+1 yılumarım bu yazdıklarımı okursun
29 yaşındayım sevgilim bir kere oldu hiç dışarı çıkmadık diye ayrıldı ben çağırdığım zaman işim var demişti daha sonra geri geldi ve "caribou cafe" , sinema ve ardından "tavuk dünyası"nda yemeğe götürdüm ben oraya buraya götürülecek kız değilim dedi benden ayrıldı (13 Şubat 2018 saat. 23.49'da yani bir gün sonrası için hazırlık yaparken) bir kız beni ekledi benimle konuştu ve benimle buluşmak için yalvardı kendisi üniversitesi öğrencisi geldiğinde üstü başı kir pas içinde idi makyajı yoktu boyu 150 kilosu 75 80 var ter kokuyordu ve yüzünü bile yıkamamıştı ben de grand tuvalet derler ya bayağı hazırlanıp gitmiştim daha sonra beni beğenmediğini söyleyerek engelledi. bir kız bana aşık olduğunu arkadaşlarına söyledi kendisinin boyu 166 kilosu 80in üzerinde idi ben de spor yapan birisiyim ancak boyum 170 diye olmaz dedi ve gitti. veee en son 2.5 yıl önce bir kız ile konuştum.
şimdi sana sormak istiyorum hangimiz geç kaldı :D
hatta artırıyorum iddiayı ve benden daha yıkığı varsa bir daha bu yazdıklarımı bir yerde dile getirmeyeceğim :D hadi bakalım31 Yorumla
Soran+1 yılİkimizde 🥲
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üç kez sevgilim oldu. Hiç doğum günümü kutlamadım. Hiç hediyem olmadı. Hiç birini bırakan ben olmadım. İnan beterin beteri vardır. Sen şimdi hiç üzülme bence. Daha çok şansın olacaktır.
137 Yorumla- +1 yıl
Kral doğum günün ne zaman. Sanaldan da olsa kutlayalım. Üzüldüm
- +1 yıl
@SelamBenAtmaca Teşekkür ederim. Bu saatten sonra hediyesizde yaşayabilirim. :)
Bunlar çok kalıplaşmış ki toplumumuzda, illa ki bunlar olacak diye kendimizi şartlandırmışız maalesef :( bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim belki de ilişkin olsa çok kötü bir şey yaşayacaktın ya da zarar görücektin emin ol bir şey olmadıysa ya zamanı değildir ya da hayırlısı
01 Yorumla- +1 yıl
Bi ilişkin olmadıysa hak vericem sana
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
189Cevap
+1 yıl-Yaşın 21 sence geç mi kaldın?
+kaldım
-nerden biliyon
+yaşıtlarım evlendi.
Yani bu düşünce bir çok kızın hayalini gerçekleştircem derken hayatını mahvedebiliyor. Bir gelinlik iki anne olma düşüncesi üç çevresindeki yaşıtları evlenmeleri aynı zamanda ailesi ve çevresinin yine baskısı kendisine de baskı yaptırtıyor kız kendi psikolojisini bozuyor. Yolun ise daha başındasın inan geçmedi bir şey aynı devam et, hayatını yaşa gül ortama gir arkadaşlarınla dolaş elbet karşına biri çıkacak belki işini bulduğunda belki yeni açtığın sayfanda ayaklarının üstünde dur hele de çıkar karşına biri kısmet nasip işi de zamana sal gitsin11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yaşındayım ve ben de aynı şekilde. Bir de bazen erkeklerle konuşamıyorum : p yetiştirilme tarzimdan dolayı. Heyecanlaniyorum. Neyse işte ne sevgili ne flört Falan olmadı hiç. Ama olmasına da gerek görmüyorum şimdiki ilişkilere bakınca. Sırf sevgili olmak için oluyor büyük çoğunluğu. Erkeklerin arasında da ben ayrılınca sen çıkarsin, bu kız güzelmiş buna yuruyeyim dusuncesi olduğu için hiç yanaşmıyorum. Dediğim gibi instadaki güzellere yürüyorlar sonra kafası uyusanla devam ediyorlar. Ve bu iğrenç bence. Ben aşık olmak isterim. Ama olmuyorum olduğum bana bakmıyor. Sevgilim klsun diye ya da yakışıklı diye sevgilim olsn istemem.
26 Yorumla- +1 yıl
Sende amma dertliymissin
Bir dokun bin ah işit
Soran+1 yılEvet beni tarif ettin @soran
- +1 yıl
Cinsellik olmasa kimse karsi cinse ihtiyac duymaz bence
İnsanlar bu zamanda kendilerine bile tahammül edemez ken baskasini ne yapsin ki
Cevap sahibi+1 yıl@Renklibakiş Tamam sen yap i zaman kardeşim. Dertli falan ne alaka? Ben sadece fikrimi soyledim
Cevap sahibi+1 yıl@Renklibakiş bir erkek gördüğümde benim aklıma cinsellik gelmiyor. Ya da sevdiğim birini cinsel olarak arzulamiylrum. Herkes aynı değil. Cinsellikle kafayı bozmussunuz
- +1 yıl
Yaw hehe haklisin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılİnsan bazen ilgi görmek istiyor, sevilmek istiyor... ama çok net birşey söyleyeyim yoksa kafan rahat oluyor. İki sevgi sözü için çekilmiyor bazı insanlar. (İyileri ayrı tutuyorum ama sayıları çok çok az) o sebepler akışına bırak, geç kalmış sayılmazsın. Günaydın mesajı yoksa sabah kalkınca pencereyi aç yeni güne sen günaydın de mesela, sokakta bi çiçek beğenirsen kendin al... tüm ilişkileri flörtten öteye gitmemiş, hiç çiçek yüzü görmemiş, ilişkilerinde yıpranmış ve yıpratmış biri olarak söylüyorum bunları
30 Yorumla Bana da kimse çiçek almadılar. Günaydın mesajı attılar sonra da nude at yazdılar. İstediklerini yaptım olmadı yapmadım yine olmadı. Bende 21 yaşındayım. Amannn olmazsa olmasın olmasada yaşayabilirsin nefes alabilirsin kahkaha atabilirsin yemek yiyebilirsin eğlenebilirsin hayatını yaşayabilirsin mutlu olabilirsin. Marilyn Monroe'nin bir sözü var başkasıyla mutsuz olmaktansa yalnız başıma mutsuz olmayı yeğlerim diye bişey diyordu. Kesinlikle doğru öncelikle herşeyden önemlisi kendinle mutlu olmayı bilmelisin.
20 Yorumla
+1 yılNeden geç kalasın ki?
Bence iyi bile yapmışsın.
Hayatına doğru insan girince geç kalmadığını ve hatta ondan önce sevgilin dahi olmadığına sevineceksin.
Acele etme herşeyin bir zamanı vardır herkesinde bir Nasibi.
Nekadar kalbini temiz tutarsan Nasibine daha çok yaklaşırsın.
İnşaallah karşına gönlünden geçen gibi biri çıkar...21 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam 🎈
Benimde sevgilim yok , çiçek alanımda hatta günaydın mesajıda atanım yok fakat ben böyle şeyler için kendimi yıpratıp asla üzmem , takılmamak lazım hatta başkalarının sevgilisi olabilir fakat bu senin yalnız olduğunu göstermez sevgilin olmasa bile çevrende bulunan (ailen ) insanlar seni sever.
21 yaşındada olsan 60 yaşındada hiç fark etmez bu hayat senin ve dilediğin gibi yaşa kimsenin seni üzmesinede izin verme. Biri sana çiçek almadıysa sen kendine al ya da seni ne mutlu ediyorsa onu yap kısacası kimseden medet umma hayat bu neyle karşılacağını bilemezsin. 🙂20 Yorumla
+1 yılAşk harbinde hiç savaşmamış olmak, bu gönül muharebesinde girip ağır yaralar alıp, kayıplar biriktirmekten her zaman iyidir.
21 Yorumla
Soran+1 yılWowww
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer çiftin mutlu olmadığının farkındasınızdır umarım ya da her ilişkinin sonunun güzel tatlı bitmediğinin falan.
Yanlış insanlarla birlikte olup ömür boyu bunun pişmanlığı ile yaşamaktansa yalnız olmayı tercih edin bence. Kaldı ki henüz çok gençsiniz çok..24 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kişilerde çıkabilirdi karşıma illa yanlış olacak diye bir şey yokkki
Cevap sahibi+1 yılİlerde çıkabilir belki, tek amacınız günaydın mesajı alıp ilgi görmekse sitede çok var böylesi. Ne diyeyim..
Soran+1 yılSiteden falan değil karşılıklı bir şeyler yaşamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum hayırlısı diyelim o zaman.
+1 yılBenim yaşım 26...
Günaydın mesajı da aldım. Hediye de aldım. Öpüştüğüm de oldu. El ele gezdiğim de oldu. Sonuç ne dersen koca bir hiç :) Şu an bir sevgilim yok. Benden hoşlanan kızdan hoşlanmıyorum. Benim hoşlandığım kız da benden hoşlanmıyor :) Yani bence yaş faktörü o kadar da büyük bir etken değil.30 YorumlaHayatta hiçbirşey için geç değildir. Ve geç gelen herşey daha kıymetli ve daha güzel oluyor. Bu yasına kadar sacma sapan mantıksız ilişkiler yaşayıp pskolojını bozacagına şimdi daha aklı selim davranarak daha düzgün ilişkiler kurup hayattan daha çok zevk alabilirsin 👍
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeç mi kaldım derken neyi kastettim onu sorayım ilk önce ve sevgilin olmasını ihtiyaçtan mi istiyosun yani gereklilik olarak mi görüyorsun bu da var tabi sen kendine odaklan asıl birini beklersen sadece Zaman kaybı yasatirsin kendine geleceğini düşünmelisin asıl bu soruyu sormanın nedeni ne bide 21 yaşındasın olsa bile sadece Zaman kaybı olur senin için en güzel yillarin senin bunların 19 yaşındayım ve bunları söylüyorum tuhaf gelebilir sana ama birini hayatına alarak hayatını mahvedersin bence " en güzeli için sabretmek gerekir " diye bir söz var bunu hep kendine hatırlat 👍
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHiç geç kalmadın.
Ben de aynı durumdayım neredeyse ama bu cok umurumda değil.. sen önce hayatını düzene koy, bir işe gir sevgili sonra bulun. Acelesi yoktur dünyada kadından ve erkekten bol ne var..14 Yorumla
Soran+1 yılHep ders çalıştım iyi bi üni okuyorum
- +1 yıl
Tamam o zaman sen önce okulu bitir is bul hayatını düzene koy. Sevgili sonrada gelir. Acelesi yoktur. Daha gençsin. Çevrendekiler seni etkileyebilir ama bu demek değildir geç kaldın. Sen kendine bak 1 başkası seni ilgilendirmez.
Soran+1 yılArtık garip bir durum gibi tepki veriyor herkes ama
- +1 yıl
Ya hu herkes seni ilgilendirmez.. okul hayatı geçer gider geriye Sadece hatıralar kalır.. sen de söyle onlara bu sizi hiç ilgilendirmez. Ben önce geleceğimi kurtarmaya çalışıyorum. Herkesin ne söylediğini kafaya çok takarsan, cok stres ve baski altında kalin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim 20 yaşında oldu şu an 10 aylık ilişkim var eskiden kafam ne kadar rahatmış diyorum ilk başta güzel geliyor ama sonrası zor şimdi ne ayrılabiliyorum çok sevdiğim için ne de devam ettirmeye gücüm var. Keşke hiç başlamasaydık diyorum en güzeli evlenme yaşındayken ilişkiye başlamak
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSimdi boyle hissetmeni anliyorum ama ben de sunu soylemek istiyorum sana bence tadini cikar gencliginin, yalnizliginin :)
Elbet bir gun birisi girer hayatina, ama onu bekleme, yasamaya bak... Sana icten gelen dilegim karsina iyi birinin cikmasi, gec olsun ama iyi biri olsun. Kotu biri cikar da seni uzerse hayatinda kimsenin olmadigi ve boyle dusundugun zamanlari ozlersin...30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşver sevgili yapınca bi halt olunmuyor sadece zaman kaybı ve üzülmekten başka bişey olmuyor. Ama doğru kişiyi buldun mu o zaman bişey diyemem çünkü sevgili yapanların çoğu bi zaman sonra ilişkilerinde 6. Yılı kutlarken bile ufak bi sebepten ötürü ayrılıyor yani direk 7-8 ay sevgili yapıp sonra evlenip mutlu olanda var şans işi karakteri boş bi insan çıkacağına karşına hiç çıkmasın böyle düşün
60 Yorumlageç değil ama belki etrafında senden hoşlanan vardır sen onu fark etmiyorsundur
ilk adımı hep erkeklerden bekleme sen de ilk adımı atabilirsin ama iyi seçim yapman gerekiyor12 Yorumla
Soran+1 yılKarşılıklı olmadı diyelim edenler oldu da
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBuraya Sesli not bırakıyorum
ihtiyaç sahipleri kullanabilir
https://voca.ro/18cQyvd9PXxS11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim
+1 yıl21 yaşındayım. Tercih meselesi bu. Ama istediğim zamanlar da oldu.. Ben istedim o istemedi, o istedi ben istemedim.. Öyle
21 Yorumla
Soran+1 yılTam da öyle oldu karşılıklı olmadı
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an senin yerinde olmak o kadar çok isterdim ki aynı yastayız ve ilişkilerde yemediğim halt kalmadı keşke bunları yapmasaydım tüm ilklerimi evleneceğim adamla yaşasaydım benden huzurlusu olmazdı diyorum. Şuana kadar çok iyi olmuş eğer evlenme gibi bir planin varsa bekle derim
20 YorumlaHiç bir şey için henüz geç değil.
Zaman ne getirir bilemezsin.
Hele ki 21 yaş için10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
u +1 yılal sanaa çiçek
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yıl23 yaşına girdim bir kızın elini bile tutmadım sadece tek istediğim helâlim olması ama bu devirde helal insan zor bulmak malesef zaten mantık olarak ilişki yaşama gitsin birgün senide kırarlar o yüzden en mantıklısı 2 şık kalıyor ya zevk için birlikte olacaksın biriyle yâda hiç olmayacaksın...
10 Yorumla
+1 yılZaten 3-5 ilişki yaşayanlar şu an onlarla evli değiller ki sağda solda pişmanlık yaşamakla meşguller şu an sen tekte nokta atışı yaparsın belki 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılUamrım
+1 yılÇok şey kaybetmedin canımsu❤
Çok dert ediyorsan ben sorayım, iyi misin? Keyfin yerinde mi?27 Yorumla
Soran+1 yılİyiyim Allah’a şükür sen nasılsın
- +1 yıl
İyiyim😊 teşekkür ederim.
- +1 yıl
Sana neden mesaj atmadiklari belli dayım gibi konuşuyorsun kız dediğin naif olur ;)
Soran+1 yıl@Firefighter110 alla Allah sevgilim olamayana dayım gibi konuşurum biraderrrr
- +1 yıl
İşte bundan sonra da dert yanarsın tavrına bakmalısın önce
Soran+1 yıl@Firefighter110 burdan sevgili aramıyorum!
- +1 yıl
Sana yürüyen olmadı ki ego tavanlarda maşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim ilk sevgilim olduğunda sümerliler çivi yazısını yeni bulmuşlardı hatta söylediler aaa sen bile sevgili yaptıysan bizde yazıyı bulup bunu ölümsüzleştirelim dediler e tabi kalem falan yok aldılar çiviyi tak tak derken taşa kazıdılar
20 Yorumla Bunlar hep kapitalist düzenin dayatmaları. Sırf cicek icin yapay sevgiler icin liseden sevgili olmaya başlayıp onlarca sevgili degistirenler var. öyle olmaktansa tek takılmak daha iyi.
Benim de hiç sevgilim olmadı.22 yasındayım. olacaksa dogru kisi olsun istiyorum ve tabi bu dogru kisiyi de rastgele secmeyecegim.30 Yorumla
+1 yıl20 yaşındayım birçok sevgilim oldu hepsi karşı tarafın hataları yüzünden bitti birçok kez aldatıldım yalan söylediler ilgisiz bıraktılar ve bir çiçek bile almadılar. Benim de durum böyle
31 Yorumla- +1 yıl
Kıyamam sana
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Henüz çok erken. Evlenmen için 24 ve üzeri yaşlar uygun. Benim hiç sevgilim olmadı. Ailem hariç herkes geç kaldığımı söylüyor. Bazı sebeplerden dolayı (arkadaş ortamı, desteksizlik) bulamıyorum. Yakında sevgili aramaya başka şehre gideceğim.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl24 yaşindayım
Benimde olmadı
Allah hayirlisini versin62 Yorumla
Soran+1 yılAminnnn
- +1 yıl
Aminn
+1 yıl21 gec mi? daha bebesin be daha hayata yeni başliyon göz yeni yeni aciliyo
11 Yorumla
Soran+1 yılAçılmadı üni de Online oldu
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geç kalmadın, doğru kişiyi arama çalışmalarına devam et. Umutsuzluğa kapılma.
11 Yorumla
Soran+1 yılRed ettim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİki ayağın çukurda, bu saatten sonra da hiç olmaz 🙄🙄
12 Yorumla
Soran+1 yılSen kendine bak
- +1 yıl
Benimde öyle zaten 🙄🙄
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılOlmamış olabilir ama bu olmicak anlamına gelmiyor, buda benden olsun 💐
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaa teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılTanısam çiçek yollardım ama burdan yollayayım 🌹🌷🌹
11 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa teşekkür
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aşkın en güzel yaşandığı yaş 23 - 27 arası diye düşünüyorum.
Daha yolun başındasın13 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bari olsa
Soran+1 yılBakalım
+1 yıl21 yasındayım sewgilim oldu ama bende cicek almadım hediye almadım hic bisi almadım lan cidden zaten agzıma sıctı siktiri cektim olmasın bole daha iiyim ben
41 Yorumla
Soran+1 yılİnsan bi çiçek alır iyi yapmışsın
Bak ben 29 yaşındayım. Doğru düzgün hayatıma giren insan sayısı 1 ve 7-8 kişiyle başlamadan bitti çoğu şey benim prensiplerim sebebiyle. Hiç bir şey için geç değil. Daha önünde uzun bir hayat var. Bende ona bakarsan hiç "Seni seviyorum" cümlesini doğru düzgün duymuş değilim. Ailem de dahil bu arada. Birşeyler bazen olur , bazen olmaz. Önemli olan senin hayattan ne istediğin ve nasıl yaşadığın. Önce kendini sev , kendine değer ver daha sonra bazı şeyler kendiliğinden gelecektir... ☺️🌹🌹🌹🌹🌹
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç kalmak diye birsey yok bu konularda. Nede olsa gönül işi. Sadece mahrum kaldın, umarım çok güzel duygular tadarsın yakında :)
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca benm de hiç doğum günümü kutlayan sevgilim olmamıştı eşimden önce, günaydın mesajını eşimden bile çok çok nadiren aldım, eşim de bana sadece sevgiliyken 2 - 3 kere çiçek aldi. Önemli olan bunlar değil zaten yaşattığı duygular :) bunlara çok takılma. Eşimden önce sevgilim olmadı. Eşimle 21 yaşında tanıştım :)
Soran+1 yılNe güzel mutluluklar dilerim
Cevap sahibi+1 yılTskler
+1 yılhayir neden gec olsun citir kizsin iste illaki cicek istiyorsan alirim sana bir demet 😀
13 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim bey alsın istiyorum
- +1 yıl
insallah olur bende alacam sevgilim olursa
Soran+1 yılİnşallah senin de olur hayırlısı
+1 yılHayır yahu, hatta bu yaşta belki ilk ilişkini, çoğumuzun tersine karakteri oturmuş, erkek olmayı becermiş biriyle yaşar, gerçekten mutlu olursun, fena mı?
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç güleceğim yoktu millet 30 yaşında evleniyor sen 21 de evde kalma derdindesin akışına bırak herşeyi
22 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olmadı
Cevap sahibi+1 yılBende 20 yaşındayım. Benimde hiç sevgilim olmadı 1 kişi hariç o da aldattı ona sevgili demiyorum. Bu tür işler nasip işidir. Nasibinde varsa olur. Akışına bırakmak Lazım çok sıkıntı etme kendine. Arkadaşca sohbet etmek istersen gizliden çıkarım hiç sorun değil. Fikir alışverişi yaparız beraber istersen öz güvenini kaybetmek sakın bunun yüzünden çok mutsuz olursun. Umarım kısmetin açılır çok mutlu olursun
+1 yıl21 yaş çok geç değil ona bakarsan 25 yaşına geldim ne sevgilim oldu, ne de seni seviyorum dediğim oldu ne de karşıdan seni seviyorum diyen oldu sıkıntı yok 😊 Çiçek alacağın günler umarım yakındır.
11 Yorumla- +1 yıl
Hediye alan olmadı arkadaşlarım tarafından sözlü olarak doğum günüm kutlandı ama hiç bir zaman bir şey yapan olmadı sıkıntı yok ama 😊
Gerek olmadığını düşünüyorum. Hayır bencil değilim ama birinin seni sevmesi gerekmiyor. Bunun için canını sıkmana gerek yok. Evlenmek zorunda değil kimse. Bir insan onu sevecek birine ihtiyaç değildir.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istiyorum sevilmek istiyorum ama ben
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. 
Bir prensese çiçek hediye etmek her zaman şövalyelik görevidir.
11 Yorumla- +1 yıl
@Psişik_Kedicik2834 Hay s**kecem sizin çuıkurunuzu insan olun ulan insan.. Bu site yöneticileri bu kerkenezleri bir görse dişimi kıracağım.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gizli Üye üzülme seven çiçek alan cıkar bende sevdım kıza pırlanta yüzük aldım ama artık konusmuor
12 Yorumla
Soran+1 yılGeri al tüzüğü
24 yasindayim bende hic sevgilim kiz arkadasim flortum felan da olmadi ama kafaya takmiyom olsun diye ugrasmiyom nasipte varsa hayirlisi neyse kiminleyse o seni bulur zaten
10 Yorumla
+1 yılYoo ne geçi daha 21 yasındasın bak bende 20 yasındayım sevgilim oldu o kadar ama çicek almadım
40 Yorumla
+1 yılBende 21 yaşındayım hiç sevgilim, arkadaşım, dostum olmadı. Ama senin benim gibi fiziksel engelin yoksa bulursun teklif edende olmuştur.
112 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel engelin ne
- +1 yıl
Yürürken ayaklarım hafif içe dönüyor ve sağ elimde ufak bir kas problemi var. Sadece sevilmek sevmek ilgi görmek başka bir amacım yok yemin ederim ki :(
Soran+1 yılBunlar aşık olduktan sonra önemsiz şeyler büyük bir engel değil zaten
- +1 yıl
Ön yargılı insanlar var
Soran+1 yılZaten öyle biriyle olunmaz
- +1 yıl
Ümidimi kestim abi
- +1 yıl
@Haliler32 Hani resmi var mı?
- +1 yıl
@Haliler32 Türkiyeli mi eşi?
- +1 yıl
@Haliler32 6 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Boşanma kararı aldıklarını sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla duyuran Esma Sert, "İkimiz de çok yorulduk. demişler
Sonum böyle olacak demek ki - +1 yıl
@Haliler32 + adam zengin kafe açmış kim olsa "EVET" der
23 yaşındayım. O dediklerini ben de hiç yaşamadım. Sen geç kaldıysan ben öleyim o zaman.
41 Yorumla- +1 yıl
Ben alırım seni
Aşk İlişkileri konusunda 819 cevap paylaştı. En iyisi en azindan kimse seni kandırmamış. Aldatmamış 😑
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. 2 gun önce tanimadigim birine cikolata gonderdim. 1 gun konustuk daha da konusmadim. Hayatinda aldigim en iyi hediye dedi bende mutlu oldum.
20 Yorumla
+1 yılYaşım 30 ve inanmazsın.
Sanal oldu yalan yok.
Sadece gerçekte diyorum bak..
Bir tane bile sevgilim olmadı.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. estafrullah ne geç kalması gencecik kızsın dur bakalım hele, şaka mı yapıyorsun? sen baya romantiksin herhalde :)
20 Yorumla
+1 yılDünyanın sonu değil ama insan sevilmek istiyor haklısın biraz geç kalmışsın ne yalan söyleyeyim benim de elimi tutan olmadı mesela hâlâ 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bı kere almıştım ufak bir gül annem odamı toplarken atmıştı onu çöpe
25 Yorumla
Soran+1 yılYaaa sordu mu kimden diye
Cevap sahibi+1 yılSandi ki dışardan koparttim hoşuma gitti filan halbuki bı çocukla ilk bulusma diye geçirirken koparttı verdi bana. İlk ve son olarak kaldı o, senin gibiyken yani hiç gül almadan önce diyordum hayatımda ilk aldığım kişinin gülünü saklıcam o kişiyle evlenicem filan hayat bizim dusuncelerimizden farklı ilerledi. Bak bizim de oldu sevgilimiz filan kimisi evlendi kimisinin sevgilisi var ama şimdi kimse yok etraftan ne oldu boşuna zaman geçirdik. Demem o ki takılma böyle şeylere mutlaka önüne birisi gelicek fakat bu devirde dikkat et kullanmaya çalışabilirler ve çok uzulebilirsin mantık çerçevesinde biriisiyle birlikte ol
Soran+1 yılAma güzel zamanlardı değil mi
Cevap sahibi+1 yılDeğildi valla sadece ruyaydi geçti gibi şu an uzun zamandır yalnızım ve karşıma kimse çıkmadı aynı senin gibiyim yani
Soran+1 yılNe zaman çıkacak ya
Gizli Üye(30-35)+1 yıl21 yasina kadar iliskilerin bir cocuksu heyecanı oluyor ya özellikle 17 18 yaşları cok farkli oluyor ben bile ariyorum o dönemlerimi çok farkı çok daha heycanliydi, senin icinse daha erken illaki olur
23 Yorumla
Soran+1 yılİşte 17 18 yaşları yaşayamafım
Cevap sahibi+1 yılOlsun geçmiş artik yapilicak birsey yok durup durup turnayi gözünden de vurabilirsin, umarim en iyisi çıkar karşına
Soran+1 yılAmin
şu an böyle olmayi cok isterdim ne guzel tertemizsin ınsallah sana layık birine denk gelirsin
34 Yorumla- +1 yıl
Üzdün 😞
- +1 yıl
U hayat sana cok acimasiz davranmis anlasilan
- +1 yıl
O daha kotu kotuluk baskasindan gelise kadercilikle avunirsun ama kendinden gelirse koskoca bir pişmanlık akabinde kapanmayan bir yaraya donusebilir
Sevinmelisin. Bu duyguları hiç yaşamamak, değmeyecek insanlarla yaşamaktan iyidir.
30 Yorumla
+1 yılHerkesin sevgilisi olacak diye bir zorunluluk yok. Her önüne gelenle de sevgili olunmaz.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyy dur daha olur. Yasin kac basin kac? Benim bu yasa kadar olmadi. Daha dogrusu birini sevdim ama beni kullanmayi tercih etti. Zamani gelmemistir, hayirlisi olur insallah.
30 Yorumla- Devamını Gör (245)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat