27 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, hem sorun ediyorum hem etmiyorum, nasıl bir yol çizeyim?

Selamlar herkese! Başlıktan da gördüğünüz üzere 27 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı (ergenlik yılları da buna dahil). Hem de aşık olmaktan çok korkuyorum, 12 yaşımdan beri filofobim (aşık olma korkusu) var. Ergenlik yıllarım dışlanarak ötekileştirilerek geçtiği için sevgili bulmak bana imkansız gibi geliyordu. Kuzenlerim, arkadaşlarım beni hep darlardı, "Niye sevgilin yok? Neden bulamıyorsun? Neden seni yalnız bırakıyorlar?" gibi sorular beni bir an önce sevgili edinmem konusunda baskı altında hissettiriyordu. Öte yandan bir ilişkim başlayamıyor çünkü kazık yiyorum ya da tersleniyorum, üzülüyorum. Hem "sevgilim olursa genç kız gibi hissederim" diyorum hem de "bir erkeğin bana getireceği fayda eksik olsun" diye düşünüyorum. İki arada kaldım, gittiğim psikologlar bayat çıktı. Kendimi insan gibi hissedemiyorum. Önemli olan ben olsam da halen iki aradayım, ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Selamlar herkese! Başlıktan da gördüğünüz üzere 27 yaşındayım, hiç sevgilim olmadı (ergenlik yılları da buna dahil). Hem de aşık olmaktan çok korkuyorum, 12 yaşımdan beri filofobim (aşık olma korkusu) var. Ergenlik yıllarım dışlanarak ötekileştirilerek geçtiği için sevgili bulmak bana imkansız gibi geliyordu. Kuzenlerim, arkadaşlarım beni hep darlardı, "Niye sevgilin yok? Neden bulamıyorsun? Neden seni yalnız bırakıyorlar?" gibi sorular beni bir an önce sevgili edinmem konusunda baskı altında hi
27 yaşındayım hiç sevgilim olmadı, hem sorun ediyorum hem etmiyorum, nasıl bir yol çizeyim?