Cok fazla insanla tanistim ama bir turlu dikis tutmadi flortten oteye gidemedim
🥺
Cok fazla insanla tanistim ama bir turlu dikis tutmadi flortten oteye gidemedim
🥺
Selamlar,
Bugüne kadar bir sevgili yapamaman bugünden sonra da yapamayacağını anlamına gelmiyor senin de dediğin gibi aslında bu iş tamamen kader ile alakalı. Yarın öbür gün karşına öyle bir insan çıkar ki.
Şimdiye kadar yaşadığın bütün kötü tecrübeleri unutturur bu yüzden kötü düşünmen ve kendini kötü hissetmen çok mantıklı gelmiyor bana.
Merhaba, içinde bulunduğunuz ve tanıştığınız insan sayısına göre şansınız artıyor ve azalıyor bence. Gözünüze kestirdiğiniz ama aynı zamanda seçici davrandığınız yani "Ben bununla sevgili olabilirim." diye düşündüğünüz insan sayısının fazla olması lazım diye düşünüyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Aslında her şey kader de çünkü Kader Allah'ın bilmesi ve yazması Kader budur bu biraz coğrafya ile kaynaklı bir şey ya yanlış yerde doğmuşsun kardeşim yani bir başka yerde olsaydın mesela belki senin tipini beğeneceklerdi ve sana aşık olacaklardı
Neden böyle yerlere başvuruyorsunuz ya neden eşcinselsin mesela?
Sevgili işleri hem kader, hem sanşa dayalı. Bazen olmayınca olmuyor. İnsan istedikçe sanki daha çok itiyor ve işte o zaman o dikişi tutturamıyor. Demek ki zamanı gelmemiş..
Cevap
5Cevap
bence zamanla olur benimde hiç olmadı mesela.
Evet kardeşim burada allahin sana olan mucizesine bizi şahit ettin 😂 seni ne kadar seviyorsa haramdan koruyor bence ya da geçmişlerinin sadakası duası vardır otur Dua et bence şanslısın..
Bence bu devirde öyle arkadaşlardan uzak dur kardeşim bu zamana kadar kendini korumam zaten büyük bir başarı maşaallah seni tebrik ederim bak sana tavsiye ahlakın bozuk olduğu bir toplumda yalnızlık şifadır 😉 hiçte yerin dibine girmek onlarin yerin dibine girmesi gerek allahin senden razı olduğunu düşün inşaallah gerisi vız gelir trız gider hiçte yerin dibine girme gururlu gururlu Dur...
Zor seven zor alisan biri olduğun içindir. Demeki tam anlamı ile etkilesim yakalayamamissin.
hayır kader değil. demekki bir noktada itici geliyorsun
istek derken?
e ne güzel işte naz niyazmı çekeceksin
tamam sana hayatında başarılar :D
Kanka biraz i. nelikte var galiba
Kader nasip kismette sana da bağlı ya
adim atmalisin
Sayfalar tertemeiz desene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?