Annesi örmüş 😅 eskilerin fantezi çeyiz anlayışı kombinezon, yakası güpürlü beyaz gecelik, aidiyet sözleri içeren havlu kenarları ve lifler trajikomik ama güzel zamanlardı 😅
Hakikaten eskilerin anlayışıyla yeni nesil çok farklı. Ben mesela daha böyle siyah beyazlı filmlere bakıyorum. Orada da günümüze benzer bir anlayış varmış. Sonra ne olduysa biz böyle modernleşiyoruz anlamında daha kötü bir yere gitmişiz galiba.
Onun bana alınmayacağını herkes bilir velev ki geldi beni düşünmeden bunu alana teşekkürler sende kalsın derim demek zorundayım çünkü yüzümü saklayamıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yapan kişi tatlıysa ve bana yaptıysa tabi ki :)
İşte yapan kişi genelde kadın olduğu için tatlıdır bence
Çok saçma ya kuzenimin çeyizinde ‘öp beni’ yazan lif vardı bayağı dalgaya almıştık o dönem onu 🙃
Yalnız o muzip bir şey olmuş ve muzip şeyler benim çok hoşuma gidiyor. Umarım bana da birileri öyle bir hediye eder.
Annesi örmüş 😅 eskilerin fantezi çeyiz anlayışı kombinezon, yakası güpürlü beyaz gecelik, aidiyet sözleri içeren havlu kenarları ve lifler trajikomik ama güzel zamanlardı 😅
Hakikaten eskilerin anlayışıyla yeni nesil çok farklı. Ben mesela daha böyle siyah beyazlı filmlere bakıyorum. Orada da günümüze benzer bir anlayış varmış. Sonra ne olduysa biz böyle modernleşiyoruz anlamında daha kötü bir yere gitmişiz galiba.
Zaman değişiyor ve zamana uyum sağlama çabası bizden eksiltiyor çağa ayak uydururken kendi gölgemizi bile kaybediyoruz farketmeden 🙏🏻😇
Evet maalesef ki öyle. Ve kendimizi de kaybetmiş gibi olduk biraz sanki.
Bana saçma geliyor. Amaç ne ki? Sünnet çocuğundan beter oldu yeni gelinler ya
Bu yorumuna çok güldüm. Gerçekten kahkaha attırdın bana.
Gülmek güzeldir efenim
O yüzden hepimiz daima her zaman gülelim.
Umarım :)
Demode oldu
Evet bence de demode oldu. Hatta bence en baştan beri demoda bir şeydi nasıl moda olduğuna şaşırdım bir ara.
Yani bir kere kullandım tabii
Kesin sevgilin olmuştur sana.
Yok ya 🤓👽
Tatlı durmuyor kullanmam
Evet aslında üstünde yazan yazıya da bağlı tatlı durup durmaması
Aa evet oda doğru
Yazı yazmak nedirni
Yani böyle jest gibi düşün
Süper olmuş
Katılıyorum gerçekten süper oldu
Tatlı duruyor
Sürpriz olacaksa evet
Resmen işsizlik
Yani işsizlik mi sence şimdi bu?
Evet her şeyin üzerine isim yazmanın manası var mı derin işsizlik hemde hiç bir albenisi olmayan işlevsiz bi olaya nasıl bakmak gerek
Hediye olarak sana geldiğini düşün 🤭
Onun bana alınmayacağını herkes bilir velev ki geldi beni düşünmeden bunu alana teşekkürler sende kalsın derim demek zorundayım çünkü yüzümü saklayamıyorum
Yakınımda olsan hediye yanında bunu da hediye ederdim muziplik olsun diye, senden güzel espri kaldırır bir Vibe aldım
Garip
Ama çok fazla kullananı var
Cringe
Fazlasıyla garip duruyor kabul ediyorum
Utanç verici bence
Gerçekten öyle biraz utanç verici konuma. Ulaştı bu durum
kullanmam ben
Neden kullanmazsın?
sacma geliyo biraz
Saçma
Evet 1 tık öyle duruyor dediğin gibi
Hayır sevmem