Bu yaşıma geldim hala bir sevgilim olmadı, herkes özel günde gelen çiçekleri paylaşıyor ama ben hiç kimseden romantik anlamda çiçek almadım. ÜZülmeli miyim bunları henüz yaşamadığım için, çok mu geç kaldım sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence hiçbir şey kaybetmediniz yani herkes aynı şeyi belli yaş gruplarında yaşayacak diye de bir şey yok. Lütfen hayatı reşit olma sınırı gibi bizlere dayatılan bir sınıra sokmayalım. Evet, hayatımızı planlayalım, her zaman iyi bir insan olma yolunda ilerleyelim ama elimizden geleni yapmamıza rağmen ya da sabırla beklemenize rağmen bu tarz güzel, anlamlı şeyler olmuyorsa mutlaka bir sebebi vardır ve belki çok geçmeden daha sonra olacaktır. Lütfen kendinizi başkasıyla kıyaslamayın. Herkesin hayatı kendine özel ve herkesin kaderi ya da yaşam çizgisi kesinlikle bir değil, olamaz da. Sizi de güzellikler bekliyordur ama daha sonradan yaşayacaksınızdır. Şu ana kadar 2-3 tane ilişkiniz olmuş olup her şey hüsran da olabilirdi yani hayal kırıklığı da yaşayabilirdiniz. Bir de bu açıdan bakmak lazım. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
210 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bazen televizyonlarda görüyorum da 50 yaşındaki kişiler aşkın dibine vuruyor. Tamam bana tuhaf geliyor gerçekten ama onu yaşayan ve o anın tadını çıkarana sorarsak dünya sanki şimdi oluşmuş gibi. Bu nedenle hiç umutlarınızı kaybetmeyin. Ummadığınız anda baş yarar, kalp deşer.
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı yoktur. Her ne kadar klasik bir avuntu sözü gibi gelse de bu doğru.
Annem aşkı 40 yaşında buldu.Bu gerçek, ikinci eşine gencecik kızlar gibi aşık oldu.
Hayretlere düşüyorduk onların aşkı karşısında.
Geç kalman mühim değil, mühim olan neye geç kaldığın. Seni içini ısıtacak kadar sevebilecek birini bulursan, yaşını değil kimliğini bile unutursun. Yeryüzünde olmadığımız sürece, dünyadaki kriterler umrunda?
Asla umudunu kaybetme.180 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Hiç bir şey için geç olmazÜzülmeni gerektirecek bir durum yokHer insan aynı yaşında yaşamaz ki aşkı sevgiyi güzel olanları. Önemli olan geç olması değil ki doğru kişi ile doğru olan mutlu olacağın duyguları yaşamak20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
109Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasınız merak ettim. Şu bi gerçek ki herkes aşkı farklı yaşlarda yaşıyor. Kimi 15, kimi 40, hatta 70 yaşında bile. Lütfen kendinize bunu dert etmeyin. Hayatta mutlu olacak çok sebep var😊 kendimden örnek vericek olursam, ben de çocuk diyebileceğimiz 16 yaşında aşık oldum, 3 yıl peşinden koştum ama beni hiçbir zaman hayatında istemedi. Hatta beni aşağılayacak şekilde davranarak psikolojik şiddet uyguladı bana sürekli, yine de onu istiyordum ama sonra 19 yaşında aşktan ilk kazığı yedim. O zamandan sonra 25 yaşına kadar kimseyi alamadım hayatıma, erkeklere karşı güvenim kayboldu. 25 yaşında hayatımda ilk kez biriyle el ele tutuşup dışarıda gezicek kadar sevgili oldum, aşık değildim ona ancak sevgim vardı ama bu sevgi yine de yetmedi ve ayrılmak istedim. Yakında 28 olcam ama hayatımda şu an yine biri yok ve açıkçası bi ilişkiye sıcak da bakmıyorum, hele ki haberlerde her gün bu kadar olumsuz olay izlerken. Siz de kendinizi üzmeyin lütfen, herkes kendi hayatında doğru zaman ne zamansa o zaman yaşıyor bazı şeyleri, kadere güvenin. Ayrıca çiçek almak için bi erkeğe ihtiyacınız yok, kendiniz alın kendinize çiçeği😊
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta hiçbir şey için geç değildir derler de bazen bazı sözler boş teselli sözleridir, hiçbir işe yaramaz. Gerçekleri kabul etmek gerek, hepimiz için. Bunları rencide etmek için söylemiyorum, asla da böyle bir niyetim yok, olmaz da.
Ama gençlikte bazı şeyler yaşanıyor, sonrasında gençlik gibi olmuyor.
Belki saçma bir örnek diyebilirsiniz ama pastaneden aldığınız pastanın tadı, ertesi gün bile ilk aldığınız gibi olmaz. Demek istediğimi anlatabiliyorumdur umarım.
Mesela 20 yaşındayken hissettiklerim ve istediklerim şimdiki gibi değil. Her yaşın farklı güzellikleri var ama hiçbir şey gençlik gibi de değil ben de bunun çok açıkça farkındayım.
Üzülmek için bile geç kalmışsın, bu yüzden kendini hiç üzme. Akışına bırak. Bir şey oluyorsa olur , olmazsa olmaz.33 Yorumla- +1 yıl
@Ferhanım Konunun bekaretle ne alakası var anlamadık doğrusu. Açar mısın?
@ Görüşsahibi Evet hayatta bazen geç kalınmışlıklar vardır ama bir şeyin geç olması hiç olmayacağı ya da güzel olmayacağı anlamına gelmez. Birisi 20'li yaşlarda dandik dandik aşklar yaşar. Diğeri 30 da ömürlük olanı bulur. Hayat olumsuzluk zinciri değildir, ihtimallerle doludur. - +1 yıl
@Cjsklslsşsş Bunu ifade ettim zaten. Ama benim demek istediğim, anlatmak istediğim bu değildi. Pasta örneği, ne demek istediğimi ifade ediyor aslında. Pastanın yenisini alabilirsin ama geçen yılların telafisi olmuyor.
+1 yılSana bir şey söyleyeyim mi bence aşk yaşamaman hem iyi hem kötü. İyi yanı şu. O gördüğün çiçekli böcekli paylaşımlara aldanma. İç kısmını bilemezsin ve aşk ilişkileri gerçekten çok stresli ve zor ilerliyor. Yani iyi yanı, bu yaşına kadar yıpranmamış olman. Duyguların taze en azından.
Kötü yanı da şu, tecrübe kazanamamış olman. Yani hiç erkek tanımamış olmak, başlayacağın ilişkide seni bocalatabilir. Güven konusunda darbe alabilirsin. Erkeklerinde gözünde çok masum, dünyadan haberi olmayan bi kadın gibi görünebilirsin. O yüzden çok dikkatli olman lazım. İlişki üzerine yazılan kitaplardan okuyabilirsin.20 Yorumla
+1 yılburada arkadaşlar güzel yardımcı olmuşlar fakat eksik yardımcı olmuşlar.
bunları okudukdan sonrada hayatında bu durumu sana sorun etmeye çalışanlar olacaktır. Bunu sana sorun etmeye çalışan insanlara da aynı şekilde sorun ettiler ve şuanda onlarda aynı şekilde kendilerine öğretildiği şekilde davranıyorlar.(yani beyinleri yıkanmış, bilinç altlarına işlemişler "sevgilisi hiç olmamış insan hep mutsuz ve pişman olmalıdır" cümlesini.) o yüzden durumun farkında olup kendi hayatına odaklanman lazım.
onlar daha kendine özgün hayatları olmayan insanlar :D
o yüzden hiç takma bunları.00 Yorumla
+1 yılAsla geç değil. Yeter ki kararlarımızın arkasında durma erdemini ve ferasetini gosterebilelim. Bugüne dek kararınız sevgili yapmama yönünde olmuş. Bu kararın kendiniz için daha iyi olacağını düşünmüşsünüz ama şimdi de istiyorsunuz. Bunda yanlış bir şey yok. Hayat değişiyor. Biz de değişiyoruz. Kendinizi acabalarla düşüncelerle evhamlarla yormayın. Yeni kararınızla çok mutlu olmanızı dilerim. Sevdiğim bir büyüğümün pişmanlık ifadelerinin birinde bana dediği gibi. "Hayatta keşkeler yoktur. Sadece harekete geçmeler vardır. Sadece harekete geç". Mutluluğu yakalarsınız diye umarak iyi günler diliyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜzülmeli miyim sorusunu soruyorsan bana öyle geliyor ki aslında çok da üzülmüyorsun. Sadece, bu durum toplumda çok da normal karşılanmadığı için "üzülmeli miyim" diye düşünüyor olabilirsin. Bence üzülmemelisin çünkü sevgilin olmak zorunda değil. İstersen ölene kadar hiç olmaz. Böyle bir zorunluluk yok. Bu hayat bireysel bir yaşamdır. İlle biriyle beraber yol almayı istemek zorunda değilsin. Şahsen ben de istemiyorum. İstesek eminim birilerini bulabiliriz ama istemiyorum bunu ve ben yalnız mutluyum. Nefes aldığımı, hayatta olduğumu hissetmek bana aşırı keyif veriyor ve bunların tadını yalnızken çıkarabiliyorum. Eğer sen de böyleysen sırf çoğunluğa uymak için hayatını değiştirmen seni hapis edebilir. Yaşadığın şey çok normal. <3
20 Yorumla
+1 yılaman biz çiçek açtık sevgili yaptık ta ne oldu nasip kısmet işleri bunlar bende bu yaşıma kadar kimseden hediye almadım sevgiliden kastım bu iyi ki de almadım
şu an hayatımda kimse yok ama dert etmiyorum çokta mutluyum size tafsiyem olumlu yönden bakıp hayırlı kismetlerinizi bekleyin acele etmeye gerek Yok30 Yorumla
+1 yılbunun yaşı yok bence.
yaşı var diye düşünüyorsan o zaman yaşamıyorsun demektir
hayat devam ediyorsa karşına birisi çıkacaktır
umudunu kaybetme30 YorumlaBana sakın kızma ama ben böyle insanların anormal olduğunu düşünüyorum. Onlar tercih felan diyorlar, başka şeyler diyorlar ama bu tarz 35'ine gelip bir şey yaşamamış insanlar anormaldir. 17-18 sene sevgisiz yaşayabilmek, karşı cinse sevgisi olmadan... Eğer yalnız başına ormanda yaşamıyorsa kesinlikle anormal bir durum.
24 Yorumla- +1 yıl
@Halsizce Yapma be kardeşim. 24 saat evde olanlara bile talip çıkıyor. Hele de şimdiki insanlar dışarda da bir hayatı var. illa ki talip olan olur ama yalnız kalanların cipaları çok yüksek oluyor. Benim tanıdığım insanlar var böyleler. Sosyal medyada vermek istedikleri imajdan bunu anlayabiliyorsun. Mesele hep zengin mekanlar da imaj veriyor ama gerçekte öyle bir hayatı olmadığını biliyorsun. Ona ilgi gösterdiğinde de seni eziliyor. Bu işlerde gözün Ne kadar yüksekte ise o kadar az talip olur. Pramid gibi düşün. Kadın olsam o kadar rahat bulurum ki. Erkeğin durumu farklı. Erkek genellikle kadın tarafından seçilir. Yani ekseriyetle seçen değil seçilendir.
- +1 yıl
Keşke dediginiz gibi kadınlar seçse ben tam tersi olduğunu düşünüyorum citam yüksek değil gözüme gönlüme hoş gelmeli ama.. yok gerçekten inanmıyorsunuz ama bu devirde evde oturana talip falan yok Olsa bile kendi yaşayacağı insanı bile seçemeyecek karakterde olanlar geliyor e onuda sen istemiyorsun
Evet geç kalmışsın bence az çok insanın ilişkiler için tecrübeli olması lazım. Daha olgunca hareket etmesi için, karşıdakini etkilemek için, ne yapmasını bilmesi için. Eğer tecrüben olmazsa üzülebilirsin çok değer verirsin çok alttan alırsın sonra karşımdaki bi bakmışsın gitmiş ertesi gün yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 707 cevap paylaştı. Geç mi kaldım derken, yaşın kaç ki?
Bir de geç falan değildir hiç bir şey için, 80 yaşında falan değilsen sorun yok bence ki 80 yaşında ki teyzeler amcalar bile biribirilerini bulup aşk yaşıyorlar.
Ama artık daha fazla bekleme, dışarı çık, sosyal ol, birini beğeniyorsan bunu belli et, gerekirse sen söyle.
Kötü, mutsuz olabileceğin şeyler de yaşayabilirsin, buna da hazırlıklı ol, biri seni mutsuz mu etti , sıradakine geç, devam et, pes etme.
Hayat böyle yaşanır.10 Yorumla
+1 yılsize çiçek göndermemi isterseniz gönderebilirim bir tebessümünüz yeter üzülmeyin sıkmayın canınızı. Rabbınden iyi insanı brkleyin. Benim gibi kötü bir evlilik yapıp hayatınız mahfolucagına benım gibi ıssız kalın.. bazen olmaması bile hayır. Allah brlki o konuda üzül istemedi. sıkma canını lütfen
10 YorumlaÇocuk sahibi olmak için erken yaşta daha iyi tabi. Ama bir de şöyle düşün hayatından bir sürü insan geçmiş insanın yıpranmışlığı yok sende. Pırıl pırılsın yeniden başlamaya sevmeye gücün var. O birbirine çiçek yollayanlara bakma sen dışardan göründüğü gibi değil onlar. Ama güzel bir şey tabi kendın gibi pırıl pırıl biri ile yaşamanı dilerım. Üzülme 🌷:)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik kurumundan nasıl bir sonuç istediğinize bağlı. Sevgililiğin kendisi 30'unda da olur, 40'ında da. Ama aile kurmak ve çocuk sahibi olmak istiyorsanız ve sevgililik bu yolun başlangıcı olacaksa evet tamamen geç olmasa da geç kalmaya başladınız.
00 Yorumla Hiç aşık olmadıysan geç kalmamışsındır. Illa aşkını bulursun yani açıkçası şu hayatta aşık olmayıp ölen varsa %10/%20 lik bir birimdir. Fakat aşık olup o kişiyi kaptırdıysan geç kalmışsındır. Ama kaptırdıysan hemen üzülme, yenisini bulabilirsin bunu sakın unutma. Eğer aşkını ararken kendini yalnız hissediyorsan belki annenle, babanla, kardeşinle (varsa) ve ya çok güvendiğin bir kankanla (varsa) aynı evde yaşayabilirsiniz. Bu yalnızlık hissini sana unutturacaktır. Ve ya hobiler edinebilirsin yani şarkı dinleyebilirsin, kitap okuyabilirsin vb. bunlarda yalnızlık hissini götürüyor. Ama evde oturup aşkının sana gelmesini bekleme; gez, toz, yeni kişilerle tanış. Eminim biri seni sevecektir^^
Iyi günler ve aşkını bulmaktan iyi şanslarr. dd <300 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. az sayida sevgilim oldu hic cicek almadim.. ozel gunlerde hediye alirim o kadar.. kisa surede olecek ya da kenara cekilecek birseye niye masraf yapayim niye ziyan edeyim? hediye konusunda uzun sure kullanilip ise yarayacak kullandikca hatirlatacak birsey almayi daha mantikli buluyorum. her sevgili umdugun romantizmi sunamayabilir yani cok da şaapma.
sevgilin olmuyosa da vardir bi sebebi. 10. yil donumum olacak yalnizlikta bi kac gun sonra. napalim kismet...00 Yorumla
+1 yılKendine geç kalma önceliğin bu olsun yaş önemli değil. Sevdiklerinle, ailenle ve en önemlisi kendinle yaşamalı bu hayatı sana eşlik etmek isteyenler gelecektir zaten. Kıymet bilene denk düşesin..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de bu zamana kadar sevgilim olmadı. Gençliği yaşadık mı hayır. Aşkın sevginin yaşı elbet yoktur ama gençken yaşanılacak şeyler de var ve zaman geri akmıyor ne yazık ki. Kendime üzüldüğüm konulardan biridir bu.
12 Yorumla- +1 yıl
Geç değil. Tabiki bu sabah yataktan kalkıp her şeyi değiştirmeye karar vermediysen. Önemli bir soru sor kendine. Acaba senin davranışların ve duruşun erkeklerin sana yaklaşmasını zorlaştırıyor mu? Takıntıların ve katı kuralların var mı?
03 Yorumla
+1 yılÇok da matah bir şey değil inanın. Doğru insan olsun yeter. O da doğru zamanda çıksın. O paylaşanların çoğu mutsuz emin olun ki.
30 YorumlaÜzülsen ne değişecek. benim çok oldu ama hepsini yoplasan bir tane adamakıllı sevgili etmiyordu.öyle çiçek, hediye alan. kısmet ne yapalım. bu işlerin geçi olmaz tabi de. Olsa iyi okurdu tabi.
10 Yorumla
+1 yılValla ablacim yasim 22 benimde hic olmadi ama sikayetci degilim guzel seyler zaman alirmis vardir kismetimizde birileri hayata tam gaz devam can sıkmak yok
00 Yorumla
+1 yılBen 25'im benimde uzun süreli ilişkim olmadı. Aynı şeyleri düşünüyorum bazen.
Ama herkesin hayatta öncelikleri aynı olmuyor, denk gelmiyor. 50'ye kadar yolu var bence :D00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Çok çok üzgünüm bunu söylemek istemezdim ama çirkin olabilirsin, burada dış değil içi önemli diyenlere sakın ama sakın inanma işler realitede hiç öyle yürümüyor, benim de girişimlerim hüsranla somuçlandı maalesef, hayatta mutlu olucak başka şeylere odaklanmalısın
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle merhabalar, bunun için üzülmenize gerek yok her sevgilisi olan sevgilisyle evlenmiyor belki umut edip bağlanacaksın ama ilerisi olmayacak bende 27 yaşındayım hiç sevgilim olmadı bazen bende üzülür gibi oluyorum ama olsum evleneceğim kişiyle sevgili olup evlenirsin çok fazla sevgilin olsa eline ne geçecek yollu derler bence üzülecek bir şey yok ben 27 yaşındayım bir doktordan hoşlanıyorum doktor 30 yaşında ve bekâr bak 30 yaşında ve bekâr
00 Yorumla
+1 yılHiçbir şey içşn geç değildir arkadaşım önce bunu bilmeni isterim. Ne evlilik, ne iş güç, ne çoluk çocuk hiçbirinin belli bir yaşı yoktur ve herkesin hayatı farklı işler nasibine göre. Senin içinde bu heves yoksa kendini toplum zoruyla bir sevgili edinmen asıl yanlış olan, bırak akışına dopru olan elbet bulacaktır seni. Ama bu esnada sende neler istiyosun, ne yapmak nasıl yaşamak istiyorsun onun kararını ver ona göre yol alırsın.
04 Yorumla- +1 yıl
Çocuk için var. Bir biyolog ve embriyoloji alanıyla ilgilenen biri olarak söylüyorum: 30 yaşından önce çocuk sahibi olan bir kadınla 30 dan sonra (33,34,35...) çocuk sahibi olan kadınların çocuklarının ömrü ve sağlıklı olup olmaması yani genetiği değişiklik gösteriyor. Bu erkeklerde maksimum 35yaş. 30 dan önce özellikle insan fizyolojisinin en güçlü olarak görüldüğü 27 yaşında çocuk sahibi olmak daha önemli. Detaylı bilgi verirdim ama uzun sürer.
- +1 yıl
Çocuğun sağlığından bahsetmedim ki ben, çocuk yapılabilir. Bunu sen de doğruladın zaten. Kaç yaşında çocuk sahibi olanlar var, çocuk sahibi olmamayı seçenler de var
- +1 yıl
@RRRaskoInikov 50 ye kadar yolu var. kadınlar o kadar kolay yaşlanmıyor merak etme sen. 30, 35 yaş en enerjik ve bomba yaşlar.
- +1 yıl
@Ferhanım Yaşlanmıyor? Nereye yaşlanmıyor :D embriyoloji bilimi öyle demiyor. Ben çocuk açısından söylüyorum. Genetik olarak 30 dan sonra doğan çocuklar 30 dan öncekilere nazaran daha zayıf oluyor. Zayıflıktan kastım her anlamda güçsüz. 50 yaşında kendinizi dinç hissetmenizle çocuğun bir alakası yok.
+1 yılÇiçek almak falan yalan aşklar gerçek aşk evlenecegin kişiyle olur yani bunları yaşayan da mutlu değil merak etmeyin örnek ben 😁
10 YorumlaDünyanın sonu gibi anlatmışsınız ama inanın öyle değil. Yalnızlık bazen daha güzeldir. Sevgili yerine arkadaş edinin daha iyi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bende aynı sen gibiyim, yok ya ne geç kalması bunu yapan doğru kisi olmadıktan sonra geregi yok bence.
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru kişinin size gelmesini beklerseniz daha çok beklersiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Hiç bir zaman geç değildir. Yalnız değilsin. İstemen lazım ama eğer gerçekten istersen bulursun sevgiyi, aşkı.
00 Yorumla
+1 yılBen de bu duruma üzülüyorum.
Millet aşk sevgi yaşıyor.
Biz ise böyle onlara imreniyoruz... Yine de duanı eksik etme güzel insan...00 Yorumlaİsterseniz ben gönderirim size çiçek yeter ki mutlu olun, daha gençsiniz elbet birini bulacaksınız <3
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılAşk her yaşta bir başka güzeldir, hiç bir şey için geç kalınmaz bence yaşamak istediklerinizi mutlaka yaşayacaksınız...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta hiç bir şey için geç değildir belki sen fırsatı hep teptin ya da beyaz atlı prensin hala arıyo seni ama kor bulamamış sende haklısın kız 😎
00 Yorumla
+1 yılAsla benimde aşk işlerim tam anlamıyla 42 de başladı şimdi 50 yim ve tam gaz devam ediyor darısı sana
00 YorumlaHayır uzulmenize gerek yok, her nasip vaktine esirdir ama kader gayrete de aşıktır ve kendini helaline saklamak kadar güzel birsey de yoktur.
00 Yorumla
+1 yılHayat tercihlere bağlıdır. Bazen kısmet ayağımıza gelsin diye bekler dururuz. Bazen de elimizin tersi ile iteriz. Hiçbir şeye geç kalınmış değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de olmadi. Öpüşmedim bile. Ne çiçek aldım ne birinin elini tuttum ne birine sarıldım. Yaş oldu 25 artik aşkta geçti benden. Ama senin inancın varsa neden olmasın? İllaki olacaktır.
10 Yorumla@soran Cidfi bir beraberlik için tanımak istersen, buradayim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben de öyleyim. Alakasız bir tane olur tam olur takma kimseyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. Bende öyle hatta bu sevgililer gün Nergis çiçeği alcam kendime😁💃
10 Yorumla
+1 yılbende cicek almadim ama sevgilim oldu yani arkadas alanini genislet insanlarla tanis gerisi geliyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çiçek bahçem var. Yakınımdaki bayanlara her zaman çiçek veririm. Adres ver sana kasımpatı göndereyim.
00 Yorumla
+1 yılBen de daha bir erkekten çiçek almadim😀
Öğrenciler hariç. Geç kalmadık bence yaa10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılHayat herzman Süprizlerle dolu Hayatta hiçbir şey için geç değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bende daha hiç çiçek almadım ve sevgili olmadım ama bir eksiklik olduğunu da düşünmüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇokta matah bir şey değil emin olabilirsin tamam sevgilinin + yanları olmasına rağmen -yanlarıda var
00 Yorumla
+1 yılEğer 30 yaşına kadar hala duygusal bir bağ kuramadıysan problem var demektir.
00 Yorumla
+1 yılYok ya gençsin daha evlen gitsin 😂 geç değil zararın neresinden dönersen kâr
00 YorumlaHiç bişey için geç değil , bazı şeylerin yaşı yoktur 🙂
00 Yorumla
+1 yılKültür olarak kadınlarımızın çoğu erkeğe açılamıyor, resmin olsa burada takibin çıkardı.
00 Yorumla
+1 yılAşkın yaşı yok herkesin illa şu yaşında sevgilisi olacak diye hır kural yok
00 YorumlaAblacım sen küflenmişsin bu para aşkı nedir böyle çalış çalış nereye kadar kariyer yapcan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Bende almadım çok önemli bir şey de değil çok takma 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Normal. Seni gerçekten sevecek insan bulmak biraz zor ama yaşın henüz çok küçük.
00 Yorumla
+1 yılBoş ver daha iyi. tabuular daha önemli.. Bozmayın kensinizi. Aferin.
00 Yorumla
+1 yılBak gizliden yazmasaydın şimdi bir kapı açılabilirdi
00 Yorumla
+1 yılBende yapmadım sevgili elini dahi tutmadım şanssızlığa bak arkadaş.
00 YorumlaYapmacık olcan â olmasın istesen olurdu uygu görmedin için olmamış
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Üzüldüm senin adına gerçekten umarım her şey gönlünce olur ve tam 12 den vurursun amiinn🙂
00 Yorumla- Devamını Gör (118)
Devamını Gör(163)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiç sevgilim olmadı, 1 kez bile çiçek almadım. Aşk meşk işleri için geç mi kaldım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler