+1 yılBende 25 yaşındayım. Bisiler yaşadık elbet ama inan ki hiç gerek yok böyle şeylere.
Yani o kadar ilişki yaşadım en son anladım ki evlenecegin kadınla sevgili olmadıktan sonra o kişilerin ne faydası oldu. Bir sürü hayal kırıklığı fazlalık ve eksiklik üzülüyorum.
Bak bana o kadar ilişki geriye kala. Sadece yanlız bir adam. O yüzden çok kafaya takma. Şimdi ki düşüncelerim eski de olsa sevgili çok yapmazdım ya da 1 tane yapardım o da ilk ve son olurdu018 Yorumla
Soran+1 yılYaptıktan sonra öyle demek daha kolay oluyor. İnsan gençlik yıllarına baktığında boşluk görmesi güzel bir şey değil maalesef. Bu açıdan üzgünüm. Ne olacaksa olsun bilmiyorum. Tabum ya da başka bir şeyim yok. Çekingendim işte belki de bu sebep.
- +1 yıl
Bende çok cekingendim , kızlarla konusamazdim falana 2 uzun 2 kısa ilişkim oldu sadece 1 tanesinde ben çıkma teklifi ettim. Normalde bende edemem cekingendim yani. Şimdi bu bardağın neresinden baktığına bağlı. yaşadığın ilişki vs. Güzel anılar falan ama ayrılınca da pek hoş olmuyor. 2 sevgilimden ayrildigimda da yıkıldım. 1 tane sevgilimle ayrıldij 3-4 hafta ağladım sonra öğrendim ki bana ihanet etmiş sonra dedim ya bunun için mi döktüm gozyaslarimi . Ve sırf o böyle bir şey yaptı diye kızlara karşı güvenim azaldı. Hani derler ya ilk gördüğüm haline aşığım son gördüğüm haline kırgınım gibi o misal günümüz ilişkileri. Simdiler de atlattım çok şükür sadece beni sevebilecek birine ihtiyac duyuyorum guvenecegim
Soran+1 yılAnladim ben de çekingenim. Benim hiç olmadi. Hoşlandıklarım falan oldu onlara da açılamadım. İnsan ister istemez istek hissediyor bunu atamıyorsun içinde. Bir de şöyle bir zamanda her şey bu kadar kolayken benim böyle olmam koyuyor. Ne biliyim.
- +1 yıl
Bu devir de erkeklerin çoğu sevgili yaptıktan sonra başka şeyler istiyor . O başka şey isteyenlerinde yarışı veya yarısından azı kızı bırakabiliyor haberin olsun
Soran+1 yılSen öyle mi yaptın? Onu ayırt edebilirim. Zaten onun hakkında tabum yok.
- +1 yıl
Hayır , ben sevgili olurum el ele tutsma öpüşme falan. Sonra kız isterse sevisme. seks yapmak isterse de uyarırim bak bu günün yarını da var haberin olsun diye , sonuçta işler ters gidebilir ve ayrılabiliriz. Bundan sonra seks yapmak isteyenle yaparim istemeyenle yapmam. Sevgili güzeldir acitmadigi sürece , bu yüzden uzmeyen acitmayan bı sevgili istiyorum artık yani eskisi gibi sonradan ağlatan ya da bırakıp giden değil.
Soran+1 yılBilmiyorum benden küçükler bile haftada bir sevgili değiştiriyor gördükçe böyle yaşlanıp gidicem diyorum
- +1 yıl
Bak sevgili yapmak ayrı mesele seks yapmak ayrı mesele. Öncelikle sen ne istiyorsun seks yapmak bisilerin tadına bakmak , zevkten , şehvetten uçmak istiyorsan bu kolay. Bitane seks partneri bulursun düzenli seks yaparsın. Eğer niyetin sevgili yapmaksa gider sevgili bulup çıkarsın. Öpüşür ellesir istersen de seks yaparsin.
Soran+1 yılBen ikisini de istiyorum.
- +1 yıl
Sadece seks olmaz mı?
Soran+1 yılOlur ama en azindan ilk defa başlayacağım için bir şeylere duygusal da olmalı. Ondan sonra diğer türlü istersem o da olur.
- +1 yıl
Bak ben eskiden sevgili yaptığım da bisiler yaşıyordum fakat şimdiler de sevgilim olmadığı için seks partneri buluyorum genelde. Eski takildigim kızlar ya da eski sevgililerim veya arkadaşlarım falan. Anal seks ve oral seks ile baslayabilirdin. Baktın iyi gidiyor önden de yaparsın. Ama gizlilik önemli. Mesela ben seks yaptigim kızların lafını hicbiryerde yapmam onlar beni gizli tutar ben onları.
Soran+1 yılTamam da gene de tanıdığın insanlar eski sevgililerin falan. Ben henüz sevgilim bile olmadi. En azindan ilk bi biseyler olsun olur da biter ve ihtiyaç hissedersem tabi ki öylesi daha iyi.
- +1 yıl
Diyosun ki sevgilim olsun bisiler yadayayim sevelim sevişelim sonra da bam bam
Soran+1 yılSen gene çekingenken iyi bulmuşsun bi ben bulamiyoeum herhalde 😂 ya ben çok istekliyim bu yaşa kadar durabilmem bile mucize aslinda. Neyse teşekkür ederim yorumlarım için evet öyle diyorum :D
- +1 yıl
Kuzum ben ilk 16 yaşında ilişkiye girdim bilirsin erkek yarışması falan. , Sonra o şeftaliden bı defa tattin mi bırakamıyosun en azından ben libidomun fazla olduğundan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum. 3-4 defa para karşılığı seks yaptım sonra çevrem de ki kızlarla sevisme vs. Yakışıklı bir arkadaşım vardı onun sayesinde eve hafta da 3-4 defa farkli kız atıyorduk beraber. Lise de 2 tane sevgilim oldu onlarla da yaptım. Üniversite de 56 mevcut vardı 50 kız 6 erkek ve sınıfa sadece ben gidiyorum. Sınıftan 5-6 kişiyle birlikte oldum , İstanbul da bir kadın vardı 35 yaşında Almanya da yaşayan Türk 25 bin TL vermişti 5 yıldızlı otelde sabaha kadar seks yapıp alkol almıştık. araba da alacaktı bana ama banka dan kredisi yeterli çıkmadı 😂 askere gittim ASB. Olarak yemekhane görevlisi ile seks yaptım 1 yıl , ayrıca en yakın knkam ile sürekli seks hayatım vardı üniversitesite de. Onun ev arkadaşı ve ablasıyla da yatmistim. tabi ablasiyla yattığımi bilmiyor 😂 bi tane çocuk vardı sevgilisinin başka erkekler tarafından önünde seks yapmasını seviyor. Uzun süredir de onun kız arkadaşı ile seks yapıyorum . Benim ilişkilere karşı sogumam eskiden benim sevgilimin bizim ilişkimiz devam ederken başkası ile görüsmesi ile bitti. şimdiler de sadece belli kişilerle gizli olarak seks yapıyorum. Bazen diyorum boş ver bu işleri bazen de diyorum boş ver beline kuvvet. Senin gibi bı kız da vardı onunla da seks yapmistim kız sevgili istemiyordu ama seks istiyordu bende yardımcı olmuştum 😁
Soran+1 yılOh ne güzel bir ben öyle elime mahkumum herhalde 😂 benim de baya yüksek maalesef. Benim de kısmet artik.
- +1 yıl
Yardım istersen neden olmasın 😁
En İyi Cevaplar
Doğru olan bir davranışı kötü olarak görmek nitelemek?
Toplum özel bir universiteye girmeyi bir değer olarak görüyorsa sende onun için çabalıyorsan bu senin kişiliğini yok saydığını göstermezmi? Bunların olmaması toplum nazarında dalga geçilen bir olgu olabilir. Kimseye aldırma doğru bir yol izliyorsun hayatında bol şans.14 Yorumla
Soran+1 yılBen de garip görüyorum bu durumu açıkçası. Sırf toplumdan dolayı değil.
Soran+1 yılHerkes farklı düşünebilir elbette. Bence insan tanimak önemli. Fikrin için teşekkür ederim.
+1 yılHayatta hiçbir zaman geç değil. Ortamlara girersen bulursun. İş olur, eğitim olur, kurs olur, eğlence olur. Sosyal medya olur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılkafaya takacak bisey yok. sevgilin olunca 25 yıllık açığı 1 senede kapatirsin
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapicam 😂
- +1 yıl
teşekkürler 😅
Soran+1 yılNe demek… üzgünüm ama inşallah. Artık umudum da bu istekle içimde yaşlanır giderim:
- +1 yıl
1 ayda toplarsin o zaman😊
Soran+1 yılİnş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
+1 yılBir sürü sevgili edinmekle bir yere varılmıyor insanlar bir sürü sevgili ediniyor da ne oluyor çoğu gönül eğlendiriyor evlenmiyor içlerinde evlenen çok az oluyor. Sevgilim yok diye üzülmeyin daha yaşınız genç diye düşünüyorum önünüzde uzun yıllar var, sevgili eş adayı bulmak için acele etmeyin asıl acele ederseniz üzülme ihtimaliniz daha fazla olur. Elbet siz de uygun birini bulursunuz, nerede ne şekilde bulursunuz bilemem ama elbet bulursunuz umudunuzu yitirmeyin ve sabretmeye devam edin insanları iyi gözlemleyin her seviyorum diyene inanmayın.
70 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. bende kimseyle sevgili olmadım sayılır.
uzak ilişki yaşadım bir kaç kez. ondan sonra baktım boş işler. buluşamadıktan sonra ne anlamı var dedim onu da bıraktım.
sen öpüşmedim bile demişsin ben 1 metreden daha yakın hiçbir kızla yakınlaşmadım xD tabi bir eksiklik aslında, ama benim bir yandan da böyle bir lüksüm yoktu. hep iş, hep bir şeyleri yoluna sokma endişesi ve çabası içinde bir bakmışız bu yaşa gelmişiz.
daha yeni yeni her şey yoluna giriyor maalesef.22 Yorumla
Soran+1 yılBenim de yeni üni bitti. Haklısın belki bazı insanların zamanı farklı. Ama bakiyorum bazı insanlara hatta benden kaç yaş küçük insanlar çocuklar daha benden daha fazla şey biliyorlar. Bir de sanki bir tek ben böyleymişim gibi hissettim
- +1 yıl
her türlü insan var merak etme.
insanlar vardır benim gibi sorunları dert etmeyecek şartlarda doğan, o insan 20 yaşına gelmeden 20 tane sevgili yapmıştır. şimdi benim ya da senin o kişilere kötü bakmamız da iyi bir şey değil. sonuçta o kişilerin yerinde biz olsak bizde aynı şeyi yapacağız. ben şahsen İzmir gibi İstanbul gibi sosyal yerlerde yetişmedim. oralarda bulundum çalıştım gezdim ettim. o yüzden anadolunun orta yerinde tozun toprağın içinde, kızların erkeklerle konuşmadığı bir yerde yetişmiş biri olarak batı taraflarında yetişseydim nasıl birisi olacağımı da az çok kestirebiliyorum. yani bu sadece parayla iş güçle de alakalı değil aynı zamanda ortam da ona göre olmalı. anlayacağın bizler sadece kaderin üstümüze yüklemiş olduğu rolleri oynuyoruz. benim şahsen sevgilim olmuş olmamış, bunlar artık umurumda değil. işim yerinde olsun, kafam rahat olsun, ondan sonra bakılır kadınlar bir yere kaçmıyor. ama çalışmak dediğin şey gençken yapılıyor.. gençlikte kalıcı değil :)
+1 yılEğer sevgili yapmak isteyip de yapamıyorsan durum farklı. Ben de 21 yaşındayım benim de olmadı sevgilim çünkü istemiyorum, herkesin değer yargıları farklı, biriyle deniyorum o da çok değişik şeylere önem veriyor. Ben öyle birini istemiyorum o yüzden direkt konuşma bitiyor. Artık flört falan da yapmıyorum. Büyük konuşmayayım ama istediğim gibi düşünen biri çıkmadığı sürece ben de yapmam herhalde. Yani tek de mutlu olabilirsin, hiç sevgilinin olmaması gayet normal bir şey bana göre. Ama yapmak istiyorsan, bilemem. Seni rahatsız eden şey insanların düşünceleri ise boş ver. Eğer kendi hislerin seni rahatsız ediyorsa sevgili yapmak kolay bir şey bu devirde isteyince illa ki yaparsın.
10 YorumlaBunun adı geride kalmak değil. Ayrıca nelerden geri kalabilirsin ki? Bu duyguyu istediğin zaman eksiksiz yaşayabilirsin. Şimdiye kadar yaşamamış olman bir şeylere geç kaldığını göstermez. Yanlış insanla yanlış duygular yaşayacağına, doğru insanla doğru zamanda güzel duygular yaşa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayat yaşamayı sevgili yapmaktan ibaret mi sanıyorsunuz? Ne kadar kötü ve basit bir düşünce bu … Allah insanı sevgili yapın gönül eğlendirin diye yaratmadı vazife-i asliyeniz tefekkür ve ibadettir biz hayvan değiliz… ayrıca 24 yaşına kadar bir sürü sevgili yapan insana kız olsun erkek olsun iyi gözüyle bakmıyoruz biraz kendinize çeki düzen verin Ya
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 765 cevap paylaştı. ılgınc olan ne bılıyorwusun 25 yasına kadar acaba sen ıssız bır adadawı yasıyordun nerdeydın bu zawanda senın gıbısı de sawanlıkta ığneyı bulwak gıbı olur neyse senın kararların senın tercıhlerın yalnız kaldıysan kıwseyle ılısıgın ılıskın olwadıysa kıwseyle elleswedıysen artık kır zıncırlerını bırak kendını onune gelenle dene sansını kıswetını tabı yıne senın tercıhın olsun
07 Yorumla- +1 yıl
Kır zinçirini onune gelenle dene bu nasıl bir kafa ya?😂
- +1 yıl
@Levantabatadze la bı dur kızın onunu ac bak 25 yasına gelwıs elıne erkek elı degwewıs sende bı ıse yaradıgın yok cekıl kızın onunde durwa kafa dıyorsun sen benıw kafayı bırak da kızıa bak sonra sen kıwsın yahu soran kısı ortada yok sen yoruw yaptın hayırdır noluyoruz sen neyın kafasındasın
- +1 yıl
Seninle bu konuda akşama kadar tartışa bilirdim ama çok çahilsin be aga..
- +1 yıl
@Levantabatadze akşawa kadar tartıswana gerek yok zaten o kadar benıw boş vaktw de yok sen 2 cuwle ılewı anlıyorsun karsındakı kısının cahıl oldugunu sendekı bu akıl zeka ılerı goruz dogustan bır yetenek wı yoksa bugun farklı bır kısı olwaya wı karar verdın
- +1 yıl
Önüne gelene şans ver diyen bir insan ne gibi mantıklı bir şey diyebilir'ki?
- +1 yıl
@Levantabatadze basını okuyuıp gotunu kacırwısın lafın awa onewlı degıl zaten hepsını okusan da ne anlayacagın dogrusu bılwew basını bırak sonunda son 3 kelıwde ne yazwısıw senın tercıhın olsun dewısıw doğru wu ben cok sey soylerıw sen soyledıklerıwı yapıcak degılsın sen tercıhlerıne gore hareket edecegın ıcın herkes de boyledır neyse sen daha bana bırsey yazwa yazwana da gerek yok onewlı degıl gercekten
- +1 yıl
Aga senin ne yazdıgını okuyamıyorum ki popon burak ben başını anlayamıyorum 🤦
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde öyle. Ben evlenmeyi istiyorum ama düşünmüyorum sanırım yalnız kalabilirim. Sende evlenebilirsin. Evlenmek için illa sevgili olmana gerek yok. Tanışıp evlenebilirsin. Burada çok şey kaçırdın bilmem ne diyenlere de hiç bakma bir sürü halt yemektense yalnızlık daha iyidir
10 Yorumla
+1 yılBu işler kendiliğinden olur böyle üzülmekle istemekle değil hiç ummadığın anda karşına biri çıkar seni senden alır ayaklarını yerden keser güzel bir aşk yaşarsın. Tek olsun güzel olsun ömürlük olsun ben kendim için de öyle düşünüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Bu işler kendiliğinden oluyor demişsiniz. Peki ben 32 yaşındayım neden olmuyor? Yani ne zaman olacak bu. Daha bir kadınla el ele bile tutuşmadım. Bekle bekle nereye kadar. Hayatta insanın karşısına kolay kolay birileri çıkmıyor. Şimdiye kadar 9 kez reddedildim.
+1 yılValla ilk başta aklını kullan sonra gir aşk meşk işlerine iki tatlı söze bir hediyeye kanıp milletin yatağına girme sonra bütün erkekler aynısınız diyip hepimizi aynı kefeye koyma
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ben bir şey yaşayacaksam da kendi istediğim için yaşarım başkasının demesiyle değil.
- +1 yıl
Yok sonra gelip yok allah erkekleri bilmem ne yapsın diye sitem etme
+1 yılbenimde hayatımda hiç olmadı çünkü benimde sevmeye hakkım var seninde sevmeye hakkın var benimde gururum var duygularım var seninde gururun duyguların var hepimizin sevgiye ihtiyacı var yani sevmek suçmu günah değilmi bize
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Herkesin zamani farkli akar birileriyle karsilatirarak yasacak kadar uzun bir hayat yok elinizdekinin degerini anlamayan onu da kaybeder bos verin baskalarinin neyi ne zaman yaptigini
08 Yorumla
Soran+1 yılAma öyle olmuyor herkese bakiyorum bir de bana bakiyorum onlar daha fazlaysa ben garibimdir
Soran+1 yılDoğru da ne biliyim sanki onlar benden daha mutlu gibi geliyor bilmiyorum
Soran+1 yılYok hayır ben sordum zaten gayet güzel konuşuyorsun ve haklısın çok teşekkür ederim
Soran+1 yılYok çok incesiniz çokta haklısın ben sadece anlık bir şey hissettim sordum yoksa tabi ki herkesin hayatı farklı ve mükemmel değil biliyorum ama 25 olunca sanki geriye baktigimda bir boşluk gördüm bu canımı sıktı yorumların için çok teşekkür ederim
Bir sürü sevgilisi oluyor diye sen demişsin kalitesizliğin ölçüsü demektir o sen çok kaliteli ve temiz bir insansın emin ol.
40 Yorumla
+1 yılAşk meşk değil de bazı şeyleri yaşamak lazım hem kendini tanıman hem de ne istediğini net olarak tanımlayabilmen için.
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen hepsi için de tecrübesizim
+1 yılBir sürü sevgili sahib olmak marifet değil
Evet bu konularda deneyim lazım ama ilişki bir oyun değildir sen de geride kalmış değilsin.
Zamanı gelince olur illa ki10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBos ver yaa olmamasi daha iyi. Beyaz atli prensini bekle. Gec olsun ama duzgun olsun.
17 Yorumla
Soran+1 yılO beklesin beni 😂
- +1 yıl
Pozitif ve neseli olusuna bakinca sevgilinin olmamasi pekte sorun degil senin icin 😂 umarim kiymetli aski bulursun ❤️
Soran+1 yılNe biliyim ya şimdi karşıma biri gelecek belki geçmişinde kaç kişi insan tamamen böyleyken kaldırması zor olur. O yüzden de istiyorum bir kaç kişi olsun. Gerçi karşıma biri çıkacak mı doğru o bile meçhul şu zamanda.
- +1 yıl
O kadar haklisin ki ne desem yalan olur. Hakkinda en guzelini diliyorum. Genelde hic ummadigin zmn karsina biri cikar, gelir agzini burnunu dagitir bazen kalici olur bazen gider.
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim çok incesin. Güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum.
Soran+1 yılBen de senin hakkında en güzelini diliyorum ❤️
- +1 yıl
Rica ederiim.🌸 Bende cokk tesekkur ederiim 🥰❤️
+1 yılbende senin gibiyim 33 yasindayim toplasan 3 sevgilim oldu biriyle birseyler yasadim ciddi kiz cikmadi karsima
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim sıfır. Ne ciddi ne de diğer türlü bir şey yaşamadım.
- +1 yıl
tamam da mastürbasyon dami yapmiyorsun
- +1 yıl
seks yapmaman normal hadi neyse
Soran+1 yılYetmiyor öyle neyse böyle yani
+1 yılBu insanı geriye götürmez kesinlikle.
Sevgilisi olanlar yaşadığı acılar üzüntüler ile geriye gidiyor asıl.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 739 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili yapanlar evlenemiyor ama bu bir gerçek.. sen sen ol sevdiğin birine sadık ol onunla güzel vakit geçir üzmeyin birbirinizi.
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 30 yaşındayım diye biraz hayıflanıyorum benim de sevgilim olmadı hiç senle aynı durumdayım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınsın nasıl bulamadın hayret. Ben 9 kez reddedildim, benimde hiç olmadı. Hayat böyle ne yaparsın.ç
00 Yorumla
+1 yılŞimdi karşına düşünsene tam senin gibi biri çıktı oda seveceği kişiyi bekliyor
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birinin olma ihtimali çok düşük. Karşıma çıkan adam da düzgün olsun isterim ama var mı ki? O düzgün olmayacaksa benim olmamin anlami ne
- +1 yıl
Öyle deme öyle biri olma ihtimali düşük diye belki tamami seveceği kişiyi bekleyen erkek denk gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılBende 25 yaşında ilk sevgilimle çıkmıştım. Dert edilecek bir durum değil
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyosun açıkçası biraz tecrübe adına ilişki yaşamak istiyorum çok tecrübesizim çünkü
Çok kişiyle sevgili olup bişeyler yaşamak marifet değil. Nasibinde kim varsa ve sevdiğin insan karşına çıkınca evlenirsin ve her şey tamamlanır.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ciddi içise hayır yeni bir ilişki içinse evet geç kalmışşın
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal bir ilişki evet haklısın.
Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı. Bir şeyler yaşamak önemli mi?
Önemli olan doğru insanla doğru şeyler yaşamak02 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç insan yok işte doğru insani nasil anlayabilirsin
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBenim de sevgilim olmadı ama flörtüm oldu. Erkeklerle sıfır iletişim olduysa sorun yaşarsın
10 Yorumla
1 yılBende 18 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı senin gibi 0 bende şu an senin durumlar nasıl?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Senin iç dünyan bu güzel duyguları yaşama ya kapalı kendince tabuların var demek ki
00 Yorumla
+1 yılOlabilir neden kötü gibi düşünüyorsun sana en iyisi gelecektir. Benimde hiç olmadı...
00 Yorumla
+1 yılGeç olsun güç olmasın demişler. Uygun kişiyi bulamamışsın demek ki henüz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoo geride kalmış sayılmazsın henüz benimle tanısmamıssın demektir 😁
00 Yorumla
+1 yılNe güzel eğri zamanda dik durabilene marifet değil diğerlerin yaptığı ama kaşarlk orasını biliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAcele etme her şeyde bir şey vardır kim bilir belki de doğru insan çıkar karşına
00 Yorumla
+1 yılEn güzeli sayı arttırmak kolayda 0 da tutmak zor bu devirde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yılSana yaklaşmalarına izin vermelisin bence hiç yoktan biraz sevgiyi denemelisin cesaretli ol
00 Yorumla Niye böyle düşünüyosun ki sevgilisi olanların derdi çok olur en azından özgür birisin sen buna sevinmelisin eğer çok istiyorsan sevgilin olmasını mutlu olmayı günün birinde gelir o sana şu an hayatın tadını çıkarmaya bak pozitif ol :)
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılKimse bu yaşta sıfır değil
bu doğru değil yalnız :)06 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef doğru
- +1 yıl
değil ya :)
yani o sıfırdan kastın ne tam olarak?
Soran+1 yılHiç bir erkekle sevgili olmamis, opusmemis vs. Zaten normal bir durum değil olduğum da soruyorum işte.
- +1 yıl
neden normal olmasın ki?
belki de normal olanı bu !
insanlar belli bir yaşta bir şey yaşamamış olan insanlara garip gözle bakıyorlar ki bu doğru değil bence.
ben bile bu yaşta senin gibi biriyim garip miyim yani? :)
Soran+1 yılİnanmiyorum buna
- +1 yıl
inanmıyorsun ama doğruyu söylüyorum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzeli bu iyi yapmışsın. Bende sendenim bekarlık sultanlık evlilik başa bela
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeni anlatmissin :)) böyle bir hayat inan bana daha güzel, kendini gelistirmeye bak, zamani geldikce zaten hersey corap sökügü gibi gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHer şey zamanını bekler.. Bende sizin gibi düşünürken gönlümü bir prensese verdim. Umut SİZ olun UMUTSUZ olmayın lütfen.
Saygılarımla :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal bir durum senin gibi çok kız var üzülme seni her erkek arzular ilk olmak iyidir
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu zamanda çok az eğer çok küçük yerlerde yaşamıyorsan
Cevap sahibi+1 yılAynen haklisin, ne yaşamak istersin mesela sevgilinle nelere yapmak isterdin içinde upte kalan neler var
Sevgilin olması çok da bir şey katmayacak en azından aldatılma vs durumları yasama ihtimalin yok sevgilin olmadığı için
10 YorumlaÇok sayılmaz ama birazdaha yaşamazsan evet geç olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Çok geride kalmış sayılmazsın sıkıntı yok dert etme bundan sonra olur inşallah
00 Yorumla
+1 yılAsla bizim çok olduda neoldu 😂 sıfıra sıfır elde var sıfır hiç aşık olmuyanla aynı konumdayım acele etme şöyle bir 30 olsun yaş😏😂
07 Yorumla
Soran+1 yılHer şey tecrübe ama bir daha böyle genç olmayacağım gençlik yıllarımın böyle geçmesi koyuyor. Kötü de olsa tecrübe tecrübedir
- +1 yıl
Elbette sonuna kadar katılıyom size ama aşk tecrübesi kazanmak için doğru bir yaş olduğunu düşünmüyom bu benim fikrim katılmaya bilirsin ben hep kaybettim ama yaptığın ya da yapacağın iş için tam tecrübe kazanma zamanı dönüm nokta olan yaş bu yaşlar aşk meşk hikaye her şey para gerisini sen düşün 😏😊
Soran+1 yılOrası doğru onu da halledeceğim ama hayat bir bütün bence ve hepsi de gerekli. Gençliğimi yaşayamadan sadece buna odaklanmakta mutlu etmiyor
- +1 yıl
Elbette gerekli bunda asla şüphem yok ama 30 yaşındayım deseydin farklı yorum yapardım şu an düşüncem bu aşka meşke odaklandığında belki bazı fırsatlar kaçacak elinden o anlamda yani beni survivora davet ettiler acun medya 3 sene önce ama konuştuğum kız yok dedi gitmedim bidaha böyle fırsat gelmiyecek belkide önüme kız nerde başka kollarda pişmanım😏😂 ama yinede fikirlerine sonsuz saygı duyuyorum...
