncik sen
Üniversitelerde genelde şehir dışından gelen insan çok olur. Yani senin gibi aslında oralı olmayan ve oraya yabancı bircok insanla karşılaşırsın. Bundan dolayı herkes senin gibi arkadaş ve samimiyet arar. İnsanlar senden arkadaş ve samimiyet gördüğü sürece bence yalnız kalmazsin
30 Yorumla
1 yılmerhaba umarim universiteyi sehir disinda yasamayi tadabilirsin🙏🏻 kendi sorumluluklarinin farkinda oluyorsun ve evden ayrilmak seni ve dusuncelerini buyutuyor.
gercekten bir cocuk olmaktan cikip birey haline geliyorsun. kendi icinde kendini kabul etmeye basliyorsun
ilk baslarda tabi ki bilmedigin bilsen dahi ailensiz oldugun bi sehir seni korkutacak. ama maximum 2 ay icinde her sey duzene oturucak ve kendini buyutuceksin.
lutfen korkma ve yaz.
kazandiktan sonra ailen hayir okutmicaz kalsin oyle diyemez.
gonlunce olsun🌸00 Yorumla
1 yılYani karışmak gibi olmasın ama bence farklı şehirde okumak iyi bir şey değil daha yeni 18 oluyorsun hatta bazıları üniversiteye başladığında daha 18 bile olmamış oluyor bu yaşta farklı şehirde ben de korkardım ve yapamazdım yani. Bence önceliğin kendi şehrin olsun. Baktın hiç istediğin bölüm okul yok en son çarede onu düşünürsün. Mantıklı olan bu bence tabi sen bilirsin.
00 Yorumla
1 yılOğlum sen manyak mısın ya koskoca adam ne ayıp 😁😁 vallahi başka şehirde üniversite bir gencin bir daha asla yaşayamayacak çok güzel yıllardır biz de ben tek çocuğun bizimkilerle gırtlak gırtlağa geldik ama gittim hiç pişman değilim
22 Yorumla
Soran1 yılkoskoca adam mı 18 yaşıma yeni girdim tabiki yazıp gideceğim sadece korkuyorum biraz
- 1 yıl
Ajahah kıyamam ponçik bebeğim 😀
Gizli Üye(25-29)1 yılBende 2020 yks öğrencisiyim sırf şehir dışında okuyayım diye boktan bir bölüm yazdım 2 yıllık pişman mıyım asla 4 yillikda okusam işsiz kalacaktım ki şu an bir discinin muayenesinde çalışıyorum asgariden yüksek maaşım var İstanbul'da bitirktirdigim anıları geri yaşayamazdım bence korkma
12 Yorumla- 1 yıl
Ne okudunuz ki 2 yillik sağlik mi
Cevap sahibi1 yılEvet
1 yılzamanında da İlköğretimi bitirip liseye geçtin orada da her şey yeniydi zamanla oturttun
aynısını üniversiteye gidince de yaparsın, zaten herkes gibi yurtta falan kalcan herkes senin gibi başka bir şehirden ilk defa İzmir'e geliyor00 Yorumla
1 yılİzin vermemek de neyin nesi böyle saçma bir şey cidden şaşırdım.. sonuçta o kadar calismissan ve emeğinin karşılığını alıp gitmemek mi şaşkınım... Bölüm ne istiyorsun
07 Yorumla- 1 yıl
@Fatihaltı muhafazakar olması başka şehire göndermemeye sebep değil ama.. soruyu Soran kız olsa anlarım bir nebze ama erkek sonuçta
Soran1 yılhukuk
- 1 yıl
Kız olunca farkeden ne?
- 1 yıl
@Frankenstein16 anlamak bu kadar Zor olmasa gerek haaa... İşinize mi gelmiyor aptala. mi yatıyorsun
- 1 yıl
Yoo cidden anlayamıyorum. Kadınların baskı görmesine anlam veremiyorum
Hem şehir dışına çıkmaktan korkuyorsun hem de senin şehir dışına çıkmanı istemeyen ailene fikrimin arkasındayım diyeceğim diyorsun. Once ne istediğine karar versene sen?
02 Yorumla
Soran1 yılbeni yanlış anladınız sanırım ailem izin vermiyor evet ama şehir dışına gitmeyi bu baskıdan kurtulmak için istiyorum zaten hiç ayrı kalmadım daha 18 yaşındayım bu kadar sert olmak zorunda değilsin
1 yılHiç korkma çok güzel tecrübeler edineceksin. Tek tavsiyem kendini ait hissetmediğin ortamlara sırf dışlanılma korkusu ile girme.
12 Yorumla
Soran1 yılsosyal olarak iyi ve öz güvenliyimdir o konularda sıkıntım yok tek sıkıntı hiç bir tanıdığımın olmadığı bir yere gitmek
- 1 yıl
Zamanla çevren olur tanırsın yakınların orada olsada bir hayırları olmaz boş ver kdjdjdksks
korkular normal ama ülkenin bu şartları altında aile yanında okumanızı tavsiye ederim. iş hayatında zaten şehir değişikliği olma ihtimali yüksek. kiralar masraflar çok pahalı üstelik güvenilecek insan sayısı da azaldı. yine de ısrarlıysanız başarılar dilerim.
10 YorumlaBaşka bir şehire okumaya ya da çalışmaya gitmenin verdiği gerginlik belirsizlikten gelyor. Ben üniversiteyi şehir dışını bırak başka bir ülke de okudum ve ilk gideceğim zaman birisi bana dönüp geri dön dese dönerdim de o kadar korkuyordum. Ama ilk birkaç ay sonrasın da çok rahat bir şekilde adapte olabildim. Orada zaman geçirdikçe, etrafı ve ihtiyacın olan şeylerin yerlerini öğrendikçe bu belirsizlikler kayboluyor haliyle de korkun da gidiyor.
00 Yorumla
1 yılNormal korkular, okula başladıktan sonra sınıftaki herkesin sizin gibi olduğunu gördükçe alışırsınız. Zamanla arkadaşlarınızla birlikte şehri keşfettikçe korku kalmayacaktır.
00 YorumlaBu korkular endişeler çok normal ama bence zamanla bütün her şey oturur üniversite okumuş bitirmiş birisi olarak söylüyorum üniversite hayatı gerçekten de çok güzel muhteşem😍😍🤌🤌
00 YorumlaOff of keşke diyorum doğuda değilde başka şehirde yaşasaymışım benden sana Bir tavsiye kanka doğu tarafını sakın seçme işte ozaman kork. Buradaki insanlar sandığınızdanda çok kötüler hani varya iki yüzlü maske takan insanlar işte onlar tamda burdalar.
00 Yorumla
1 yılNormal. Başlarda sudan çıkmış balık gibi olacaksın. Ama ayakların üstünde durmayı öğreneceksin.
12 Yorumla- 1 yıl
Başlarda ben de çok zorlandım. Ailemden ilk kez bu kadar ayrı düşmüştüm ama inan bana zamanla hafifliyor. Alışıyorsun.
Soran1 yılteşekkür ederim
Valla ailenle aran iyiyse ya da idare edebiliyorsan olabildiğince eve yakın olmak daha rahatlık sağlar bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen de Yks girdim ilk defa İzmir kendi sehrim insallah İzmir gelir diye dua ediyom biliyo musun🙂 Sanirim sen hukuk istiyosun Deu hukuk çok iyi
07 Yorumla
Soran1 yılevet hukuk istiyorum deu iyi evet ama ben yaşar üniversitesini istiyorum
Soran1 yılsakıncası olmazsa bir izmirli olarak sana bir kaç soru sorabilir miyim
Cevap sahibi1 yılSor tabi
Cevap sahibi1 yılYaşarın bi tane ceza hukuku dersine girdim tanitim icin. Bilemiyorum hukukta tanidigim yok ama genel olarak yaşar universitesi iyi degil
Soran1 yılözelden sormak isterim sakıncası yoksa isminizi verirseniz ekliyeyim
Cevap sahibi1 yılTamam gizliden cikiyom
Soran1 yılistek yolladım
1 yılBenimkilerde izin vermiyor diye inadımdan bu yıl 3. Kez sınava girdim ve kesinlikle gidicem bu yıl 😂😂
05 Yorumla- 1 yıl
Babam ısrar etti aslında dahaa çok. 2. yıl kaybım var 3 değil. Şimdi mi aklım olssa kalmazdım
- 1 yıl
Matematik, diyetisyenlik falan. Boşa kalmış oldum çöp oldu 2 senem
- 1 yıl
Polislik ya da. Düşünüyorum şu an
1 yılGayet normal, hiç bilmediğin bir şehirde okumak ilk başlarda zor gelir elbette zamanla alışırsın.
10 Yorumla
1 yılInan aile evinde okumaktan daha korkunc degil😂
11 Yorumla
1 yılbende de durum aynı ailem şehir dışına yollamıyor kesinlikle 😔
00 YorumlaTecrübe kazanacaksın farklılık olacak bu gözle bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞehir dışında okumak güzel bir şey.🌷
Yeni bir ortama geçmek çoğu zaman iyidir.
Hem ne yapacağız? 50 yaşına gelsek bile aile evinde anne babamızın dizinin dibinde mi oturacağız?00 YorumlaKorkma , korkma , korkma. Atalarin at ustune tek basina ulke fethediyordu
00 Yorumla
1 yılBana da izin verilmedi yapamazsınız dendi bende kaldım öyle
00 Yorumla
1 yılGit, tatlı dille ikna etmeye çalış. Korkuların normal, alıştıkça geçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTabii ki
Ama anacığın kahvaltı hazırlamayacak
Ev sahibi ile sen muhatap olacaksın bilesin
01 Yorumla
Soran1 yılyurtta kalmayı düşünüyorum eve durumum yetmeyebilir
Tabiki de korkulur ilk başta ama sonra alışıyorsun o kadar emek vermişsin korkuların yüzünden heba etme alisana kadar biraz zorlanacaksin o kadar.. rabbim hayalindeki yeri ve mesleği nasip etsin
10 Yorumla
1 yılBende bunu yaşıyorum ailemden uzaklasmaktan korkuyorum ama kendi ayaklarımız üzerinde durmamız gerektiğini söylüyor anacığım.
18 Yorumla- 1 yıl
Bizde izin verilmedi yapamazsınız pasifsiniz dendi
- 1 yıl
Ağır olmuş bu yalniz ya🥲
- 1 yıl
Çok ağır tabi bunu diyen büyük abimdi ay şöyle olmanız böyle olmanız gerek diyip durdu
- 1 yıl
Universite okuyor musun şimdi
Soran1 yıl@tugce082000 bu söylemleri yıkmak bu geleneği yıkmak için devam edicem
- 1 yıl
Evet bir yıl dondurdum ama psikolojik sebeplerden dolayı falan filan
- 1 yıl
Anladim umarım hedefine ulaşırsın🫶💕
- 1 yıl
Amin inşallah Sen yık ben yıkamadım
1 yılBenimde karşı çıktı babam doğuda yaşamama rağmen kendi gönderdi herkese sülaleyede sizene dedi. Basarana kadar öyle konustular. Bence sen kazan da puanı gör, istediğini yaz karısmazlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞimdi korkman normal ama adım atmadan korkunun üzerinden gelemezsin ,
00 YorumlaGittiğin şehir tamamen boş olmayacak güzel dostluklar edineceksin hatta bazıları sana ailenden de yakın olabilir fikrinin arkasında dur buna pişman olmayacaksın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok güzel bir deneyim
Korkacak bi ş3y yok. Ben 4 yıl yaşadm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKorkmana gerek yok, zamanla alışırsın. Ama İzmir'i tavsiye etmem açıkçası.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılben okuduysam herkes okur yaa ha bide lisede yatılı kalmıştim ordan aşinalik vardı gerçi bende
00 Yorumlanormal kardeşim. oraya gidince bir hafta içinde açılırsın. sakın aileni dinleme. seni kendilerine mahkum etmeye çalışıyorlar.
00 Yorumlaİlk süreçte korkarsın üzülürsün ama bence üniyi şehir dışında okumak gerekiyor
01 Yorumla
Soran1 yılbu tarz yorumlar görmek öz güvenimi yerine getirdi teşekkür ederim
Tabii ki normal yeni düzen yeni insan ne olacak belli değil. İnsanı en çok belirsizlikler korkutur.
00 Yorumla
1 yılSen yasadigin ülke de korkuyorsun bi de yurt dışında korkun gidecek mi bi mantık bulamadım
03 Yorumla
Soran1 yılyurt dışı ne alaka
- 1 yıl
Yani şehir dışı demek istedim
- 1 yıl
Yanlış yazılmış
İzmirdeyim unide burada hayat güzel ama aile evi de rahat sen bilirsin
00 Yorumla
1 yılYenilikler korkutucu olabilir çok normal alisinca gecer
00 YorumlaNormal ama orada seninle aynı durumda olan insanlar olduğu için hemen alışıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOturur bende çok korkuyordum ama 2 yılın sonunda hatta 2 bile değil geçen yıldan beri orası da 2. evim gibi oldu ilk başta aşırı zorlanmistim bende
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKorkulacak bir şey yok illaki kendine bi arkadaş bulursun önemli olan kendini bozmamak yanlış ortamlara girmemek bunuda benmi söyliyim aaa
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHerkes senin gibi düşünüyor dur şu an
Başarırsın ve halledersin kardeşim
01 Yorumla
Soran1 yılumarım
O kadar küçük sorun ki
00 Yorumlanormal dostum normal
00 Yorumla
1 yılOradakiler hayvan mı 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAilenle aran iyise hiç çıkma bence
03 Yorumla
Soran1 yılaram çok iyi ama yuvadan uçmazsam hayat becirelim gelişmez böyle kalırsa bundan 5-6 yıl sonra napıcam
Cevap sahibi1 yılRahatını bozma bence hem bir işe girmeyi dene hem okuyup hem para biriktirirsin. Ben yalnız okuyorum şu an yoruldum cidden yalnız kalmaktan korkuyorsan yapma bbnce
Soran1 yılyanlız kalmak buradaki en son korkum ben çok sosyal biriyimdir arkadaş edinmek benim için zor bir iş değil ailemle aram çok iyi ama böyle hayat geçmez
Nerede yaşıyorsun
02 Yorumla
Soran1 yılkayseri
hayır değil ne korkuyon amaaaaan
00 Yorumla
1 yılGayet normal
00 Yorumla
1 yılEvet gayet normal.
00 YorumlaAlışmaya çalış
00 YorumlaNormaldir
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)