Kişilik & Karakter Kimse bana çiçek almadı. Sen alır mısın? ясмерть Takip Et Xper 7 Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Emrah modu mu oldu ı ı değil. En son kime ne zaman çiçek aldınız? Kimse bana çiçek almadı. Sen alır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben alırım. bana da kimse çiçek almadı ya da seviyorum bile demedi gerçi kızlar almaz çiçek ama 1 3 Yorumla ясмерть +1 yıl ⚘ ben alırım u Barış_LonelyForever +1 yıl teşekkürler :) ясмерть +1 yıl 💗
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 350 cevap paylaştı. Almam tohumdan yetistirir sularken verecegim gunu hayal eder acincada veririm 0 1 Yorumla ясмерть +1 yıl ⚘ Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Param yok bu sefer paradan kaybediyok :d 1 2 Yorumla ясмерть +1 yıl ⚘ Al Yorumla Furious-A +1 yıl Ay cok mutlu oldum su an nsjz Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl almam bana da alınmadı 0 3 Yorumla ясмерть +1 yıl ⚘ al Yorumla electraheartt +1 yıl aldığım ilk çiçek teşekkürler🥺 dkfjsj Yorumla ясмерть +1 yıl 💗 Yorumla
beyt_16 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 82% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 887 cevap paylaştı. Aldık da ne oldu 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hayır alamam 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Anneme aldım en son 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben alırım. bana da kimse çiçek almadı ya da seviyorum bile demedi gerçi kızlar almaz çiçek ama
⚘ ben alırım
teşekkürler :)
💗
Tabii ki alırım
Almam tohumdan yetistirir sularken verecegim gunu hayal eder acincada veririm
⚘
Param yok bu sefer paradan kaybediyok :d
⚘ Al
Ay cok mutlu oldum su an nsjz
Alayım ya çiçeğin lafı mı olur :))
almam bana da alınmadı
⚘ al