Bana göre kadınlar da her işi yapabilirler ancak bazı işler için kadınlar yapamaz dendiği bir gerçektir. Mesela elektrikçi, yazılımcılık gibi meslekleri örnek gösterebilirim. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

#MFBH22 #KadınEmeği #MFBHKadınEmeği #İş #KadınlarınYapamazDendiğiMeslekler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eğer bir kadın o işi iyi yapamıyor ya da icraa edemiyor ise kesinlikle başka bir erkek yüzünden engellendiğindendir... örneğin bir kadın tır şoförü olabilir ama şoförlük yaparken başına gelecek tehlikeli olaylar yüzünden zorlanır bu da yine bir erkek yüzünden olur, değilse iyi bir kaynakçı iyi bir tesisatçı olabilir... şahsen ben kendi evimin kapı pencere, duyunu, musluğunu kapı kilidini gerekirse kombisine kadar tamir, tadilat yaparım fiziksel güc olarak daha güçsüz bile olsak onlardan farkımız yok belki de üstünüzdür.
Bence kadınlar asla yapamaz denilen mesleklerin çoğu aslında önyargıdan ibaret. Ağır sanayi, güvenlik, şoförlük, polislik, askerlik, inşaat gibi alanlar hep erkek işi gibi görülüyor ama isteyen, emek veren ve kendini geliştiren kadın gayet de yapar. Bazı işler fiziksel olarak zor olabilir ama bu sadece kadın erkek meselesi değil, güç, dayanıklılık ve eğitim meselesi. Bana göre mesele cinsiyet değil, işi hakkıyla yapabilmek.
Kadınların bir çok mesleği yapabildiğini gördüm örneğin kaynak ustası ablam var otobüs şoförü kadın gördüm haberlerde sanayi ustası kadınlar konuk oldu kadınlara yapamazsın de otur izle
Kadınlar baba bile oluyor neyi yapamazlar Allah'ını seversen 😂
Marangoz, sucu, oto tamirci gibi şeyler ama çoğu hemcinsimden iyi yapıyorlar bu işleri
oto elektirik kamyon tamiri yapamazlar ezeberleri iyi olması lazım tamir için
Tır şoförlüğü Motor Ustası
Şoför
İnşaat işçisi
Yaparlar ya
kamyon şoförü
Fızıksel guc ısteyen ıslerı
Zor meslekleri yaparlar
Ağır sanayi
Bence kadın her mesleği yapar.
Futbolculuk
Şoförlük