Soran+1 yılAnladim haklısın doğru. Ne biliyim ya insan ara sıra düşünüyor bazı şeyleri. Eskiden takmazdım olursa olur derdim. Ama şimdi 25 e gelip geriye baktığımda hiç bir hikayemin olmaması kimsenin olmaması koyuyor. Eski zamanda değiliz ki şu an olmayan insanlara garip gözüyle bakılıyor. Ki ben de hep ihtiyaç hissettim. Teşekkür ederim yorumların için. Demek ki o zaman belki de kısmet değilmiş hayırlısı oymuş senin için belki bundan sonra olur Survivor :D
- +1 yıl
Bak şimdi hoşuma gitti yorumun aynen böyle düşün anın tadını çıkarmaya bak yarın ne olacağımız belli değil yok katılmam artık işimde büyüyüm diye katılmak istemiştim 3 yılda işime yoğunlaştım aşkıda meşkide unuttum işimde yükseldim şimdi aşk meşk yaşım işte benim😂
Soran+1 yılHaklısın insan hepsi bir olsun istiyor aynı anda o da olmuyor 😂 teşekkür ederim yorumun için.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHadi gel ilk sevgilin olayım. Sanal da olsa en azından ilk tecrüben olur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@withFulin Napayım kumsal da bir setup mı kurdurayım? :D Böyle kırmızı halılı falan
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani iliskide hata yapma ihtimalini arttirir bu umarim yanlis insanların pesinde kosmazsin
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var? Nasıl davranacağını biliyorsa bilgili ise bir şey olmaz öyle
Bence bu zmana kadar geldinse doğru yapmış sin böyle dewam et bence
03 Yorumla
Soran+1 yılArtık açılmak istiyorum bu zamana kadar böyle olmak büyük pişmanlık kimse böyle değil komik durumdayım
+1 yılNe yaptınız hanımefendi? Şimdi hemcinslerim size epey bi sarkıntılık edecekler.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlar için konu farketmiyor….
Valla benimde olmadi yas 23 1.80 esmer ela gozlu bir cocugum ama yapmak istemedim kendimi esime sakladim
00 YorumlaGeride değilsin. Herşeyin bir vakti var.
Önceden bir şey yaşamak bence iyi değil10 YorumlaBende öyleydim sonunda biri çıkacaktır karşına sabır
00 Yorumla
+1 yılBence doğru yoldasın biraz daha sabret böyle kal hayırlısı olcak senin için
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili olunca o kadar da şey olunmuyor olmasın daha iyi zaten soruna gelecek olursam bakımlı mısın?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)+1 yılDikkat çekici ol. Bunların olması için emek ver neler gerekiyorsa yap.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeler yapabilirim?
Cevap sahibi+1 yılSaçına değişiklik yap elbisene filan.
biraz geriden geliyorsun gibi
09 Yorumla
Soran+1 yılÇoook geriden geliyorum İnan. 13 yaşındaki çocuklar benden daha çok bilir.
Soran+1 yılKeşke bu istekten kurtulabilsek onun yerine
Soran+1 yılYaşlandım gibi hissediyorum
Soran+1 yılNe diyim mesela pozitif kendime öpüşmedim bile
Soran+1 yılBilmiyorum çok üzülüyorum bazen ağlayacak gibi oluyorum burdada görüyorum kaç yaş küçük insanların sevgilisi var ben böyle hep yapayalnız gibiyim
+1 yılHayır hiçbişey kaybetmedin. Çalışıyormsuun?
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkesi görüyorum eskiden böyle düşünmezdim artik böyle düşünmeye basladim onlar daha mutlular sanki
- +1 yıl
Sevişmeyi çok istiyorsun sanırım
- +1 yıl
Büyük eksiklik
+1 yılBeni bul madalya verecem sana 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel Allah sahibine bağışlasın
11 Yorumla
+1 yılBence olmaması en iyisi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet ama çok iyi sevgili edinmemek Zamanın boş boşuna gitmedi bu yönden iyi
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat