27 yaşıma girdim hiç ciddi ilişkim olmadı diyebilirim. Tipim de fena sayılmayacak serecede ama maalesef ki biraz zayıfım yine de çevremdekiler yakışıklı olduğumu söylerler. Yurt dışında yüksek lisans yaptım okumayı, araştırmayı ve yeni bilgiler edinmeyi çok seven biriyim, bilim ve felsefeyle uğraşıyorum. Fakat gelgelelim aşk hayatında dünyanın en bahtsız insanlarından biri olabilirim. Sanal alemde karşıma çıkanlar oldu hep fiyaskoyla hep bir olumsuzlukla sonuçlandı. İyi niyetli birisiyim, gerçekten karşımdakini seversem onun için canımı veririm gözüm kimselere kaymaz tek olsun kıymetlim olsun derim ama maalesef ki kimse olmuyor olmadı hayatımda. Neden böyle sizce? Biraz çekingenim ama cesaretimi toplayıp açıldığımda da hep reddedildim. Kimseye güvenim kalmadı. Benim de sevmeye sevilmeye hiç hakkım yok mu? Gerçekten hiç haketmeyen insanlar çok mutlu benim gibiler ise mutsuz ve yalnız.. Çok üzülüyorum ne yapacağım..
Açıkçası bunu buradan birini bulmak ya da dikkat çekip prim yapmak için sormadım samimi görüşlerinizi merak ediyorum sadece..
Açıkçası bunu buradan birini bulmak ya da dikkat çekip prim yapmak için sormadım samimi görüşlerinizi merak ediyorum sadece..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer