Bugün arkadaşıma gelen çiçekleri gördüm..
Kimse bana gül almadı
Kim alacak artık :( çok mutsuzum
Kimse bana gül almadı
Kim alacak artık :( çok mutsuzum
çiçek almak , biraz gösteriye dönüşmüş durumda günümüzde.. çiçek alırım gönlünü alırım.. çiçek alırım mutlu ederim.. çiçek alırım tavlarım.. çiçek alırım affettiririm... hep bir amaç var ucunda.. nasılsa kızlar çiçeği sever.. çiçek almak çok önemli değildir inan bana.. o çiçeği veren ellerin , çiçeği verirken titremesidir önemli olan.. gül güzel bir çiçektir belki ama klişeleşmiş bir çiçektir.. özellikle yetişkin ve kendini bilen bir erkek, değer verdiği kadına , özel olan o kadına , gül değil , papatya ya da orkide alır.. ve o çiçekleri verirken de , her halindedir heyecanı ve aşkı.. farkedersin.. sabret.. çiçek alırsın elbet.. ama sana çiçek gelmesine değil, o çiçeğin sana aşkla verilmesine önem ver.. ve üzülme.. er ya da geç o çiçek sana gelecek :) sakin ol şampiyon.. her şeyin bir zamanı var.
Amaçsızca eski sevgilime çiçek gönderdiğim olmuştu. Kendini iyi hissetsin isterdim. Tabi onun bu mutlulugundan sonra ekstra bonusları toplardım.
14 şubatta gidip kendisine büyük ayıcık almış biriyim. Herşeyi başkalarından beklememek gerek 😂😂
yuru be 😁
Cevap
14Cevap
Parasını ver ben almış gibi yollamayalım sana 😀 işin şakası tabi ileride çıkar karşına umarım öyle biri
adresini yollar hemen kargoya vereyim :)
Vereyim mi :)
ver :) hemen yolluyorum :)
Gerçekten mi gerçekten mii
:) :) :) :) gül dediğim nedir yaww bir ünlü cenazesine katılır bütün gülleri toplar yollarım sana :) :) :) :) 50 tame bile gönderirim :) :)
Yaa çok duygulandordınız beni :)
:) :) :) çok centilmenimdir :) :) :)
şu an önümde çiçeksepeti duruyor :) :) ilk defa bakıyorum bu siteye çiçekler 50 liraymış :)
Evet pahalı biraz :( kaktüse de razıyım
hahahhaha yok pahalı değil yaa :)
adresini ver yolluyam lan acıdım :) :)
Yaa :( utandırıyorsunuz beni..
yolla adresini bir sevaba girek benim sevgilim yok kimseye de almaım çiçek falan ama bu kadar çok mutlu olacaksan yollarız ne olucak senden daha mı kıymetli ;)
Çok mutlu olurdum ama neyse. Çok teşekkürler.
valla yollayacam dediysem yollarım amaaaaaaaaaa ben dahil kimseye adresini falan verme güvenme ;)
Siz ciddi misiniz bu konuda yani
hee :) :) insanları mutlu etmeyi seviyorum ondan :)
Gönderdimi 😂😂
Banada bu yasıma kadar kımse almadı hedıye bıle almadım
Üzülme
Sen üzülme
Mezara koyuyorlar
Bana almıyorlar ölelim mi?
Bana da kimse almadı :/
alırlar mutlaka ilerde. sıkma canını
Uzulme banada almadılar.
Kendi kendine al cicegini bocegini
Ciceksepetinden kendine soyleseydin 😂
Ben öyle yaptım mesela
bir alan bulunur dert ettiğin seye bak
Pardon hanımefendi manyak mısınız acaba?
Ben sana alirim 😂
Üzüldüm :( mutlu edeceksem alim ben 😄
bende istiyorum 😭😭
Al gül 🌹🌹
Alirsin merak etme
Bana da almadı 😄
Alırlar üzülmee
Bosver
Vah vahhh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar