25 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı. Aşk meşk işlerinden çok mu geride kaldım?

kafaya takacak bisey yok. sevgilin olunca 25 yıllık açığı 1 senede kapatirsin
Öyle yapicam 😂
teşekkürler 😅
Ne demek… üzgünüm ama inşallah. Artık umudum da bu istekle içimde yaşlanır giderim:
1 ayda toplarsin o zaman😊
İnş
Görüş
77Görüş
Bir sürü sevgili edinmekle bir yere varılmıyor insanlar bir sürü sevgili ediniyor da ne oluyor çoğu gönül eğlendiriyor evlenmiyor içlerinde evlenen çok az oluyor. Sevgilim yok diye üzülmeyin daha yaşınız genç diye düşünüyorum önünüzde uzun yıllar var, sevgili eş adayı bulmak için acele etmeyin asıl acele ederseniz üzülme ihtimaliniz daha fazla olur. Elbet siz de uygun birini bulursunuz, nerede ne şekilde bulursunuz bilemem ama elbet bulursunuz umudunuzu yitirmeyin ve sabretmeye devam edin insanları iyi gözlemleyin her seviyorum diyene inanmayın.
Bende 25 yaşındayım. Bisiler yaşadık elbet ama inan ki hiç gerek yok böyle şeylere.
Yani o kadar ilişki yaşadım en son anladım ki evlenecegin kadınla sevgili olmadıktan sonra o kişilerin ne faydası oldu. Bir sürü hayal kırıklığı fazlalık ve eksiklik üzülüyorum.
Bak bana o kadar ilişki geriye kala. Sadece yanlız bir adam. O yüzden çok kafaya takma. Şimdi ki düşüncelerim eski de olsa sevgili çok yapmazdım ya da 1 tane yapardım o da ilk ve son olurdu
Yaptıktan sonra öyle demek daha kolay oluyor. İnsan gençlik yıllarına baktığında boşluk görmesi güzel bir şey değil maalesef. Bu açıdan üzgünüm. Ne olacaksa olsun bilmiyorum. Tabum ya da başka bir şeyim yok. Çekingendim işte belki de bu sebep.
Bende çok cekingendim , kızlarla konusamazdim falana 2 uzun 2 kısa ilişkim oldu sadece 1 tanesinde ben çıkma teklifi ettim. Normalde bende edemem cekingendim yani. Şimdi bu bardağın neresinden baktığına bağlı. yaşadığın ilişki vs. Güzel anılar falan ama ayrılınca da pek hoş olmuyor. 2 sevgilimden ayrildigimda da yıkıldım. 1 tane sevgilimle ayrıldij 3-4 hafta ağladım sonra öğrendim ki bana ihanet etmiş sonra dedim ya bunun için mi döktüm gozyaslarimi . Ve sırf o böyle bir şey yaptı diye kızlara karşı güvenim azaldı. Hani derler ya ilk gördüğüm haline aşığım son gördüğüm haline kırgınım gibi o misal günümüz ilişkileri. Simdiler de atlattım çok şükür sadece beni sevebilecek birine ihtiyac duyuyorum guvenecegim
Anladim ben de çekingenim. Benim hiç olmadi. Hoşlandıklarım falan oldu onlara da açılamadım. İnsan ister istemez istek hissediyor bunu atamıyorsun içinde. Bir de şöyle bir zamanda her şey bu kadar kolayken benim böyle olmam koyuyor. Ne biliyim.
Bu devir de erkeklerin çoğu sevgili yaptıktan sonra başka şeyler istiyor . O başka şey isteyenlerinde yarışı veya yarısından azı kızı bırakabiliyor haberin olsun
Sen öyle mi yaptın? Onu ayırt edebilirim. Zaten onun hakkında tabum yok.
Hayır , ben sevgili olurum el ele tutsma öpüşme falan. Sonra kız isterse sevisme. seks yapmak isterse de uyarırim bak bu günün yarını da var haberin olsun diye , sonuçta işler ters gidebilir ve ayrılabiliriz. Bundan sonra seks yapmak isteyenle yaparim istemeyenle yapmam. Sevgili güzeldir acitmadigi sürece , bu yüzden uzmeyen acitmayan bı sevgili istiyorum artık yani eskisi gibi sonradan ağlatan ya da bırakıp giden değil.
Bilmiyorum benden küçükler bile haftada bir sevgili değiştiriyor gördükçe böyle yaşlanıp gidicem diyorum
Bak sevgili yapmak ayrı mesele seks yapmak ayrı mesele. Öncelikle sen ne istiyorsun seks yapmak bisilerin tadına bakmak , zevkten , şehvetten uçmak istiyorsan bu kolay. Bitane seks partneri bulursun düzenli seks yaparsın. Eğer niyetin sevgili yapmaksa gider sevgili bulup çıkarsın. Öpüşür ellesir istersen de seks yaparsin.
Ben ikisini de istiyorum.
Sadece seks olmaz mı?
Olur ama en azindan ilk defa başlayacağım için bir şeylere duygusal da olmalı. Ondan sonra diğer türlü istersem o da olur.
Bak ben eskiden sevgili yaptığım da bisiler yaşıyordum fakat şimdiler de sevgilim olmadığı için seks partneri buluyorum genelde. Eski takildigim kızlar ya da eski sevgililerim veya arkadaşlarım falan. Anal seks ve oral seks ile baslayabilirdin. Baktın iyi gidiyor önden de yaparsın. Ama gizlilik önemli. Mesela ben seks yaptigim kızların lafını hicbiryerde yapmam onlar beni gizli tutar ben onları.
Tamam da gene de tanıdığın insanlar eski sevgililerin falan. Ben henüz sevgilim bile olmadi. En azindan ilk bi biseyler olsun olur da biter ve ihtiyaç hissedersem tabi ki öylesi daha iyi.
Diyosun ki sevgilim olsun bisiler yadayayim sevelim sevişelim sonra da bam bam
Sen gene çekingenken iyi bulmuşsun bi ben bulamiyoeum herhalde 😂 ya ben çok istekliyim bu yaşa kadar durabilmem bile mucize aslinda. Neyse teşekkür ederim yorumlarım için evet öyle diyorum :D
Kuzum ben ilk 16 yaşında ilişkiye girdim bilirsin erkek yarışması falan. , Sonra o şeftaliden bı defa tattin mi bırakamıyosun en azından ben libidomun fazla olduğundan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum. 3-4 defa para karşılığı seks yaptım sonra çevrem de ki kızlarla sevisme vs. Yakışıklı bir arkadaşım vardı onun sayesinde eve hafta da 3-4 defa farkli kız atıyorduk beraber. Lise de 2 tane sevgilim oldu onlarla da yaptım. Üniversite de 56 mevcut vardı 50 kız 6 erkek ve sınıfa sadece ben gidiyorum. Sınıftan 5-6 kişiyle birlikte oldum , İstanbul da bir kadın vardı 35 yaşında Almanya da yaşayan Türk 25 bin TL vermişti 5 yıldızlı otelde sabaha kadar seks yapıp alkol almıştık. araba da alacaktı bana ama banka dan kredisi yeterli çıkmadı 😂 askere gittim ASB. Olarak yemekhane görevlisi ile seks yaptım 1 yıl , ayrıca en yakın knkam ile sürekli seks hayatım vardı üniversitesite de. Onun ev arkadaşı ve ablasıyla da yatmistim. tabi ablasiyla yattığımi bilmiyor 😂 bi tane çocuk vardı sevgilisinin başka erkekler tarafından önünde seks yapmasını seviyor. Uzun süredir de onun kız arkadaşı ile seks yapıyorum . Benim ilişkilere karşı sogumam eskiden benim sevgilimin bizim ilişkimiz devam ederken başkası ile görüsmesi ile bitti. şimdiler de sadece belli kişilerle gizli olarak seks yapıyorum. Bazen diyorum boş ver bu işleri bazen de diyorum boş ver beline kuvvet. Senin gibi bı kız da vardı onunla da seks yapmistim kız sevgili istemiyordu ama seks istiyordu bende yardımcı olmuştum 😁
Oh ne güzel bir ben öyle elime mahkumum herhalde 😂 benim de baya yüksek maalesef. Benim de kısmet artik.
Yardım istersen neden olmasın 😁
Hayat yaşamayı sevgili yapmaktan ibaret mi sanıyorsunuz? Ne kadar kötü ve basit bir düşünce bu … Allah insanı sevgili yapın gönül eğlendirin diye yaratmadı vazife-i asliyeniz tefekkür ve ibadettir biz hayvan değiliz… ayrıca 24 yaşına kadar bir sürü sevgili yapan insana kız olsun erkek olsun iyi gözüyle bakmıyoruz biraz kendinize çeki düzen verin Ya
ılgınc olan ne bılıyorwusun 25 yasına kadar acaba sen ıssız bır adadawı yasıyordun nerdeydın bu zawanda senın gıbısı de sawanlıkta ığneyı bulwak gıbı olur neyse senın kararların senın tercıhlerın yalnız kaldıysan kıwseyle ılısıgın ılıskın olwadıysa kıwseyle elleswedıysen artık kır zıncırlerını bırak kendını onune gelenle dene sansını kıswetını tabı yıne senın tercıhın olsun
Kır zinçirini onune gelenle dene bu nasıl bir kafa ya?😂
@Levantabatadze la bı dur kızın onunu ac bak 25 yasına gelwıs elıne erkek elı degwewıs sende bı ıse yaradıgın yok cekıl kızın onunde durwa kafa dıyorsun sen benıw kafayı bırak da kızıa bak sonra sen kıwsın yahu soran kısı ortada yok sen yoruw yaptın hayırdır noluyoruz sen neyın kafasındasın
Seninle bu konuda akşama kadar tartışa bilirdim ama çok çahilsin be aga..
@Levantabatadze akşawa kadar tartıswana gerek yok zaten o kadar benıw boş vaktw de yok sen 2 cuwle ılewı anlıyorsun karsındakı kısının cahıl oldugunu sendekı bu akıl zeka ılerı goruz dogustan bır yetenek wı yoksa bugun farklı bır kısı olwaya wı karar verdın
Önüne gelene şans ver diyen bir insan ne gibi mantıklı bir şey diyebilir'ki?
@Levantabatadze basını okuyuıp gotunu kacırwısın lafın awa onewlı degıl zaten hepsını okusan da ne anlayacagın dogrusu bılwew basını bırak sonunda son 3 kelıwde ne yazwısıw senın tercıhın olsun dewısıw doğru wu ben cok sey soylerıw sen soyledıklerıwı yapıcak degılsın sen tercıhlerıne gore hareket edecegın ıcın herkes de boyledır neyse sen daha bana bırsey yazwa yazwana da gerek yok onewlı degıl gercekten
Aga senin ne yazdıgını okuyamıyorum ki popon burak ben başını anlayamıyorum 🤦
Doğru olan bir davranışı kötü olarak görmek nitelemek?
Toplum özel bir universiteye girmeyi bir değer olarak görüyorsa sende onun için çabalıyorsan bu senin kişiliğini yok saydığını göstermezmi? Bunların olmaması toplum nazarında dalga geçilen bir olgu olabilir. Kimseye aldırma doğru bir yol izliyorsun hayatında bol şans.
Ben de garip görüyorum bu durumu açıkçası. Sırf toplumdan dolayı değil.
Herkes farklı düşünebilir elbette. Bence insan tanimak önemli. Fikrin için teşekkür ederim.
bende kimseyle sevgili olmadım sayılır.
uzak ilişki yaşadım bir kaç kez. ondan sonra baktım boş işler. buluşamadıktan sonra ne anlamı var dedim onu da bıraktım.
sen öpüşmedim bile demişsin ben 1 metreden daha yakın hiçbir kızla yakınlaşmadım xD tabi bir eksiklik aslında, ama benim bir yandan da böyle bir lüksüm yoktu. hep iş, hep bir şeyleri yoluna sokma endişesi ve çabası içinde bir bakmışız bu yaşa gelmişiz.
daha yeni yeni her şey yoluna giriyor maalesef.
Benim de yeni üni bitti. Haklısın belki bazı insanların zamanı farklı. Ama bakiyorum bazı insanlara hatta benden kaç yaş küçük insanlar çocuklar daha benden daha fazla şey biliyorlar. Bir de sanki bir tek ben böyleymişim gibi hissettim
her türlü insan var merak etme.
insanlar vardır benim gibi sorunları dert etmeyecek şartlarda doğan, o insan 20 yaşına gelmeden 20 tane sevgili yapmıştır. şimdi benim ya da senin o kişilere kötü bakmamız da iyi bir şey değil. sonuçta o kişilerin yerinde biz olsak bizde aynı şeyi yapacağız. ben şahsen İzmir gibi İstanbul gibi sosyal yerlerde yetişmedim. oralarda bulundum çalıştım gezdim ettim. o yüzden anadolunun orta yerinde tozun toprağın içinde, kızların erkeklerle konuşmadığı bir yerde yetişmiş biri olarak batı taraflarında yetişseydim nasıl birisi olacağımı da az çok kestirebiliyorum. yani bu sadece parayla iş güçle de alakalı değil aynı zamanda ortam da ona göre olmalı. anlayacağın bizler sadece kaderin üstümüze yüklemiş olduğu rolleri oynuyoruz. benim şahsen sevgilim olmuş olmamış, bunlar artık umurumda değil. işim yerinde olsun, kafam rahat olsun, ondan sonra bakılır kadınlar bir yere kaçmıyor. ama çalışmak dediğin şey gençken yapılıyor.. gençlikte kalıcı değil :)
benimde hayatımda hiç olmadı çünkü benimde sevmeye hakkım var seninde sevmeye hakkın var benimde gururum var duygularım var seninde gururun duyguların var hepimizin sevgiye ihtiyacı var yani sevmek suçmu günah değilmi bize
Eğer sevgili yapmak isteyip de yapamıyorsan durum farklı. Ben de 21 yaşındayım benim de olmadı sevgilim çünkü istemiyorum, herkesin değer yargıları farklı, biriyle deniyorum o da çok değişik şeylere önem veriyor. Ben öyle birini istemiyorum o yüzden direkt konuşma bitiyor. Artık flört falan da yapmıyorum. Büyük konuşmayayım ama istediğim gibi düşünen biri çıkmadığı sürece ben de yapmam herhalde. Yani tek de mutlu olabilirsin, hiç sevgilinin olmaması gayet normal bir şey bana göre. Ama yapmak istiyorsan, bilemem. Seni rahatsız eden şey insanların düşünceleri ise boş ver. Eğer kendi hislerin seni rahatsız ediyorsa sevgili yapmak kolay bir şey bu devirde isteyince illa ki yaparsın.
Bunun adı geride kalmak değil. Ayrıca nelerden geri kalabilirsin ki? Bu duyguyu istediğin zaman eksiksiz yaşayabilirsin. Şimdiye kadar yaşamamış olman bir şeylere geç kaldığını göstermez. Yanlış insanla yanlış duygular yaşayacağına, doğru insanla doğru zamanda güzel duygular yaşa.
Valla ilk başta aklını kullan sonra gir aşk meşk işlerine iki tatlı söze bir hediyeye kanıp milletin yatağına girme sonra bütün erkekler aynısınız diyip hepimizi aynı kefeye koyma
Yok ben bir şey yaşayacaksam da kendi istediğim için yaşarım başkasının demesiyle değil.
Yok sonra gelip yok allah erkekleri bilmem ne yapsın diye sitem etme
Bir sürü sevgili sahib olmak marifet değil
Evet bu konularda deneyim lazım ama ilişki bir oyun değildir sen de geride kalmış değilsin.
Zamanı gelince olur illa ki
Herkesin zamani farkli akar birileriyle karsilatirarak yasacak kadar uzun bir hayat yok elinizdekinin degerini anlamayan onu da kaybeder bos verin baskalarinin neyi ne zaman yaptigini
Ama öyle olmuyor herkese bakiyorum bir de bana bakiyorum onlar daha fazlaysa ben garibimdir
Doğru da ne biliyim sanki onlar benden daha mutlu gibi geliyor bilmiyorum
Yok hayır ben sordum zaten gayet güzel konuşuyorsun ve haklısın çok teşekkür ederim
Yok çok incesiniz çokta haklısın ben sadece anlık bir şey hissettim sordum yoksa tabi ki herkesin hayatı farklı ve mükemmel değil biliyorum ama 25 olunca sanki geriye baktigimda bir boşluk gördüm bu canımı sıktı yorumların için çok teşekkür ederim
Aşk meşk değil de bazı şeyleri yaşamak lazım hem kendini tanıman hem de ne istediğini net olarak tanımlayabilmen için.
Aynen hepsi için de tecrübesizim
Bu insanı geriye götürmez kesinlikle.
Sevgilisi olanlar yaşadığı acılar üzüntüler ile geriye gidiyor asıl.
Sevgili yapanlar evlenemiyor ama bu bir gerçek.. sen sen ol sevdiğin birine sadık ol onunla güzel vakit geçir üzmeyin birbirinizi.
Ben 30 yaşındayım diye biraz hayıflanıyorum benim de sevgilim olmadı hiç senle aynı durumdayım
Kadınsın nasıl bulamadın hayret. Ben 9 kez reddedildim, benimde hiç olmadı. Hayat böyle ne yaparsın.ç
Çok kişiyle sevgili olup bişeyler yaşamak marifet değil. Nasibinde kim varsa ve sevdiğin insan karşına çıkınca evlenirsin ve her şey tamamlanır.
bende senin gibiyim 33 yasindayim toplasan 3 sevgilim oldu biriyle birseyler yasadim ciddi kiz cikmadi karsima
Benim sıfır. Ne ciddi ne de diğer türlü bir şey yaşamadım.
tamam da mastürbasyon dami yapmiyorsun
seks yapmaman normal hadi neyse
Yetmiyor öyle neyse böyle yani
Senin iç dünyan bu güzel duyguları yaşama ya kapalı kendince tabuların var demek ki
Olabilir neden kötü gibi düşünüyorsun sana en iyisi gelecektir. Benimde hiç olmadı...
En İyi Görüşler